GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο πλευρό του Π. Τατούλη και ο Οδ. Κωσταντινόπουλος...

Πριν απο λίγο , στο εκλογικό κέντρο του Πέτρου Τατούλη στην Αρκαδία εμφανή έκανε την παρουσία του ο βουλευτής του νομού Οδυσσέας Κωσταντινόπ...

Πριν απο λίγο, στο εκλογικό κέντρο του Πέτρου Τατούλη στην Αρκαδία εμφανή έκανε την παρουσία του ο βουλευτής του νομού Οδυσσέας Κωσταντινόπουλος.
Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο των εκλογών στον κ. Κωσταντινόπουλο χρεώθηκε οτι δεν βοήθησε και τόσο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Π. Τατούλη.
Κ.Κ.

4 σχόλια

  1. Τί λές, μωρέ; Ο Οδυσσέας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε την προηγούμενη Κυριακή v>>>>>>>


    Την προηγούμενη Κυριακή έγινε το πρώτο βήμα. Παρά τα εκβιαστικά διλήμματα, παρά τις απειλές και την ένθερμη συνηγορία των διαπλεκομένων, που έκαναν ότι μπορούσαν για να αβαντάρουν το σύστημα που έφερε τον κ. Παπανδρέου στην εξουσία, το μήνυμα αποδοκιμασίας προς την Κυβέρνηση και τον κ. Παπανδρέου προσωπικώς, ήταν σαφέστατο.

    Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αποτελεί πλέον τη μειοψηφία του εκλογικού σώματος. Μπορεί να διαθέτει ακόμα την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά απώλεσε τόσο την πολιτική, όσο κυρίως την ηθική νομιμοποίηση. Δύσκολα θ’ αντέξει για πολύ καιρό ακόμα. Η αντίστροφη πορεία άρχισε. Αν στη θέση του κ. Παπανδρέου, βρισκόταν αρχηγός της Ν.Δ., σήμερα θα είχαν όλοι ανέβει στα κεραμίδια και θα ζητούσαν την άμεση προσφυγή σε εκλογές. Επειδή έχουμε ασθενή μνήμη σ’ αυτή τη χώρα, απλώς να υπενθυμίσω ότι μόλις τον Μάρτιο του 2008, ο κ. Παπανδρέου κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης με αίτημα για προσφυγή σε πρόωρες εκλογές!

    Γιατί το μήνυμα πρέπει να είναι πιο ηχηρό

    Όμως, το μήνυμα της πρώτης Κυριακής μπορεί να χάσει την δύναμή και την δυναμική του, αν δεν γίνει αύριο το δεύτερο βήμα. Θα είναι σαν να κάναμε ένα βήμα μπροστά και να μείναμε πίσω. Στην Κυβέρνηση επειδή ακριβώς ήξεραν τη δυναμική των πραγμάτων, φρόντισαν ήδη από την επομένη των εκλογών να υποβαθμίσουν τη σημασία των επαναληπτικών εκλογών. Αύριο ψηφίζουμε για τοπική αυτοδιοίκηση, μας είπαν. Για τοπική αυτοδιοίκηση ψηφίσαμε και την πρώτη Κυριακή, αλλά ένας πανικόβλητος πρωθυπουργός έσπευσε να αναζητήσει σωσίβιο και πολιτική νομιμοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
    ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    ΑΜΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.
    ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥΣ
    νεοΝΑΖΙ..

    ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΑΓΚΥ
    ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΙΟΙ.~~~~~~~~~~~~~~~~~


    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
    ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.


    ΑΜΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ
    ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΑΓΚΥ
    ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΙΟΙ.

    ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΑΓΚΥ
    ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΙΟΙ.


    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
    ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.


    ΑΜΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.
    ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥΣ
    νεοΝΑΖΙ..

    ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΑΓΚΥ
    ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΙΟΙ.~~~~~~~~~~~~~~~~~


    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    3.500 ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Η Ευρωπαικη νεολαια σε Παρισι Λονδινο ακολουθωντας την Ελληνικη ξεσηκωνεται εναντια της ολιγαρχιας!!

    Πρωι πρωι για να ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΝΕΙΟΥ 1973 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΟΥ 2008 και για να τους "κοψουμε τα ποδια" στους δεξιους

    να παμε να ψηφισουμε προοδευτικους Δημοκρατικους Δημαρχους και Περιφερειαρχες ειπε παλι στη Μηλιωνη σημερα ο δρ Κουτσουκος

    Προσοχη η δεξιά μελλοντικά, αν τύχει και ξαναγίνει Κυβέρνηση, όχι μόνο θα υπογράψει «νέο πιο δουλικό Μνημόνιο» και το ΚΚΕ το γνωρίζει, αλλά θα ξεπουλήσει και την Ακρόπολη!

    Λενε οτι η τακτική του ΚΚΕ είναι λίγο «αφελής» απέναντι στη δεξιά, αν δεν είναι συνειδητά «προδοτική».

    Βεβαια αν το ΚΚΕ αν θέλει ίσες αποστάσεις από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει «άκυρο ή λευκό» και όχι κρυφά – φανερά να ψηφίζει Ν.Δ.!!

    Λενε οτι τρέμουν τα κόκκαλα των αγωνιστών του ΚΚΕ με την τακτική της «κυρίας με την βίλλα στον Διόνυσο»!

    Ψηφο στον Σγουρο παρα τα λαθη, ψηφο στον Καμινη που μπορει να κανει την εκπληξη ψηφο στοnΜιχα και στο Πασοκ το μονο κομμα εγγυηση σημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση