GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΠΑΠ: Ενα ανοικτό σκάνδαλο...

Από τον Νίκο Παλάτζα Την ίδια ώρα που η ελληνική κοινωνία έχει γονατίσει από την ανεργία και την ανέχεια, στο ΟΠΑΠ συνεχίζουν να ζουν στη...

Από τον Νίκο Παλάτζα
Την ίδια ώρα που η ελληνική κοινωνία έχει γονατίσει από την ανεργία και την ανέχεια, στο ΟΠΑΠ συνεχίζουν να ζουν στην χλιδή και στη σπατάλη χωρίς να έχουν καταλάβει τίποτα.
Έτσι λοιπόν ο κύριος Ραντι Αντερσον (Σύμβουλος) ο κος Φουρίδης (απλός υπάλληλος) και ο κύριος Αλεξοπουλος (Σύμβουλος) πήγαν με όλα τα έξοδα πληρωμένα στη Βραζιλία.
Ναι καλά ακούσατε στη Βραζιλία!
Είναι ζεστά ακόμη και μπορούν να κάνουν το μπανάκι τους.
Πάνω από 30.000 Ευρώ έχει κοστίσει το ταξείδι.
Τι σχέση έχει ο ΟΠΑΠ με τη Βραζιλία δε ξέρω...
Μάλλον τους έστειλε η να φέρουν κοπέλες για το καρναβάλι η να μεταφέρουν τίποτα από αυτά που έχει η ΟΠΑΠ στην offshore εταιρία που έχει. Ναι οffshore κύριοι.
Κυριε Σπανουδάκη δεν ντρεπόσαστε να στελνετε ταξιδάκια τους υπαλλήλους
Δεν χρειάζεται να σας πω...
 τα παρατσούκλια έχουν στην αγορά....οι κύριοι αυτοί. Απλά να αναφέρω το ένα "τυρέμπορος"
Δεν σας τιμούν κύριε Σπανουδακη, οι ενέργειες αυτές.
Ούτε φυσικά οι αδιαφανείς συμβάσεις που έχετε υπογράψει αυτό το διάστημα και υπάρχουν στα χέρια μας ήδη (δεν χρειάζεται να τις κρύβετε) θα σας τις πούμε εμείς.
Κύριε Σπανουδάκη διοικήστε τον ΟΠΑΠ με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα.

7 σχόλια

  1. Mπα, γίνονται σκάνδαλα και επί ΠΑΣΟΚ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO PASOK ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ.

    ΣΤΗΝ ΜΙΖΑ ΣΤΟΝ ΤΖΟΓΟ
    $$$$$$$$$$$$$$££££££££££££££££££

    ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ
    ΔυΝαΤόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζήτω το ΚΚΕ!!!!!!
    Ζήτω το τέκνο του το ΠΑΜΕ!!!!!! Ζήτω τα ηρωικά ΚΝΑΤ!!!!!!!
    Ζήτω οι πρακτικές του που θέλουν την μικρή και οικονομικά διαλυμένη πατρίδα μας ακόμη πιο μικρή, ακόμη πιο διαλυμένη οικονομικά απαγορεύοντας κυριολεκτικά τις θαλάσσιες επικοινωνίες!!!!!!
    Ζήτω το κόμμα του Λαού που λέει όχι στην φοροδιαφυγή αλλά το ίδιο δεν επιτρέπει έλεγχο στα οικονομικά του!!!!!!!!!
    Ζήτω η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!!!!!!!!
    Ζήτω η κυβέρνηση που δεν εφαρμόζει τους νόμους του κράτους και να ανοίξει τα λιμάνια στη σκέψη ότι μπορεί να πειραχτεί μια τρίχα από τα αρχίδια ενός ηρωικού Κνίτη από αυτούς που τα κλείνουν, και το Κόμμα του Λαού την κάμει κοντάρι να υψώνει τις σημαίες του στις διαδηλώσεις που θα ακολουθήσουν, και κάθετε και παρακολουθεί να διαλύετε ο οικονομικός ιστός της χώρας με τα λιμάνια κλεισμένα και τους νησιώτες παραγωγούς πεθαίνουν!!!!!!
    Ζήτω η Νέα Δημοκρατία που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα προσδοκώντας ζημιά στην κυβέρνηση!!!!!!
    Ζήτω το ΛΑΟΣ, που φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομα τους φοβούμενο μήπως και το ΚΚΕ του πει ότι είναι φασιστικό κόμμα και του χαλάσει τα μούτρα!!!!!!!
    Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ του Μπούλη, που έχασε την παράσταση καθώς το ΚΚΕ έχει το πάνω χέρι στο κλείσιμο των λιμανιών με τους ελεγχόμενους από αυτό Ζόμπι-κομματικούς, και παραφυλάει μήπως πέσει κανένας ψήφος εδώ κει εκεί και τον αρπάξει!!!!!!!!!
    Ζήτω η Δημοκρατική Αριστερά που αντί να πλακώσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις καρπαζιές τον άφησε να αλωνίζει , και τώρα ψάχνει να βρει τους δικούς του δρόμους της φωτιάς !!!!!!!
    Ζήτω η Δημοκρατική Συμμαχία που χαίρετε την αναμπουμπούλα καθώς την ευνοεί, της Κόρης, που άνοιξε το δικό της μαγαζί βλέποντας ότι δεν την παίρνει από ηλικία να μένει στην Νέα Δημοκρατία και να περιμένει να γίνει αρχηγός και από εκεί πρωθυπουργός, ενώ έτσι το κορίτσι έχει πιθανότητες με αποστάτες, τυχάρπαστους, και τύπους εμπρός να φαμ ντε λα πατρί, από ότι έχει απομείνει δηλαδή, παριστάνοντας την αθώα του αίματος να κυβερνήσει μια μέρα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. p einai enas eisageleas na to diavasei k na diataksei na ginei prokatarktiki k suleipseis.......are tope tis paranomias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΑΠ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ. ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ. Η ΚΛΕΨΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ ΚΤΛ)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η Ο.Π.Λ.Α., ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ, ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ- ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΙΖΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!

    ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΔΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΛΟΓΩ "ΚΑΘΑΡΟΥ" ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ, "ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ"- ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ, ΔΙΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΤΕΡΝΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΒΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘΗΚΙΑ!!

    ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΝΕΤ, ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΗ???

    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ????

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕ!!!

    ΣΠΛΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΑΣ!!!

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΑΠΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΤΟ 1975, ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ "ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΑΤΑΚΙΑ"...

    Ε, ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ…

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ…

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΟΥΣΤ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΟΜΜΑ-ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΣΑΣ !!!


    ΠΑΝΤΑ ΘΑ'ΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε φιλαρα με το copy συνεχώς.
    ΚΑΦΡΕ... Θανάση Ι. Νικολαΐδη
    ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ '''''''''''''''''''''''


    ΤΑ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΕΣ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΣΟΚ
    ΘΥΜΙΖΟΥΝΤΑΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.

    ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΠΑΣΟΚ ΚΑI ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    AΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ
    ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
    ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ νεοΝΑΖΙ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ....

    ΠΡΟΣΕΞΕ.

    ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ ΘΑ ΠΑΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΜΑΧΤ
    KAI TA BAFFEN ΤΩΝ SS // PASOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση