GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο σκαμνί για ακάλυπτες επιταγές υποψήφιος της ΝΔ...

Από τον Γιάννη Καρατζανάκη Η στιγμή που θα κριθεί η αξιοπιστία των επιλογών πλησιάζει για τα κόμματα, αφού σε πολλές περιπτώσεις και ιδίως...

Από τον Γιάννη Καρατζανάκη
Η στιγμή που θα κριθεί η αξιοπιστία των επιλογών πλησιάζει για τα κόμματα, αφού σε πολλές περιπτώσεις και ιδίως στις μεγάλες πόλεις η πρακτική του κομματικού χρίσματος δοκιμάζει τις αντοχές της ενώ τα κόμματα δεν απέφυγαν τα λάθη στις επιλογές αρκετών προσώπων.
Σε δήμο της βορειοδυτικής Πελοποννήσου επελέγη από τη ΝΔ για υποψήφιος ένας πολιτευτής που δηλώνει μάλιστα και …κουμπάρος του ιδίου του προέδρου της ΝΔ.
Στις 12 Οκτώβρη κάθεται κατηγορούμενος στο σκαμνί του Πλημμελειοδικείου για...
 ακάλυπτες επιταγές καθώς φέρεται ότι δανειζόταν χρήματα, εκδίδοντας ως εγγύηση επιταγές. Λέγεται δε ότι διαβεβαίωνε τους δανειστές του ότι θα έβγαινε σίγουρα βουλευτής και θα τους επέστρεφε τα δανεικά. Και κυκλοφορεί ευρύτατα, ότι ακάλυπτες επιταγές του βρίσκονται στα χέρια δανειστών του. Κάποιοι αναμένουν τώρα βροχή αποκαλύψεων, καθιστώντας υπόλογη τη ΝΔ και τα πρόσωπα που τον επέλεξαν για υποψήφιο δήμαρχο.

4 σχόλια

  1. ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Ειδηση

    Ο κ. Σπύρου έλαβε επιστολή από τον Τούρκο Πρεσβευτή στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων του διημύνησε ότι...

    «η παρουσία σας, για την προσευχή, θα αποτελέσει προβοκάτσια, η οποία απαιτεί την συνολική άμυνα του Τουρκικού Κράτους».

    Αυτη την ειδηση εδωσε πριν απο λίγο ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη προς καταπληξη ολων των δημοκρατων!!

    Ας ξανασκεφτουν αυτοι τα περι εισοδου της Τουρκιας στην Ευρωπη τι κανουν!!

    Το Ελληνικο Κρατος θα κανει κανενα επισημο διαβημα προς τον Τουρκο Πρεσβη για τo "ιταμο τελεσιγραφο"??

    Η Πρεσβεια των ΗΠΑ στην Αθηνα θα απαντησει στους Τουρκους για την προσβλητικη - απειλητικη συμπεριφορα σε εναν εκλεγμeνο Αμερικανο πολίτη τον κ. Σπύρου?

    O κ. Ομπάμα θα αντιδράσει που θέλει και να κάνει μουσουλμανικο τεμενος στην ΝΥ??

    Εκτος αν ολοι οσοι δεν σκυβουν στην Tουρκια ειναι δηθεν "γραφικοι", οπως ο Κολοκοτρωνης, ο Καναρης, η Μπουμπουλινα κλπ...γραφικοι, πλην του κ. Δρουτσα του "μη γραφικου"!

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νεοδημοκράτης πολιτικός βρέθηκε με απλήρωτες επιταγές. Καταδικάζω το γεγονός αλλά τουλάχιστον αυτός σίγουρα δεν έφαγε από τον κρατικό κορβανά. Όμως ο αξιότιμος κ. Μαντέλης ή ο κ. Τσοχατζόπουλος που δεν έχουν ακάλυπτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. <>
    Πρός κον Γιάννη Καρατζανάκη
    Ενταύθα:

    Αν δεν έρθεις στις 12 του Οκτώβρη να μας πεις τι έγινε μην ξαναμπείς στο Blog με το ίδιο όνομα.

    "Εννέα στις δέκα φορές
    ο συκοφάντης ειναι δολιος
    τη μία pούστρα".

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση