GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προηγείται ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος για τις εκλογές στο ΔΣΑ...

Τι δείχνουν τα μυστικά γκάλοπ για τους βασικούς αντιπάλους του πρώτου γύρου Από τον Στάθη Παλαιολόγο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ PRESS-GR Δημοσκοπή...

Τι δείχνουν τα μυστικά γκάλοπ για τους βασικούς αντιπάλους του πρώτου γύρου

Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ PRESS-GR

Δημοσκοπήσεις γίνονται και για τις εκλογές στο ΔΣΑ που θα διεξαχθούν την Κυριακή και την Δευτέρα. Και στις οποίες φαίνεται ότι όλα τα ενδεχόμενα και τα σενάρια ανατροπών είναι ανοικτά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές μας  πληροφορίες, στις τελευταίες μετρήσεις που ολοκληρώθηκαν στις αρχές της εβδομάδας πρώτος έρχεται ο (προερχόμενος από την κεντροδεξιά) Μιχάλης Ζαφειρόπουλος (φωτογραφία) με ποσοστό λίγο πάνω από 20%. Δεύτερος είναι ο επίσημος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Βερβεσός και τρίτος ο Γιάννης Αδαμόπουλος που...
 αποτελεί την "επίσημη" υποψηφιότητα της ΝΔ και δείχνει να έχει πάντως ανοδικές τάσεις.
Η πεντάδα των πρώτων συμπληρώνεται από τον υποστηριζόμενο από τον Συνασπισμό Θεόδωρο Σχοινά, που έχει ποσοστά περί το 12%-14% και τον ανεξάρτητο Βασίλη Κατσαφάδο που προσεγγίζει το 10%. Αυτά δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Μένει αν φανεί τι θα βγάλουν οι κάλπες του πρώτου γύρου και κυρίως ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι για τον δεύτερο γύρο...

11 σχόλια

  1. και τι μας το λέτε,
    λές και μπορούμε να έχουμε πια εμπιστοσύνη σε οποιονδήποτε.
    και κάποιος καλός να εμφανιστεί (οπουδήποτε),
    στη συνείδηση του κόσμου πια όλοι είναι κατ' αρχήν λαμόγια, ως αποδείξεως του αντιθέτου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ ,ΤΙΤΛΟΙ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ .ΣΚΕΤΟ ΜΙΣΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ .ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΟΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ... . ..ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΝΟΥΛΑ ΓΑΥΓΙΖΕΤΕ.ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟ-ΠΡΟΔΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

    1. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ 1821 ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!). Ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΕΞΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ.

    2. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΣΤΟΙΧΗΘΕΙ ΝΕ ΤΗΝ ΝΕΟ-ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ-ΕΜΠΟΡΩΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ, ΜΗ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ- ΤΟΥΣ «ΡΕΝΤΙΕΡΗΔΕΣ» (ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ… ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!

    3. ΕΠΙ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΛΑΜΨΕ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ. Η ΚΑΤΟΧΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ, ΤΙΣ ΔΙΕΡΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΣΕ!

    4. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΔΩΤΗΣ, Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, Ο ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ, Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΑΡΣΑΛ.

    5. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ- ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ!!! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!!

    6. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΑΝΤΙ-ΚΑΤΙ»- ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΑΝΤΙΣΟΒΙΕΤΙΣΜΟΣ, ΦΙΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, «ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ» ΚΛΠ. ΔΗΛ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ… ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΕΦΗΥΡΕ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ, ΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ «ΔΕΙΞΕΙ», ΝΑ «ΠΟΥΛΗΣΕΙ» ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΡΕΥΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΗΤΑΝ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΚΗ- ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ, ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ… ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ» (-ΤΥΠΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ, ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΕΛΗ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΧΩΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΟΚ, ΚΑΤΑ ΤΟ «ΕΡΥΘΡΟΦΡΟΥΡΟΙ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΟΥ ΜΑΟ!?!?!?!) ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ… ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΠΟΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΗΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ?? ΕΕΕ?? ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΑΡΣΑΛ. ΕΤΣΙ ΕΖΗΣΑΝ ΤΑ ΔΕΞΙΑ «ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ» ΕΠΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΞΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ (1930-1980), ΟΤΑΝ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΞΟΡΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ Ή ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!! ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ!!!

    7. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ, ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ- ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΟΙ «ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ» . ΔΙΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ!!! ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΩΣ ΟΠΛΟ ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΜΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΩ ΣΤΟΝ «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ» ΚΑΘΕ ΔΕΞΙΟΥ- ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!

    8. ΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o Vervesoa

    an stirixtei apo dr Koutsouko

    8a vgei

    alloios

    .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποκαλυψη

    Στον ΔΣΑ ο Παξινος Δημητρης ειχε στησει λενε μια συμμορια δικηγορων που εκμεταλευονταουσαν γυναικες με οικογενειακα προβληματα,

    τις οδηγουσαν σε ατελειωτες δικες εναντιον του ενα διαστασει συζυγου, και εκμεταλευοντουσαν και τα παιδια αν υπηρχαν - μιλαμε για παιδεραστες- , τους περναν χοντρα ποσα και πολλες που δεν ειχαν να πληρωσουν τις οδηγουσαν στην πορνεια!

    Τo δυκτυο πορνειας της ΜΚΟ Ρουμπανη Νικης ειχε κανει πολλες εκδηλωσεις στον ΔΣΑ!!

    Ετσι ολοι μαζι δικηγοροι, μαστρωποι, χωρισμενες, δηθεν φεμινιστριες, ηταν στο ιδιο κυκλωμα "προστασιας" και εμφανιστηκε και η τσaτσα η Μαρια Δαμανακη στην εισαγγελια για "υπερασπιση"!!!

    Ο Παξινος Δημητρης τα γνωριζε και εχει περιπου 7 μηνυσεις εναντιον του για καλυψη σε μαστρωπους δικηγορους και για γενοκτονια παιδιων!!

    Το ΣΔΟΕ να μπει στον ΔΣΑ τωρα!

    Ερχονται τσουναμι αποκαλυψεων

    Ο ΔΣΑ ηταν βοθρος!!

    Ρεπορτερ Δικαιοσυνης

    1 Φεβ 2011 9:29:00 μ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος είπε...
    βιομηχανια διαζυγιων


    Το σχέδιο της "σύγχρονης γενοκτονίας των ελλήνων" με την "μη ύπαρξη απόγονων" και ταχεία αντικατάσταση αυτών με μετανάστες είναι σε πλήρη εξέλιξη ... Το καταστροφικό ανθελληνικό σχέδιο της "δημογραφικής υποχώρησης- εκμηδενίσεις" των ελλήνων (μεσώ διαζυγίων, επίορκων δικηγορών, σκόπιμης στέρησης μητρότητας κλπ..)είναι σε εφαρμογή αλλά δεν μπορείτε να το σκεφτείτε ...

    1 Φεβ 2011 9:34:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    Στην συνέχεια, αν είναι παντρεμένη, επίορκοι δικηγόροι αναλαμβάνουν «εργολαβικά» να βγάλουν το διαζύγιο μεταχειρίζοντας πέραν των ηθικών πλαισίων την «δήθεν εντολή» του/της πελάτη του (που κατασκευάζουν οι ίδιοι).

    ####

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΞΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!

    ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!

    17 Ιαν 2010 8:39:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ

    Ακουγεται οτι ο Βερβεσος Δημητρης εχασε στην στροφη

    γιατι δενν ειχε τα κοτσια να
    καταγγειλει την μαφια δικηγορων του Παξινου Δημητρη επιορκου Προεδρου


    και τους επιορκους δικηγορους που του ειχε υποδειξει με αναφορες ο Δρ Κουτσουκος

    Βερβεσε εισε καλος για δευτερος ειχε πει ο ηγετης δρ Κουτσουκος στην Ευελπιδων αλλα ο Βερβεσσος δεν εβαζε μυαλο
    και παταγε σε δυο βαρκες!
    παρτα τωρα να μαθεις!

    Ζητω ο Ρουπακιωτης ο Δημοκρατης!!

    Κωστας Πασοκ

    19 Ιαν 2011 11:37:00 π.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    ΒΕΡΒΕΣΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕ ΣΦΑΓΕ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ!!!

    ΒΛΑΚΑ ΒΕΡΒΕΣΣΕ ΠΑΡΕ ΤΑ @@@ ΜΑΣ ΤΩΡΑ

    19 Ιαν 2011 11:38:00 π.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    Λενε οτι

    ο Δημητρης Βερβεσος εχασε απο τον δρ Κουτσουκο γιατι δεν υποστηριξε την ελληυνικη ικογενεια και δεν τολμησε νασ αντιπαρατεθει στον Παξινο Δημητρη προστατη υποκοσμου!!!!

    19 Ιαν 2011 11:52:00 π.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    Ο ΔΣΑ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΗΘΙΚΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ

    19 Ιαν 2011 11:52:00 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΝΩΝΤΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ;
    ΝΑΙ!
    ΑΥΤΟΣ Ο ΝΩΝΤΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,
    ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΗΛΩΣΕ:
    ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
    ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΕΣ...
    -ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΑΝ. ΟΠΩΣ Η ΓΑΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στους δικηγόρους που θα επανεκλέξουν τους ίδιους που εκλέγουν τόσα χρόνια με σκοπό να τους σώσουν. Ευτυχώς που είναι μορφωμένοι και σκεπτόμενοι και όχι μόνο ψηφίζουν τις ίδιες παρατάξεις, ως γνήσιοι μικροαστοί, αλλά ψηφίζουν και τα ίδια ακριβώς πρόσωπα από κάθε παράταξη! Καλά σαράντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαφωνώ ριζικά με την άποψη ότι η δικηγόρος Βασιλική Παραδιά είχε επιδείξει ήθος κατά τη διάρκεια παραμονής της,στην κρατική εταιρεία Κτηματολόγιο Α.Ε..Απεναντίας,ελάμβανε συνεχώς παράνομες άδειες και πατούσε μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα στο νομικό τμήμα κτηματολογίου,με συνέπεια η πρώην διοίκηση να μην την κρατήσει ως μόνιμη δικηγόρο,ενώ κράτησε όλους τους υπόλοιπους ασκούμενους δικηγόρους που τελείωσαν άσκηση την ίδια εποχή με την κυρία Παραδιά.Ο πρώην πρόεδρος κτηματολογίου είχε ενημερωθεί για τις αδικαιολόγητες απουσίες της και δεν επιθυμούσε την παραμονή της,καθώς θα εθεωρήτο μέγα σκάνδαλο.
    Έκανε το μεταπτυχιακό της στο πανεπιστήμιο Κομοτηνής,με καθηγητή μεταπτυχιακού τον διευθυντή νομικής διέυθυνσης κτηματολογίου.Μετά από λίγο καιρό βρέθηκε να απασχολείται ως ασκούμενη δικηγόρος στην νομική διέυθυνση κτηματολογίου,με διευθυντή τον καθηγητή του μεταπτυχιακού της.Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο.
    Ο διευθυντής της έδινε συνεχώς παράνομες και καταχρηστικές άδειες,που δεν επιτρέπονται από κανέναν νόμο και προκαλούσαν τους υπόλοιπους εργαζόμενους.Κατά σύμπτωση,ο εν λόγω διευθυντής ήταν πάντα ο επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής στα συνέδρια και εκδηλώσεις της Πομιδα,όπου πρόεδρος είναι ο πατέρας της.
    Δεν έφταναν μόνο οι παράνομες άδειες και οι αδικαιολόγητες απουσίες,αλλά,επιπλέον:τις ελάχιστες φορές που πατούσε στο νομικό τμήμα,είχε το δικό της ελαστικό ωράριο,χωρίς να ρωτά κανέναν ιεραρχικά ανώτερο.
    Αυτή είναι η δική μου άποψη:στις συγκεκριμένες περιπτώσεις,ο νόμος δεν δικαιολογεί άδειες,αλλά δικαιολογεί την απόλυση και λύση της συνεργασίας.
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαφωνώ ριζικά με την άποψη ότι η δικηγόρος Βασιλική Παραδιά είχε επιδείξει ήθος κατά τη διάρκεια παραμονής της,στην κρατική εταιρεία Κτηματολόγιο Α.Ε..Απεναντίας,ελάμβανε συνεχώς παράνομες άδειες και πατούσε μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα στο νομικό τμήμα κτηματολογίου,με συνέπεια η πρώην διοίκηση να μην την κρατήσει ως μόνιμη δικηγόρο,ενώ κράτησε όλους τους υπόλοιπους ασκούμενους δικηγόρους που τελείωσαν άσκηση την ίδια εποχή με την κυρία Παραδιά.Ο πρώην πρόεδρος κτηματολογίου είχε ενημερωθεί για τις αδικαιολόγητες απουσίες της και δεν επιθυμούσε την παραμονή της,καθώς θα εθεωρήτο μέγα σκάνδαλο.
    Έκανε το μεταπτυχιακό της στο πανεπιστήμιο Κομοτηνής,με καθηγητή μεταπτυχιακού τον διευθυντή νομικής διέυθυνσης κτηματολογίου.Μετά από λίγο καιρό βρέθηκε να απασχολείται ως ασκούμενη δικηγόρος στην νομική διέυθυνση κτηματολογίου,με διευθυντή τον καθηγητή του μεταπτυχιακού της.Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο.
    Ο διευθυντής της έδινε συνεχώς παράνομες και καταχρηστικές άδειες,που δεν επιτρέπονται από κανέναν νόμο και προκαλούσαν τους υπόλοιπους εργαζόμενους.Κατά σύμπτωση,ο εν λόγω διευθυντής ήταν πάντα ο επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής στα συνέδρια και εκδηλώσεις της Πομιδα,όπου πρόεδρος είναι ο πατέρας της.
    Δεν έφταναν μόνο οι παράνομες άδειες και οι αδικαιολόγητες απουσίες,αλλά,επιπλέον:τις ελάχιστες φορές που πατούσε στο νομικό τμήμα,είχε το δικό της ελαστικό ωράριο,χωρίς να ρωτά κανέναν ιεραρχικά ανώτερο.
    Αυτή είναι η δική μου άποψη:στις συγκεκριμένες περιπτώσεις,ο νόμος δεν δικαιολογεί άδειες,αλλά δικαιολογεί την απόλυση και λύση της συνεργασίας.
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση