GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Άννα Μπιθικώτση στο Φιλανθρωπικό χορό του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Βέροιας...

Tης Όλγας Σαράφη Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Βέροιας σε συνεργασία με τ...

Tης Όλγας Σαράφη

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Βέροιας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογος Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ» οργάνωσαν  έναν φιλανθρωπικό αποκριάτικο χορό στις 28 Φεβρουαρίου  στο πολυχώρο «ΣΕΙΡΙΟΣ» στο Μακροχώρι Ημαθίας.
Το πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με Καντάδες, Αρχοντορεμπέτικα, Λαϊκά & Παραδοσιακά τραγούδια , τίμησαν με την παρουσία  τους παράγοντες της Πολιτείας  των Τεχνών και των Γραμμάτων της Βέροιας και όχι  μόνο.
Την ιδιαίτερη αυτή  βραδιά  τιμήθηκε  η ΕΤ3 και η εκπομπή της «ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ» (που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος –παρουσιαστής-μουσικός Γιώργος Μπελίρης), για τα...
άτομα με αναπηρία για την προσφορά τους στο Κέντρο Μέριμνας.
Η συγγραφέας –ποιήτρια-χρονογράφος Άννα Μπιθικώτση μέσα από τις συγκλονιστικές αφηγήσεις  της και τις  υπέροχες  ερμηνείες  του Γιώργου Μπελίρη και του ταλαντούχου Ανέστη Κιουρκσίδη, έκλεψε με τους συνεργατες της, τις καρδιές όλων παρουσιάζοντας  αφιέρωμα στον ερμηνευτή της Ρωμιοσύνης  και ακριβό της πατέρα, Γρηγόρη Μπιθικώτση.

3 σχόλια

  1. Αξιέπαινη η κίνησή σου αλλά δεν ειναι ανάγκη να βγάλουμε και διάγγελμα προς άπαν το έθνος για τις φιλανθρωπίες σου. Εκτός και αν εχεις μυριστεί εκλογές και θέλεις να βγείς απο την ναφθαλίνη.
    Αφήστε κυρία μου τα έχουμε εμπεδώσει τα οικογενειακά σας με την μητρυιά σας και τον ετεροθαλή αδελφό σας και τα πνευματικά δικαιώματα κ.λ.π. κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιεπαινη πραξη σε τιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Να παραιτηθει ο Γιαννης Ραγκουσης ειπε ο δρ κουτσουκος στην Μηλιωνη σημερα!


    Στα νοσοκομεία, με επιβαρυμένη την κατάσταση της υγείας τους λόγω της απεργίας πείνας που έχει φθάσει τις 41 ημέρες, μεταφέρονται όλο και περισσότεροι μετανάστες από την Υπατία και το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

    Η κατάσταση είναι οριακή πλέον, καθώς οι εξαντλημένοι άνθρωποι θα έρθουν αντιμέτωποι και με τον χιονιά τις επόμενες ημέρες. Την ίδια ώρα μετανάστες και κυβέρνηση δεν έχουν βρει σημείο επαφής, ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του Θ.Πάγκαλου που έκανε λόγο για σκληρό πυρήνα καθοδηγητών που θέλει νεκρό.

    Συνολικά περισσότεροι από 100 απεργοί πείνας έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία, 88 από την Υπατία και 18 από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, πολλοί από αυτούς που δεν νοσηλεύονται ακόμη παρουσιάζουν υποθερμία, με τη θερμοκρασία τους να έχει πέσει στους 34 ή 35 βαθμούς.

    Μηνας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση