GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ληστεία σε βάρος της ΔΕΗ από την αυστριακή Verbund...

Από την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ http://www.genop.gr/ • ΑΥΤΟ ΤΟΝ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΜΕ; • ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ; • ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ Ή ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΠΑ...

Από την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ http://www.genop.gr/
• ΑΥΤΟ ΤΟΝ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΘΕΛΟΥΜΕ;
• ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ;
• ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ Ή ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;
• ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ;
• ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ;
Ως ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ έχουμε αναφερθεί κατ΄ επανάληψη γραπτά αλλά και προφορικά σε ένα ακόμα βρώμικο και στημένο παιχνίδι (που διεξάγεται μπροστά στα μάτια όλων), σε βάρος της ΔΕΗ.
Αναφερόμαστε σε μια σειρά Κυρίους που ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΡΙΣΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, χρησιμοποιώντας το δίκτυο της Επιχείρησης του Ελληνικού Λαού κάνουν...
κανονικές αρπαχτές!
Ε! αυτοί οι κύριοι ή τουλάχιστον κάποιοι απ’ αυτούς αφού τους έχει επιτραπεί να θησαυρίσουν ανενόχλητοι και αεριτζίδικα, μιας και η ΔΕΗ εξακολουθεί να μην μπορεί να αντιδράσει (γιατί δεν την αφήνουν !!) έχουν αποθρασυνθεί τόσο που συμπεριφέρονται ως νταβατζήδες.
Πιο συγκεκριμένα:
Σε μια εποχή εξαιρετικά δύσκολη για τον ελληνικό λαό η Verbund, παράνομα, δεν καταβάλλει τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας, τις οποίες, όμως, κατά παλαιότερη δήλωση της, εισπράττει κανονικά από τους πελάτες της.
Ήδη, από τον περασμένο Μάρτιο δεν καταβάλλει οφειλόμενες Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) μηνιαίου ύψους περίπου 600.000 ευρώ με τις σχετικές οφειλές της να φθάνουν μέχρι σήμερα περίπου τα 3.000.000 ευρώ,
Αντίθετα, η ΔΕΗ, με την κοινωνική υπευθυνότητα που τη χαρακτηρίζει, κανονικά εισπράττει και αποδίδει στο ΔΕΣΜΗΕ τις ΥΚΩ.
Ιδιαίτερα, υπογραμμίζεται ότι, οι Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) είναι μια νομοθετημένη συνεισφορά των πελατών μέσω των τιμολογίων τους που συγκεντρώνουν οι προμηθευτές για στήριξη δύο συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων:
• των πολυτέκνων και
• των κατοίκων των νησιών, έτσι ώστε να απολαμβάνουν και αυτοί τις
ίδιες τιμές ηλεκτρικής ενέργειας με την υπόλοιπη Χώρα, παρόλο που το κόστος της προσφερόμενης ενέργειας στα νησιά είναι πολύ υψηλότερο.
Αυτές οι ενέργειες της αυστριακής Verbund είναι παράνομες, αφού δεν εφαρμόζει την ελληνική νομοθεσία, αλλά και νοθεύουν τον ανταγωνισμό σε βάρος της ΔΕΗ.
Η Verbund όχι μόνο εκμεταλλεύεται παράνομα τις ΥΚΩ που εισπράττει και δεν τις αποδίδει στο ΔΕΣΜΗΕ αλλά έχει προσφύγει και στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την κατάργησή τους, ευθέως στρεφόμενη κατά των αποφάσεων της Ελληνικής Πολιτείας.
Να πως αντιλαμβάνεται η Verbund τη συμπεριφορά της προς τους Έλληνες καταναλωτές:
- Στρέφεται κατά των πολύτεκνων καταναλωτών, που εξασφαλίζουν ηλεκτρικό ρεύμα με ειδικά τιμολόγια, σε μια περίοδο μεγάλων οικονομικών δυσκολιών για τις ελληνικές οικογένειες.
- Εκθέτει σε μεγάλους οικονομικούς κινδύνους τους καταναλωτές των μη διασυνδεδεμένων νησιών, στα οποία η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας παράγεται από τους εκεί εγκατεστημένους και λειτουργούντες Αυτόνομους Σταθμούς Παραγωγής με κόστος μεγαλύτερο από αυτό της ηπειρωτικής χώρας.
- Μπήκε στην ελληνική αγορά εκμεταλλευόμενη τις στρεβλώσεις που υπάρχουν, χωρίς να έχει κάνει μια παραγωγική επένδυση έστω και ενός ευρώ στην Ελλάδα. Όταν η ΔΕΗ έχει ξεκινήσει και υλοποιεί μεγάλες επενδύσεις παραγωγικού εκσυγχρονισμού πολλών δισ. ευρώ – στηρίζοντας την οικονομική ανάκαμψη της χώρας - και εξασφαλίζοντας άμεσα την απασχόληση και τα εισοδήματα σε περίπου 25.000 εργαζόμενους.
- Μπήκε στην ελληνική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας «τυχοδιωκτικά», μόνο όταν υποχώρησαν συγκυριακά οι διεθνείς ενεργειακές τιμές και ειδικότερα η Οριακή Τιμή Συστήματος (ΟΤΣ), δηλαδή η χονδρεμπορική τιμή στην ελληνική αγορά. Παρέμενε, όμως, εκτός ελληνικής λιανικής αγοράς στην περίοδο της διεθνούς ενεργειακής κρίσης, όταν η ΟΤΣ ήταν υψηλότερη των τιμών λιανικής. Όταν η ΔΕΗ κατέγραφε μεγάλες ζημίες το 2008, παραμένοντας, όμως, «πιστή» στους πελάτες της, χωρίς να μετακυλήσει σ'αυτούς ούτε ένα ευρώ από τα τεράστια κόστη για αγορές ενεργειακών πρώτων υλών και για εισαγωγές πανάκριβης ηλεκτρικής ενέργειας.
- Η Verbund «επιλέγει» τους πελάτες της, διαλέγοντας μόνον εκείνους με υψηλά τιμολόγια που αποφέρουν κέρδος. Αντίθετα, «αγνοεί» τους αγρότες, τους οικιακούς πελάτες με χαμηλές καταναλώσεις και τις ελληνικές βιομηχανίες, στους οποίους παρέχει ηλεκτρική ενέργεια η ΔΕΗ, παρά τις ζημίες που της προκαλούν διαχρονικά αυτές οι κατηγορίες πελατών της.
- Η Verbund Εnegra παραπλάνησε τους Έλληνες καταναλωτές, διακηρύσσοντας ότι φέρνει για πρώτη φορά «πράσινη ενέργεια».Για ευνόητους λόγους όμως η Verbund αποσιώπησε ότι, από το 1954 η ΔΕΗ ξεκίνησε να κατασκευάζει τις πρώτες τεχνητές λίμνες για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και σήμερα έχει σε λειτουργία συνολικά 24 υδροηλεκτρικούς σταθμούς και φράγματα στους ποταμούς Ταυρωπό, Αχελώο, Αλιάκμονα, Νέστο, Άραχθο, Αώο και Λάδωνα, εξασφαλίζοντας καθαρή ηλεκτρική ενέργεια που διανέμεται σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις .
- Ξεγέλασε ελληνικές επιχειρήσεις πείθοντάς τους ότι, το σύνολο της ενέργειας που θα καταναλίσκουν θα προέρχεται από υδροηλεκτρικές πηγές της ... Αυστρίας, κάτι που δεν μπορεί να γίνει πουθενά στον κόσμο, δημιουργώντας παραπλανητικές εντυπώσεις στους πελάτες της και στους καταναλωτές. Δεν εξηγεί, όμως, πώς, αφού «έφερνε» πράσινη ηλεκτρική ενέργεια στην Ελλάδα, τα στοιχεία του 2009 δείχνουν ότι έκανε «εξαγωγές» στην Ιταλία, και μάλιστα μεγαλύτερες από τις «εισαγωγές» της στην Ελλάδα;
Η συμπεριφορά της Verbund όχι μόνο είναι παράνομη και νοθεύει τον ανταγωνισμό σε βάρος της ΔΕΗ αλλά δείχνει και ποιες θα είναι οι συνέπειες από την κατάργηση κάθε κοινωνικής μέριμνας για τις ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού με την «απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρισμού» που επιδιώκει η «Τρόϊκα».
Μήπως τελικά η Verbund – μέσω της «απελευθέρωσης των τιμολογίων ρεύματος» και της κατάργησης των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας - θέλει οι Έλληνες οικιακοί πελάτες να πληρώνουν το ηλεκτρικό ρεύμα όσο και οι Αυστριακοί σήμερα, δηλαδή 70% ακριβότερα;
Εδώ και τώρα καλούμε την Κυβέρνηση να σταματήσει τη ληστεία σε βάρος της ΔΕΗ.
Υ.Γ Όσοι ενοχλούνται από τη φρασεολογία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ αλήθεια με ποιες λέξεις θα μπορούσαν να περιγράψουν αυτό που γίνεται στην Εμπορία;
Είναι ή δεν είναι αρπαχτές σε βάρος της ΔΕΗ;
Ποιος δικαιούται να θησαυρίζει ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΔΡΑΧΜΗ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

16 σχόλια

  1. φοβαστε ρε τσογλανια που το παιζετε δικτατορεσ. πληρωνουμε τουσ μισους σας που ηταν και ειναι μεγαλοι βαζετε τα παιδια σας με μεσον γιατι ολοι σας φοβουνται κατεβαζοντας τουσ διακοπτες. φασιστοειδη. ναι ρε να ερθουν ιδιωτικες εταιρειες να δουμε τοτε ποσο τσαμπουκαδες ειστε. παλιοαλητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EΓΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΥΤΗΝ.
    Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ
    - 70 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ....
    ΠΑΣΟΚ ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:

    NA ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΚΙΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ Η ΔΕΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΦΤΗΝΟ ΡΕΥΜΑ.

    ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΡΕΤΙΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

    ΦΩΤΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΔΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ,Η ΔΕΗ ΚΑΤΑΡΕΕΙ...

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

    ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ.

    Η ΛΑΣΠΗ,Η ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ.

    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΨΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΕΙ.ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ Η ΠΑΣΚΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΠΩΣ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ.ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ουαί υμίν φαρισαίοι υποκριτές της ΓΕΝΟΠ, που κόπτεσθε δήθεν "για το συμφέρον του λαού, τον ελεύθερο ανταγωνισμό, τους πολύτεκνους, την επιχείρηση" και άλλα φαιδρά και γελοία. Γιατί δεν λέτε καθαρά: ΔΕΝ θέλουμε την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, ΔΕΝ θέλουμε άλλους παίκτες στην αγορά, θέλουμε να παραμείνει το μονοπώλιο της ΔΕΗ, διότι κινδυνεύει η θεσούλα μας, η μισθάρα μας, τα "κεκτημένα" μας και φυσικά τα επιδόματά μας. Ναι μεν θα σας βρίζαμε και πάλι, αλλά τουλάχιστον θα εκτιμούσαμε την ειλικρίνειά σας. Θα σας συνιστούσα επίσης να αποφεύγετε δηλώσεις περί "σκοτεινιάσματος της Ελλάδας", διότι το μόνο που καταφέρνετε είναι να γίνεστε περισσότερο μισητοί στο πανελλήνιο. Αν ωστόσο επιμείνετε, μάθετε ότι αυτό που θα "σκοτεινιάσει", είναι το φως στα δικά σας μάτια. Είναι πολύ εύκολο ξέρετε, να δημοσιοποιηθούν οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των τσογλανοσυνδικαλιστών σας.
    Λοιπόν για να τελειώνουμε. Είτε το θέλετε, είτε όχι, η απελευθέρωση θα προχωρήσει. Προσαρμοστείτε και βουλώστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 31 Αυγ 2010 9:52:00 μ.μ.

    Κανόνισε να σου γαμήσω καμιά παναγία. Ξέρεις ότι μπορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1-9-10 ,2:19πμ
    Bloopers, ΔΕΝ μπορείς ούτε με 25 Viagra!!! Η δικιά σου ανικανότητα βλέπεις, ξεκινά από τον εγκέφαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το σχολιο του 9:52 είναι κορυφαίο, και λέει τα πράγματα ακριβώς όπως είναι.
    (Sorry, Bloopers Team...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είστε πολύ μαλάκες εαν νομίζετε ότι με την απελευθέρωση της ενέργειας θα έχετε πιο φθηνό ρεύμα.
    Το σφάλμα την ΓΕΝΟΠ είναι ότι δεν ενημερώνει σαωστά τον κόσμο, όπως έγραψε καποιος εδώ. Πρέπει να βγει στην τηλεόραση , στις εφημερίδες και να εξηγήσει το βρώμικο παιχνίδι που έχει στηθεί εις ΄βάρος του Ελληνικού λαού και της ΔΕΗ.
    Οσοι νομλιζουν ότι με την απελευθέρωση της ενέργειας τρίζουν οι καρέκλες των υπαλλήλων της ΔΕΗ, είναι γελασμένοι, καμία καρέκλα δεν τρίζει, η τσέπη τους θα τρίζει απο την αφέμαξη που θα τις κάνουν οι παίχτες του εξωτερικού.
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ..
    ΑΚΟΥΣ ΓΕΝΟΠ:;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ?
    ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΖΙΡΟΥ / ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι γλείφτες και τα κομματόσκυλα που έχουν εισβάλει με ρουσφέτι στην ΔΕΗ και που λυμαίνονται την επιχείρηση αποτελούν μέσω της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ τους θεματοφύλακες της εθνικής μας ανεξαρτησίας όπως και της ελεύθερης αγοράς. ουστ κοπρόσκυλα. ζητω η Verbund η οποιοσδήποτε άλλος σας στείλει να μάθετε πως βγαίνουν τα χρήματα. παρασιτικα ΚΑΘΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η VERBUND. ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗΝ VERBUD ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ VERBUD ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ VERBUD ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ - ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΔΕΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ VERBUD ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝΕ?
    oikonoskopio.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1 Σεπ 2010 1:23:00 μ.μ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ VERBUD ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    --------------------------------

    Εισαι για γελια φιλε. Μα πολυ για γελια. Ασφαλως Κνιτης εισαι.
    Ο οδηγητης τα γραφει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι γελοίο το να πιστεύει κανείς εν έτη 2010 ότι με την απελευθέρωση της αγοράς θα έρθει και χαμηλότερος λογαριασμός. Ξέρετε ότι

    1) Η ΔΕΗ δεν μπορεί να κάνει την παραμικρή επένδυση εδώ και χρόνια απαξιώνοντας τις υποδομές της, το κύρος της και διακυνδυνεύοντας γενικό μπλακ αουτ στη χώρα ώστε να εισέλθουν ιδιώτες?


    2) Ξέρετε ότι η ΔΕΗ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ απο το Ελληνικό Δημόσιο να πουλά ρεύμα που παράγει η ίδια με τις υποδομές που ΕΜΕΙΣ πληρώσαμε στοςυ ιδιώτες ανταγωνιστές τις κάτω του κόστους ώστε να παρουσιάζεται ζημιογόνα να απαξιώενεται και παράλληλα να κερδίζουν οι ιδιώτες?

    3) Ξέρετε ότι οι ανατιμήσεις στη ΔΕΗ γίνονται με εντολή της κυβέρνησης έτσι ώστε να καταστεί κερδοφόρα η αγορά ρεύματος για ιδιωτικές εταιρείες?

    4) Το ρεύμα στην Ελλάδα παραμένει το πιο φτηνό της Ευρώπης ενώ παράλληλα η ΔΕΗ είναι κερδοφόρα?

    Μπορεί προσωρινά το ρεύμα να σας έρχεται φθηνότερο λόγω τού ότι η ΔΕΗ αναγκάζεται να το πουλήσει τζάμπα στους ανταγωνιστές της που δε κάναν καμμία επένδυση αλλά αυτό είναι προσωρινό μέχρι να εξαγοραστεί. Σα τους Ινδιάνους κάνετε μερικοί που τους δίναν οι λευκοί χάντρες κι αυτοί δίναν χρυσό.

    Είδε κανείς από σας βελτίωσει του λογαριασμού του σε απελευθερωμένες αγορές? Μειώθηκε μήπως το κόστος μεταφορικών στα πλοία με την απελευθέρωση?Το κόστος αεροπορικών μήπως μειώθηκε το τελευταίο χρόνο με την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπακής? Μήπως έπεσε η τιμή της βενζίνης μετά τη απελευθέρωση? Σκεφτεείτε λίγο τα παραπάνω κι ίσως αναθεωρήσετε γγια τη κακή ΔΕΗ.

    Εγώ συμφωνώ ότι πολλοί συνδικαλιστές της ΔΕΗ είναι βολεμένοι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι για 100 λαμόγια πρέπει να συνεναίσουμε στην ιδιωτικοποίηση της περιουσίας μας.Ούτε ο συνδικαλισμός είναι ντε και καλά κακός. Ας αλλάξουμε τους συνδικαλιστές κι ας συμμετέχουμε κι εμείς ώστε να μη κάνουν κουμάντο τα λαμόγια. Αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2 Σεπ 2010 3:56:00 π.μ.
    Ας αλλάξουμε τους συνδικαλιστές κι ας συμμετέχουμε κι εμείς ώστε να μη κάνουν κουμάντο τα λαμόγια.
    -------------------------------\
    ----------------------------

    Αλλο λαμογιο της ΔΕΗ που θελει να το παιξει Ιζνογκουντ.
    Αντε χασου αλητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση