GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είμαι ένας ηλίθιος Ελληνας...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Και γιατι να το κρυψουμε αλλωστε; Δεν ειναι να πανικοβαλομαι,ειναι ενα γεγονος που πρεπει ...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/
Και γιατι να το κρυψουμε αλλωστε;
Δεν ειναι να πανικοβαλομαι,ειναι ενα γεγονος που πρεπει να αποδεχθω και να ζησω με αυτο το χουι,διοτι αν δεν ημουν ηλιθιος δεν θα μου ειχαν κανει το μυαλο σουρωτηρι με καθε μαλακια που ξεφουρνιζουν ποτε ο ενας αρχηγος και ποτε ο αλλος.
Διοτι ολα πολυ ευκολα εγιναν,πολυ ευκολα και χωρις αντισταση κατασπαταλησε την υπολοιπη δημοσια περιουσια ο κουρασμενος,πολυ ευκολα πηγε σε εκλογες και πολυ ευκολα εμεις σαν ηλιθιοι και χωρις να νοιαστουμε για το οτι ...
κρυβεται απο πισω απο ολα αυτα....ψηφισαμε τον Γιωργακη.
Και σαν ηλιθιοι ξεχασαμε οτι ο ιδιος ο Παγκαλος ελεγε σε συνεντευξη του οτι αυτο το ατομο δεν κανει για πρωθυπουργος,λετε να μην ηξερε ο Παγκαλος τι ειδους κουμασι ηταν το Γιωργακη?
Μαζι κανανε τις παγαποντιες τους τοτε με τον Οτσαλαν...για οποιον δεν θυμαται.
Και νοιωθω ακομη πιο ηλιθιος που πιστεψα μαζι με πολλους αλλους οτι επι δεκαετιες αυτοι κοιταγαν το δικο μου συμφερον,ξεχασα το Σαμινα,το χρηματηστηριο,τα Ιμια,την σημαια που την πηρε ο αερας,το Βατοπαιδι,την Ζημενς,τον Τσουκατο,τον Ακη και τους αλλους κροισους που με σχισμενα παντελονια ειχαν μπει στο κομμα.
Επισης ξεχασα τις αυξησεις της πεινας,τα τουνελ,τα τραινα,τις μοιχειες,τον λογιστακο που παρακαλαγε τον Μπλερ να κανει κατι με τα γλυπτα του Παρθενωνα,το ευχαριστω τους αμερικανους,τις υποσχεσεις,τις ουρες του ικα που παρεμειναν ουρες εως και σημερα,τους συνταξιουχους και το μαυρο ξυλο που εφαγαν στο Μαξιμου.
Και σημερα νοιωθω πιο ηλιθιος διοτι πιστεψα οτι λεφτα υπαρχουν ενω εκεινος που το ελεγε ηξερε οτι δεν υπαρχουν,πιστεψα οτι θα διορθωθει ο εργασιακος μεσαιωνας,οτι σαν λαος θα μπορεσουμε να ανασανουμε και λιγο.
Και ξεχασα οτι η μονη φορα που ο Γιωργακης ειχε αρθρωσει λογο σε τοσες δεκαετιες ηταν οταν υποστηριζε την νομιμοποιηση της μαριχουανας,ξεχασα οτι ποτε δεν παραπονεθηκε για κανενα νομοσχεδιο απο ολα που ψηφιζε αμιλητος,ξεχασα οτι οπως ολοι στο κομμα του ηξερε ποιοι εκλεβαν και ομως ποτε δεν απαιτησε καθαρση.
Και τωρα σαν ηλιθιος που ειμαι,ανεργος,θα υπομεινω την πωληση της χωρας,θα ανεχθω την καταβαραθρωση των εργασιακων δικαιωματων οσων εργαζονται,θα πληρωνω τους βουλευτες που ψηφιζουν τον θανατο μου,θα ανεχομαι το σοι τους και τους φιλους τους να προσλαμβανονται ενω δεκαδες νεοι θα μαραζωνουν ανεργοι.
Διοτι οπως λεει και το ρητο"Δεν ηξερες..δεν ρωταγες;"
Οχι διοτι οι ηλιθιοι δεν ρωτανε,απλα ανεχονται να τους κυβερνουν κομματα διεφθαρμενα και να τους λενε οτι διεφθαρμενοι ειναι αυτοι,οι ηλιθιοι δεν απαιτουν να δοθει ενα τελος σε αυτο το μαυρο χαλι της ασυλιας των πολιτικων,οι ηλιθιοι δεχονται να υπαρχουν πολιτικοι με 50 σπιτια και 500 εκατομμυρια ευρω καταθεσεις ενω εκεινοι πεινανε.
Ξερουν οι κυβερνωντες...κυβερνηση η αντιπολιτευση οτι μονο με αυτον το τροπο θα κρατηθουν στην εξουσια,με το να κανουν τους ηλιθιους να φοβουνται,και το καταφερνουν πολυ καλα και αυτο,ειναι ειδικοι στην χειραγωγηση των μαζων.
Μαζα ηλιθιων ειμαστε,δημοκρατια ζηταμε αλλα δεν ξερουμε τι σημαινει εκτος απο το δικο μας συμφερον,δημοκρατια απαιτουμε αλλα μας εδωσαν μια ολιγαρχια και επειδη μας βολευε την αγκαλιασαμε.
Δεν νομιζω οτι πρεπει να ξυπνησω,ας μεινω ηλιθιος εως οτου πεθανω,δεν με συμφερει ετσι κι'αλλοιως.
Γιατι αν ξυπνησω και δω ολα τα λαθη που εκανα ισως δεν το αντεξω.

9 σχόλια

  1. Η μετριοφροσύνη είναι αρετή!

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάρη,
    ότι καί νά γράψεις -80% συμφωνώ-,
    ο Αρκάς σέ επισκιάζει.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... έ έ έρχεται ο καιρός των δηλώσεων, έ ?

    χα, χα, χα. Χι, χι, χι. Χο, χο, χο. Χου, χου, χουουου !

    ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ ΤΙΠΟΤΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ !


    ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ ΤΙΠΟΤΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ !


    ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ ΤΙΠΟΤΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ !

    τα δόσαμε σε διόδια....

    τ' ακούς ποντικομαμή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 80% egrapsa ο kaimenοs.
    Τό 100% βρές το στό κρεβάτι σου.
    Βγάζεις βραδιάτικο χιούμορ πανά-
    θεμα σε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μείνε στη χώρα των λωτοφάγων γιατί ήσουν και συ στο καράβι που μας οδήγησε εδώ και χωρίς σίγουρα το Γεώργιο Α Παπανδρέου στο τιμόνι. Στο τιμόνι ήταν ο "κανένας" που φαίνεται πως ή τον ξέχασες ή σε βόλευε!



    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χάρη χαίρομαι για σένα! Η αυτογνωσία είναι το πρώτο βήμα προς στην αρετή.
    Έχεις βέβαια μακρύ δρόμο μπροστά σου, τουλάχιστον κατάλαβες ότι είσαι ηλίθιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10.16 Εγω το εχω καταλαβει καρο,το κακο ειναι οτι υπαρχουν πολλοι Ελληνες που νομιζουν οτι δεν ειναι.
    Και δεν μιλαω για τους ψευτες και κλεφτες κυβερνητες μας,μιλαω για τον απλο λαο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση