GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδού το παραμύθι της Διοίκησης του Κτηματολογίου...

Από τους ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ  ΤΗΣ "ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε."    Η διοίκηση της κρατικής εταιρείας Κτηματολόγιο α.ε. μας πουλάει παραμύθι ότι...

Από τους ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ
 ΤΗΣ "ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε."  
Η διοίκηση της κρατικής εταιρείας Κτηματολόγιο α.ε. μας πουλάει παραμύθι ότι εφαρμόζει τον νόμο και γι' αυτό μας έδιωξε.
Την ίδια όμως στιγμή, δεν εφαρμόζει τον νόμο σε σοβαρότερες και ξεκάθαρες παρανομίες. Εάν δεν γνωρίζει τις παρανομίες αυτές, καιρός να τις μάθει αμέσως τώρα. Ακολουθούν οι ξεκάθαρες παρανομίες και τεκμηριωμένα σκάνδαλα και απαιτούμε να εφαρμοσθεί ο νόμος(όπως εφαρμόσθηκε σε εμάς).
Στην κρατική εταιρεία Κτηματολόγιο α.ε., ορισμένοι(σε συνεργασία με την τότε διοίκηση)πλαστογράφησαν την ημερομηνία προσληψή τους και ενώ στην πραγματικότητα προσελήφθησαν μετά την προκύρηξη των...
 εθνικών εκλογών 2009, φαίνεται στα χαρτιά ότι προσελήφθησαν πριν την προκύρηξη των εκλογών 2009 και μάλιστα έλαβαν αμοιβή για προγενέστερο χρονικό διάστημα για το οποίο δεν εργάστηκαν ποτέ.
Αναμεσά τους, ορισμένοι τοπογράφοι, δικηγόροι και άλλοι. Πλαστογραφία σε όλο της το μεγαλείο.
Υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες στο Μέγαρο Μαξίμου, στο υπουργείο περιβάλλοντος και στον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης για την ανωτέρω πλαστογραφία. Υπάρχουν επώνυμες μαρτυρίες ότι κάποιοι από αυτούς προσελήφθησαν ακόμα και 4 ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές και σε κάθε περίπτωση μετά την προκύρηξη των εκλογών του 2009,όπου το υπουργείο εσωτερικών απαγορέυει οποιαδήποτε μεταβολή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα(οποιαδήποτε μεταβολή που γίνεται μετά την προκύρηξη των εκλογών, είναι άκυρη). Η διοίκηση έχει ενημερωθεί για την πλαστογραφία.
Το πόρισμα του Αρεοπαγίτη Λέανδρου Ρακιντζή φωτογραφίζει την πλαστογραφία σε κάποιες ημερομηνίες πρόσληψης και ζητά να ακυρωθούν οι ανωτέρω συμβάσεις, με βάση το εργατικό δίκαιο.
Υπάρχουν διευθυντές και στελέχη διπλοθεσίτες(που λαμβάνουν αμοιβή από δύο κρατικές θέσεις, σε περίοδο οικονομικής κρίσης).Διευθυντές που διώκονται για πλαστογραφία και απευθείας αναθέσεις και διευθυντές κτηματολογίου που προσέλαβαν χωρίς προσόντα φοιτήτριές τους, στο κτηματολόγιο(άραγε με ποιό αντάλλαγμα;;).
Απαιτούμε ως έλληνες πολίτες, να εφαρμοσθεί ο νόμος για τις ξεκάθαρες αυτές παρανομίες-σκάνδαλα, που καταγγέλουμε δημόσια.

24 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ "ΚΑΘΑΡΟΥ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ"- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" ΣΤΗ ΝΕΤ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΗ???

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ????

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ!!!

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΤΟ 1975, ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ "ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑΚΙΑ"...

    Ε, ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ…

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ…

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!

    ΓΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!
    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι εμφανής η αμηχανία των δεξιών!!

    Εκτός της καταστροφής, την οποία επέφεραν στον τόπο, είναι εμφανής και η ντροπή που νιώθουν, για την καταγωγή τους, τα φασιστοειδή βασιλοχουντο-δεξιά τομάρια και συνεργάτες των Ναζί!!!!!

    Τους ενοχλεί η Ιστορία!!!

    Προσπαθούν να την κρύψουν, σαν τη σκόνη κάτω απ' το χαλί, αλλά δεν τους βγαίνει...

    Δεν δένει και με το "παραμύθι" περί Μεσαίου Χώρου, με το οποίο προσπαθούν να αποκοιμίσουν κανέναν αριστερό ή κεντρώο- μπας και πάρουν την ψήφο του και δουν εξουσία, διότι ήταν πάντα οικτρή μειοψηφία στο λαό!!!!

    Αλλά ειδικά τώρα με το λαϊκιστή Σαμαρά, που έφερε την "ιδεολογική καθαρότητα" (γιατί ο μπουχέσας, τους είχε όλους στο μαντρί) έρχονται ακόμα πιό κοντά στις ρίζες τους:

    Στον απωθητικό πολιτισμό τους- τύπου Άνθιμου και Ψωμιάδη

    Και στη λαϊκή τους βάση- Γκοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη
    (για τους οποίους αμφιβάλω ότι γνωρίζετε ποιοί είναι...)

    ΑΜΟΡΦΩΤΑ και ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kyrie πασοκε Αρβανιτη ποτε διοριστηκε η φιλη σου η γκολφινοπουλου?????ποτε????
    κυριε αρβανιτη εισαι διπλοθεσιτησ????ποτε διοριστηκε η φιλη σου η γκολφινοπουλου?????ποτε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ,ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδερφέ, 1 Δεκ 2010 11:30:00 μ.μ. και 1 Δεκ 2010 11:42:00 μ.μ.,
    η Νέα Δημοκρατία, έκανε αυτά που έκανε σαν πρόσφατη διακυβέρνηση
    Χάνεις όμως το δίκιο σου...
    Μη μολύνεις άλλο τη ψυχή σου και τη ψυχή νέων παιδιών που δε λειτουργούν με φανατισμό...
    Έχεις λάθος νοοτροπία και σου φαλτσάρει πολύ το πράγμα προς το χουλιγκανισμό, που καμία σχέση δεν έχει με παιδεία και πολιτισμό!
    Για καλό σου το λέω, αν θες κράτα κάτι μπας και έχω κάπου δίκιο.
    Τίποτε άλλο...
    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφιερωμένο στον Πάγκαλο, αυτόν που "μαζί του τα φάγαμε"

    Μια υπέροχη διαχρονική ιστορία

    "Στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, Ιταλική κατοχή, σε κάποιο νησί του Ιονίου η ομάδα κατοχής είχε επιτάξει το Δημαρχείο, στην κεντρική πλατεία του νησιού και το είχε μετατρέψει σε αρχηγείο της...
    Ο επικεφαλής της ομάδας κατοχής, Ιταλός αξιωματικός είχε θρονιαστεί στο γραφείο του δημάρχου και από το παράθυρό του απολάμβανε τη θέα προς την πλατεία. Στο κέντρο της πλατείας υπήρχε μια όμορφη εκκλησία και δίπλα ακριβώς ένα πανύψηλο καμπαναριό με ένα περίτεχνο ρολόι στη μέση. Μάταια περίμενε ο Ιταλός αξιωματικός να το ακούσει να χτυπάει γιατί το ρολόι αυτό είχε εδώ και καιρό σταματήσει λόγω βλάβης.
    Ο Ιταλός αισθάνθηκε χρέος του να αποκαταστήσει τη βλάβη και έτσι φρόντισε και έμαθε από το δήμαρχο του νησιού ότι το ρολόι είχε σταματήσει γιατί δεν υπήρχε λάδι για να λαδώσουν τα γρανάζια του (η Siemens λάδωνε μόνο πολιτικούς). Τότε ο αξιωματικός χωρίς δεύτερη σκέψη πρόσφερε στον δήμαρχο έναν τενεκέ 12 λίτρων , παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο, για να λαδωθούν τα γρανάζια και να δει το ρολόι να δουλεύει και πάλι, και να ακούσει να χτυπάει ρυθμικά την ώρα.
    Ο δήμαρχος πήρε το λάδι και το ίδιο βράδυ κάλεσε στο σπίτι του τον ταμία του δημοτικού συμβουλίου και του έδωσε μία νταμιτζάνα με 6 λίτρα παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο, λέγοντας του ότι ο Ιταλός αξιωματικός ενδιαφέρετε να δει το ρολόι να δουλεύει και πάλι και πως θα έπρεπε γρήγορα να φτάσει το λάδι στα χέρια του συντηρητή του ρολογιού. Την άλλη μέρα το πρωί ο ταμίας πήγε στην κεντρική εκκλησία του νησιού να βρει τον παπά. Στα χέρια του κρατούσε ένα μπουκάλι με 3 λίτρα παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο. Είπε στον παπά πως ως υπεύθυνος της εκκλησίας, άρα και του ρολογιού, ήταν δική του υπόθεση να φροντίσει ώστε το λάδι να φτάσει στα χέρια του συντηρητή του ρολογιού, με σκοπό να λαδωθούν τα γρανάζια του και να αρχίσει και πάλι να δουλεύει, όπως δηλαδή επιθυμούσε να γίνει ο Ιταλός αξιωματικός.
    Ο παπάς πήρε το λάδι και το ίδιο μεσημέρι φώναξε τον νεωκόρο στο γραφείο του. Του εξήγησε την επιθυμία του Ιταλού αξιωματικού να δει το ρολόι να δουλεύει και του είπε πως γι' αυτό το λόγο προσφέρει 1 λίτρο παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο. Τον παρακάλεσε αν θα μπορούσε να πάει το λάδι αυτό στον συντηρητή του ρολογιού και να του πει να πιάσει αμέσως δουλειά και να αρχίσει να λαδώνει το ρολόι. Ο νεωκόρος έφυγε αμέσως για να εκτελέσει την εντολή. Μετά από λίγη ώρα χτυπούσε την πόρτα του συντηρητή του ρολογιού και αφού του εξιστόρησε τα όσα είχαν συμβεί του έδωσε ένα μπουκαλάκι με 200 γραμμάρια παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο και του ζήτησε να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό να λαδώνει το ρολόι για να μην δυσαρεστηθεί ο Ιταλός αξιωματικός.
    Ο συντηρητής του ρολογιού, όταν έμεινε μόνος, κοίταξε με δέος το πολύτιμο περιεχόμενο του μικρού μπουκαλιού. Σκέφτηκε πόσο νόστιμες θα έκανε τις λαχανίδες που επί μήνες έτρωγε αυτός και η οικογένειά του. Πόσο καλό θα έκανε στο παιδιά του λίγο λάδι που τους έχει ξεραθεί ο οισοφάγος από την μπομπότα! Την ίδια όμως στιγμή σκέφτηκε με τρόμο την αντίδραση του Ιταλού αξιωματικού αν δεν έκανε αυτό που τον είχε προστάξει μέσω του νεωκόρου, μιας και τους υπόλοιπους κρίκους αυτής της αλυσίδας αξιωματούχων τους αγνοούσε! Το ίδιο απόγευμα το ρολόι χτύπησε και πάλι μετά από πολύ καιρό. Στην αρχή οι νησιώτες νόμισαν πως κάποιος είχε πεθάνει και σταυροκοπήθηκαν. Αργότερα όμως, έμαθαν από τον παπά της εκκλησίας που τους μάζεψε για τον εσπερινό ότι ο καλός Ιταλός αξιωματικός είχε προσφέρει παρθένο ιταλικό ελαιόλαδο για να βάλει σε λειτουργία το ρολόι τους και πως γι' αυτό και μόνο θα έπρεπε να αισθάνονται μεγάλη ευγνωμοσύνη που ο Κύριος, αν και περνάνε δύσκολες στιγμές στη μέση ενός φριχτού πολέμου τους έστειλε αυτόν τον μεγαλόψυχο Ιταλό.
    Φυσικά το ρολόι στην κεντρική πλατεία του νησιού σταμάτησε να δουλεύει μετά από μία εβδομάδα και ο Ιταλός αξιωματικός έστησε στον τοίχο του καμπαναριού τον Έλληνα συντηρητή και τον εκτέλεσε ένα πρωί, παρουσία του δημάρχου, του ταμία, του παπά του νεωκόρου και των υπολοίπων κατοίκων του νησιού για παραδειγματισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να αποφευγετε το αδελφατο "bloopers".

    Δεν αποκλειεται να εχουν AIDS.

    Ολοι οι πουστηδες ως γνωστον ειναι εν δυναμει φορεις του AIDS.

    Αυτοι οι πουστηδες και AIDS να μην εχουν εχουν οπωσδηποτε συφιλη..

    Μην τους γαματε .
    Ειναι επικινδυνο..

    παρατηρητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εχουμε ενα βλακα πρωθυπουργο,εχουμε μια συμμορια που κυβερναει,με μοναδικη ιδεολογια φιλοσοφια και σκοπο το "κλεψε να φας και αρπαξε ναχεις",τα πραγματα με μαθηματικη ακριβεια θα ειναι καταστροφη και υποδουλωση,παραπερα υποδουλωση...

    Εκτος αν αντιδρασουμε .
    Και να αντιδρασουμε εγκαιρα.

    Αν οι συνδικαλιστικες ηγεσιες δεν ηταν πουλημενες στη συμμορια πασοκ με την υποσχεση βουλευτοποιησης κλπ κλπ τα πραγματα θα ηταν πολυ ευκολα..

    Καθε μερα θα καλουσαν τον κοσμο σε μαζικες διαδηλωσεις .
    Ανεπισημα και μια μολοτωφ στο χερι ,στομα σε στομα...

    Τη μια μερα φωναζουμε την αλλη το ιδιο ,την παραλλη πεφτει και η πρωτη μολοτωφ την παραλλη δυο τρεις ακομα και καποια στιγμη σε μια "μαζωξη" της συμμοριας πασοκ ,επιθεση με χιλιαδες μολοτωφ ..
    Να τους καψουμε ζωντανους τους αλητες..

    παρατηρητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι περισσοτεροι χαφιεδες της χουντας ειναι οι σημερινοι πασοκοο..

    Πρωτος διδαξας ειναι ο σκατοψυχος ελληνοπολωνος αντρει μινεικο παπανδρεου που καρφωσε τους συντροφους του για να παρει διαβατηριο και να παει ΗΠΑ..

    Το 1967 ποιος ξερει τι ανταλλαγματα εδωσε στο κ.Παττακο για να παρει διαβατηριο..
    Ο κ.Παττακος αποφευγει να το αναφερει γιατι οπως λεει θα βλαψει τα εθνικα συμφεροντα..

    Και τη μαννα του την ιδια θα πουλαγε ο σιχαμενος ελληνοπολωνος αντρει μινεικο παπανδρεου για να γλυτωσει το τομαρι του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχουμε ενα βλακα πρωθυπουργο,εχουμε μια συμμορια που κυβερναει,με μοναδικη ιδεολογια φιλοσοφια και σκοπο το "κλεψε να φας και αρπαξε ναχεις",τα πραγματα με μαθηματικη ακριβεια θα ειναι καταστροφη και υποδουλωση,παραπερα υποδουλωση...

    Εκτος αν αντιδρασουμε .
    Και να αντιδρασουμε εγκαιρα.

    Αν οι συνδικαλιστικες ηγεσιες δεν ηταν πουλημενες στη συμμορια πασοκ με την υποσχεση βουλευτοποιησης κλπ κλπ τα πραγματα θα ηταν πολυ ευκολα..

    Καθε μερα θα καλουσαν τον κοσμο σε μαζικες διαδηλωσεις .
    Ανεπισημα και μια μολοτωφ στο χερι ,στομα σε στομα...

    Τη μια μερα φωναζουμε την αλλη το ιδιο ,την παραλλη πεφτει και η πρωτη μολοτωφ την παραλλη δυο τρεις ακομα και καποια στιγμη σε μια "μαζωξη" της συμμοριας πασοκ ,επιθεση με χιλιαδες μολοτωφ ..
    Να τους καψουμε ζωντανους τους αλητες..

    παρατηρητης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχουμε ενα βλακα πρωθυπουργο,εχουμε μια συμμορια που κυβερναει,με μοναδικη ιδεολογια φιλοσοφια και σκοπο το "κλεψε να φας και αρπαξε ναχεις",τα πραγματα με μαθηματικη ακριβεια θα ειναι καταστροφη και υποδουλωση,παραπερα υποδουλωση...

    Εκτος αν αντιδρασουμε .
    Και να αντιδρασουμε εγκαιρα.

    Αν οι συνδικαλιστικες ηγεσιες δεν ηταν πουλημενες στη συμμορια πασοκ με την υποσχεση βουλευτοποιησης κλπ κλπ τα πραγματα θα ηταν πολυ ευκολα..

    Καθε μερα θα καλουσαν τον κοσμο σε μαζικες διαδηλωσεις .
    Ανεπισημα και μια μολοτωφ στο χερι ,στομα σε στομα...

    Τη μια μερα φωναζουμε την αλλη το ιδιο ,την παραλλη πεφτει και η πρωτη μολοτωφ την παραλλη δυο τρεις ακομα και καποια στιγμη σε μια "μαζωξη" της συμμοριας πασοκ ,επιθεση με χιλιαδες μολοτωφ ..
    Να τους καψουμε ζωντανους τους αλητες..

    bloopers αδελφατο.
    Μια φορα πουστης παντα πουστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΛΙΓΟ.. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ..ΕΙΔΑΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΚΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ.. ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ-ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11.30..ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΣΟΚ..Η ΙΔΙΑ ΟΨΗ ΠΙΑ ΑΠΟ Τ0 1986 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ Η ΔΕΞΙΑ ΣΕ ΣΥΧΡΟΝΗ ΜΟΡΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ2 Δεκ 2010, 8:47:00 π.μ.

    ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΑΛΕΠΩΡΗΘΗΚΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ Ο Κος
    ΦΛΩΡΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΛΛΑΖΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
    ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.
    ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ
    ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΑΛΕΠΩΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ:ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΑΧΟΛΟΙ ΘΟΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΗΡΘΕΝ Η ΩΡΑ ΣΑΣ.
    ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΠΙΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΟΡΕΟ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕ ΚΑΝΕΛΑΚΗ ΚΙ ΕΣΥ ΚΡΥΦΟΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΙ ΕΣΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ.
    ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Αδερφέ, 1 Δεκ 2010 11:30:00 μ.μ. και 1 Δεκ 2010 11:42:00 μ.μ.,
    η Νέα Δημοκρατία, έκανε αυτά που έκανε σαν πρόσφατη διακυβέρνηση
    Χάνεις όμως το δίκιο σου...
    Μη μολύνεις άλλο τη ψυχή σου και τη ψυχή νέων παιδιών που δε λειτουργούν με φανατισμό...
    Έχεις λάθος νοοτροπία και σου φαλτσάρει πολύ το πράγμα προς το χουλιγκανισμό, που καμία σχέση δεν έχει με παιδεία και πολιτισμό!
    Για καλό σου το λέω, αν θες κράτα κάτι μπας και έχω κάπου δίκιο.
    Τίποτε άλλο...
    Να είσαι καλά!"

    **********************************

    Συμφωνώ μαζί σου κι ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, αλλά πες μου- έχω κάπου άδικο??
    Αυτά που γράφω είναι ψέματα??

    Αν έχω άδικο κι αν αυτά που γράφω είναι ψέματα, να ζητήσω συγγνώμη από τους δεξιούς!!!!

    Αλλά δυστυχώς- δεν έχω άδικο!!!

    Αυτή είναι Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

    Νά' σαι καλά και συ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!

    ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣ ΤΟΥ ΖΕΡΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΑΚΑ ΤΟΥ ΨΑΡΡΟΥ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ - ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΧΙΤΕΣ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ- ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Tελικά,
    κόρακας κοράκου μάτι-ναί-βγάζει.
    Καί λέει ο Ανέστης Βλάχος στόν
    Δήμο Σταρένιο:
    Θά σέ πάρω μαζί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Περισσότερα,διά τό παραμύθι τού Κτηματολογίου,θά μπορούσε νά μάς διηγηθή ό Λαλιώτης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ά, ρε χουντοδεξιά τομάρια- νεοδημοκράτες...

    Χίλιες φορές αξίζουν τα μπινελίκια που σας ρίχνουμε!!

    Είσαστε τρισάθλια και θρασύτατα υποκείμενα !!

    Ο μπουχέσας σας και όλη η συμμορία του, κατέστρεψαν τη χώρα ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ!!!

    Έλεγαν ψέματα στην Ευρώπη (6% έλλειμμα, ενώ ήταν 15,6%!!!) και γκρέμισαν το κύρος της χώρας.

    Ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου, έμεινε για να καθαρίσει τα σκατά, που αφήσατε πίσω σας, παλιοτόμαρα!!!

    Για να δείτε πόσο γελοίοι είστε, δέστε το κύρος που έχει ο Γιώργος στο εξωτερικό, ένας αγαπητός και τολμηρός ηγέτης, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, άνθρωπος που αναλαμβάνει ευθύνες, φερέγγυος απέναντι στους ξένους ηγέτες και από την άλλη- Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ, Ο ΨΕΥΤΗΣ (ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ- "μας εξαπάτησε η προηγούμενη συντηρητική κυβέρνηση"), Ο ΚΛΕΦΤΗΣ (ομόλογα, βατοπέδια, "νόνιμες και ηθικές off shore" κλπ.) και ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!!!!

    Και τώρα έχετε τον γελοιότερο λαϊκιστή, το Σαμαρούλη, που θα "μηδενίσει το έλλειμμα μέσα σε 1,5 χρόνο" (?!?!) , ο ψεύτης και αφερέγγυος προδότης της παράταξης του (όχι μόνο την πρόδοσε, αλλά έριξε και την κυβέρνησή της!!).

    Μόνο που δε μοιράζει καθρεφτάκια και χάντρες στους ιθαγενείς, ο γελοιότατος!!!

    Είστε για λύπηση γελοία δεξιά υποκείμενα και σας έχει πάρει χαμπάρι πλέον ο λαός, δεν τρώει άλλο κουτόχορτο από το κόμμα-απολίθωμά σας!!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!



    ...αλλά ποιός την έχασε τη ντροπή του για να τη βρείτε εσείς???
    ...ΒΡΕ, ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ Ο ΔΕΞΙΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 2 Δεκ 2010 5:53:00 μ.μ.

    Μήπως εσύ,γνωρίζεις κάτι περισσότερο,περί Κτηματολογίου καί Λαλιώτη????

    Μιλάμε διά ""κάποια"" δίς ευρώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ____________________________________
    η αλητεία του κουκουλοφόρου ΘΑΝΑΣΗ
    ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ εν δράση όπως τότε...ΤΑ
    ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.γέμισε όλα τα σχόλια πάλι με εμμετό....





    Η λοβοτομή που τους έκανε ο Ανδρέας δεν θεραπεύεται και οδηγεί στην ολική αποβλάκωση.



    ____________________________ΤΕΛΟΣ__

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ____________________________________
    η αλητεία του κουκουλοφόρου ΘΑΝΑΣΗ
    ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ εν δράση όπως τότε...ΤΑ
    ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.γέμισε όλα τα σχόλια πάλι με εμμετό....





    Η λοβοτομή που τους έκανε ο Ανδρέας δεν θεραπεύεται και οδηγεί στην ολική αποβλάκωση.



    ____________________________ΤΕΛΟΣ__

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση