GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργία στην Αγροτική Τράπεζα μετά την πρόταση Σάλλα...

Από τον Σύλλογο Εργαζομένων στην ΑΤΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Επίθεση κατά της Αγροτικής Τράπεζας και κατ΄ επέκταση ενάντια στον αγροτικό τομ...

Από τον Σύλλογο Εργαζομένων στην ΑΤΕ
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Επίθεση κατά της Αγροτικής Τράπεζας και κατ΄ επέκταση ενάντια στον αγροτικό τομέα, εκδηλώθηκε από το μεταπρατικό ιδιωτικό κεφάλαιο, σήμερα το πρωί !
Η Τράπεζα Πειραιώς, διά του κ. Σάλλα, υπέβαλλε πρόταση για την εξαγορά της ΑΤΕ και του Τ.Τ., έναντι ευτελούς τιμήματος και ζητάει από την ελληνική κυβέρνηση να πει το ΝΑΙ…
Σε μια συγκυρία οικονομικής κρίσης, με τις αποτιμήσεις στο...
 ναδίρ, μόνο ένας άφρων θα έφτανε να ξεπουλήσει κρατική περιουσία, αντί «πινακίου φακής»,
Προειδοποιούμε τις επίδοξους εκποιητές να μην το τολμήσουν !...
Αν το επιχειρήσουν, να γνωρίζουν, πως το δρομολόγιό τους θα έχει κατεύθυνση απ΄ ευθείας τον Κορυδαλλό, χωρίς να περνάει, καν, από την Ευελπίδων !
Οι εργαζόμενοι στην ΑΤΕ προχωράμε σε 24ωρη πανελλαδική, προειδοποιητική, Απεργία, αύριο Παρασκευή 16-7-2010, λέγοντας ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΤΕ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ !
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ε.Α.Τ.Ε
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κώστας Αμούντζιας

23 σχόλια

  1. Όπως είχε προβλεφθεί από την υπογραφή του κατοχικού Μνημονίου : η σοσιαληστρική Κυβέρνηση ΔΝΤ-ΓΑΠ ξεπουλά τα τελευταία φιλέτα του Δημόσιου Τομέα πριν βαρέσει το σχεδιαζόμενο (και επισημως πια από τη Μέρκελ) κανόνι.
    Η μόνη δυνατή αντίδραση μας την παρούσα στιγμή είναι η ήδη προταθείσα απόσυρση των καταθέσεων από το ΤΤ και την Αγροτική , με την πώληση της οποίας μπαίνει και επισήμως ταφόπλακα στον ελληνικό αγροτικό τομέα.


    Η απόσυρση πρέπει να γίνει όσο πιο άμεσα γίνεται. ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ το πολύ. Και αφού η συμφωνία ματαιωθεί, τότε μπορούν να επιστρέψουν οι καταθέσεις στο ΤΤ.

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ .....ΛΑΛΙΩΤΗ.

    Και μου θυμίζει και κάτι άλλο:
    Η Πειραίως, για να φτιαχτεί, πήρε κάμποσες τράπζες, ορισμένες κρατικές (όπως και η ίδια αρχικά κρατική ήταν, μέχρι που πουλήθηκε το 1991 στο Σάλλα). Μια από αυτές ήταν η ΕΤΒΑ. Τι σημαίνει ΕΤΒΑ; ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Αντιλαμβάνεστε τι μεγέθους και σημασίας “δωράκι” τους έδωσε ο Σημίτης.

    Τώρα τους δίνει, μετά τον έλεγχο της βιομηχανίας, και τον έλεγχο του αγροτικού τομέα!

    Κρεμάλες!

    Και όσοι αρνούνται να δώσουν τη γή τους για ΑΠΕ, θα την παίρνει η τράπεζα. χο! χο!

    Σοσιαλισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην αυτοκτονείτε από τα χρέη, δεν τους νοιάζει πως θα ζήσουν τα παιδιά σας.
    Μην πουλάτε τα νεφρά σας, δεν τους νοιάζει άν κλονιστεί η υγεία σας.
    Δεν νοιάζονται για τίποτε εκτός από την τσέπη και τις μίζες τους.
    ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
    Πάρτε με τις πέτρες τους 174 δοσίλογους του Παπανδρέου, της Μητσοτακοκόρης και του Καρατζαφέρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αστείο είναι πως κάνει πρόαση εξαγοράς 2 τραπεζών με το “ιλιγγιώδες” ποσό των 700 εκ.
    χο! χο! χο!
    “Στόχος είναι τα λεφτά”

    Ο γεροξούρας Άκης, ως ΥΠ.ΑΝ. του Σημίτη, έδειξε το δρόμο στο Λάτση με την υπόθεση των ΕΛ.ΠΕ. Σήμερα, αυτοί που κατηγορούν και διέγραψαν τον Άκη (για το… “κωλόσπιτο” της Διον. Αρεοπαγίτου), αντιγράφουν πιστά τις μεθόδους του κατ’ εντολήν των αφεντικών τους.
    Τότε ο Λάτσης, τώρα ο Σάλλας.
    Τότε ο Άκης, τώρα ο Παπακωνσταντίνου!

    Κλασικό ΠΑΣΟΚ.

    Εγώ πάντως, αυτό που μπορούσα το έκανα.
    Μη έχοντας ο ίδιος καταθέσεις στο ΤΤ, έστειλα mail σε ΟΛΟΥΣ μου τους φίλους και τους γνωστούς, παραθέτοντάς τους link με τη συζήτηση που γίνεται εδώ προτρέποντάς τους να αποσύρουν άμεσα, όσοι έχουν, τις καταθέσεις τους, καθώς και να το προωθήσουν προκειμένου η δράση να είναι όσο το δυνατόν μαζικότερη.

    Αυτή τη φορά, ΜΠΟΡΟΥΜΕ να τους χαλάσουμε τη σούπα και να τους κάνουμε να χάσουν το χρώμα τους, τόσο αυτοί όσο και οι πάτρωνές τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... και δώστε την Κυβέρνηση στον Αντωνάκη, που θα εφαρμόσει λέει εκείνο το άλλο μίγμα, που το βρήκε μέσα στο τετράδιο με τις συνταγές της γιαγιάς και θα μας ξεμπλέξει από το ΔΝΤ όχι σε 3 χρόνια αλλά σε 2.
    Και που μπορεί σήμερα να σκοτώθηκε να συμφωνήσει με την συγχώνευση, αλλά μην δίνεται σημασία, ξεκάρφωμα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα σας ξεσκισει ο γιωργακης και η παρεα του. και το ονομα της..GREEN BANK!!! XAXAXAXAXA ολα πρασινα θα γινουν. δεν παιζονται οι ανθρωποι, ειναι μαγοι στην προπαγανδα, τι να κλασουν στην νεα δημοκρατια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. An h timh ths einai mikrh as thn parei allos me megaliteri timi!
    Oi syndikalistades amesos apergia les ke ine dikia toys i trapeza. Thelete den thelete tha ginete DYSH. H ANATOLH exei pethanei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  7. Που τα βρήκε τα λεφτά ενώ υποτίθεται ότι "οι τράπεζες περνάνε κρίση";

    Ποιος έδωσε στον Σάλλα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά για να επεκτείνει τις επιχειρήσεις του;

    Παπακωνσταντίνου δωσίλογε,
    ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ!!!

    (Στον τάφο θα ήταν καλύτερα, αλλά δεν το επιτρέπουν ανθρωπιστικοί λόγοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι κύριοι μέτοχοι στήν τράπεζα Πειραιώς είναι ο υιός Βαρδινογιάννης , και ο υιός Αγγελόπουλος Ακολουθεί ο Σάλας και μικρομέτοχοι αν κρίνουμε από τα μέλη τού Δ.Σ τού ομίλου στο οποίο καθεται η Φωτεινή Καραμανλή κόρη Αχιλλέα (Μεγαλοεφοπλιστρια,Προέδρος τού Δ.Σ΄. Hellenic Maritime). Ο Managing director τού Ομίλου Τραπεζης Πειραιώς ο Αλέξανδρος Μάνος υιός Στεφάνου Μάνου. Η τραπεζα επωλήθη επί Μητσοτάκη κοψοχρονιά το 92 ή 93 στούς ανωτέρω. Τι πρόβλημα έχετε όλοι εσεις; οι άνθρωποι προσπαθούν να σώσουν την χώρα όπως και όλοι οι πολιτικοί και επιχειρηματίες με αρχηγό τον μεγάλο μας εθνοσωτήρα πού κακό χρονο νάχει ΓΑΠ. Οι ρουφιάνοι της χώρας τα Κόμματα πήραν 11.000.000 επί πλέον και εγώ ο Μαλάκας περιμένω να πάρω την ενκεκριμένη σύνταξη μου των Ε508 από τον ΟΑΕΕ 6 μήνες τώρα. Ζητω η Ελλάς τών Πολιτικών και των Τραπεζών γαμώ το κερατό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποια μετοχική εξέλιξη;;;
    Δεν κατάλαβες τι γίνεται;;;
    Θα πλερώσει το “υπέρογκο” ποσόν των 701 εκ. ευρώ ο Σάλλας και θα ΑΓΟΡΑΣΕΙ, θα έχει δηλαδή τον πλήρη έλεγχο ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Αγροτικής και του 33% του Ταμιευτηρίου!

    701 εκατομμύρια και για τα δύο! Για να φτιάξει τράπεζα μεγαλύτερη της Εθνικής! Τώρα που γυρίζει! Κοψοχρονιά!

    Ο Σαμαράς πρέπει να μαζέψει τον Παναγιωτόπουλο και να καθήσει να μιλήσει για ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκάνδαλο.

    Αν η Πειραίως είναι χρεωκοπήμένη, να μπει στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, που προικίστικε με 20 δις από το ΔΝΤ! Όχι να του δώσουμε-χαρίσουμε τη μεγαλύτερη τράπεζα στη χώρα!

    Έλεος! Έλεος!


    Το κακό,είναι ότι όλες αυτές οι πτυχές της συμφωνίας θα μείνουν “γκρίζες” από τα σαπροκάναλα της διαπλοκής και τις φυλλάδες, που θα βγουν και θα θριαμβολογήσουν περί “εθνικού πρωταθλητή”, περί “ορθοπόδησης της οικονομίας μας” και άλλα τέτοια προς τέρψιν του πόπολου.
    ------------------
    ΠΑΣΟΚικό Βατοπέδι.

    Ανταλλάσουν με χαμηλό τίμημα νερό (Πειραιώς) και ακίνητα αξίας (ΤΤ).
    Σκανδαλάρα θα έλεγα.
    ----------------------------------
    Στο ίδιο έργο θεατές..
    Όπως πριν 9 χρόνια η Πειραιως γιγαντωθηκε από την εξαγορά της ΕΤΒΑ ,τη στιγμή που η ΑΤΕ είχε υποβάλλει καλύτερη πρόταση, με υπουργό οικονομίας κ οικονομικών Χριστοδουλακη και υπουργό ανάπτυξης Τσοχατζοπουλο έτσι και τώρα θα πάρει κοψχρονια ΤΤ και ΑΤΕ..

    PASOK. Η αλητεια έγινε ΕΠΙΣΤΗΜΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΚΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ (ΕΠΙΤΟΚΙΑΚΑ) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΙΥ ΚΩΛΟΥ.
    ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ (ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ) ΚΟΣΚΙΝΟ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΑ ΕΥΡΟΥΔΑΚΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ.
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΑΡΧΙΔΟΣΙΛΟΓΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρπάζουν εκτάσεις από Λάκωνες αγρότες!
    - Μετά την Κρήτη και την Εύβοια, ήρθε η σειρά της Λακωνίας...
    anemogenitria fotia

    1Μετά την υφαρπαγή της γης σε Κρήτη και Εύβοια, μέσω σκανδαλώδους αντισυνταγματικής διάταξης την οποία εισήγαγε η υπουργός ΥΠΕΚΑ κ. Μπιρμπίλη, στο ν/σ για την διείσδυση των ΑΠΕ πολιτών και τη θύελλα αντιδράσεων των τοπικών κοινωνιών, δημοσίευμα της εφημερίδας "τα Βάτικα", αποκαλύπτει πως το ίδιο συμβαίνει σήμερα και στη Λακωνία!
    Διαβάστε το ολόκληρο το άρθρο...

    "Εκποιείται ο τόπος με αντίτιμο …το ενοίκιο του μελισσοκόμου!!!
    Δεκάδες συμπατριώτες μας κινδυνεύουν να χάσουν ιδιοκτησίες τους
    (Του Γιάννη Ψαρράκη, από την εφημερίδα "τα Βάτικα")

    TΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΡΝΕΙ ΝΟΜΟΤΥΠΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΣΑΛΛΑ-ΠΑΣΟΚ....ΓΙΑ ΤΙΣ
    ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ NIKOS and ΑΝΤRIKOS PAPANDREOY...COMPANY !!!

    Ζ Ω Α Ρ Ε Σ .
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγοράζουν δημόσια περιουσία από τα λεφτά διάσωσης που τους έδωσε το δημόσιο!!!! Και εγω κάνω τέτοια εξαγορά άμα μου δώσουν τα λεφτά οι φορολογούμενοι...Άμα είναι να μας δώσουν μετοχές, άλλωστε με δικά μας λεφτά κάνουν την "επενδυση".

    ΌΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΤ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ!!!!

    ΥΓ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θίγονται τα συνδικαλιστικά λαμόγια της Αγροτικής που εκμεταλλεύονταν επί δεκαετίες τους αγρότες και προβάλλουν τις ιδιοτελείς δραστηριότητές τους σε ιδιώτες ιδιοκτήτες... Ξεχάστε ό,τι ξέρατε, φέρατε το κράτος στον πάτο και τώρα πρέπει να δουλέψετε για να βγει από εκεί που το πήγατε, λαμογια συνδικαλιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πασοκ

    Σήμερα οι πολίτες βιώνουν μιαν άλλη υποδούλωση, την οικονομική σκλαβιά.

    Οι αχόρταγοι τραπεζίτες, οι νεοφεουδάρχες, οι μαφιόζοι και οι παρακρατικοί μηχανισμοί καταδυναστεύουν τους πολίτες!! Πάνω από 9.500.000 πολίτες είναι υπερδανεισμένοι και πάνω από 550.000 σπίτια κατάσχονται, ενώ οι ληστρικές τράπεζες έχουν υπερκέρδη και οι υπάλληλοι των εταιρειών κατάσχεσης θυμίζουν τους δήμιους του μεσαίωνα!!.

    Οι τραπεζίτες πήραν τα 39 δις και κάνουν μπίζνες και δεν δίνουν κανένα χαμηλότοκο δάνειο ανακούφισης στον κοσμάκη. Το Πασοκ δήλωνε: όχι λευκή επιταγή στους τραπεζίτες και ουσιαστικά κινείται προς μια νέα σεισάχθεια.

    Απο το αρθρο του δρ Κοτσουκου...πριν αλεκτωρ λαλησει....

    Μαντω Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εμ, βέβαια. Σιγά μην αφήσουν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ του ΠΑΜΕ να γίνει κάτι σωστό σε αυτή τη χώρα. Τα σαμποτάρουν όλα με όνειρο την κομμουνιστική/φασιστική "επανάσταση"! Βρε ουστ παλιοφασίστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαντω Πασοκ

    15 Ιουλ 2010 3:10:00 μ.μ.
    μαντω ακομα με το πασοκ εισαι?
    ποσα κιλα ζαχαρο εχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΑΓΡΟΤΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟΥ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΣΥΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΤ ..ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ Η ΛΑΙΚΗ ΟΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΙ ΕΛΕΟΣ...ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΜΥΖΟΥΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εσύ ρε ηλίθιε που βρίζεις τους συνδικαλιστές από ποιον τα παίρνεις ; Από το Σάλλα ή τον Βαρδινογιάννη ; Παλιοτενεκέ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. TO ORAIO EINAI OTI H PIREOS EINAI XREOKOPIMENH KAI EXEI PAREI APO TON PROIN DIOIKHTH THS ATE TON MHLIAKO 300.OOO.OOO EYRO GIA TIS ANAGKES THS TRAPEZAS, KAI ERXETAI TORA NA THN AGORASI ME 701 EKAT. EYRO. DHLADH AN BGALEIS AYTA POY XROSTAEI DINEI MONO 400 EKATOM. EYRO KAI GIA TIS DYO TRAPEZES.
    O SHMERINOS DIOIKHTHS DE THS ATE HTAN DIOIKHTHS PRIN STHN PIREOS.
    AYTA GIA ENHMEROSH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΜΜΕ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΣΑΛΛΑΣ!!!!!!!!!!!!! ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "ΣΑΛΛΑ ΣΑΛΛΑ ΜΕΣ ΤΗ ΣΑΛΑ ΤΑ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ"...ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΤΟ ΑΣΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΕΟ ΜΠΛΟΓΚ http://agrotikarioi.blogspot.com/
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΣΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση