GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γραφείο προστασίας από τις τραπεζικές αυθαιρεσίες στο νέο δήμο Βούλας...

Aπό το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού  "Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη Πόλεις για να ζεις" Την ίδρυση τμήματος προστασίας του Δημότη α...

Aπό το Γραφείο Τύπου
του συνδυασμού
 "Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη
Πόλεις για να ζεις"

Την ίδρυση τμήματος προστασίας του Δημότη από Χρηματοπιστωτικές-Τραπεζικές αυθαιρεσίες παρανομίες και παρατυπίες, στα πλαίσια λειτουργίας του Γραφείου Προστασίας του Δημότη που προβλέπει ο νόμος «Καλλικράτη» εξήγγειλε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.
Το συγκεκριμένο τμήμα θα διαθέτει έναν συγκροτημένο και ιδιαίτερα αποτελεσματικό μηχανισμό  σε πρώτη φάση ενημέρωσης των δημοτών / κατοίκων και των τοπικών μικρομεσαίων επιχειρηματιών από τις επιθετικές και συχνά παράνομες παράτυπες καταχρηστικές και...
 αυθαίρετες ενέργειες τραπεζών που επιδιώκουν την κατάσχεση κάθε είδους περιουσιακού στοιχείου.
Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης δράσης του Γραφείου Προστασίας Δημότη τμήματος προστασίας του Δημότη από Χρηματοπιστωτικές αυθαιρεσίες - που θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά πανελλαδικά,- θα αξιοποιηθούν ειδικοί με  βαθιά γνώση και εμπειρία στα νομικά και τραπεζικά ζητήματα, με τους οποίους υπάρχει συνεννόηση για συνεργασία με την νέα Δημοτική Αρχή από τον Ιανουάριο του επόμενου έτους, προκειμένου να λειτουργήσει η υπηρεσία πιλοτικά για τους δημότες / κατοίκους και επαγγελματίες του Δήμου Βάρης, Βούλας Βουλιαγμένης.
Σχετικά με την καινοτόμα αυτή υπηρεσία, ο κ. Κωνσταντέλλος δήλωσε: «Στόχος μας είναι να μην επιτρέψουμε να κατασχεθεί, ούτε ένα σπίτι, ούτε μια επιχείρηση στον νέο μας Δήμο που δημιουργείται από την 1η Ιανουαρίου 2011. ως απόρροια της έλλειψης ενημέρωσης των πολιτών για την σωρεία παράνομων παράτυπων αυθαίρετων και κυρίως καταχρηστικών όρων που επιβάλλουν οι Τράπεζες, πολλοί εκ των οποίων ήδη έχουν κριθεί τελεσίδικα και υπέρ των προσφευγόντων πολιτών. Δεσμευόμαστε για την άμεση λειτουργία του τμήματος Προστασίας του Δημότη από Χρηματοπιστωτικές αυθαιρεσίες. Η προσπάθειά μας γίνετε όχι για να δημιουργήσουμε «κακοπληρωτές» ή να δικαιολογήσουμε ασυνεπείς συμπεριφορές, αλλά για να προστατεύσουμε τους πολίτες από την τραπεζική πλεονεξία και παρανομία, ενημερώνοντας τους δημότες για τα δικαιώματά τους. Στις δραματικές οικονομικές συνθήκες που εκτυλίσσονται, ο νέος Δήμαρχος και οι συνεργάτες του καλούνται να υπερασπιστούν την ποιότητα ζωής την αξιοπρέπεια και την περιουσία των συνδημοτών μας που έχουν πασχίσει δεκαετίες ολόκληρες να την δημιουργήσουν και σήμερα δοκιμάζονται. Ο συνδυασμός μας, με νέους, έμπειρους και ικανούς ανθρώπους και ρηξικέλευθες πολιτικές και ιδέες, μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».

1 σχόλιο

  1. Πασοκ

    Αν γινουν βουλευτικες εκλογες τωρα ειναι για να σβηστουν τα πεπραγμενα των Παπακωσταντινου Ραγκουση κλπ....

    με τη διαγραφη λογω του νομου ευθυνης - ανευθυνοτητας υπουργων (οπως εκανε ο Καραμανλης)....

    Ομως δεν θα γινουν βουλευτικες εκλογες τον Δεκεμβριο ειπε στη Μηλιωνη ο Δρ Κουτσουκος!!

    Τα σεναρια που κυκλοφορουν οι Ραγκουσηδες για να καψουν τον Γιωργο

    ΔΕΝ ισχυουν!!!

    Τι λενε οι Ραγκουσηδες:
    Εκλογές το συντοµότερο δυνατό θα προκηρύξει ο Γιώργος Παπανδρέου, στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ ηττηθεί καθαρά στις εκλογές της 7ης Νοεµβρίου.

    Αυτό πρακτικά σηµαίνει ότι οι πρόωρες εκλογές θα πραγµατοποιηθούν στις 5 ή τις 12 Δεκεµβρίου, αν φυσικά συντρέξουν οι προϋποθέσεις που προαναφέρθηκαν.

    Μάλιστα, κυκλοφορούν και σενάρια µε βάση τα οποία η κυβέρνηση θα µπορούσε να αναβάλει τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και να προχωρήσει στην κήρυξη «δίδυµων» εκλογών για τις 12 Δεκεµβρίου.
    ---
    Το Πασοκ ΔΕΝ θα χασει τις εκλογες ουτε θα γινουν εθνικες εκλογες ειπε ο δρ Κουτσουκος

    απλα θα φυγουν οσοι κατεστεψαν το Πασοκ! (Ραγκουσης Παπακωσταντινου Γερουλανος Τσοκλη Νταλαρα κλπ...

    οι οποιοι εκβιαζουν τον Γιωργο με προσωπικα πολιτικα μυστικα που γνωριζουν να κανει "ηρωικη εξοδο" για να κατσουν οι ιδιοι στη θεση του Πρωθυπουργου!
    Αμ δεν!!

    Η Δημοκρατια θα νικησει!

    Γιωργος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση