GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρέσει ο Ζούρεκ σε Χαραλαμπίδη...

Από το http://www.mikriliga.com/    Από τους αλλοδαπούς παίκτες που δοκιμάζονταν στις προπονήσεις της Βέροιας τις τελευταίες μέρες, ένας ή...

Από το http://www.mikriliga.com/  
Από τους αλλοδαπούς παίκτες που δοκιμάζονταν στις προπονήσεις της Βέροιας τις τελευταίες μέρες, ένας ήταν αυτός που "γύαλισε" στον Απόστολο Χαραλαμπίδη. Ο λόγος για τον 30χρονο Τσέχο μέσο Λίμπορ Ζούρεκ, που αγωνιζόταν στη Ζλιν,ενώ έχει περάσει και από τη Μπάνικ Οστράβα. Ο Ζούρεκ έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής και η απόκτησή του φαντάζει πολύ πιθανή.
Στο μεταξύ, την ικανοποίηση του για την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας εξέφρασε ο προπονητής της Βέροιας με δηλώσεις του σε εφημερίδα της πόλης (Λαός Βέροιας): «Κατ’ αρχήν θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες για την διάθεση που δείχνουν μέχρι σήμερα στις...
 προπονήσεις και πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί και στο υπόλοιπο διάστημα της προετοιμασίας. Είναι όλοι τους πειθαρχημένοι και λειτουργούν πολύ επαγγελματικά.
Στο Ελατοχώρι θα συνεχίζουμε την προετοιμασία για περισσότερη φυσική κατάσταση και τακτική αφού θα δώσουμε και δύο φιλικά παιχνίδια, και γενικά πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο.
Το ευχάριστο είναι ότι δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από τον Γιώργο Σαιτιώτη που και αυτός ανεβάζει ρυθμούς, και είναι σίγουρο ότι θα ήμαστε πανέτοιμοι και πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.
Έχουν γίνει πολύ καλές μεταγραφές αλλά χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουν οι περισσότεροι παίκτες μεταξύ του , ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν 2-3 προσθήκες ακόμη στην ομάδα».
*** Επέστρεψε στη Βέροια ο νεαρός αμυντικός Χρήστος Κουκόλης που είχε μεγάλη συμμετοχή στην άνοδο του Αετού Σκύδρας στην Γ’ Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση