GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλείνει το (καθημερινό) "Βήμα...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως και αύριο να κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο του ημερήσιoυ "Βήματος". Οι οριστικές αποφ...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως και αύριο να κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο του ημερήσιoυ "Βήματος". Οι οριστικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν απόψε στα στελέχη του ΔΟΛ...
Ο Mediaκος

15 σχόλια

  1. O TEΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ (ΤΟ ΘΥΜΑΣΘΕ ΑΥΤΟ ?
    ΤΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΑΠΟΘΑΝΩΝ, ΤΟΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ?)
    ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΣΕ ΑΡΜΕΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΜΙΟΥΤΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ …ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ !
    ΙΣΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΛΕΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ… ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΕ ΨΥΧΑΡΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !


    καψηδοπουστηδες-ψυχαραίοι-του πασοκ
    μπασταρδαίοι....
    Οσοι εκδοτες επελεξαν το δρομο της διαπλοκης θα εχουν την ιδια καταληξη.
    Το κοινο αργει, αλλα τελικα δεν συγχωρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια πασοκική πατσαβούρα λιγότερη. Άντε να κλείσουν και οι υπόλοιπες…

    Απο της πιο ρυπογονες και προδοτικες φυλαδες της πατριδας..
    οι μασκες πεσανε, επεται συνεχεια..

    Αντε τωρα να κλεισουν και οι αλλες παλιοφυλαδες, που μον κακο κανουν . Μαζι με τις Βαθια πασοκικες ΔΕΚΟ.

    Ε κοίτα, με τόση κρατική χρηματοδότηση, άμεση(διαφημίσεις)
    ή έμμεση(κρατικοδίαιτοι ιδιοκτήτες), και οι ΠΑΣΟΚοφυλλάδες ΔΕΚΟ θεωρούνται, απλά όπου Ο(φέλειας) βάλε Ο(χετού)…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ .ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ,ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ .ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΡΕΣΤΑ.[ΠΑΣ ΔΗΛ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ]ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΛΥΦΑΤΕ ΤΟΥ ΤΡΩΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΪΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ....ΚΑΘΕ ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΠΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΛΥΦΑΤΕ ΤΟΥ ΤΡΩΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΪΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ....ΚΑΘΕ ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΠΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοι οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια) θα ξεσκισουν το δανειο του ΔΝΤ, θα κλεψουν τα δικα μας λεφτα και μετα θα την κανουν ομορφα και ωραια!! (κ. Τζων)

    ΟΧΙ, ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ!!! ΟΜΟΡΦΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ!!!!

    ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ («αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ(σκυλια)»), ΒΡΩΜΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ κ. Τζων.

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ, Ο ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΗΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ (και μην πας να τον βγάλεις λάδι, ότι πήγε τάχαμ εξορία- τα σκυλια των Ναζί, οι ρουφιάνοι και οι δοσίλογοι δεν πηγαίναν εξορία), ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΩΤΗ, ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥ Ή ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ, ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???
    ΟΧΙ ΕΝΑΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΕΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    «Ενα Παπαδοπουλο χρειαζομαστε να βαλει καποια ταξη..
    Συλληψη και αμεση εκτελεση τους
    μπασταρδους...» (κ. Τζων)


    Α, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΗ ΧΟΥΝΤΟΠΟΥΤΑΝΑ ο κ. Τζων μας… ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ!!!

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΩΘΩΝΙ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ, ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ “ΚΑΘΑΡΟΥ” ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Ή ΕΣΑΤΖΗΣ), ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κυβέρνηση και το GAP τα πηγαίνουν περίφημα.
    Βαδίζουν επάξια στον δρόμο του Τσαουσέσκου.
    Έτσι, συνεχίστε!




    Ο Tσαουσέσκου, θυμάσαι τι τέλος είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. h shmerinh Ellhnofreneia
    http://www.youtube.com/watch?v=o1qdCck6AtQ
    Ο Σκανδαλίδης κάνει διαπιστώσεις
    Ο σεμνός και ταπεινός Αδωνις
    Το Λαος εναντίον του Δντ
    Ο Πέτρος Ευθυμίου διαπιστώνει πως όλα έχουν αλλάξει
    Ο Θάνος Πλεύρης κάνει....επεξήγηση
    Η Ντόρα υπήρξε κάποτε παιδία
    η μεγάλη απεργία της Πορτογαλίας και η κατάρρευση του μύθου της Ιρλανδίας μέσα απ τις διαπιστώσεις του προέδρου της αντίστοιχης ΓΣΕΕ της Ιρλανδίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 600 εκατομμύρια το χρόνο θα κερδίζει η Γερμανία απο την “διάσωση” της Ελλάδας.....
    ΘΕΕ ΜΟΥ !

    Και σ’αυτά άς προστεθούν τα 500 εκτατομμύρια ευρώ, που ταξιδεύουν κάθε εβδομάδα απο τις γερμανικές φίρμες στην χώρα μας, όπως Lidl, Siemens κ.λ.π., και περιέχουν τα κέρδη αφ’ενός και αφ’ετέρου τους φόρους που, σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία, πληρώνουν στην χώρα απο την οποία προέρχονται.

    Απο όσα φαίνονται η Frau Merkel είναι ήδη προ πολλού ο Γιωργάκης της Γερμανίας. Εκεί αργούν πρισσότερο να καταλάβουν τί συμβαίνει και πώς παίζεται και αυτός είναι ο λόγος που ο ναζισμός τελικά γίνεται το κλειδί για το σκηνικό της “ηρεμίας” μέσα στην χώρα.

    Bravo Yorgo!
    Να χαρώ τον πατριωτισμό σου..
    Μ Π Α Σ Τ Α Ρ Δ Ο ΚΩΛΟΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια πατσαβούρα, ναυαρχίδα του Λαμπρακισταν λιγότερη.

    Άντε να κλείσουν και οι υπόλοιπες ρυπογόνες , προδοτικές φυλλάδες που οδήγησαν με την πολίτικη γραμμή τους την πατρίδα στην χρεοκοπία.

    Όλα τα φερέφωνα του ΔΟΛ είναι υποταγμένα στην υπηρεσία της κυρίας Ντορας , προκειμένου να τη βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ..ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Η ΤΑΦΟΠΛΆΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ.Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ-ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αντε να ξεβρωμισει ο τοπος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΨΥΧΑΡΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΕΥΡΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ [ΑΓΙΟΣΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ ,ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΗΣ ]ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΜΑΤΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑ ΛΥΣΣΩΔΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ,ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ.ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΤΕΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!


    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΧΙ ΕΝΑΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΛΙΓΑΛΑΔΕΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ “ΚΑΘΑΡΟΥ” ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, «ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ»- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΧΟΥΝΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!


    @ΑΜΩ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ, ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!!

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ MEGA ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ
    ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


    ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση