GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήπως τελικά ο στόχος είναι όλη η Ευρώπη;...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός prevejohn@yahoo.gr    Οι παρακάτω σκέψεις μου πηγάζουν από μια προσωπική παρακολούθηση και εκτίμηση των γεγονό...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
prevejohn@yahoo.gr  
Οι παρακάτω σκέψεις μου πηγάζουν από μια προσωπική παρακολούθηση και εκτίμηση των γεγονότων που συντελούνται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας.
Μακάρι να έχω εκτιμήσει τελείως λάθος και να είμαι απλά υπερβολικός!!!
Πριν λίγες ημέρες η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι η απόπειρα οικοδόμησης πολυπολιτισμικής κοινωνίας εντός των Ευρωπαϊκών τειχών «απέτυχε παντελώς.»
Με αυτή την δήλωση αρχίζει να διαφαίνεται ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες ή έστω η ηγέτιδα της μεγαλύτερης χώρας αρχίζει να αντιλαμβάνεται το γεωπολιτικό παιχνίδι των Αμερικανών στην γηραιά ήπειρο.
Η Αμερική όπως είναι γνωστό από τις αρχές του 1900 αλλά και ίσως και λίγο νωρίτερα έγινε η γη της επαγγελίας για τους μετανάστες από όλα τα μέρη της...
 γης με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να αποτελείτε από πολλές εθνικότητες και ομάδες οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους σε πολιτισμικό και θρησκευτικό επίπεδο.
Η μαεστρία των ηγεσιών της στο πέρασμα του χρόνου είναι ότι κατάφεραν όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους ενώσουν με το MADE USΑ το οποίο πάντα υπερτερεί έναντι όλων των άλλων χαρακτηριστικών τους.
Ένα άλλο στοιχείο που έδωσε την σημερινή της υπεροχή είναι ότι μάζεψε και μαζεύει όλα τα μεγάλα μυαλά του πλανήτη τα οποία ερευνούν και παράγουν όλες τις νέες τεχνολογίες που φυσικά την καθιστούν ακόμη ισχυρότερη.
Αυτή λοιπόν την πασπαρτού χώρα που βρίσκεται μακριά από τις εύφλεκτες περιοχές της Ευρώ-Ασίας διάλεξε το διεθνές κεφάλαιο (πολλοί το επικεντρώνουν στους Εβραίους) σαν βάση για την δημιουργία της παγκόσμιας κυριαρχίας που οραματίζονται τα μέλη της.
Με τον ίδιο τον Αμερικάνικο λαό έχουν ξεμπερδέψει μια και τον έχουν αποχαύνωση τόσο που χρειάζεται playback γέλια για να καταλάβει το αστείο στις τηλεοπτικές τους κωμωδίες. Στις υποτίθεται δημοκρατικές εκλογές τους όλα δρομολογούνται και εξελίσσονται σύμφωνα με τις προσχεδιασμένες επιλογές τους που πάντα εξυπηρετούν τους πραγματικούς ηγέτες της και όχι τις μαριονέτες τύπου Ρήγκαν, Μπους κ.α
Ανέφερα τα παραπάνω για να καταλήξω στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι των τελευταίων χρόνων το οποίο έχει να κάνει με την πρόθεση αυτών των σκοτεινών τύπων να σβήσουν την Ευρωπαϊκή κουλτούρα που κτίστηκε πάνω στην αρχαία Ελληνική γραμματεία στην οποία όπως είναι γνωστό πρωτεύον ρόλο είχε η ανθρώπινη διανόηση με ζητούμενο την πνευματική ανέλιξη και εξέλιξη του ανθρώπου και όχι στην υλιστική του ανάγκη και υπερβολή!
Έτσι λοιπόν σε πολλές χώρες με δολοπλοκίες, με εξαγορά ή επιβολή αχυρανθρώπων στην εξουσία, χούντες, ανατροπές εκλεγμένων κυβερνήσεων, ακόμα και με πολεμικές συρράξεις κατόρθωσαν στο τέλος να τις κάνουν υποχείρια τους με βραχυπρόθεσμα ωφέλει όπως τα ενεργειακά και τα ορυκτά αποθέματα τους αλλά και με μακροπρόθεσμο σχέδιο την άλωση της ίδιας της Ευρώπης χωρίς πόλεμο!!!
Η Ευρώπη είναι προσβάσιμη και από την Αφρική και από την Ασία (φανταστείτε . θα μπορούσαν ας πούμε ποτέ Αφρικανοί λαθρομετανάστες να διασχίσουν τον Ατλαντικό για να βρεθούν στην Αμερική;)
Τα τελευταία χρόνια οι εμπόλεμες περιοχές εγγύς στην Ευρώπη είναι πάμπολλες και πολλοί απελπισμένοι αλλά και καθοδηγούμενοι άνθρωποι ξεκινούν και φτάνουν από τα Αφρικανικά Μεσογειακά παράλια στην Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα η οποία επιβαρύνεται περισσότερο και από τα Μικρασιατικά παράλια καθώς και από τον Έβρο μια και η φίλη και σύμμαχος Τουρκία θέλοντας να έχει μερίδιο από το μελλοντικό μοίρασμα της πίτας επιτρέπει σε καραβάνια ολόκληρα από το Πακιστάν την Ινδία κ.α να διασχίζουν όλη της την επικράτεια και στο τέλος να μας τους φέρνουν με τα καράβια τους (υποτίθεται) οι δουλέμποροι (για μένα σίγουρα είναι πράκτορες επ' αμοιβή) αφιερωμένοι στο μεγάλο σκοπό δηλ. του να δημιουργήσουν ξανά την παλιά τους αυτοκρατορία!!!
Τα σκοτεινά μυαλά γνωρίζουν ότι ειδικά οι Μουσουλμάνοι λόγω θρησκευτικού φανατισμού δεν αφομοιώνονται και δεν προσαρμόζονται εύκολα όπως επίσης ξέρουν για την πολυγαμία και την ταχύτατη πληθυσμιακή τους ανάπτυξη και αυτό είναι που τους κάνει να ευελπιστούν ότι αν οι Ευρωπαίοι δεν αντιληφθούν εγκαίρως τον κίνδυνο για να αντιδράσουν και συνεχίσουν να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου σε λίγα χρόνια θα αποτελούν μια απλή αναφορά στην παγκόσμια ιστορία.
Ας πάψουν λοιπόν οι ύποπτοι εγχώριοι θιασώτες της πολυπολιτισμικής συνύπαρξης να θεωρούν το πρόβλημα απλό και να το θέτουν στην βάση της ρατσιστικής υπερβολής. Ας δούνε τα προβλήματα που υπάρχουν ήδη στις διάφορες γειτονιές της Αθήνας και τα οποία μέρα με την ημέρα γίνονται πιο πολλά και πιο δυσεπίλυτα!!!
Δεν θεωρούμε υπεύθυνους αυτούς τους ανθρώπους που είναι εδώ αλλά το σίγουρο είναι ότι μέσω αυτών έχουν δρομολογηθεί μακροχρόνια σχέδια που θα σβήσουν από το χάρτη και εμάς αλλά πιθανόν και όλη την Ευρώπη.
Ας δούμε όλοι πιο μακριά γιατί το οφείλουμε στις χιλιετίες που υπάρχουμε σαν λαός αλλά και στις επόμενες γενιές που θα μας ακολουθήσουν.
Η Μέρκελ δείχνει κάτι να κατάλαβε ας ελπίσουμε ότι θα την ακολουθήσουν και άλλοι. Εγκαίρως!!!

11 σχόλια

  1. To χειρότερο συντρόφισσες και σύντροφοι του συνασπισμού της ριζοσπαστικής αριστεράς και της προόδου, της ανανεωτικής πτέρυγας της δημοκρατικής αριστεράς, της εξωκοινοβουλευτικής ομάδας ρανταρ-σία και των ΜΚΟ "απολαύστε τον ρατσισμό" και " είμαστε όλες μετανάστριες" δεν είναι οι πενήντα - εκατό χιλιάδες ταλαίπωροι μουτζαχεντίν χάλκ....Το χειρότερο έπεται και έχει άμεση σχέση με την εφαρμογή του οθωμανικού οπισθολατρευτικού δικαίου εις το άμεσο μέλλον. Μιά γεύση των όσων πρόκειται να συμβούν πήραμε πρόσφατα στο Σύνταγμα, μετά το "κάψιμο" του κοπρανίου, από τους συντρόφους εξ' ανατολών οι οποίο έσπασαν τζάμια ( και οχι τζαμιά) αναποδογύρισαν αυτοκίνητα για να ελέγξουν τις αναρτήσεις τους και πέταξαν τις διάσημες (πλεον) βόμβες μολότωφ με τις οποίες τους εφοδιάζει ο σύντροφος Κωνσταντίνου της ρανταρ-σια...Οι μουσουλμάνοι συντρόφθισσες και σύντροφθοι, πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνελάκια του Πλέϊ-μπόυ..Αν υποθέσουμ οτι στο Ελλαδισταν αυτή τη στιγμή -και μετά από 10-15 χρόνια που ήρθαν οι πρώτοι- δηλαδή μέσα σε 10 χρόνια- βρίσκονται 700 χιλιάδες υπήκοοι της μουσλιμανίγια , φαντασθείτε πόσοι θα είναι μετά από 10 χρόνια με τον σημερινό ρυθμό. Είναι ηλίου του πασοκ φαεινότερο οτι οι L-nes καφέ φραπέ με σπαστό καβλαμάκι θα είμαστε μειονότης μετά από 5-10 χρόνια. Αφού οι μουσουλμανιακοί στην Ασία ( Μπαγκλα-Πάκι-Αφγάνοι-Ιράνοι) είναι τουλάχιστον 500 εκατομύρια, και εμείς οι γιουνάνι ( L-nes τουρκιστί και στα Ορντού) είμεθα οι καψεροί 10 κατομύρια και μειούμενοι συνεχώς ελέω Γιωργάκι, ε να μην έρθουν και 10-20 εκατομύρια μουσλίμια εντώ στο Ελλαδιστάν του Γιουνανιστά. Ντηλαντή συντρόφισσες και σύντροφοι του Τσύριζα και της ΔΑ, σύντροφε Θανάση, οι Μουσουλάντοι αδελφοί μας μουτζαχεντίν δημιουργούν / έχουν δημιουργήσει μιά βάση στην Ελλάδα για τον πολλαπλασιασμό τους και την - με ειρηνικά και ερωτικά μέσα(βοηθήματα)-βλ. λίγο βιασμοί-λίγο οθωμανικό-κατάληψη της χώρας μας. Και άντε μετά σύντροφοι της ευρύτερης αριστεράς και της προόδου να μπορέσουμε να κάνουμε σύντροφους κομμουνιστές τους μουτζαχεντίν-ταλιμπάν και να τους διδάξουμε τον ιστουρικό υλισμό του Κάρολου. Το πιθανότερου είναι οτι αυτοί, θα μας επιβάλλουν την Σαρία, ήγουν το θρησκευτικό τους νόμο, συντρόφισσες και σύντροφοι και ΜΚΟ ( Μπίζνες Καλά Οργανωμένες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΡΓΕΙΤΑΚΟ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ.ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΥΡΚΑ .ΦΙΛΙΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ. ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ .ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ.ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ.ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΦΙΛΛΟΙ ΣΚΥΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο το γραφουμε εδω και δυο χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε η σκεψη σου ειναι καλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ερωτημα ειναι: ΓΙΑΤΙ αφηνουμε να "περνανε" τα συνορα μας 90.000 λαθραιοι;!!!
    ΓΙΑΤΙ;!
    ...........
    Ειπε αστυνομικος ομαδας ΔΙΑΣ για το χαλι του Αγ. Παντελεημονα: Αν μας ΑΦΗΝΑΝ θα καθαριζαμε την περιοχη σε δυο ωρες!!!!
    ................
    Τι γινεται λοιπον;!
    Μπορει να απαντησει καποιος υπευθυνος πολιτικος;
    Η δεν υπαρχει πλεον το ειδος αυτο των υπευθυνων;
    ........

    θελουν να υποβαθμισουν συνοικιες για Να πωληθουν "τζαμπα" και να αγοραστουν απο επιτηδιους............


    ..........



    τ ι σ υ μ β α ι ν ε ι ;!!

    αλητες ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΗΕ-ΝΑΤΟ-ΔΝΤ-FEDERAL RESERVE BANK-COMMITION-ΟΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝ G.P MORGAN-FITCH MITCH PITCH STANTARD AND POORS-ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ-FBI-CIA-NSA-DEA-ΒΑΤΙΚΑΝΟ-ΜΑΣΟΝΟΙ-ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ-ΧΛΙΔΑΤΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ-ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ COCA COLA-MONSANTO-STANDARD OIL-EXXON MOBIL-GULF-SHELL-BP-LOCKHEED-MC DOUGLAS-XEROX-IBM-ATT-DELL-MICROSOFT-PEPSICO-CNN-CBS-OPRAH-CHASE MANHATTAN-ΤΕΞΑΝΟΛΛΑΝΔΟΡΩΣΣΙΚΑ ΛΟΜΠΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ-ΛΟΜΠΥ ΤΩΝ 7 ΑΔΕΛΦΩΝ (ΑΧΩΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ)CHEVRON-ING-BANK OF AMERICA-GENERAL MOTORS-DOW CHEMICAL-ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ(ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ)ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΟΨΙΜΟΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΕΥΤΕΛΟΥΣ ΑΞΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ-ΕΜΙΡΗΔΕΣ-ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ-ΦΥΤΩΡΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ YALE HARVARD-ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΡΟΚ ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ ΠΑΡΤΑΛΟΚΟΥΡΕΛΑ ΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΖΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ,Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΕΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΩΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΟΠΙΟΥ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ BILDBERG-ΤΡΙΜΕΡΗΣ-G20-G6και αν συνεχισω θα πρεπει να γεμισει το blog toy press gr.

    Ολοι οι ανωτερω ειναι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.Παλιες αιματορουφιχτρες με καινουργια ορεξη να φανε οτι κινειται.
    Ολοι αυτοι μας μιλανε για παγκοσμια οικονομικη κριση!!!οταν εν μεσω αυτης της κρισης εχουν κερδισει τρισεκατομμυρια δολλαρια απο την αφαιμαξη των λαων.
    5 Ανθρωποι στην Αμερικη εχουν περιουσια μεγαλυτερη απο 130 δισ δολλαρια!!! ισαμε το δανειο που εξασφαλισε η Ελλαδα με ενεχυρο τον πλουτο της ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ και 11εκατομυρια Ελληνες ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ!!
    Ποσο ηλιθιος πρεπει να ειναι καποιος οταν εξυμνει την παγκοσμια διακυβερνηση οντας διεφθαρμενος πρωθυπουργος,διεφθαρμενης χωρας. Δεν μπορει το προβατο να ειναι αρχηγος της αγελης των λυκων!!!οσο και αν θελει να το παιζει προβατο!!
    Οτι ζουμε και οτι ερχεται ειναι αποτελεσμα και σχεδιασμος των ανωτερω που ελεγχουν ολους και ολα οσοι δεν εξαγοραστηκαν και αντισταθηκαν τους εφαγε το μαυρο σκοταδι ειτε απο ξαφνικη αρρωστεια!!!ειτε απο ατυχημα(μαχαιρωθηκε πισωπλατα και μετα πνιγηκε)??ειτε αυτοκτονησε,ειτε τον αυτοκτονησαν!!
    Η Ελλαδα επελεγη ως πειραματοζωο για πολλους λογους. Οι ευγονικοι ευνουχιστες μας εχουν πολλες εκπληξεις!!!ετοιμαστειτε ειναι καθοδον, πρεπει να ειμαστε πειστικο παραδειγμα προς τους επομενους, μην κοιτατε που οι Ισπανοι και οι Πορτογαλλοι προσπαθουν να την πηδηξουν. Αγγλια-Γαλλια-Ιταλια-Γερμανια χρωστανε καμια 7-8 τρις ευρω, αυτους στο τελος για επιδορπιο.Πρωτα θα φαγωθει η αντιδραστικη μαριδα.
    Το FORTUNE και ο ECONOMIST μπορουν να σας δωσουν ωραιες και πολλες πληροφοριες για τον τοπο μας τους νταβατζηδες των λαων και το σημαντικοτερο το τι μελλει γενεσθαι. Αν και ως ενα σημειο ειναι φερεφωνα τους.
    Τι ειπε ο Παπανδρεου? το 2013? θα βγει η Ελλαδα απο την κριση? μαλλον δεν θα ειναι εδω το 2013,ειναι το μονο σιγουρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και μετά το GAP λέει ότι αν δεν ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ (που ΔΕΝ…)
    θα πάει σε βουλευτικές εκλογές γιατί δεν μπορεί να βρίσκεται σε καθεστώς ομηρίας!

    Εμάς και τα παιδιά μας όμως,
    που ΖΟΥΜΕ σε καθεστώς ομηρίας,
    δεν μας ρώτησε όταν μας πέρναγε
    τη θηλιά στο λαιμό το σαρδανάπαλο…

    Και κυρίως έκανε ότι μπορούσε για να την περάσει.

    Ειναι θεμα χρονου η χρεωκοπια παιδια.
    Λυπαμαι μονο τις επομενες γενιες που θα υποστουν τις συνεπειες.
    Ο ιστορικος του μελλοντος θα κρινει με τα μελανoτερα χρωματα ολους οσους μας κυβερνησαν απο το 1981 και μετα.
    Θα περασουμε μια μαυρη δεκαετια. Οπως λεει και το τραγουδι “ντροπη σε ολους μας, μα πιο πολυ σε εκεινους ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ
    "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ.

    και μετά ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ
    για τα κέρδη της Διεστραμμένης
    κωλο-οικογένειας παπανδρέου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @1 Νοε 2010 4:34:00 μ.μ
    Τελικα στο ιντερνετ εχουμε χασει την λογικη...πως θα μας περασουν αριθμητικα κι πληθησμικα βρε ντενεκε ξεγανωτε που λενε στο χωριο μου απο οπυ σου γραφω? κανοντας σεξ ομοφυλικο? Αφου ολοι αντρες ειναι...ή υπαρχει καμια ιατρικη εξελιξη που χρηματοδοτηθηκε απο μουσουλμανους να κανουν οι αντρες παιδια απο τον κ.λο? ΕΛΕΟΣ με την εντυπωσιακη πατριωτικη παραπληροφορηση σας...και εμεις πηγαμε στρατο στον Εβρο και χαιρεταγαμε σημαια κα ψηφιζουμε ΠΑΣΟΚ για να μη με πειτε ΣΥΡΙΖΑ
    ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΑ ΚΑΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΣΕ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕΡΙΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΡΑΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σύντροφε 11.53 μ.μ. εγώ δεν σε αποκάλεσα Πασόκο εσύ γιατί με βρίζεις; Φυσικά και δεν γεννιούνται μωράκια με το οθωμανικό σεξ, εσύ κι' εγώ το ξέρουμε (προφανώς το έχεις δοκιμάσει) αλλά οι μουσουλμάνοι σύντροφοί μας το ξέρουν; Πολύ αμφιβάλω.
    Γι' αυτό το λόγο ψήφισε το κόμμα του το πρασόκ το νόμο για την οικογενειακή επανένωση. Που σημαίνει σύντροφε οτι ένας αδελφός μας μουτζαχεντιν μουσουλμάνος έχει τη δυνατότης να φέρει οίκαδε και την μαντηλοφορούσα κουνέλα σύζυγό του και τα πέντε παιδιά του. Να πως πολλαπλασιάζονται οι πράσινοι ψηφοφόρου της πράσινης βίβλου (του κοπρανίου) σύντροφε. Εξ' άλλου θα ενθυμείστε σχετικώς τους ταλιμπαν πακιστανούς με τις πράσινες σημαίες, του πράσινου ήλιου σας, γαμώ το κόμμα σας....ξεφτιλισμένοι και αγράμματοι ταυτόχρονα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση