GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί δεν απαντά το υπουργείο Παιδείας;...

Δεν απαντά το Υπουργείο Παιδείας για την απόκλειση των πτυχιούχων ΤΕΙ από την προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στις 2/8/2010 από το ΙΔΕΚΕ, έστω κ...

Δεν απαντά το Υπουργείο Παιδείας για την απόκλειση των πτυχιούχων ΤΕΙ από την προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στις 2/8/2010 από το ΙΔΕΚΕ, έστω και αν μέχρι πέρυσι εργάζονταν στον αυτό φορέα.
Τα ΤΕΙ είναι ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα με το Ν3549/2007 και οι τίτλοι είναι αναγνωρισμένοι και επαγγελματικά και ακαδημαικά αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να δικεδικήσουν και να...
 κατακτήσουν επαγγελματικά θέσεις.
Η λογική του παραλόγου;;
Θα μπορούσε να δοθεί μια υπεύθυνη απάντηση από τους αρμόδιους.
ΑΚ

19 σχόλια

  1. Ελάτε ρε παιδιά, γράψτε σωστά ελληνικά: αποκλεισμός λέμε, δεν λέμε "απόκλειση"... Απόκλιση σημαίνει οτι βγαίνεις απο το σωστό δρόμο, την παραδεκτή πορεία... Να, ακριβώς όπως κάνει το υπουργείο, που ενώ υποσχέθηκε "ανωτατοποίηση" των ΤΕΙ στα χαρτιά, τώρα στην πράξη "κόβει" το τιμόνι προς άλλη κατεύθυνση.

    Έτσι για ν α μη δίνετε λαβή για σχόλια απο τους "αριστούχους" των ΑΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κα Διαμαντοπούλου έχει ένα καθορισμένο σκοπό που της ανέθεσε ο GAP. Κάντε υπομονή και θα δείτε....
    Μην ξεχνάτε ότι είχε ζητήσει να αρθεί το άβατο του Αγ. Ορους....
    Τι άλλο να πούμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπουργείο του πολίτη , προειδοποιεί :
    Όσοι ανατρέφετε κινούμενα σκουπίδια , από άλλη χώρα ,
    θα μολυνθείτε και εσείς .
    Μην περιμένετε να σας τα μαζέψει το κράτος ,
    Εξαποστείλετετα , στη χωματερή , στο πυρ το εξώτερον .
    Πριν είναι αργά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειμαστε σε διακοπές. Τα παντα εχουν παραλυσει. ΠΟΙΟς ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ καημενε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΜΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΑ
    ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ
    ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ..
    ..ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ...

    ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
    Να κάνω μια ερώτηση.

    Τον ΓΑΠ πρέπει να τον αποκαλουμε πρωθυπουργό η μεγαλοστελεχος της διεθνούς πολυεθνικής που μας κυβερνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ μου δεν στέκει η λέξη "απόκλειση" στο κείμενό σου . Το σωστό είναι "αποκλεισμός" που προέρχεται από το ρήμα "αποκλείω" .
    Άλλη είναι η σημασία και ορθογραφία της λέξης "απόκλιση" που προέρχεται από το ρήμα "αποκλίνω" = εκτρέπομαι από την πορεία μου .
    Καλό είναι να διορθωθεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aκούστε όλους τους αγαπημένους σας ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς! Σκαϊ, Ρυθμός, Real Fm, Βήμα, Kiss Fm, Μέλωδία, Σπορ Fm και πολλούς άλλους!

    WWW.EMAX.GR To νέο μεγάλο ελληνικό Media Portal!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;

    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ;

    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ.........

    ΟΤΙ.
    Εφυγαν 20.000 παραθεριστές απο την Αίγινα..Στο μεταξύ, ερισσότεροι από 20.000 παραθεριστές εκτιμάται ότι εγκατέλειψαν τις τελευταίες ημέρες την Αίγινα, ενώ οι ζημιές σε καταστήματα υπολογίζεται ότι υπερβαίνουν συνολικά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Τα παραπάνω στοιχεία αποκάλυψε στο “Εθνος” ο πρόεδρος της Ενωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αίγινας, Νίκος Γιαννούλης, τονίζοντας ότι “μιλάμε πλέον για οικονομική καταστροφή του νησιού”.

    ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙ !!
    Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ... !
    Ο ΞΕΣΚΟΥΦΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤΝ... !
    Ή Η ΕΛΕΝΗ ΤΗΣ ..ΑΝΤΑΣ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνεχίζετε να κάνετε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά. Δηλαδή να φωνάζουν οι δεύτεροι γιατί διάλεξαν τους πρώτους για να διορισθούν. Η λογική αυτή της ισοπέδωσης έφερε την χώρα σε αυτό το χάλι η λογική είναι η ίδια λογική των τειτζήδων που θέλουν να έχουν προνόμια και αντιμετώπιση με τους αποφοίτους των ΑΕΙ η απόλυτη απαξίωση!!!!!
    Είστε δεύτεροι μπαίνετε στα τει με 8-13 και ζητάτε να είστε ίδιοι με όσους δουλεύουν και προσπαθούν
    Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ας αποφασισει το υπουργειο παιδειας επιτελους να παψουν οι διαπλικτισμοι!
    απο τη μια λεει η υπουργος παιδειας (ΑΕΙ= (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ και ΤΕΙ) και απο την αλλη αναλογα με τις συντεχνιες βγαινουν οι προκηρυξεις. Τελειωσα πανεπιστημιο και απαιτουν να μπουν ολα σε μια ταξη.
    Δεν μπορω αλλο αυτην την αντιπαλοτητα. Απολογουμαι μονιμως.
    επιτελους το υπουργειο ας παρει θεση και ας μιλησει τους αδικει ναι η οχι ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ αρκει να παρει θεση . ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΕΠΘ

    ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΥΗ ΠΟΤΣΑΡΗ
    ο δρ Κουτσουκος κατεθεσε την υπ. αρ. πρωτ. καταγγελια 87746/Β2 της 19-7-2010 προς το Υπουργειο /Παιδειας ....
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΑΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ
    ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΧΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΚΤΗΘΕΝΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΓΓΡΑΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

    ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΜΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
    ΑΣΠΑΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποια καταγγελια, για ποιο θεμα παιδια? ενημερώστε μας και μας που δεν ξερουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φοβάμαι ότι τον παρεξηγησαμε τον Gap όταν μίλησε χθές για τον τέταρτο δρόμο προς το σοσιαλισμό. Σαρδάμ έκανε ο "ολίγιστος", αυτό που εννοoύσε ήταν "χρειαζόμαστε τον τέταρτο δρόμο προς τον αυνανισμό".
    ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΕ, ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. - Επίσης η προϋπηρεσία της δηλ. η απόσπασή της σε βοηθητικά-διοικητικά καθήκοντα, όπως καταγγέλλεται, από την Φιλοσοφική Αθήνας μετρήθηκε παράνομα ως ερευνητικό έργο. Δηλ. δεν μπορεί ένας αποσπασμένος στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών να έχει ερευνητικό έργο (το οποίο προσμετρείται ως προϋπηρεσία στη τριτοβάθμια εκπαίδευση), αλλά μόνο βοηθητικό – γραμματειακό έργο).
    - Ακόμα και οι Καθηγητές που την «φήφισαν» και άλλοι στις μεταξύ τους «συζητήσεις» δέχονται την παρατυπία αυτή. Είναι μια ερμηνεία - διάκριση που έγινε λάθος, σκοπίμως ή όχι.
    - Η κ. Μπότσαρη παραμένει όπως καταγγέλλεται, καθηγήτρια και ήταν σύμβουλος της κ. Γιαννάκου Μαρριέττας και από την θέση αυτή επηρέαζε τις κρίσεις των Καθηγητών της σχολής.
    - Η κ. Μπότσαρη διευθύνει μάλιστα και μεταπτυχιακό πρόγραμμα που η φοίτηση σε αυτό είναι με δίδακτρα!. Τι άλλο θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. απεκαλύφθη ότι η κ. Ευανθία Μακρή Μπότσαρη
    - δεν έχει νόμιμες εγγραφές όπως καταγγέλλεται, στις Σχολές και Πανεπιστήμια όπου φέρεται ότι φοίτησε ( Ράλλειο Ακαδημία, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Παν/μιο Πατρών, κλπ..) Πού και πώς γράφτηκε και έκανε την «εξομοίωση της ως δασκάλα δηλ. τα δύο έτη δασκάλας να εξομοιωθούν με τέσσερα πανεπιστημιακά;
    - Δηλ. την έγραφαν φοιτήτρια την κ. Μπότσαρη, όπως καταγγέλλεται, χωρίς νόμιμη ενέργεια ή εξετάσεις ή «υπεράριθμη» παράνομα! Ίσως να κάνανε την εγγραφή και «εκ των υστέρων».
    - Μη ξεχνάμε ότι ως την ημέρα «εκλογής της» στην Ασπαιτε υπηρετούσε ως εκπαιδευτικός στο διπλανό Τεχνικό Λύκειο με «πτυχίο Σχολής Εργοδηγών». Δηλ. δεν διορίστηκε ούτε ως Μαθηματικός, ούτε ως δασκάλα, όπως φέρεται να έχει πτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. - Τις πιθανές παράνομες «εγγραφές» της κ. Μπότσαρη στα Πανεπιστήμια μπορεί να ερευνηθεί λόγω της σημαντικότητας του θέματος από ειδικό/ή ανακρίτή/τρια της Εισαγγελίας Εφετών (γιατί οι κατώτεροι δεν φαίνεται να μπορούν) με απευθείας έρευνα των αρχείων κάθε σχολής που φέρεται ότι φοίτησε, τακτική που ίσως ακολουθούν και άλλοι!
    - Πιθανά βρισκόμαστε μπροστά σε μεγάλο «κύκλωμα παράνομων εγγραφών» (ή «εκ των υστέρων εγγραφών» δηλ. μετά από πχ. πέντε χρόνια) στα Πανεπιστήμια, με το «αζημίωτο» ή με πολιτική παρέμβαση πολιτικών γραφείων.
    - Η κ. Μπότσαρη δεν έχει κανένα μεταπτυχιακό τίτλο από Αγγλία ή αλλού, όπως καταγγέλλεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμε στις 12 Αυγ 2010 6:28:00 μ.μ.
    Επειδή λες πολλά για τη Μπότσαρη αλλά δεν τα ξέρεις όλα. Θα έπρεπε να ήξερες επίσης ότι όσο η κόρη της φοιτούσε στο ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ, πάταγε ελάχιστες φορές, στις πρακτικές ασκήσεις διδασκαλίας ήταν χάλια και μάλιστα μία εξετάστρια της το είπε και την μηδένισε αλλά μετά έμαθε(πήρε το παιδί τη μαμά να κλάψει) ποιανής κόρη είναι και της άλλαξε την βαθμολογία σε άριστα... Χώρια που δεν έμαθε ποτέ από παιδαγωγικά και μετά πήρε και ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ.... Στο τέλος την διορίσαν και αξιοκρατικά σε τράπεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση