GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο νεκροί από πτώση ελικοπτέρου «Απάτσι» στα Μέγαρα...

Ελικόπτερο Απάτσι, που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση, κατέπεσε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, λόγω βλάβης, στο αεροδρόμιο Πάχης Μεγάρων και τ...

Ελικόπτερο Απάτσι, που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση, κατέπεσε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, λόγω βλάβης, στο αεροδρόμιο Πάχης Μεγάρων και τυλίχθηκε στις φλόγες. Νεκροί ανασύρθηκαν οι δύο χειριστές του.

14 σχόλια

  1. Τα συλλυπητήρια μου για τον χαμό των πιλότων.

    Αληθεύει πως αποκολλήθηκε ο έλικας; Μήπως έχουν αφήσει τα πάντα χωρίς ανταλλακτικά και, επομένως, χωρίς την απαραίτητη συντήρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αστακός στην ενεργειακή ατζέντα Ελλάδας-ΗΠΑ


    Θέματα που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας στην ευρύτερη ζώνη της ΝΑ Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας καθώς και τις επενδυτικές προοπτικές στην περιοχή συζήτησε κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα με τον ειδικό σύμβουλο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για ενεργειακά θέματα, κ. Ρίτσαρντ Μόρνινγσταρ, ο υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Σπύρος Κουβέλης. Στο επίκεντρο βρέθηκε η προώθηση του αγωγού φυσικού αερίου ΙTGI καθώς και η επένδυση του Κατάρ στον Αστακό.

    Ο Αμερικανός αξιωματούχος συνοδευόταν από επιτελείο ειδικών συμβούλων/εμπειρογνωμώνων σε ενεργειακά θέματα καθώς και την κυρία Μακάρθι επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ και τον σύμβουλο οικονομικών θεμάτων της πρεσβείας, κ. Πολ Μάλικ.

    Κατά τη συνάντηση, όπως ανακοινωσε το υπουργείο Εξωτερικών, συζητήθηκε ο ενεργειακός σχεδιασμός της Ελλάδας και η ανάδειξη της χώρας μας σε περιφερειακό ενεργειακό κόμβο, όπως επίσης η ανάγκη άμεσης προώθησης του αγωγού ITGI.

    Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξε ο Αμερικανός αξιωματούχος για τη διαφοροποίηση προμήθειας των πηγών(χωρών) φυσικού αερίου.

    Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξέλιξη του ενεργειακού κέντρου του Αστακού και στη συνεργασία με την κυβέρνηση του Κατάρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ...
    ---------------------------------

    Ο ΑΛΗΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ
    Ας ζεσταίνουν το ελικόπτερο, θα χρειαστεί...

    "ΠΑΣΟΚ το Ανωφελές" (όπως κουνούπι).

    Μετά την δήλωση του κυρίου Χρέππα ότι προτίθεται να κλείσει επιχειρήσεις ΚΟΙΝΗΣ ΟΦΕΛΕΙΑΣ, καταλήξαμε στο... να λάβουν το μπούλο.

    Ετσι, μετά την επιτυχημένη ιδιωτικοποίηση της ΝΔ από τις εταιρίες ΠΟΛΑΝ και ΚΕΠ - μια μεγάλη επιτυχία των πολιτών κατά τις τελευταίες εκλογές - οι πολίτες προχωρούν στο κλείσιμο του γνωστού ως "ΠΑΣΟΚ το Ανωφελές" (όπως κουνούπι).

    Λόγος για αυτήν την υπεύθυνη και πάντως καθοριστική πολιτική επιλογή, είναι ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κοινής ωφέλειας, είναι ζημιογόνο, επιβιώνει με δανεικά, επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό, απειλεί την οικονομία, παρέχει ψευδή στοιχεία περί των πραγματικών του προθέσεων, βλάπτει τους πολίτες, υποσκάπτει τους θεσμούς, διαβρώνει την δημοκρατία, ενώ είναι ευρύτερα αποδεκτό ότι διευθύνεται από αποδεδειγμένα αποτυχημένους μάνατζερς. Ασφαλώς δεν παραλείπουμε και τις αναφορές σε ιστορικές πράξεις ποινικού περιεχομένου, όπως το χρηματιστήριο, η λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων, η Ζήμενς, τα εξοπλιστικά, τα υποβρύχια και τόσα άλλα ένδοξα επιτεύγματα της πολιτικοποιημένης ποινικής ζωής της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μνημόνιο νο2 για την ΔΕΗ

    Ετοιμο τελεσίγραφο προς την κυβέρνηση να πουλήσει το 40% των λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων της ΔΕΗ, ώστε να προχωρήσει ταχέως η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, έχει η τρόικα και προτίθεται να το περιλάβει στο αναθεωρημένο Μνημόνιο. Μάλιστα, ζητείται από την κυβέρνηση να λάβει τη σχετική απόφαση έως τον Σεπτέμβριο και να την υλοποιήσει έως τον Μάρτιο του 2011. Η απαίτηση της τρόικας φέρνει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, οι οποίοι συναντήθηκαν χθες αργά το βράδυ με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου και θεωρούν casus belli την πώληση μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της επιχείρησης. Ετσι, επεξεργάζονται άλλες λύσεις τις οποίες θα αντιπροτείνουν στην τρόικα, με επικρατέστερη την πώληση ρεύματος που θα παράγει η ΔΕΗ σε ιδιώτες, οι οποίοι στη συνέχεια θα το διαθέτουν στην αγορά. Το ότι αυτή θα είναι η πρόταση της κυβέρνησης διαφαίνεται και από το γεγονός ότι η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας την περιέλαβε στη γνωμάτευσή της για την άρση των στρεβλώσεων της αγοράς, ενώ δεν υπήρχε στο αρχικό κείμενο που δόθηκε προς διαβούλευση. Ωστόσο, η τρόικα δύσκολα θα την αποδεχθεί, δεδομένου ότι όπου εφαρμόστηκε δεν απέδωσε. Ετσι, είναι πολύ πιθανό, ύστερα από μια 10ετή περίοδο απραξίας, η τρόικα να επιβάλει ένα βίαιο και ταχύτατο άνοιγμα της αγοράς.
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

    Αύγουστος χωρίς καύσιμα, χωρίς μεταφορές και χωρίς ρεύμα. Ο εφιάλτης των τουριστών, που θα “συνωστίζονται” (όπως θα έλεγε και η Ρεπούση) στα αεροδρόμια για να φύγουν κακήν-κακώς ρίχνοντας μαύρη πέτρα.

    Ή μάλλον, μαύρη ταφόπλακα στη δουλική κυβέρνηση των θεραπαινίδων του ΔΝΤ.
    Όπως τον "άντρακλα" ΣΠΥΡΟ.ΚΟΥΒΕΛΗ!


    Και αν ο αγώνας των φορτηγατζήδων αντανακλά ολόκληρο τον αγώνα της μεσαίας τάξης για επιβίωση, ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ που έρχεται θα αντανακλά κάτι πολύ ευρύτερο: ένα ολόκληρο εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα κατά της κατοχής από το ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΤΑΙΕΙ Ο..ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΓΑΘΩΝ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ-ΓΙΑ Ο Λ Α ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΘΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΧΥΝΟΥΝ ΧΟΛΗ.Ο Λ Α ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ-ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ-ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙς ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΣΟΥ.Η ΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβασα οτι ο Λιακουνακος ξανασκασε μυτη,
    ειναι αυτος που εχει το ΚΕΡΔΟΣ και απολυει αβερτα δημοσιογραφους,λογω οικονομιας.

    Αυτος μετειχε στις εξοπλιστικες επι Ακη,με Λεοπαρντ,που δεν λειτουργουν με τους ΠΑΤΡΙΟΤ αληθεια που ειναι αυτοι,
    εχει να πεσει χρημα παλι,
    για αχρηστα και προβληματικα οπλα,και αμερικανικα,

    και εμεις δανειζομαστε για να τα αγοραζουμε,
    που να παει ο συνταγματολογος ο εταιρος των συνταγματολογων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαριά αναγκαστική προσγείωση, όχι πτώση.

    ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΑ:
    Μάθαμε από συναδέλφους τους ότι υπήρξε πρόβλημα ηλεκτρικού συμπλέκτη. Μπορεί πάντως, αυτή η πληροφορία να ΜΗΝ ΕΧΕΙ βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΟΥ30 Ιουλ 2010, 1:54:00 μ.μ.

    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΙΤΕ 1) ΔΡΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ή 2) ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ή 3) ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ. ΤΥΧΑΙΟ ???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και οπως εχουμε ξαναπει ΘΑΝΑΤΟΣ στη αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια.

    ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ.

    Καψιμο κρεμαλα εκτελεση παντως η αλητοσυμμ,ορια πασοκ-σκυλια ΠΡΕΠΕΙ να εξαφανισθει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΩΠΩ .. Κρίμα – κρίμα – κρίμα !!!

    Κε Βενιζέλε , κε Λοβέρδε , κε Παπανδρέου ,
    αυξήστε και άλλο τα χρόνια υπηρεσίας στους ιπταμενους !
    Καταρακώστε τους ηθικά !
    Αλήτες !
    Δεν σας βρίζω σήμερα γιατί σέβομαι αυτά τα δύο παληκάρια και τους οικείους τους !
    Είστε ζώα όμως και οι 3 σας αλλά και αυτοί που σας ψηφίσανε γιατί ΕΧΟΥΜΕ την χούντα σας εδώ και πολλά χρόνια !
    Αιωνία η μνήμη σας παληκάρια.

    Με το chinook το 2004 ειχαν αναστατωσει τον κοσμο, λες και το ειχε ριξει ο Καραμανλης…Για να δουμε σημερα αντιδρασεις απο την ΝΔ.
    Ο Θεός να τους αναπαύσει.
    _________________________________

    ΩΧ.........ΚΑΙ ΑΛΛΟ !!!!!!!!

    Μόλις διάβασα στο defencenet ότι Τούρκος φορτηγατζής προσέκτουσε σε τζιπ του Σρτατού και σκοτώθηκε ένας ΥπΑξ.

    Το ίδιο το defencenet χαρακτηρίζει το ατύχημα μα το Απάτσι τραγικό, αλλά και περιίεργο κατά τα άλλα, οι πιλότοι φεύγουν άδικα, νωρίς στην σύνταξη.
    Όσοι προλάβουν και είναι ζωντανοί.

    Bravo Giorgo μεταρρυθμιστή.

    Αιωνία τους η μνήμη.
    Κοπρόσκυλα αστράτευτοι πολιτικοί αντε μου και ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚ

    Τελικα οι δημοσιοι υπαλληλοι δεν ειναι πολλοι!!

    Αρα ποιοι φταινε για την καταρρευση του συστηματος?

    Μηπως οι πολιτικοι τους παρελθοντος??

    Απογραφτηκαν και οι υπαλληλοι της δηθεν "χεστας" που δολοφονησαν τον Γκιολια???

    Τι ηθελε να δημισιευσει ο Γκιολιας και του εκλεισαν το στομα??

    Συνεχεια στο αρθρο του δρ Κουτουκου στο πρεσσ

    Πανος Πεσοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κ.Πρόεδρος ευχήθηκε να είναι η τελευταία θλιβερή απώλεια στο βωμο του καθήκοντος.Τα ίδια λόγια είπε και το 1998 στην απώλεια των 2 πιλότων του Απάτσι στην Εύβοια. Κ. Πρόεδρε με ευχές δεν γίνεται τίποτα. Οι πράξεις λένε, απαξίωση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και προσπάθεια να πειστεί η Ελληνική κοινωνία ότι είναι Ένστολοι υπάλληλοι- δημόσιοι υπάλληλοι. Τώρα εξηγήστε στις οικογένειές τους, πως απλοί δημόσιοι υπάλληλοι πέφτουν στον βωμό του καθήκοντος. Κρίμα για τον χαμό των παιδιών και κουράγιο στις οικογένειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. einai polu nwris gia porismata oson afora to apache sta megara. va8utata luphmenoi gia thn apwleia k e3orgismenoi 8a elega. ta palikaria mas petane me kostos thn zwh tous k oi eustrofeis politikoi mas tous meiwnoun ton mis8o k tous au3anoun ta xronia uphresias. kapote akouga suggenh mou prwtou va8mou
    -pilotos apache- na leei uper pistews k patridos. twra gia poia patrida na agwnistei? gia authn pou trwei ta paidia ths? dustuxws eimaste oloi anikanoi na paravgoume ths mizerias ths patridas mas. euxomai mono o xamos twn paidiwn na perasei ena koinwniko mhnuma k na euais8htopoihsei tous anikanoun pou mas kuvernoun.. k apla gia thn istoria na anaferw oti o tsoxantzopoulos kapote eunoohse tous stratiwtikous dioti ezhse k o idios ek twn esw.. nai einai wraia ta apache sto aera.. poios einai pro8umos na anevei omws??????




    pros timhn autwn pou vre8hkan pshla, petwntas xamhla..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΤΣΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση