GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάρος - Αύγουστος 2010...

Από το http://www.kourdistoportocali.com/ Τζον Κέννεντυ , Μπαράκ Ομπάμα, Άνγκελα Μέρκελ, Νικολά Σαρκοζί, Βλαντιμίρ Πούτιν: Οι κορυφαίοι πολ...

Από το http://www.kourdistoportocali.com/
Τζον Κέννεντυ, Μπαράκ Ομπάμα, Άνγκελα Μέρκελ, Νικολά Σαρκοζί, Βλαντιμίρ Πούτιν: Οι κορυφαίοι πολιτικοί του πλανήτη είχαν πάντα τον τρόπο τους με τους paparazzi.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν θα μπορούσε ν΄ αποτελεί εξαίρεση.
Σε μια περίοδο που τα ΜΜΕ τον έχουμε στήσει στο τοίχο για τις "διακοπές χωρίς ενοχές", ο ίδιος με μια μοναδική ευγένεια, μπορεί να κερδίζει ακόμη και τους "επαγγελαμτίες διώκτες" του, όπως ο...
 κορυφαίος σήμερα, Ελληνας παπαράτσι, ο Αποστόλης Παπανικολάου, συνεχιστής του μύθου του Δημήτρη Λυμεπρόπουλου, του Δημήτρη Κουλούρη, του Αλέκου Βουτσαρά και άλλων "ηρώων" της δουλειάς του.
Ο Αποστόλης ιδρυτής της εφημερίδας panoramapress.gr, καιροφυλακτεί για στιγμιότυπα του Γιώργου απο τις φετινές του διακοπές στην όμορφη Πάρο. "Κυνηγός" και "θήραμα", συναντήθηκαν στο Πίσω Λιβάδι την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010. Ο Γιώργος έσπευσε να ζητήσει χαμογελαστός απο τον Αποστόλη να φωτογραφηθούν μαζί, πράγμα που έγινε.
Η κίνηση του Παπανδρέου, έχει τη σημασία της σε μια συγκυρία που η παρουσία του ΔΝΤ απλώνει τη βαριά σκιά της στη χώρα. Ο Παπανδρέου, βρίσκεται ακόμη ανάμεσα στους πολίτες προσιτός και με την ελπίδα ότι θα βγει νικητής, χωρίς να πάψει να είναι αγαπητός στους συμπατριώτες του.
Το στοίχημα μεγάλο...
Οσο για τον Αποστόλη, αυτός καραδοκεί κάπου ανάμεσα στους τουρίστες του νησιού, με το "μωρστην αγκαλιά...

8 σχόλια

  1. Ο Δημήτρης Λιμπερόπουλος υπήρξε πράγματι μυθικός, αλλά όχι παπαράτσι (δεν φωτογράφιζε) αλλά ρεπόρτερ που έπαιρνε συνεντεύξεις από θρυλικές προσωπικότητες. Ο Δημήτρης Κουλούρης ναι, ήταν παπαράτσι, δηλαδή φωτογράφος που καιροφυλακτούσε με τηλεφακό για αποκλειστικές φωτογραφίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κουρδιστό πορτοκάλι και ο κουρδισμένος βλάκας .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
    Mετά τα 28 δις ευρω που ο ανεκδιήγητος Αλογοσκούφης χάρισε στους εγχώριους ιδιώτες τραπεζίτες ενέργεια που κατακεραύνωνε τότε το ΠΑΣΟΚ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ έρχεται σήμερα κατ' εντολή των υπερεθνικών οικονομικοπολιτικών Ελίτ ΕΚΤ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ να δόσει ως κυβέρνηση εγγυήσεις 40 δις ευρω στους ίδιους ιδιώτες τραπεζίτες με πρόσχημα τη φυγή κεφαλαίων 23 δις ευρω στο εξωτερικό από τον περασμένο Αύγουστο και την διευκόλυνση της ρευστότητας στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις από το τραπεζικό σύστημα.
    Μιλάμε δηλαδη πλέον για καταλίστευση των ιδιωτών τραπεζιτών κάθε ικμάδας και οικονομικού πόρου της Ελληνικής οικονομίας.
    Οι εγχώριες τράπεζες με τις εγγυήσεις αυτές θα λαμβάνουν δάνεια από την ΕΚΤ ΌΠΟΥ ΣΤΙΣ 100 ΜΟΝΆΔΕς ΟΜΟΛΌΓΩΝ που θα εκδίδουν θα λαμβάνουν 86 μετρητά σε ΕΥΡΩ από την ΕΚΤ μετά την υποβάθμιση και της ΜOUDYS της Ελληνικής Οικονομίας και του Ελληνικού τρaπεζικού συστήματος.
    Κανονική ληστεία δηλ των οικονομικών πόρων της χώρας εν γνώσει της Σοσιαλιστικής Κυβερνήσεως.
    Η κατάσταση όπως διαμορφώνεται με τις Ελληνικές τράπεζες να είναι στην ουσία καταχρεωμένες και συντηρούμενες απο τον κρατικό κορβανά εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για το σύνολο της οικονομίας μας.
    Θα περίμενε κάποιος εχέφρων λοιπόν αλλαγή στρατηγικής με τη στήριξη ενος τουλάχιστον δημόσιου μεγάλου τραπεζικού πυλώνα στην εγχώρια τραπεζική αγορά.
    Αντίθετα γίνονται κινήσεις ξεπουλήματος όσο όσο με δημόσιο δανεικό χρήμα των κρατικών τραπεζών( βλεπε Σάλλας ) σε αεριτζήδες στην ουσία ιδιώτες μεταπράτες.
    Η διεθνείς οικονομικές ΕΛΙΤ άρχισαν να λιβανίζουν το πρόγραμμα εξυγείανσης που επέβαλαν και αποδέχτηκε με σαθρά επιχειρήματα η κυβέρνηση όπως άμεση χρεοκοπία κλπ λοιπά παραμυθάκια.
    Ομιλούν για επιτυχία, πρόωθηση αλλά και επιβολή νέων μέτρων εξυγείανσης και προδικάζουν ανάπτυξη μετά το 2012.
    Ο Ελληνικός λαός πειραματόζωο σε μια απάτη των διεθνών οικονομικών κύκλων αποχαυνωμένος παρακολουθεί τους αργυρώνυτους πολιτικούς των κομμάτων εξουσίας χωρίς ικανή ακόμη αντίδραση .
    Αυτό οφείλεται στον πλήρη έλεγχο των ΕΛΙΤ στα μέσα πληροφόρησης, αλλά κυρίαρχα και στην εξωνυμένη κάστα των επαγγελματιών Συνδικαλιστών οι οποίοι αποδεικνύουν μέρα τη μέρα με ΦΩΤΕΙΝΗ εξαίρεση τη ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ ότι ειναι εξαρτήματα του συστήματος παράδοσης της χώρας στο λιστρικό ξένο παράγοντα.
    Οι επεφημίες των ελεγκτών της ΤΡΟΙΚΑΣ στο πρόγραμμα έχουν σχέση με τον άμεσο φόβο της λαικής κατακεραύνωσης της ασκούμενης πολιτικής σε βάρος των φτωχών λαικών στρωμάτων.
    Ο ακραίος νεοφιλελευθερος χαρακτήρας της οικονομίας που δρομολογείται από μια κατ' ευφημισμό σοσιαλιστική κυβέρνηση έχει φτάσει σε οριακή καμπή το πολιτικό σύστημα .
    Αναμένονται ισχυροί τριγμοί και τρομακτική πολιτική αλλαγή μέσα στην επερχόμενη διετία .
    Νέες άφθαρτες δυνάμεις θα διεκδικήσουν την διακυβέρνηση του τόπου όσο κι αν λυσσαλέα προσπαθούν οι σημερινοί επίορκοι να κρατηθουν από τα υπάρχοντα κόμματα συλλήβδην .
    Σε πρώτη φάση η αντίδραση στις κάλπες θάναι πλήρης αποχή και καθολική απαξίωση.
    Αυτό θα φανεί στις περιφερειακές εκλογές όπου διαγκωνίζονται αποτυχυμένοι και σάπιοι δήθεν λαμπεροί να ανορθώσουν το υπάρχον πολιτικό σύστημα που καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.
    Υπάρχει ο άλλος δρόμος επαναφοράς της οικονομικής σταθερότητας κ ανάπτυξης , ο δρόμος του δημοκρατικού Σοσιαλισμού της αναδιαρθρωσης των δομών της χώρας.
    Ο δρόμος των υγειών δυνάμεων της κοινωνίας που θα βάλει πλάτη για το ξεπέρασμα της κρίσης.
    Αυτό θα επιτευχθεί από τη βάση των κομμάτων όλου του φάσματος.
    Οι πολίτες ας ψηφίσουν λοιπόν τους ανταρτες υποψήφιους από τα κόμματα τους μεμονωμένους και τους ανένταχτους στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.
    Χρειάζεται γερό χαστούκι στους διεφθαρμένους όλων των κομμάτων εδώ και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...
    ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    ......................σοβαρά μιλάω

    Ένας πολυτάλαντος άνθρωπος σαν τον Γιώργο μπορεί να τα καταφέρει περίφημα σε καμιά δεκαριά Υπουργεία.

    Όσοι αμφιβάλλετε περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό του άλμπουμ, να δείτε ότι παρόλα τα καθήκοντα που του έχει αναθέσει η Τρόικα προλαβαίνει και αποθανατίζει σπάνιες στιγμές με τον φωτογραφικό του φακό:

    Τι πιπεριές στα Μεσόγεια, σφήκα σε επιδρομή, άδεια κατσαρόλα στο πεζούλι (συμβολισμός της πείνας που έρχεται, καθαρός σοβιετικός ρεαλισμός), το φεγγάρι μισογεμάτο, το φεγγάρι ¼, πεταλούδες σε πλήρη ανάπτυξη, δέντρα, περάσματα, στηρίγματα (γνωστά και ως εξαπτέρυγα), κομμένα ξύλα (από το δέντρο εισοδήματα), ό,τι βάλει ο νους του ανθρώπου.

    Μία διαρκής κίνηση, μία διαρκής ενασχόληση είναι το μήνυμα προς τους αποχαυνωμένους από τη ζέστη ιθαγενείς.

    Και όταν ο λαός βρίσκεται εν υπνώσει τα μηνύματα περνούν στο υποσυνείδητο.

    Το παραδέχομαι:Αυτός είναι πρωθυπουργός: on the go

    Λεζάντα της φωτογραφίας
    ΠΟΥ ΕΔΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
    .....“Κάτι σαν τέτζερης…”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντα διέβλεπα κάτι το γλοιώδες σε αυτό το blog. Τώρα κατάλαβα τι είναι (γλουψ, γλουψ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζον Κέννεντυ, Μπαράκ Ομπάμα, Άνγκελα Μέρκελ, Νικολά Σαρκοζί, Βλαντιμίρ Πούτιν: Οι κορυφαίοι πολιτικοί του πλανήτη είχαν πάντα τον τρόπο τους με τους paparazzi.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν θα μπορούσε ν΄ αποτελεί εξαίρεση.

    Ναι, ναι έτσι είναι οι κορυφαίοι του πλανήτη …
    Ξεκαρδιστήκαμε και σήμερα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Περί γερής μίζας πρόκειται, τύφλα να χουν αθροιστικά όλα τα προηγούμενα σκάνδαλα των δύο μεγάλων (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) αλλά και των παραρτημάτων τους (ΛάΟΣ).

    Από τα συνολικά 120 δανεικά της τρόικας, τα 75 έχουν ήδη πάει στις τράπεζες, ενώ αποθέωση της "σωτήριας" επιλογής αποτελεί το ότι ενώ η τελευταία δόση είναι 9, τα 25 να πηγαίνουν και πάλι στις τράπεζες. Ξεπουλάμε την Ελλάδα και καταστρέφουμε τους Ελληνες για να επιβιώσουν οι ξένοι τραπεζίτες που έκαναν κακές επιλογές.

    Με το αζημίωτο ασφαλώς. το δικομματικό σύστημα, πάλι για τη μίζα και την επιβίωσή του, λεηλατεί την Ελλάδα μέχρι σημείου ανεπανόρθωτης ολικής καταστροφής.

    Να περιμένουμε τα ειδικά δικαστήρια; Εγώ λέω ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια για τέτοια. Ούτως ή άλλως, πραξικοπηματίες είναι. Επιπλέον, υποστηρίζουν ξένα συμφέροντα σε βάρος εκείνων της χώρας.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ, ΚΑΤΩ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ!!!
    ΚΑΤΩ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο μαλακας σε λιγο κλεινει 3 μηνες ποδηλατο-κανο-ταβερνες.

    γεια σου ρε ελληνα μαλακα!

    ψησου στη δουλεια εσυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση