GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μίκης Θεοδωράκης: Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών...

Από το http://massmedia-gr.blogspot.com/ Στερνά καλά, όλα καλά . Την ίδρυση Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών και την ενεργό συμμετοχή τους...

Από το http://massmedia-gr.blogspot.com/
Στερνά καλά, όλα καλά. Την ίδρυση Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών και την ενεργό συμμετοχή τους σε πολιτικά θέματα θα ανακοινώσει ο Μίκης Θεοδωράκης στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, 1 Δεκεμβρίου 2010, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Είσοδος Ελεύθερη).
Σε τούτη τη σύναξη να μη πάει κανείς: Κανείς αριστερός, δεξιός ή κεντρώος. Δεν έχει χώρο αυτή η σύναξη για κανένα κομματιστή. Όσοι το αποφασίσουν, να πάνε ως Έλληνες, ν' ακούσουν ένα σύμβολο – αγωνιστή της Δημοκρατίας. Αν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει ο τόπος, εξαιτίας της βαθιάς πολιτικής και πολιτειακής κρίσης, δεν αντιληφθούμε ότι πρέπει να...
 λειτουργήσουμε ως μία γροθιά απέναντι στον χρόνιο πολιτικό αμοραλισμό και την κατάπτυστη ιδιοτέλεια και υποτέλεια που κατέστρεψαν την πόλη και τη χώρα, τότε θ’ αργήσουν πολύ «να σημάνουν οι καμπάνες»…
Όταν οι πολίτες βρίσκονται καθήμενοι στον καναπέ του σπιτιού τους, χαρακτηρίζονται από τα Π(αρωχημένα) ΜΜΕ ως αδιάφοροι, ενώ όταν διαδηλώνουν χαρακτηρίζονται ως βάνδαλοι κουκουλοφόροι. Για να δούμε, πως θα χαρακτηριστούν όσοι παρευρεθούν σε αυτή την ομιλία; Στο χέρι των συνειδητοποιημένων πολιτών είναι να την καταστήσουν Ιστορική. Ο Μίκης απλώς ρίχνει τη σπίθα με την ελπίδα να εξελιχτεί σε φωτιά. Είτε κάποιοι συμφωνούν, είτε όχι ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ένα σύμβολο παγκόσμιας ακτινοβολίας και αυτή η πολιτική του παρέμβαση, στο βαθμό που θα εκφράσει την αλήθεια, το συναίσθημα, τον προβληματισμό και την ενώτητα των πολιτών, θα έχει έναν αντίκτυπο που θα ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας. Μιας Ελλάδας που πρέπει να ξαναβρεί τις αξίες της για ν’ αποκαταστήσει την οικουμενικότητά της, το πολιτιστικό και πολιτικό κύρος της.

28 σχόλια

  1. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

    ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ MEGA - SKAI και ΣΙΑ " ΞΕΧΑΣΑΝ " ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΣΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ... ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα τραγούδι για τους "Μίκηδες"

    ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΑ...ΚΟΚΚΙΝΗΣΑ

    Φτωχιά, μικρή μου γειτονιά
    Ακόμα σε θυμάται,
    Είτε σε τόπους μακρινούς,
    Είτε κοντά σου νάμαι.

    Ρεφραί #1
    «Κοκκίνησα στη Κοκκινιά
    Από μικρό παιδί,
    Τα χρόνια, πούτανε μπροστά,
    Με κάψαν σα δαδί.»

    Στρατιώτης με την μπλέ στολή
    Ορμά στο σπιτικό μου,
    Και μ’ ένα βλέμμα βλοσυρό
    Ζητάει τον κωδικό μου.

    Βόλι χτυπάει τον διπλανό
    Σα δίκοπο μαχαίρι
    Σαν πέπλο, που με σκεπασε
    Της Παναγιάς το χέρι.

    Μικρό, φιλόξενο νησί
    Με πέτρα σκεπασμένο,
    Ζωή και χρόνια τάσβησες,
    Κορμί σακατεμένο.

    Τη γειτονιά και το νησί
    Λησμόνισ’ από χρόνια,
    Τα όνειρα μου τάκλεψαν
    Τα κοσμικά σαλόνια.

    Ρεφραίν #2
    «Στην Κοκκινιά κοκκίνησα
    Από μικρό παιδί,
    Άλλαξα χρώμα π’ άγγιξα
    Της τύχης το κλειδί».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προς Ανώνυμο (2:03π.μ. / 1 Δεκ. 2010)

    Αυτή είναι ευχή για τον Πάγκαλο, φίλτατε Νεοέλληνα...

    Εσύ λούφαξε δίπλα στο φραπέ σου (ή μήπως προτιμάς φρέντο;)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά δεν θα παρευρεθώ λόγω αποστάσεως, θα συμμετέχω όμως στην ίδρυση του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών μέχρι αποδείξεως της ύπαρξης εντός της, Βατοπεδιτών και Λαυρεατικών παραγόντων από τι στιγμή που ... η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ...

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/10/blog-post.html

    δειλιάσει μπροστά στο ... ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ ...

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2010/08/blog-post.html ...

    σε σημείο ώστε να μη ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ .. που .. ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΕΣΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΘΕΛΕΙ να “ΛΑΒΟΥΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ εκδίκηση” ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ!

    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

    Πριν τον απόπλου της πολιτικής μοναξιάς του καθενός στην αιωνιότητα της γαλήνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιμένω να δώ τι θα ξεφουρνησει ως τσιτάτο του κινήματος του ο Μίκης.
    Διότι τότε, εκεί γύρω στο 1974, είχε ξεφουρνήσει εκείνο το αμίμητο " Η Καραμανλής ή τάνκς" και έστειλε την Αριστερά στο περιθώριο και τη Δεξιά, για πολλά χρόνια, στην εξουσία.
    Γουτεμβέργιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επί τέλους η νεολαία Λαμπράκη ανέλαβε πρωτοβουλία. Και φυσικά, όπως είπε και ο ανωτέρω προλαλήσας καλά κρασά.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε καθυστερημένα δεξιά τομάρια, μετά την καταστροφή, στην οποία μας φέρατε (δες τη συνέντευξη του πρ. Υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας), έχετε ακόμα γλώσσα και μιλάτε???

    Βουλώστε το καλύτερα και κρυφτείτε σε ένα λαγούμι, σαν τον πρώην αρχηγό σας, τον μπουχέσα της Ραφήνας και μην ξεμυτίσετε από κει!!!

    Η απουσία σας, είναι η μεγαλύτερη προσφορά προς τη χώρα, αυτή τη στιγμή.

    Επιπλέον, μας χωρίζουν και βαθύτατες πολιτισμικές και πολιτιστικές διαφορές, γιατί είστε απολίτιστοι, αμόρφωτοι, αχρείοι και ανίκανοι!!

    Εσείς διανοούμενους στην παράταξή σας δεν είχατε ποτέ, παρά μόνο χωροφύλακες, αγροφύλακες, παππάδες, καθυστερημένους, πούστηδες και πουτάνες!!

    Έναν μοναδικό είχατε, τον μεγάλο Μάνο Χατζηδάκη και αυτόν τον ακούνε μόνο αριστεροί, γιατί εσείς δεν έχετε το επίπεδο να ακούτε τη μουσική του!

    Εσείς είστε του σκυλάδικου σκουπιδαριού, της μάσας, της ρεμούλας, του ρουσφετιού, της ρουφιανιάς, της λαμογιάς, του αρμέγματος του κράτους-αγελάδα, του δοσιλογισμού, της συνεργασίας με τους Ναζί, του καρακίτς πολιτισμού, των βασανιστηρίων και της φάλαγγας...

    Δείκτες πολιτισμού σας είναι ο Άνθιμος και ο Ψωμιάδης!!

    Λαϊκή σας βάση - οι παρακρατικοί ολιγοφρενείς δολοφόνοι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης και οι πάσης φύσεως βασανιστές!!

    Δυστυχώς αυτοί είστε...

    Απολίτιστα χουντοδεξιά τομάρια!!

    Ανήκετε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, ως οι καταστροφείς της χώρας, μαζί με το γελοίο πλέον (ΝΔ) κόμμα-απολίθωμα σας!!

    Ευθύνεστε, προδότες της πατρίδας, για όλες τις μεγάλες τραγωδίες του Έθνους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι εμφανής η αμηχανία των δεξιών!!

    Εκτός της καταστροφής, την οποία επέφεραν στον τόπο, είναι εμφανής και η ντροπή που νιώθουν, για την καταγωγή τους, τα φασιστοειδή βασιλοχουντο-δεξιά τομάρια και συνεργάτες των Ναζί!!!!!

    Τους ενοχλεί η Ιστορία!!!

    Προσπαθούν να την κρύψουν, σαν τη σκόνη κάτω απ' το χαλί, αλλά δεν τους βγαίνει...

    Δεν δένει και με το "παραμύθι" περί Μεσαίου Χώρου, με το οποίο προσπαθούν να αποκοιμίσουν κανέναν αριστερό ή κεντρώο- μπας και πάρουν την ψήφο του και δουν εξουσία, διότι ήταν πάντα οικτρή μειοψηφία στο λαό!!!!

    Αλλά ειδικά τώρα με το λαϊκιστή Σαμαρά, που έφερε την "ιδεολογική καθαρότητα" (γιατί ο μπουχέσας, τους είχε όλους στο μαντρί) έρχονται ακόμα πιό κοντά στις ρίζες τους:

    Στον απωθητικό πολιτισμό τους- τύπου Άνθιμου και Ψωμιάδη

    Και στη λαϊκή τους βάση- Γκοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη
    (για τους οποίους αμφιβάλω ότι γνωρίζετε ποιοί είναι...)

    ΑΜΟΡΦΩΤΑ και ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΝΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;;;

    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ;

    ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ 50 ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μικη αϊ τραβα σπιτι σου παλιογερε. Ενας υπηρξε Ο μουσικοσυνθετης στη χώρα : ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ!!!Ουστ παλιογερε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμπρός Μίκη, είμαστε μαζί σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο ρε Μίκη... επιτέλους.

    Φασίστες... να πάτε αλλού, στη ραφήνα!

    Ζήτω η δημοκρατία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!!!!
    Γιατί δεν επιτρέπετε σε έναν μικρό οικοπεδούχο να χτίσει ένα σπιτάκι βάσει προδιαγραφών που θα ορίσει το κράτος, με όρους δόμησης που θα ορίσει το κράτος ακόμη όσον αφορά και την αρχιτεκτονική μορφή που θα έχει, και ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΗΝΗ, του οικοπεδούχου, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ, ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, και επιτρέπετε σε ένα μεγαλοοικοπεδούχο όπου και αν βρίσκετε;
    Εγώ έχω κάνει αίτηση για ένταξη στο σχέδιο πόλεως του χωραφιού μου κοντά στην Αθήνα από το 1983! Αλλά το άθλιο κράτος με τους άθλιους λειτουργούς του που αυτοί εν τέλει το κατέστησαν άθλιο δεν αξιώθηκε όχι να με εντάξει αλλά ούτε και να οριστικοποιήσει αυτό το σχέδιο πόλης… ΑΚΟΜΗ ΕΚΡΕΜΕΙ!!!!!
    Γιατί λοιπόν δεν δίνετε λύση σε Πανελλήνιο επίπεδο όποιος έχει χωράφι και θέλει να χτίσει να μπορεί με συγκεκριμένους όρους ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΕΔΑΦΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΊ ΕΝΑ ΤΈΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΩΝ ΕΝΤΑΞΕΩΝ ΌΠΟΥ Η ΥΠΟΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΉ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΕΙ ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΩΛΕΣΑΙ.
    ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ.ΑΦΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΙ
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.ΑΛΑ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ,ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ.ΟΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΛΗΣΤΕΥΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΑΧΝΑ .ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο , ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σύμβολο – αγωνιστής της Δημοκρατίας αλλά με όλο τον σεβασμό, θα ηθελα μιαν εξηγηση, Γιατι πηγε στην ΝΔ δηλαδή πολύ δεξιότερα από τις πεποιθήσεις που υποτίθεται ότι πρεσβεύει.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαζώχτε τον τον κακομοίρη τον παππού, είναι πασιφανές πως πλέον πέφτει σε παραλήρημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. «Αλήτες – ρουφιάνοι – ΔουΝουΤογράφοι»!
    ….
    «Μια πρόσθετη υπηρεσία η οποία μας ζητήθηκε κάποια στιγμή που οι εκπρόσωποι της τρόικας – μετά την υπογραφή του μνημονίου – θέλησαν να επικοινωνήσουν με τα Μέσα Ενημέρωσης, ήταν να μας αναθέσουν να πάρουμε τηλέφωνα κάποιους δημοσιογράφους και να τους πούμε να πάνε την τάδε ώρα στη “Μεγάλη Βρετάνια” για να τους μιλήσουν οι άνθρωποι του ΔΝΤ».
    *
    Πρόκειται για απάντηση που δόθηκε κατά την εξέταση μάρτυρα στην Εξεταστική για τη «Ζήμενς» τον περασμένο Ιούνη. Η τοποθέτηση αυτή και οι συζητήσεις που ακολούθησαν (για την παροχή υπηρεσιών, από εταιρείες δημοσίων σχέσεων και από δημοσιογράφους, ώστε το ΔΝΤ να «επικοινωνήσει» τα μηνύματά του στον ελληνικό λαό) έδωσαν την ευκαιρία σε ορισμένους να καμώνονται ότι… «έπεσαν από τα σύννεφα».
    *
    Οπως είχαμε σημειώσει και τότε, ας υποδύονται τους «έκπληκτους» όσο θέλουν. Η πραγματικότητα είναι πως «από τα σύννεφα πέφτουν» μόνο αυτοί που τους αρέσει να προσποιούνται ότι «ζουν στα σύννεφα».
    Εμείς οι υπόλοιποι, παρακολουθώντας στα ΜΜΕ, από το Σάββατο και μετά, αυτόν τον ανελέητο κατακλυσμό «ευτυχίας», επειδή λόγω «επιμήκυνσης» το ΔΝΤ δε θα μείνει στην Ελλάδα τρία, αλλά …δεκατρία χρόνια, επαναβεβαιώσαμε ότι πατάμε σταθερά στο έδαφος. Και έτσι μπορούμε να βλέπουμε πεντακάθαρα όλα αυτά τα γυμνοσαλιαγκάκια που από τα στασίδια της ηλεκτρονικής λοβοτομής έχουν αναλάβει (με ή χωρίς επαφές με το ΔΝΤ) να λερώνουν την έννοια της αλήθειας και να μαγαρίζουν τη δημοσιογραφία καθιστώντας την τσανακογλείφτη της κυβέρνησης και της τρόικας.
    ——-
    Νίκος Μπογιόπουλος -30/11/10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Την αγάπη μας και τα φιλιά μας στον μεγάλο έλληνα!! Περιμένουμε νέα γιατί δυστυχώς δεν μπορέσαμε τούτη τη φορά να είμαστε κοντά του!!
    Θα είμαστε όμως για πάντα με την ψυχή μας την καρδιά μας και το μυαλό μας!
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μίκυ Μάους,

    τσίμπα έν' @ρχίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πραγματικά δεν ξέρω με τι επιχειρήματα να υπερασπιστώ αυτό το κείμενο. Διαβάζω τις αντιρρήσεις ορισμένων για την κίνηση του Μίκη και μένω άναυδος με την ρηχότητα των επιχειρημάτων.

    Ξέρετε η επίκληση της βιολογικής ηλικίας κάποιου δεν είναι το απόλυτο πολιτικό επιχείρημα για τον απαξιώσεις (ιδικά πριν τον ακούσεις). Αλλά αυτό θαρρώ πως είναι αυτονόητο. Αυτονόητο βέβαια δεν είναι το έτος 2010, αν είσαι νέος βιολογικά και διανοητικά, να μην έχεις απαλλαγεί από τα συμπλέγματα του «εμφύλιου» (είτε είσαι αριστερός, είτε δεξιός) και να κουβαλάς αυτό το ιστορικό λάθος (ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του) βλέποντας –μανιχαϊστικά– μπροστά σου, από τη μια: φασίστες απέναντι σε αριστερούς πατριώτες, κι από την άλλη: δεξιούς πατριώτες απέναντι σε κουμουνοσυμμορίτες. Έλεος κυρίες και κύριοι… Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ.
    Οι 28 πρώτες απολύσεις στο ΒΗΜΑ.

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!
    Η συνεργασία του ΧΑΦΙΈ Λαμπράκη
    με τους κατακτητές ΝΑΖΙ, για να φτιάξει ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, όργανο των
    κατοχικών δυνάμεων του ____________


    Τους πρώτους 28 εργαζόμενους απέλυσαν σήμερα στο Βήμα.
    Πρόκειται για το ποσοστό του μήνα και με αυτόν τον ρυθμό θα απολυθούν γύρω στους 80 σε τρεις μήνες.

    ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,
    ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ !!!

    Στη συνέλευση των εργαζομένων αποφασίστηκε 48ωρη απεργία,
    αυριο και μεθαύριο ,
    για να μην βγεί το Κυριακάτικο Βήμα
    ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ

    Ερχεται φονικο τσουναμι στα ΜΜΕ.
    θα τα σαρωσει ολα.
    Η ΕΣΗΕΑ σε χερια δοσιλογων και ρουφιανων, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, βαζει πλατες για την καταβαραθρωση του δημοσιογραφικου επαγγελματος.

    Το ΜΕΓΚΑ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!! εχει εξελιχθει σε μηχανισμο προπαγανδας του 4ου ραιχ με τους πρωην αριστερους γκεμπελισκους στα παραθυρα του.
    Υπαρχει ελπιδα ?
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    Λυπάμαι για τους γραφιαδες ,
    τους διορθωτές, επιμελητές κλπ
    Αλλά για τους δημοσιοκάφρους,
    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ !!!
    μικρούς ή μεγάλους, νοιώθω
    «μίαν εφάμαρτον χαιρεκακίαν».

    Την ρουφιανιά πολλοί ηγάπησαν ,
    τον ρουφιάνο ουδείς ..........
    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ
    ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    νεο ΝΑΖΙ του ΠΑΣΟΚ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. περα απο οσα λενε καποιοι κυριοι που δεν συμφονω καθολου...θα ηθελα να μαθω πωσ μπορω να γινω μελλοσ του κινηματος του μικη θεοδωρακη !!! ευχαριστω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αλήθεια διαβάζοντας μερικά σχόλιαπου καταφέρονται εναντίον του Μίκη Θεοδωράκη,νοιώθω αηδία και απογοήτευση.Όλοι αυτοί και το συνάφι τους είναι από αυτούς που τα φάγανε με τον Πάγκ[οι]αλο. Φαίνεται πόσο κομματόσκυλα είναι, όταν απαιτητικά απόκλείουν το δικαίωμα στους άλλους του ορθολογισμού, που είναι συνυφασμένος σε αυτούς με το κόμμα τους. Και ποιόν τολμούν οι αδαείς και οι αχρείοι ,τον ογκόλιθο την νεοελληνικής ιστορίας τον Μίκη.. Ταιριάζει σε αυτούς το Αιδώς αχρείοι..Τότε μπορούμε να κρίνουμε κάποιον όταν μπορούμε και κάνουμε αυτοκριτική,χωρίς παρωπίδες,το Μίκη ο οποίος δεν έπαψε ποτέ να κάνει αυτοκριτική. Πετροβολούν τα δένδρα που έχουν καρπούς,και ένα τέτοιο δέντρο είναι ο Εθνικός συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης..Και για όλους αυτούς ισχύει: Πολλάκις λαλήσας μετενόησα,σιωπήσας ποτέ!!! Να το πώ αλλοιώς : ΒΓΆΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΌ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΙ... Κυρλίδης Γεώργιος Σέρρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση