GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν "τραβάει" ο Καμίνης...

ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ υποψηφιότητα τού μέχρι χθες Συνηγόρου του Πολίτη Γιώργου Καμίνη με τη Δημοκρατική Αριστερά εξετάζει το ΠΑΣΟΚ. Η πρόταση έγινε από...

ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ υποψηφιότητα τού μέχρι χθες Συνηγόρου του Πολίτη Γιώργου Καμίνη με τη Δημοκρατική Αριστερά εξετάζει το ΠΑΣΟΚ. Η πρόταση έγινε από τον ηγέτη του κόμματος της Ανανεωτικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη σε υψηλόβαθμο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο επιφυλάχθηκε να τη μεταφέρει στην ηγεσία του Κινήματος. Ανέφερε πάντως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να γνωστοποιήσει την απόφασή του πριν από τα μέσα της προσεχούς εβδομάδας, διότι, όπως αναφέρθηκε, αναμένει τα αποτελέσματα ερευνών που γίνονται για τον Δήμο Αθηναίων.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΠΑΣΟΚ προβληματίζεται έντονα από τη χαμηλή αναγνωρισιμότητα που παρουσιάζει ο κ. Καμίνης και θα εξαρτήσει την απόφασή του κυρίως από το ποιος είναι ικανός να δώσει τέλος στην επικυριαρχία της Δεξιάς στον Δήμο τα τελευταία 24 χρόνια.
Η χθεσινή παραίτηση του κ. Καμίνη έδωσε τροφή σε σενάρια ότι το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει τον τέως Συνήγορο του Πολίτη για τον Δήμο Αθηναίων, μεταθέτοντας τη...
 θεωρούμενη ως φαβορί για τον δήμο Φώφη Γεννηματά για την Υπερνομαρχία Αττικής.
Ωστόσο από την Ιπποκράτους γινόταν γνωστό ότι όλες οι μετρήσεις που έχουν γίνει έως τώρα δείχνουν ότι η κ. Γεννηματά μπορεί να νικήσει τον Νικ. Κακλαμάνη και πως οι ίδιες έρευνες δείχνουν ότι μετά και την ανακοίνωση από τη Ρηγίλλης της υποψηφιότητας του Βασ. Κικίλια για την υπερνομαρχία, και ο θεωρούμενος ως φαβορί για την υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Σγουρός κερδίζει άνετα τη μάχη. (Πηγή: http://www.tanea.gr)

14 σχόλια

  1. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΦΛΩΡΟ...
    ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ.ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ.ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΗΣΙΑΣ
    ΤΩΝ ΤΡΙΧΩΝ ΤΩΝ, ΑΠΟ ΚΑΤΩ..........

    Φίλε μου, δεν έχεις καταλάβει τη μεθοδολογία των ΠΑΣΟΚων ?
    Στην αρχή προσπαθούν και επιμένουν να σε πείσουν ότι αυτοί ποτέ δεν φταίνε για τίποτα.

    Όταν καταλάβουν ότι δεν πείθεσαι, τότε αλλάζουν ταχτική και προπαθούν να σε πείσουν ότι οποιοσδήποτε άλλος στη θέση τους, το ίδιο θα έκανε.

    Γιατί νομίζεις ότι είναι εφησυχασμένες οι συνειδήσεις τους τόσα χρόνια?

    Ψευδοαριστεροί, ξενόδουλοι, ευρωλιγούρηδες, σαλονάκηδες, γλύφτες της κάθε είδους εξουσίας, αλλεργικοί με την Παράδοση και την Ιστορία αυτού του τόπου, κομπλεξικοί με την ίδια την εθνική καταγωγή τους ανέκαθεν ήταν οι άνθρωποι!
    Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Δαμανάκη, ο Μπίστης, ο Βούγιας….

    ΠΑΝΤΩΣ __________________________
    Πιστεύω πως ξέρω τι φταίει για τις
    αρλούμπες της δομηκής, ραστώνης του τζέφρη!

    Ίσως έκανε πραγματικότητα για τον ευατό του την πρόταση της γλάστρας με το ……τρίφυλλο,
    και μετά το φαί,
    τραβάμε και καμιά τζούρα!!
    Ίσως.
    ==================================

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΣΟΚΟΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραίτηση Καμίνη – δεκανίκι Κουβέλη στο ΠΑΣΟΚ.

    ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΡΕ ΚΟΥΒΕΛΗ
    ΝΤΡΟΠΗ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ.
    Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΤΙ ΣΟΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΗΣΟΥΝ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ; ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μάσκες πέφτουν.
    Όλα τα πουστρόνια των ανεξάρτητων αρχών τάχαμου τάχαμου(αρε Χατζηχρήστο) κάποια στιγμή θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο.
    Συνήγορος του πολίτη και πράσινα άλογα.
    Εγώ μιά φορά που έμπλεξα με αυτό το μπουρδέλο μου έδειξε ότι τελικά ήταν συνήγορος του κράτους.

    Χαθείτε ρεμάλια.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ Ή ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥΣ
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι πλεον εχουν καταλαβει το ρολο που παιζει ο Κουβελης , γιατι έφυγε απο το ΣΥΝ και εφτιαξε δικο κομμα.
    ΔΕΚΑΝΙΚΙ του ΠΑΣΟΚ οπως και η Μπακογιαννη, ΟΛΟΙ μαζεμενοι γυρω απο τον ΓΑΠ οι ανθρωποι της Παγκοσμιοποιησης και οχι μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Δαμανακη που ειχε κατεβει κοινη υποψήφια για το Δημο Αθηνας θυμαστε τι ποσοστο ειχε παρε;; 16%Αυτο το ποσοστο ουτε στο ονειρο του δεν θα το δει ο Καμινης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήταν τότε – στις 27 Ιουνίου του 2010...Ήταν τότε που ο Κουβέλης έκανε την (μια ακόμα) γιαλατζή επανάστασή του....

    Ήταν τότε που εμείς γράφαμε: «Κανείς προφανώς δεν τους είπε (ή κανέναν δεν άκουγαν όταν τους φώναζε) πως το πρόβλημα αυτής της κοινωνίας, δεν είναι η ποσότητα των παραμάγαζων της «Αριστεράς», αλλά η ουσιαστική εναλλακτική πολιτική πρόταση ανατροπής και δράσης, που θα αλλάξει τη ροή των πραγμάτων, και τη ζωή μας συνολικότερα.»

    Και τότε κάποιοι έσπευσαν να μας κακίσουν…
    Έσπευσαν να μας χρεώσουν εμπάθεια απέναντι στο «συμπαθή» πολιτικό άνδρα, λες και είχαμε να μοιραστούμε μαζί του τα ίδια συμφέροντα και τις ίδιες θλιβερές επιλογές.
    Όμως…
    Πριν αλέκτωρ κακαρίσει – όχι τρις αλλά ούτε καν άπαξ – ο «συμπαθέστατος" ήρθε να μας δικαιώσει με τις πολιτικές του επιλογές.

    Τώρα ζητάει απομνημονιοποίηση των δημοτικών εκλογών.
    Δηλαδή προωθεί την αποενοχοποίηση της κυβέρνησης των Τσολάκογλου.
    Μέσα από την επιθυμία της προσωπικής του πολιτικής επιβίωσης, προωθεί «αριστερόστροφο» συγχωροχάρτι στην πολιτική του δοσιλογισμού.

    Ο θλιβερός επαναστάτης της γιαλατζή αριστεράς, αναζήτησε το πολιτικό αποκούμπι στους θιασώτες του μνημονίου (ΠΑΣΟΚ… ΛΑΟΣ… και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις) και επιχειρεί να τους απομνημονιοποιήσει.

    Γι αυτόν τον αριστερόστροφο αβανταδόρο του σοσιαλίζοντα φασισμού, ένα δεξιόστροφο φάσκελο θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή του.
    Δοξάστε τον ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αναγνωρισιμοτητα είναι το πρόβλημα. Αν το ΠΑΣΟΚ ψάχνει για celebrities να βάλει υποψήφια την Τζούλια που είναι και αναγνωρίσιμη. Με αυτές τις λογικές έχουμε φάει την μόγγολη ανίκανη Γεννηματά, που ούτε να μιλήσει δεν ξέρει, στην μάπα την μια στη νομαρχία, την άλλη ως υφυπουργό. Με αυτές τις λογικές της αναγνωρισιμότητας η Αθήνα δεν έχει δει ούτε ένα δήμαρχο της προκοπής μετά τον Τρίτση και έχει γίνει χειρότερη από Μπογκοτά και Καμπούλ΄.

    Αλάξτε μυαλά γιατί οι Αθηναίοι δεν ανέχονται άλλους μαλάκες για δημάρχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ.ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΔΩΡΗΤΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΕΛΛΗΝΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΚ ΟΛΙΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν νομίζω ότι ο Παπανδρέου ασχολείται πλέον με την Ελλάδα για να χρειάζεται συμβούλους.
    Μάλλον για παρέα τους πήρε.

    Ο άνθρωπος ποτέ δεν δούλεψε,ποτέ δεν είχε επαφή με την καθημερινότητα του πολίτη,ποτέ με την δημόσια διοίκηση και ξαφνικά έγινε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ και άρχησαν τα δύσκολα.....
    πήρε τον δανεισμό στο 2 και τον πήγε στο Θεό.
    γονάτησε τον ελληνικό λαό με τις λάθος επιλογές των συμβούλων του ΓΙΑΤΊ ο ίδιος έκανε κανό,και τώρα προσλαμβάνει και άλλους και μας τους χρεώνει
    Το επικίνδυνο κύριε πρώτε δεν είναι το χρέος αλλά μην σε δανείζουν άλλο ή να σε δανείζουν ΤΟΚΟΓΓΥΦΙΚΑ και εσύ μέχρι να αντιληφθιείς ότι η πτήση άρχησε και κυβερνάς είχες χάσει πολλά αεροπλάνα μέχρι να πετάξεις.

    Στον πανικό ΣΟΥ οι σύμβουλοι βρήκαν την ευκαιρεία να μας πάνε εκεί που θέλανε δηλαδή στα κοράκια του ΔΝΤ και τώρα παίρνεις καινούργοιους για να μας βουλιάξουν κιάλλο
    ερώτημα γιατί ένας ΕΛΛΗΝΑΣ δεν εμπιστεύεται ΕΛΛΗΝΕΣ και εμπιστεύεται ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ?

    Ερώτημα ________________________ καραμανλής αραχτός στην ραφήνα με δανεισμό από 1,5-2% και κόσμος με χρήμα στην τσέπη ,αγορά να δουλεύει φούλ κλπ
    ή δανεισμός στο7% ή και απροθυμία δανεισμού κόσμος άφραγκος ,αγορά να πεθαίνει κλπ και γιώργος διακοπές για κανό 40 ημέρες και ξένοι να διοικούν?
    Εμείς ,εσείς διλέξατε το δεύτερο τώρα μην μην μιλάμε και να μην μιλάτε
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ .ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδωσε τέλος στη ζωή του λόγω χρεών

    Τραγωδία έγινε το πρωί της Τρίτης στους Αθανάτους έξω από το Ηράκλειο Κρήτης. Ελεύθερος επαγγελματίας 35 ετών και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών έβαλε τέρμα στη ζωή του χρησιμοποιώντας ένα κυνηγετικό όπλο.
    Όπως γράφει η εφημερίδα “Πατρίς”, αυτόχειρας είναι ένας άνδρας ηλικίας 35 ετών από τα Σταυράκια, ο οποίος αυτοκτόνησε λόγω οικονομικών προβλημάτων και χρεών προς τις τράπεζες.
    Τον αυτόχειρα ο οποίος δεν άφησε κάποιο σημείωμα για να εξηγεί τους ακριβείς λόγους που τον ώθησαν στην απονενοημένη πράξη, εντόπισε ο αδερφός του γύρω στις 12 το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή.....


    ΔΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΤ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    Παπανδρεου κολυμβητη σκοτωσες αλλον ενα ελληνα.
    + αντε και στα δικα σου συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Καμίνης είναι μιά καλή καινούργια πρόταση, ιδίως γιά αυτούς που έχουν αηδιάσει με κάθε είδους γόνους, κομματόσκυλα κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγω δεν ψηφιζω στην Αθηνα, ουτε συμπαθω το ΠΑΣΟΚ. Ομως, οφειλω να εκφρασω ως νομικος που ειχα καθηγητη τον κυριο Καμινη, ότι ειναι πραγματικα θλιβερο να θεωρειται ρισκο η υποψηφιοτητα του ως ...χαμηλης αναγνωρισιμοτητας (!!!), ενω μιλαμε για εναν ανθρωπο τεραστιας αξίας. Αντιθετα αν βαλουν υποψήφιο κανενα ποδοσφαιριστη ή κανενα ξεκωλο που κανει βιζιτες, θα υπαρχει αναγνωρισιμοτητα. Μηπως τελικα, ελληναραδες, εχουμε να μας εκπροσωπούν αυτούς που μας αξιζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΙΝΕΣ - ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΥΣ ΚΙ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

    ΚΡΙΜΑ
    ΤΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΓΙΩΡΓΟ
    ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ
    ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ
    ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ
    ΝΑΣΟΣ
    ΚΑΝΝΕΛΑΚΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΓΕ

    ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΜΕ ΚΛΩΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΙ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ

    ΓΙΩΡΓΟ
    Ή "ΙΣΙΩΝΕΙΣ" Ή "ΦΕΥΓΕΙΣ"
    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΙΝΕΣ - ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΥΣ ΚΙ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

    ΚΡΙΜΑ
    ΤΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΓΙΩΡΓΟ
    ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ
    ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ
    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ
    ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ
    ΝΑΣΟΣ
    ΚΑΝΝΕΛΑΚΗΣ
    ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΓΕ

    ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΜΕ ΚΛΩΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΙ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ

    ΓΙΩΡΓΟ
    Ή "ΙΣΙΩΝΕΙΣ" Ή "ΦΕΥΓΕΙΣ"
    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση