GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mια αεροπορική φεύγει...

Από τον Νίκο Αναγνώστου Με κάθε πρόταση του κυρίου Παπατόλια για τον τουρισμό (πρόσφατα μάζεψε τους τουριστικούς φορείς της Θεσσαλίας και ...

Από τον Νίκο Αναγνώστου

Με κάθε πρόταση του κυρίου Παπατόλια για τον τουρισμό (πρόσφατα μάζεψε τους τουριστικούς φορείς της Θεσσαλίας και τους ανακοίνωσε ρητορικές προτάσεις έκθεσης ιδεών), μια αεροπορική εταιρία φεύγει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εταιρία Ryanair.
Οι περισσότεροι από 52000 άνθρωποι που έφτασαν στη Μαγνησία, το 8μηνο που διήρκεσε η σύμβαση της εταιρίας με τη ΝΑΜ, δεν αποτέλεσαν ισχυρό κίνητρο ώστε ο κ Παπατόλιας να...
κινηθεί άμεσα και ουσιαστικά ώστε να υπερασπιστεί και διασφαλίσει υγιείς και συμφέρουσες οικονομικές προοπτικές για τον τουρισμό στον Βόλο.
 Εάν οι προγραμματικές δηλώσεις του κ Παπατόλια συνοδεύονται και από τέτοιου είδους πλήγματα στην τοπική οικονομία προεκλογικά, ας συλλογιστούμε πόσο αβέβαιο θα καταστεί το τουριστικό μέλλον της περιοχής μετεκλογικά. Στην τοπική κοινωνία οφείλουμε να διασφαλίζουμε τις ωφέλιμες οικονομικές συναλλαγές, τις συμφέρουσες για την τουριστική ανάπτυξη και να μη στερούμαστε επιχειρημάτων και αγώνων, όταν η τοπική οικονομία δέχεται πλήγματα.
Οι μέρες είναι δύσκολες και ίσως ακολουθήσουν και δυσκολότερες, έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που μπορούν να προφυλάξουν και να διασφαλίσουν το μέλλον μας και οι προβληματισμοί-αγώνες των οποίων να μην έπονται των εξελίξεων, όταν είναι δηλαδή αργά..

4 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το ατύχημα στα Τρίκαλα τι έχει να πει και την κωλυσιεργεία στην ολοκλήρωση του οδικού δικτύου στη Θεσσαλία [τόσα χρόνια];
    Αλλά μήπως ξέρει που πέφτουν τα Τρίκαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΙΓΔΕΣ ..ΛΑΜΟΓΙΑ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ ...ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ..Ο ΕΚΠΡΩΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ-ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ..(ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 2..Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΝΟ 1 ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΠΛΕΟΝ)ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΟΙ.. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!... ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ...ΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ..ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι ρε λαμογια δεν βαζετε το σχολιο μου ? γιατι γραφω οτι ο συνεργατης σας πληρωνεταιαπο αγοραστο για να γραφει κατα του παπατολια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση