GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

-Τι είπες ρε τσόγλανε;…

Tου Κώστα Καστρινού http://kastrinos.pblogs.gr/    Βγήκε ένα παλιοτόμαρο πρωί- πρωί στην τηλεόραση από αυτούς τους πολυθεσίτες εκκολαπτ...

Tου Κώστα Καστρινού
http://kastrinos.pblogs.gr/  
Βγήκε ένα παλιοτόμαρο πρωί- πρωί στην τηλεόραση από αυτούς τους πολυθεσίτες εκκολαπτόμενους σφουγγοκωλάριους τσανακογλείφτες, και έλεγε εμμέσως πλην σαφώς χωρίς ντροπή, ότι η δική μας η γενιά των ΄΄πεννηντάρηδων΄΄ του καναπέ όπως την αποκάλεσε, τα βρήκε όλα έτοιμα δεν έκανε ποτέ της τίποτα και είναι υπεύθυνη για την κατάντια αυτής της χώρας.
Δεν άντεξα άλλο, πήρα ανάποδες κι άρχισα να τα χώνω στο γυαλί.
Τι είπες ρε τσόγλανε. Γιατί τους βάζεις όλους μες στον ίδιο τον ντορβά; Εγώ διέλυσα αυτή τη χώρα;
Εγώ ρε αρχιρουφιάνε, δούλεψα σα σκυλί, πείνασα για να...
 χει η φαμιλιά μου ένα δωμάτιο κι ένα γεμάτο πιάτο φασολάδα. Ήρθα από το χωριό μου στην Αθήνα, γιατί μου είπανε πως θα χω ευκαιρία για δουλειά και μια καλύτερη ζωή, στοιβάχτηκα σε 10 τετραγωνικά διαμέρισμα και πάλεψα για το αύριο, θέλοντας για τα παιδιά μου ένα μέλλον καλύτερο, χωρίς να λείψω ούτε μια μέρα απ’ τη δουλειά μου.(Το βιβλιάριο ασθενείας μάρτυρας αδιάψευστος, επί τριάντα χρόνια εργασίας είναι τα φύλλα του εντελώς κενά.)
Κι έρχεσαι τώρα εσύ τσογλάνι για να μου πεις πως έκανα εγώ τα λάθη. Πως έθρεψα ένα σύστημα πολιτικό που είναι σάπιο, και πρέπει να πληρώσω. Να σου πληρώσει σήμερα ο διάολος το τελευταίο μερόκάματο.
Που ήθελες να ξέρω εγώ τι κάνανε οι άλλοι; Ήξερα μοναχά εκείνα που μου λέγατε εσείς οι πληρωμένοι εγκάθετοι, κι όλοι μου λεγανε "για την πατρίδα". Και για μένα, ήτανε πατρίδα το χώμα που γεννήθηκα κι αξιώθηκα να ζω, πατρίδα ητανε τα παιδιά μου και το δικό τους το αύριο, πατρίδα ητανε η φαμίλια μου. Κι έκανα πάντα εκείνο που μου λεγάτε πως ητανε καλό για την πατρίδα.
Τώρα μου λένε πως αυτά τα λίγα που δικαιούμαι για να ζήσω, πρέπει να τα θυσιάσω για την πατρίδα. Κι όταν θυμώνω και φωνάξω για το δίκιο μου, βάζεις τη ρουφιανιά σου πάλι εσύ σκουλήκι βρομερό και με χτυπάν τα ίδια τα παιδιά μου με γκλομπς, και ρίχνουνε σ’ εμένα τα καινούργια χημικά . Και ξέρω τώρα πως δε φταίνε ετούτα τα παιδιά , γιατί και σ’αυτα για την πατρίδα τους είπαν πως το κάνουνε. Για μια πατρίδα, για μια δουλειά, για ένα μισθό. Για την πουτάνα την πατρίδα. Το ίδιο παραμύθι του Έλληνα εδώ και τέσσερες χιλιάδες χρόνια.
Εγώ καθίκι μαθημένος χρόνια με τα λίγα, πάλι μ’ αυτά τα λίγα θα μπορώ να ζήσω. Και με λιγότερα από τα λίγα αν χρειαστεί.
Μπορώ να ζήσω ως μη κατέχων, γιατί ως μη κατέχων έζησα όλη μου τη ζωή.
Μόνο μη μου λες να ζήσω με σκυμμένο το κεφάλι, γιατί αυτό δεν έμαθα ποτέ πως να το κάνω....Αυτό που εσύ ζητάς απεγνωσμένα τσογλανόπαιδο.
Να έχεις τύχη μην σε βρω ποτέ στο δρόμο μου εγκάθετε. Θα σου γα…..
Ένα τηλεκοντρόλ και ένα χέρι ορατό η αόρατο, ρυθμίζει πια την άθλια ζωή μας.

29 σχόλια

  1. Οι μισθοί όμως που πήρες, οι αυξήσεις που σου δώσανε και οι επιδοτήσεις που έπαιρναν οι αγρότες γονείς σου η οι όποιοι εργοδότες σου ήσαν από δανεικά που ποτέ η χώρα δεν είχε κερδίσει. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί κάποιος να μου πει εκείνη η φωνή που έλεγε "ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ" που βρίσκεται ή τα παιδιά της "ΜΑΡΟΝΙΤΑΣ" που είναι σήμερα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ??

    ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΩΡΑ?

    ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!!

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!
    Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!
    Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 250 δις (κατ’άλλους 240, κατ’αλλους 260). Τέλος πάντων- το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!

    Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά,
    μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι
    και η Δεξιά και ο Σαμαράς- ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!

    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαι ρε, εσύ μαζί με τον Πάγκαλο, τον Τσοχατζόπουλο και τον Μαντέλη τα τρώγατε τα λεφτά!
    Τι; Εσύ ήσουν στη δουλειά και δεν έφαγες τίποτα; Πάρτα βλάκα, οι άλλοι κάθονται τώρα ξάπλα και κάνουν πλάκα μαζί σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαριδούλα Φαληριώτικκη23 Νοε 2010, 1:58:00 μ.μ.

    Είμαι μαζί σου και μπράβο που του τα έχοσες και τον έκανες ρόμπα.
    Αυτό το καθίκι και τα άλλα δημοσιοκαφράκια και βρωμοφερέφωνα δεν έχουν καταλάβει ότι έφτασε η ώρα και θα τους τα χώνουμε μαζί με τους πολιτικούς. Από αυτούς τα έπαιρναν για να μας παραπλανούν. Αγράμματα δημοσιοκαφράκια παύσατε διαπιστώνω να κυκλοφορείτε γιατί όπου εμφανίζεσθε σας κράζουν και σας φτύνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και το πασοκ ή τη νδ ποιος τους ψήφιζε συνεχόμενα και τους έκανε μάγκες; Αυτοί που κάναν τη νδ, το πασοκ, τις 2-3 οικογένειες που μας κυβερνάν εξουσίες διαχρονικές, έχουν τεράστια ευθύνη κατ'εμε.

    Ελπίζω να μην ανήκεις σε αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο "ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΙΚΙ....
    ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.....ΕΣΕΙΣ ΟΙ 50ΑΡΗΔΕΣ, ΟΙ 40 ΡΗΔΕς, ΟΙ 60 ΡΗΔΕΣ, Κ.Τ.Λ., ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ....
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΕΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΗ....

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ? ΤΗΝ ΕΟΚ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ?

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ, ΟΤΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ?

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΣΙΜΙΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΝΕ?

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΕΤΡΩΓΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΕΝΩ Η ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΥΟΤΑΝ?

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ?

    ΤΩΡΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ ΜΑΣ????(σ.σ.: χΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!)

    TO ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΟΠΟΤΕ, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ -ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ, ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΝΑΝΕ 10 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ 100.000 ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!!

    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ? ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ DOITSE BANK ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ? ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ????


    ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤ!!!!!ΟΥΣΤ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΑΡΓΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΛΕΙΩΔΗ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ. ΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ,ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ .ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΠΑΡΑΥΤΑ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΡΔΟΣΤΟΜΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΕΣΥ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΕΞ ΑΠΟΔΩ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ.ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΜΠΟΛΑ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΓΗΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΟΥΣ. ΑΜΑ ΨΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΔΕΙΣ. ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΑΝΘΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΑ. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΧΟΝΕΣ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΤΟΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΠΡΙΤΗ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΙΣΩ ΘΑ ΜΑΓΑΡΙΣΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ.ΣΚΕΤΟΣ ΟΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα και εσύ κ. ΚΚ τους ανεβάζεις την τηλεθέαση και δεν λες σε συγγενείς και φίλους να βάλουν στα αζήτητα τα διαφημιζόμενα στο χαζοκούτι.

    Δεν λες και μας ποιός είναι ο πουλημένος για να τον φιλοδωρήσουμε για τους επαίνους του καταλλήλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντιλαμβανομαι την οργη σας κ Καστρινε γιατι ειμαι και εγω στην ιδια ηλικια.
    Θελω να πιστευω οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος που καταφερθηκε εναντιον της γενιας μας μαλλον υπονοουσε τους πολιτικους και οχι ανθρωπους του μοχθου οπως ειμαι και εγω. Επι 30 ολοκληρα χρονια εργαζομαι και ζω οπως πολυ σωστα ειπατε με τα λιγα προσπαθωντας να κρατησω την αξιοπρεπεια και υπερηφανεια μου στην κοινωνια και απεναντι στα παιδια μου.Εγω δεν καταφερα να αποκτησω ουτε καμαρα,δεν πηρα ουτε ασπιρινη απο το ικα και τωρα δεν θα παρω και αυτα που δικαιουμαι απο λα αυτα χρονια δουλειας στα γεραματα μου.
    Μεσα απο ολα οσα εχουμε περασει νομιζω οτι υπαρχουν αρκετα αποθεματα κατανοησης ακομα για να δικαιολογησουμε και καποιον ο οποιος δεν εχει καλη προαιρεση.
    Εκει που ειναι ειμασταν και εδω που ειμαστε θα ερθει.
    Σιγουρα δεν πρεπει συλληβδην να κατηγορειται μια ολοκληρη γενια η οποια μεγαλωσε την πρωτη δεκαετια μετα τον πολεμο χωρις δευτερο βρακι και με ενα ξεροκομματο στα χερια να τρεχει στους χωματοδρομους με καταματωμενα γονατα.Ζωντας ολα τα πολιτικα γεγονοτα που καθοριζαν την ζωη μας.
    Οπως και η σημερινη νεολαια αλλα παιδια ματωνουν στην μουτζουρα και στην οικοδομη και αλλα χασκογελανε στα ιντερνετ καφε. Αυτο δεν σημαινει οτι ολη η νεολαια μας ειναι αχρηστη. Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις για να δικαιολογησουν τον κανονα.
    Αλλωστε και τα παιδια σας και τα παιδια μου ανηκουν στην σημερινη νεολαια. Τωρα αν καταφεραμε ολοι γιατι παντα ειναι συλλογικη η ευθυνη, να κανουμε αυτη την χωρα χοιροστασιο και μια πατριδα κουρελαρια τα αιτια ειναι πολλα και οι υπευθυνοι σαφως μπροστα μας που δεν ειναι αλλοι απο τους τρογλωδυτες αλητες και ξετσιπωτα τομαρια πολιτικους που αδιστακτα και κυνικα οδηγησαν τον τοπο στην απολυτη ανυπαρξια και ξεφτιλα για ιδιον οφελος στο ονομα της "πατριδας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΓΑΘΑΡΧΙΔΟΣ23 Νοε 2010, 3:20:00 μ.μ.

    Εσυ φταις Κωστα
    που ΑΚΟΜΑ βλεπεις τηλεοραση!

    Εστω και αργα ευχομαι να την κοψεις αυτη την συνηθεια.
    Χειροτερη και απο το τσιγαρο ειναι....

    Ολοι οι "διαφορετικοι" μεσα στο γυαλι ειναι
    για να κανουνε ταχαμου τηλεθεαση...

    Πες πες, δες δες
    προσπαθουνε να σου βαλουνε -νεο- μυαλο,
    δεν το καταλαβες;!
    Οπως οι αμερικανοι στις κωμωδιες τους βαζουνε τα ψευτικα γελια
    για να ..γελανε οι ακροατες,
    θελουν δεν θελουν
    οταν θα ακουσουν την "καταλληλη" στιγμη για το γελιο(!!)
    ετσι και τουτοι οι φανφαρονοι ενημερωτες
    μιοα απο τα ιδια.....

    Και μη συγχυζεσαι
    γιατι λογω ηλικιας δεν μας παιρνει να χαλαμε την ζαχαρενια μας, οση εχει απομεινει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. NAI RE MALAKA KOSTAKI AFOU ESEI KAI H PAREA SOU VAZOUNE TSOGLANOUS ARISTEROUS KOLOKOUMOUNIA APANO FATA TWRA.. ESEI FTES VGALTE OLA TA KOLOKOUMOUNIA NA ALAKSI H KATASTASI.. ANTE MIN AKOUSE ALLES MALAKIES THA ERTHO KANO NA SAS KANO NTA NTA OLOUS KOLOMALAKISMENA ELLINAKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρόκειται για ντενεκέ ξεγάνωτο. Αγαπητέ φίλε συμπλήρωσα 40 πραγματικά χρόνια και πλήρωσα επί πλέον στο επικουρικό και ήλθαν οι φωστήρες μπουρδολόγοι και άχρηστοι και μου έκοψαν την σύνταξη [τέως ΛΑΦΚΑ και νυν αλληλλεγγύης]
    Για τα δικά τους ψήφισαν και τα υπερδιπλασίασαν οι σοσιαληστάδες.
    Τα αγράμματα πληρωμένα τσογλαροφερέφωνα να ξέρουν ότι φθάνει το τέλος της δημοσιοκαφρίλας, θα κλείσουν η μία μετά την άλλη οι εφημερίδες. Θα τις δίνουν δωρεάν και δεν θα τις παίρνει ο κόσμος. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι όλοι τους απεχθάνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1:09

    Ο μέν ένας έγινε υπουργ´ος της κυβέρνησης Σημήτη (Οικονομικών) και απο μια λαϊκή γειτονιά που έμενε, πήγε στα βόρεια προάστεια, και η άλλη πήγαινε από κόμμα σε κόμμα και τώρα είναι ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ .
    Το σπίτι της δεύτερης εδώ στην Ελλάδα είναι και αυτό στα βόρεια προάστεια.
    Ελπίζω φίλε να λύθηκαν οι απορίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΕ.
    ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΑΠΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ..ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ..ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΕΤΣΙΝΙΕΣ...ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ..ΟΥΣΤ ..ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΦΙΑ..ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το 81 και μετά η πληρωμένη δημοσιοκαφρίλα μαζί με τον λαοπλάνο επηρέασαν τον κόσμο και τον ψήφισαν. Ανέβηκε στην εξουσία με δημοκρατικές διαδικασίες. Για να έχει τον κόσμο στο χέρι ξεκίνησε τους διορισμούς και έτσι υποχρέωναν το κόσμο να τους ξαναψηφίσει. Τους έλεγαν άμα θα έλθει η δεξιά θα σας διώξει.
    Αυτοί λοιπόν έφαγαν τα όσα είχαμε με την περέα τους. Όταν τελείωσαν άρχισαν να χρεώνουν την χώρα και παράλληλα ξεπουλούσαν την δημόσια περιουσία.
    Τα τσογλανοδημοσιογραφάκια έβγαιναν και πιπίλιζαν μέρα νύκτα τον λαό και τον παραπλανούσαν.
    Αυτή λοιπόν διέλυσαν την χώρα. Εκείνος το πληρωμένο φερέφωνο ο παρατηρητής εδω και αρκετό καιρό παρέλαβε ένα κείμενο και σε κάθε ανάρτηση το ανεβάζει για να μας πείσει ότι η χώρα χρεώθηκε από την ΝΔ με 120 δις ευρώ ενώ τα 100 είναι οι τόκοι δανείων του πασοκ.
    Δεν μας λέει επίσης πως το πασοκ πήγε τα σπρέντ από τις 100 μονάδες στις 1000 και που πήγαν τα λεφτά από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας? Γι αυτά δεν ξέρει ο ντενεκές τίποτα, κάνει τον μουγγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    ΕΤΣΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝΕ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΔΕΣ ΜΟΘΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝ ΕΙΠΕ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΔΕΣ (Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ) ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 90 ΚΑΙ ΜΕΤΑ (ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ). 20 ΧΡΟΝΙΑ "ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" (ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ) ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΗ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" - ΦΟΡΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ - ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η μαλακία πάει σύννεφο: Μέχρι τώρα είχαμε κριτήρια διχασμού επαγγελματικά ή πολιτικά τώρα θα έχουμε και ηλικιακά! Ρε πόσο μαλάκες είσαστε γι'αυτό θα μας κυβερνούν αιώνια αυτοί οι ανίκανοι και ανεπάγγελτοι αχυράνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 23 Νοε 2010 1:04:00 μ.μ.
    ...............................

    Δέν γνωρίζω πόσων χρονών είσαι!!!
    Αυτό όμως πού ομολογώ είναι,ότι ή σκατογενιές τού ΄60,΄70 καί ΄80,όχι μόνον σάς καταστρέψαμε τά οράμματα κι ελπίδες (γενιά ΄90 plus) αλλά σάς έχουμε διαπαιδαγωγήσει κατ΄εικόνα κι ομοίωση μας,ώστε νά είσθε κι εσείς έν δυνάμει λαμόγια καί φυγόπονοι,όπως υπήρξαμε κι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, οί παππούδες δηλαδή,οί πατεράδες κι οί θείοι σας!!!!!!

    Όσοι τό αρνούνται,απλώς αρνούνται νά γυρίσουν τόν χρόνο πίσω καί νά κρίνουν τίς πράξεις τους.

    Όλες αυτές οί γενιές,επιβάλλεται νά σάς ζητήσουμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!

    Όσον αφορά τήν γενιά τού ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ,απεδείχθη ή χείριστη τής νεωτέρας ιστορίας τής χώρας μας καί μία έκ τών χειρίστων,διότι όχι μόνον παραμόρφωσε όλες τίς κοινωνικές αξίες,αλλά τό χείριστο όλων,παραμόρφωσε καί τήν ιστορία,μετατρέποντάς την έτσι,σέ όχημα πρός τήν άκρατον κοινωνικο-ηθική αλλοτρίωσίν της (π.χ. τό μεγαλύτερο ιστορικό ψεύδος,αυτό τό τού Πολυτεχνείου!!!).

    Οί νέοι αυτής τής γενιάς (Πολυτεχνείου) κι ιδίως όσοι ''πολιόρκησαν'' καί κατέλαβον τελικά θώκους εξουσίας,δέν έχουν καμμία διαφορά από τούς ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΛΑΛΙΩΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ τής Ιστορίας μας (Χαφιές Α΄,Χαφιές Β΄ καί σήμερα ό Χαφιές Γ΄ καί ΓΑΠ, επωνομαζόμενος!!!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διαίρει και βασίλευε! Δίκαιο έχει ο αρθρογράφος.
    Παρακινούν τώρα τα νέα παιδιά βασιζόμενοι στην λευκή μνήμη τους να πιστεύψουν πως αυτά διαφέρουν από τους γονείς τους!!!
    Λες και όταν ο γονιός έπαιρνε αυξήσεις ή τέλος πάντως είχε κάποιο εισόδημα δεν το διέθετε (και) για τα παιδιά του!!!
    Λες και δεν φρόντιζε με αυτό το εισόδημα να πάνε σε καλά σχολειά, να έχουν καλά ρούχα, να πάνε διακοπές, να έχουν τέλος πάντως ότι χρειάζονταν σε όσο γίνεται μεγαλύτερη ποσότητα.
    Ο (έντεχνος) λαικισμός δεν έχει όρια!
    Τους βολεύει να χωριστεί ο κόσμος, η χώρα σε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που πραγματικά συμβαίνει ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ. Το παιδί του Εργάτη, του Υπάλληλου δημόσιου ή Ιδιωτικού είναι άμεσα συνδεδεμένο με την μοίρα των γονιών του. Άμεσα συνδεδεμένο με την τάξη του. Όσο υπάρχει καπιταλισμός τόσο θα υπάρχουν τάξεις και βέβαια δούλοι και αφεντικά. Το παιδί του δούλου, δούλος θα γίνει το παιδί του αφεντικού αφεντικό.
    Τα ρέστα ας τα πουλήσουν για δεκάρες...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ετσι μπράβο. Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι... Γαμήστε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Γιωργάκης είναι φίνο Αμερικανόπουλο.
    Βέβαια συχαίνεται την Ελλάδα,
    τους Έλληνες (όποτε αναφέρεται στους ξένους το κάνει με περιφρόνηση, "Κυβερνώ μια χώρα διεφθαρμένων"), συχαίνεται την γλώσσα, γιαυτό δεν μπορεί να την μάθει.

    Αυτός ο νέος Τσολάκογλου συγκινήθηκε με αυτά που
    του γράφετε και από την στενοχώρια του δεν θα πάει γυμναστήριο σήμερα.

    Δεν φταίει ΜΟΝΟ, ο Γιωργάκης. Φταίμε όλοι εμείς που τους ανεχόμαστε.
    Ο λαός δεν καταδέχτηκε να πάει ψηφίσει και του έδωσε το δικαίωμα νά λέει και να κάνει ότι θέλει...

    Ας είναι καλά μερικοί ινστρούχτορες, διανοούμενοι και παπαγαλάκια που έπεισαν το λαό να διαμαρτυρηθεί με την αποχή, γνωρίζοντας ότι έτσι ευνοείται το κατεστημένο.

    Είναι δυνατόν να φοβήθηκε ο λαός ότι θα γίνουν εκλογές ?
    ή ότι δεν θα υπήρχαν λεφτά για μισθούς και συντάξεις ?

    Για καμμιά εικοσαριά υπουργεία παραπάνω υπήρχαν ?
    Για ταξίδια, εκδηλώσεις, επιχορηγήσεις, δωράκια, συμβούλια κλπ υπήρχαν ?

    Τι θα κοιτάξουνε τώρα....
    Στις επόμενες εκλογές, ξάπλωσε στον καναπέ σου λαέ, άφησε μόνο τους μουτζαχεντίν να διαλέξουν.

    Αλλά μετά ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ.
    ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ?
    Η ΔΥΣΤΥΧΗΣ ελλάδα ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλό το παραμύθι σου. Βέβαια δεν είχε δράκο, αλλά θα μπορούσε να έχει καμιά νεράιδα τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κάτι μου θυμίζει το διαίρει και βασίλευε. Αν πάμε πίσω στο 1915, ο τότε στρατιωτικός σύμβουλος του Βενιζέλου του είπε με τις κινήσεις σου θα φέρεις τον διχασμό στο έθνος και ο διχασμός ήλθε.
    Τώρα έντεχνα η φασιστοπαρέα, που έχουν εξάρτηση από τα πολιτικά παραθύρια, προσπαθούν να δημιουργήσουν το μίσος μεταξύ των Ελλήνων, ώστε οι πολιτικοί να μείνουν στο απυρόβλητο.
    Εσείς λοιπόν τα φάγατε με τους κλέφτες, τους μιζαδορολήπτες, τους επιχορηγηθέντες και τους χαριστικώς διορισθέντες. Αυτοί έχουν κάθε συμφέρον να δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις συνεπικουρούμενοι με τα δημοσιοκαφρικά ανθρωπάρια. Σαν τον πιο πάνω μισθοδοτούμενο παρατηρητή, που παθιασμένα τρέχει σε κάθε ανάρτηση να γράψει τις βλακώδεις ανοησίες του.
    Σου έχουν γράψει κάτι, δεν απάντησες, δεν σου έδωσαν ακόμη το κείμενο ή το έχασες στον δρόμο?
    Έχεις γίνει ρόμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τα Ιρλανδικά ΜΜΕ μιλάνε για Εθνική ντροπή που υπογράφουν κι εκεί μνημόνιο τα Ελληνικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν που ντροπιάστηκαν και οι Ιρλανδοί!!
    -----------------------------------
    ΔEN EINAI ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΡΤ.
    ΤΑ MΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ MEGA ΓΑΜΗΣΤΡΟΝΕΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΙΩΝ &
    ΠΟΥΤΑΝΟ/ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ
    ------------------------------------
    Οι Ιρλανδοί έχουν φιλότιμο.

    - Πέτυχα σε ένα δελτίο ένα δημοσιογράφο να ρωτάει με πολύ αυστηρό ύφος τον πρωθυπουργό και να του λέει πως αυτός είναι ο υπεύθυνος. Προσπάθησα να σκεφτώ κάποιο δικό μας που θα στρίμωχνε έτσι τον πρωθυπουργό μας.
    Δε βρήκα κανέναν !!!

    ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΕΔΩ..
    ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ…ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΧΤΗΚΙΟ ΚΟΥΒΕΛΗ !!!
    Αλλά...
    Μην ξυπνάτε τους γραικούς,
    έχει big brother κ νησί στην τιβί
    κ μετά ντοράκι στον πρετεντερ σσσσσσσσσσσσσσ μην μιλάτε για εθνική αξιοπρέπεια κ λοιπά κουραφέξαλα.
    Ντροπή στους Ιρλανδούς,
    εμείς όμως έχουμε ηγέτη γιωργάκη,καμίνη,μπουτάρη,καρατζαφέρηπου θα φέρουν ανάπτυξη στους λαθρομετανάστες φυσικά,
    αφού το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων θα φτάσει σε επίπεδα Σομαλίας…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. καλως τον διανοητικά ηλίθιο του
    Πασοκ.
    παρατηρητή του ανοικτού ΚΩΛΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΓΙΝΕΣ ΡΕ......
    ΣΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΣΑΝΙ
    ΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ......ΡΕ.....


    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11...ΤΑΚΤΙΚΟΣ
    ΑΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.

    ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ
    ΜΟΥΝΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ
    Ή ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ
    ΓΑΜΙΩΛΑ ?

    XEΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜΜΑΣΜΕΝΟΣ
    ΠΕΣΤΟΥ.
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση