GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο βίντεο από την Μονή Βατοπεδίου!...

Από τον Κώστα Φεραίο Δείτε αυτό το απίστευτο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο youtube και προέρχεται από τη Μονή Βατοπεδίου. Αναφέρεται στο...


Από τον Κώστα Φεραίο

Δείτε αυτό το απίστευτο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο youtube και προέρχεται από τη Μονή Βατοπεδίου. Αναφέρεται στο θάνατο του μοναχού Ιωσήφ του Βατοπεδινού ο οποίος ήταν ο "γέροντας" του -πρωταγωνιστή του γνωστού σκανδάλου- ηγουμένου της Μονής, Εφραίμ.
Το βίντεο έχει τίτλο "Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός με το αιώνιο χαμόγελο". Μάλιστα βλέπουμε ότι με αφορμή όσα περιγράφονται για το θάνατο του Ιωσήφ, την 1η Ιουλίου 2009, εξαπολύεται και μια χυδαία και εκφοβιστική επίθεση εναντίον όσων...
 έχουν ασχοληθεί με το σκάνδαλο οι οποίοι αποκαλούνται "ελεεινοί συκοφάντες" και "αλιβάνιστοι γενίτσαροι", ενώ γίνεται λόγος για "υπερφυσικό γεγονός" και παρεμβάλλονται φωτογραφίες του Ιωσήφ με τον Εφραίμ...

26 σχόλια

  1. Ομάδες καθαρισμού ζωντανών σκουπιδιών με απολύμανση .
    Προστατευτείτε από τους χρυσαυγίτες και μην περιμένετε ,
    μοιρολατρικά να σας σώσει το κράτος . Καθαρίζουμε την Ελλάδα από τα μούλικα του χίτλερ .

    Οργανωθείτε , σχηματίστε ολιγομελείς ομάδες από πολίτες οπλισμένους ,με εργαλεία καθαρισμού , και να αρχίσουν αμέσως τον καθαρισμό , άλλωστε τα απορρίμματα δεν θα τα αναζητήσει κανείς και θα πάνε στην χωματερή .
    Διότι τα ζωντανά σκουπίδια , οι χρυσαυγίτες , οι νεοναζί μαχαιροβγάλτες , είναι παράνομα και ζουν από τις ληστείες που κάνουν , το εμπόριο ναρκωτικών του αδερφού τους , και το παράνομο εμπόριο – λαθρεμπόριο του πατέρα τους , από την πορνεία της μάνας τους , τα τσιμπούκια της αδερφής τους και κάθε άλλο έγκλημα , που δεν το χωρεί το μυαλό σας , και είναι φύρα για όλους , για την Ελλάδα και τους Έλληνες .

    Εξ άλλου και να τα πιάσει η αστυνομία , τα ζωντανά σκουπίδια με τον κολλητό Χρυσαυγίδη και τους φασίστες δικαστές των φασιστικών και χουντικών οργανώσεων , αφού τα δικάσουν στην Αμφισσα , τα αφήνουν ελεύθερα χωρίς απολύμανση , να συνεχίσουν το έργο τους .

    Με αυτές τις ομάδες που θα καθαρίσουν τα σκουπίδια από τους δρόμους , βοηθούμε και τον αντιφασισμό που του έχουν δέσει τα χέρια το ΠΑΣΟΚ και με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί αρκετά η εγκληματικότητα στην Ελλάδα .

    Σημείωση :
    Αν δεν κάνετε αυτά που σας αναφέραμε , τότε καθίστε να σας μαχαιρώνουν , να βάζουν βόμβες σε παιδάκια μεταναστών , να σας ληστεύουν να σας εξευτελίζουν , να βιάζουν , να φοβάστε για την ζωή σας κυκλοφορώντας μετά το απόγευμα , και να βγαίνετε να κλαίτε στα κανάλια επειδή αυξήθηκε η εγκληματικότητα και να τα ρίχνετε όλα στην αστυνομία , τι να σου κάνει ο αστυνομικός , αφού δεν τον αφήνουν να δράση όπως πρέπει και του έχουν δεμένα τα χέρια ;;;;;

    Και με τους νομούς Χρυσαυγίδη του ΠΑΣΟΚ , ο εγκληματίας μετά το έγκλημα αφήνετε αμέσως ελεύθερος να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός γιά όσους τον γνώρισαν, υπήρξε ένας ταπεινός καί άγιος μοναχός μέ διορατικό χάρισμα ώστε μερικές φορές να σού αποκαλύπτει άγνωστα προσωπικά στοιχεία σου πού μόνο εσύ τα ήξερες ώς αυστηρώς προσωπικά!

    Tό σκάνδαλο τού πολιτικού κόσμου πού έριξε όλο το βάρος στο Βατοπέδι τό είχε κι΄ αυτό προβλέψει πολύ νωρίτερα μιλώντας με τρόπο γι΄ αυτό ( σχετικό VIDEO με τίτλο:"έρχονται μεγάλοι πειρασμοί..."

    http://www.kivotoshelp.gr/Pages/videos.htm

    Είχε πραγματικά χάρισμα Θεού, πού ο σημερινός κόσμος πού βρίσκεται μακρυά από τον Θεό δεν μπορεί να καταλάβει...

    Σέ αρκετές ομιλίες του τα τελευταία κυρίως χρόνια, αναφερόταν στόν Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο πού πλησιάζει καί θα είναι πυρηνικός, γιά την κάθοδο τών Ρώσων στό Ισραήλ (μέσω Τουρκίας πού θα διαλυθεί), καί για την απελευθέρωση τής Κωνσταντινούπολης καί τής ΑγιαΣοφιάς...

    Αυτά όλα είναι προφητευμένα καί αναμένονται να γίνουν στα επόμενα χρόνια πού έρχονται...


    Makis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.pantocrator.net/gr/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=4

    ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι οι έλληνες , όλη η Ελλάδα , πρέπει να κάνουν μηνύσεις
    οι όποιες θα προσφύγουν στα διεθνή και ελληνικά δικαστήρια .
    Διεκδικήστε τους μισθούς σας τις συντάξεις σας .
    Διεκδικήστε τα δικαιώματα σας , διεκδικήστε την ποιότητα της ζωής σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τους τράγους τι βρήκανε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,
    ΔΕΞΙΟΙ,ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ.
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΑΠ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ, ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΓΑΠ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΘΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΔΗΜΑΡΧΕΣΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣΑ.
    ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.
    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚΟΙ, ΠΑΣΟΚΙΣΜΟΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
    ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
    ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Εφραίμ ήταν το γιουσουφάκι του Ιωσήφ. Όταν μια μέρα τον έπιασε να κλέβει το παγκάρι άρχισε να του τραγουδάει στο γνωστό σκοπό: Μάρ' εφραίμ μαρ' Εφραίμ, μαρ' Εφραίμου κανακάρη μαρ' Εφραίμ.. Μαρ' Εφραίμου κανακάρη πόσα φράγκα έχεις πάρει πόσα φρά.. Βούτα -Βούτα-Βούτα-Βούτα (Αυτό είναι το ακοπανιαμέντο).. Μια άλλη ώρα θα σας πώ όλο το τραγουδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πράγματι άγιος! Έχει προφητεύσει και το Νο του κελιού του Εφραίμ στον Κορυδαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το Βατοπαίδι γράφεται με "αι". Γίνεται από το βατεύω+παιδί. Για να μαθαίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν είχαν γιαουρτώσει τότε τον Ιωσήφ θα γέλαγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τζάμπα προφήτης ο Ιωσήφ.. Τις αλλαξοκωλιές του Εφραίμ με τον Ρουσόπουλο τις πρόβλεψε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γέλα γέρο τράγο αλλά όποιος γελάσει τελευταίος θα γελάσει καλύτερα. Οι ημέρες σας θεομπαίχτες λιγοστεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάνε Παναγίτσα μου να αφανιστεί το παπαδαριό και οι παραφυάδες του και 'γώ θα σου φέρω στη γιορτή μου μια λαμπάδα μέχρι το μπόϊ μου. Παν. Φασούλας-Ξάδερφος του δήμαρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @
    07 Αυγ 2010 1:41:00 π.μ.

    Από το πεδίο + βάτος = βατοπέδι(ο).

    Η θεωρία σου βέβαια "εκεί που βατεύουν παιδιά", έχει μια κάποια βάση...

    σιχτήρ χοντροί τράγοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΥΡΙΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
    ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΟΜΕΝΟ ΟΛΟΙ .
    ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΥΡΙΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ .
    ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΤΩΡΑ, Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΥΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ "ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ" ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΕΦΡΑΙΜ. ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΞΩ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΩΘΕΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΡΑΣΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ; ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΑΣΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ; ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΑΨΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από μαγουλάκι πάντως σκίζει.
    Εμ βέβαια...κι εγώ αν ζούσα μια ζωή ανεπάγγελτος, χωρίς να έχω να πληρώνω εφορίες, χωρίς λογαριασμούς, χωρίς το καθημερινό άγχος της επιβίωσης, χωρίς τους προβληματισμούς για το μέλλον των παιδιών μου, κι έχοντας μάλιστα τη προστασία και τη χρηματοδότηση του κράτους, και σκάλιζα καμιά ντομάτα, ή τάιζα κανά πρόβατο που και που...πράγματα που κάνουν οι περισσότεροι αγρότες μετά την κυρίως εργασία τους...κι εγώ χαμογελαστός θα πήγαινα και με μαγουλάκι φράπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν μπορω να πω κατι το διαφορετικο για τον Γεροντα Ιωσηφ, πραγματι ενας εναρετος Ανθρωπος,αλλα για οποιον εχει ακουση, Tι συνεβη στο Βατοπεδι και εκδιωχθησαν αγιοι Ζηλωτες Γεροντες;;; Ενας αλλος εναρετος γεροντας μακαριστος Πατερας Ανδριανος,Βατοπεδινος, στην μετανοια, οταν επεστρεψε απο την μακροχρονη Ιεραποστολη του στο Σινα, στην Μονη της μετανοιας του, γιατι δεν αντεξε και εφυγε;;;Τι τον αναγκασε να φυγη απο εκει, παροντας τοτε ετι εν Ζωη του Γεροντος Ιωσηφ;;Ο Αγιος Γεροντας Ιωσηφ πως επετρεψε τετοιο πραγμα, τον ενοχλουσαν οι Ζηλωτες Πατερες οπως και τον Πατριαρχη Βαρθολομαιο;;
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι παπάδες ζώον του 10:42 έχουν χειροτονηθεί, έχει επιβλέψει το άγιο μνεύμα, δεν μπορεί να ξεφεύγουν καθάρματα. Το πουλί παίζει το πουλί του δηλαδή ενώ συντελείται το μυστήριο; Εγώ γιατί να γίνω παπάς, αδερφή είμαι ή λαμόγιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. οθεος να αναπαυση τον γεροντα ιωσηφ,και να πλακωση στα κλωτσομπουνιδια τον εφραιμ και την συμορια του,πριν τους ξαποστηλη στον βελζεβουλ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σας είχα υποσχεθεί ολόκληρο το τραγουδάκι του Εφραίμ:

    Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ

    Άγιε μ΄ ηγούμενε Εφραίμ
    και θεομπαίχτη μας τρανέ
    του Θόδωρου καμάρι
    αγιορείτη κατεργάρη..

    Βούτα-Βούτα
    Βούτα-Βούτα

    Ψηλά ΄ναι οι προστάτες σου
    μεγάλες οι απάτες σου
    με χρυσόβουλα στα ράσα
    μα σε πιάσανε στα πράσα.
    -----------------------------
    Τάραραρά, τάραραρά
    τάρα ταρα τάρα-τάρατάραρα-ραρά..

    Βούτα-Βούτα
    Βούτα-Βούτα
    --------------------
    Μαρ' Εφραίμ μαρ΄ Εφραίμ
    μαρ΄Εφραίμ μου κανακάρη
    μαρ΄Εφραίμ ..(Δις)
    μαρ΄Εφραίμ μου κανακάρη
    πόσα φράγκα έχεις πάρει
    πόσα φρα..
    Πόσα φράγκα έχεις πάρει
    απ΄αυτούς κι΄απ΄το παγκάρι
    πόσα φρα..
    Ποιος παπάς ποιος παπάς
    ποιος παπάς και ποιο κλεφτρόνι
    ποιος παπάς (Δις)
    Ποιος παπάς και ποιο κλεφτρόνι
    το κελί σου θα σου στρώνει
    θα σου στρώ..(Δις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΗ Ἠ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΓΙΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΑΠΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ; ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Την ευχή του Γέροντα να έχουμε!
    Ο Θεός κρίνει και ο Θεός κατατάσσει Αγίους, δεν γνωρίζουμε ούτε την κρίση Του, ούτε το "σκεπτικό" Του!
    Ενα γνωρίζουμε, ότι υπάρχει αιωνιότητα! Αυτό αν θέλουμε ας μην το ξεχναμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Τίς Θεός Μέγας ως ο Θεός ημών;"
    Ο Θεός αναδεικνύει Αγίους σε όλες τις εποχές και σε ΟΛΑ τα περιβάλλοντα.
    Αυτό που είναι ΝΤΡΟΠΗ είναι η προσπάθεια της σημερινής ηγετικής ομάδας του Βατοπεδίου να χρησιμοποιήσει τον Άγιο Γέροντα Ιωσήφ για να καλύψει την δική της αποστασία από τις αρχές του ορθόδοξου μοναχισμού.
    Για να το ξεκαθαρίσω:
    1. Δεν είμαι κριτής κανενός!
    2. Δεν θεωρώ ότι έγινε ό,τι έγινε στο Βατοπέδι για να ωφεληθούν ΑΤΟΜΙΚΑ οι εμπλεκόμενοι μοναχοί!
    3. Αυτό που έγινε είναι ότι υπέκυψαν στον ΔΕΞΙΟ (εκκλησιαστικά) πειρασμό να γίνουν ένα με τον κόσμο (εξωχώριες εταιρίες, ξέπλυμμα βρώμικου χρήματος, πολιτικές συναλλαγές, κλπ κλπ) νομίζοντας ότι το κάνουν προς δόξαν Θεού και υπέρ της Μονής! Είναι ο πιό ύπουλος πειρασμός: Αντίστοιχα, για να καταλάβουμε, την πάτησαν όσοι πολιτικοί ηγέτες άρχισαν να σφάζουν τον κόσμο (φυσικά, οικονομικά, πολιτικά κλπ) δήθεν για το καλό του!
    Χρειάζεται Μετάνοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΕΚΡΟΛΑΓΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΨΑΝΟΛΑΤΡΕΙΕΣ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ". ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ, ΠΟΤΕ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ;ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞ ΥΨΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση