GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικρές αλήθειες για την ΕΡΤ‏...

Από τους Συμβασιούχους Δημοσιογράφους ΕΡΤ Η ΕΡΤ είναι εύκολος στόχος για κριτική από μέσα και δημοσιογράφους. Οι κατηγορίες είναι πάνω κάτω...

Από τους Συμβασιούχους Δημοσιογράφους ΕΡΤ
Η ΕΡΤ είναι εύκολος στόχος για κριτική από μέσα και δημοσιογράφους. Οι κατηγορίες είναι πάνω κάτω οι ίδιες και φυσικά θύματα της κριτικής πέφτουν συνήθως και οι εργαζόμενοι, παρότι έχουν τις λιγότερες ευθύνες για την κακοδιαχείριση και τα σκάνδαλα. Ας προσπαθήσουμε να ξεδιαλύνουμε ορισμένα σημεία:
Είναι απαραίτητοι οι συμβασιούχοι;
Γενικώς στην ΕΡΤ όχι. Για αυτήν όμως την ΕΡΤ (και εννοώ ποσοτικά, όχι ποιοτικά) ναι. Είναι απαραίτητοι γιατί δεν κάλυπταν εποχιακές ανάγκες που θα δικαιολογούσαν εποχιακές συμβάσεις, αλλά διαρκείς ανάγκες, για τις οποίες χρησιμοποιούσαν αυτό το παράθυρο, καθώς κόστιζε λιγότερο από το να προσλάβουν μόνιμους εργαζόμενους με προκήρυξη του ΑΣΕΠ.
Πρέπει να γίνουν όλοι αυτοί μόνιμοι;
Φυσικά και όχι. Οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους με συμβάσεις έργου δεν...
 διεκδικούν μονιμότητα. Διεκδικούν σταθερή εργασία με ξεκάθαρους και ισότιμους με τους υπόλοιπους εργαζόμενους όρους. Τι σημαίνει αυτό; Να ξέρω αν θα έχω δουλειά το καλοκαίρι ή τον Σεπτέμβριο. Να ξέρω ως πότε θα εργάζομαι για να κανονίσω το σχολείο του παιδιού μου, το δάνειο του αυτοκινήτου μου και γενικότερα τη ζωή μου. Ότι δηλαδή έχετε όλοι. Να έχω άδεια διακοπών ή ασθενείας, να έχω ωράριο και να πληρώνομαι όταν εργάζομαι τις Κυριακές.
Οι περισσότεροι εργαζόμενοι θα ήμασταν ευτυχισμένοι αν είχαμε απλά μια δουλειά με σταθερή και ξεκάθαρη σύμβαση. Δεν έχουμε το όνειρο της μονιμότητας στο δημόσιο, και ειδικά σε ένα δημόσιο που γίνεται καθημερινά χειρότερο κι από τον ιδιωτικό τομέα.
Είναι όλοι τους βύσματα;
Όχι βέβαια. Σίγουρα υπάρχουν και βύσματα και είναι λογικό, καθώς όλες οι προσλήψεις γίνονταν με σχετικά αδιαφανείς διαδικασίες. Τα τελευταία χρόνια, γινόταν μεν προκήρυξη θέσεων, αλλά η επιλογή γινόταν από στελέχη της ΕΡΤ και όχι από το ΑΣΕΠ. Κι αυτό γινόταν επειδή χρησιμοποιούνταν προσωπικό από την ίδια δεξαμενή εργαζομένων, ώστε να επικρατεί μια σταθερότητα στις ζωές τους και μια εργασιακή συνέχεια και εύρυθμη λειτουργία. Κάποιοι προφανώς και πήγαν συστημένοι από πολιτικούς, κάποιοι μπήκαν επειδή εργάζονταν συγγενείς τους, οι περισσότεροι όμως έχουν πάει στην ΕΡΤ, ειδικά όσοι είμαστε δημοσιογράφοι, κατόπιν πρότασης συναδέλφων μας παρουσιαστών, αρχισυντακτών κλπ. Άλλωστε, οι περισσότεροι είμαστε χρόνια επαγγελματίες, μέλη της ΕΣΗΕΑ, με σπουδές, πτυχία και μεταπτυχιακά και είναι όχι απλά επιδίωξη μας, αλλά ΕΠΙΘΥΜΙΑ μας να κριθούμε, αλλά και να ανταμειφθούμε για τα επιπλέον προσόντα μας (σπουδές, πτυχία, γλώσσες, βραβεία κλπ).
Μα χρειάζεται η ΕΡΤ 5500 εργαζόμενους;
Το ερώτημα που ίσως θα ήταν πιο σωστό είναι αν η ΕΡΤ χρειάζεται όλες αυτές τις υπηρεσίες. Ποιες είναι αυτές; 7 τηλεοπτικά κανάλια, 29 ραδιοφωνικοί σταθμοί, 2 μουσικά σύνολα, μία χορωδία, ένα περιοδικό και μια ιστοσελίδα. Για όλα αυτά απασχολεί σήμερα 4.547 εργαζόμενους. 3.500 με συμβάσεις αορίστου χρόνου και 1.047 με συμβάσεις έργου παρότι δεν καλύπτουν εποχιακά κενά, αλλά σταθερές ανάγκες των τελευταίων 8-9 ετών.
Είναι υπεράριθμο το προσωπικό της ΕΡΤ; Ας κάνουμε μια σύγκριση με εισηγμένες ελληνικές εταιρίες ΜΜΕ. Το Alter για ένα μόνο κανάλι απασχολεί 718 άτομα. Η Ελευθεροτυπία για μια εφημερίδα, χωρίς τα πιεστήρια απασχολεί 916 άτομα. Ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, που το σύνολο των παραγωγών του είναι εξωτερικές, μόνο για τη λειτουργία του και τον τομέα ενημέρωσης απασχολεί 639 εργαζόμενους. Ο δε ΔΟΛ σε επίπεδο ομίλου, δηλαδή 3 εφημερίδες, 1 ραδιοσταθμό και 5-6 περιοδικά απασχολεί 1608 εργαζόμενους αορίστου χρόνου και 42 επί συμβάσει.
Τι γίνεται στο εξωτερικό; Η κρατική τηλεόραση της Σουηδίας SVT για 7 τηλεοπτικά κανάλια και 1 ιστοσελίδα απασχολεί 2.300 εργαζόμενους, ενώ η ιρλανδική RTE για 2 τηλεοπτικά κανάλια, 4 ραδιοσταθμούς, 6 ψηφιακούς ραδιοσταθμούς DAB, 1 ιστοσελίδα, 2 ορχήστρες και 1 χορωδία μισθοδοτεί 2.200 εργαζόμενους. Όσο για το BBC που αρέσκονται πολλοί να χρησιμοποιούν ως παράδειγμα και φυσικά δεν μπορεί να είναι μέτρο σύγκρισης με την ΕΡΤ, απασχολεί 23.000 εργαζόμενους για τη λειτουργία 8 τηλεοπτικών δικτύων, 10 ραδιοσταθμών, 3 περιφερειακών ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών, 40 τοπικών ραδιοσταθμών, ιστοσελίδων κλπ.
Γιατί να πληρώνω την ΕΡΤ αφού δεν την παρακολουθώ;
Δεν πληρώνετε ΕΡΤ μόνο για τη μισθοδοσία των εργαζομένων. Πληρώνετε για να έχουν έκφραση όσα προγράμματα δεν «χωρούν» στη φιλοσοφία των εμπορικών καναλιών. Πληρώνετε για να βλέπετε όλες τις απόψεις και όλες τις ειδήσεις στα δελτία και τις ενημερωτικές εκπομπές, πληρώνετε για να υπάρχει συμφωνική ορχήστρα, δορυφορικό πρόγραμμα για τους ομογενείς, σταθμός στα βραχέα για τους έλληνες ναυτικούς, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ για να ξεδίνεις με τα αθλητικά, η ΝΕΤ 105,8 για να ακούς όταν ταξιδεύεις στην εθνική, το 3ο πρόγραμμα ο μοναδικός σταθμός που παίζει κλασσική μουσική, η ERT digital που έφερε την ψηφιακή το 2006 και ούτω καθεξής. Μπορεί εσύ να μην χρησιμοποιείς καμιά υπηρεσία, αλλά έτσι λειτουργεί το κοινό καλό. Και το αεροπλάνο για την Κάσο επιδοτούμενο είναι, κι ας μην έχει πάει ποτέ… Άλλωστε αν επέλθει εξορθολογισμός στην ΕΡΤ και η ΕΡΤ γίνει πρωτοπόρα, όπως θέλουμε κι εμείς σίγουρα θα εκτιμήσεις την ύπαρξη της.

10 σχόλια

  1. ΝΑΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ

    ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΟΝΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ, ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ

    ΤΕΛΜΑ!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ
    ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....
    ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ BLOGS ΟΣΑ ΚΙ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΧΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΖΗΜΙΑ.
    ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ Ο ΧΑΤΗΝΙΚΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΘΕΜΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΜΑΣΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΕΛΑΖΟΥΜΕ.
    ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ .
    ΑΦΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ.
    ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...
    ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΝΑΜΟΥΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΛΕΓΑ ΑΥΤΑ.
    ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΦΥΛΟ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ
    ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΘΥΣΑΥΡΙΖΕΙ
    ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΗΣ ΟΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    Η ΜΑΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΛΗ.....
    ΤΑΞIΔΕΥΟΝΤΑΣ !!!

    ΜΟΥ ΛΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΟΛΟΒΕΡΔΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ.

    Η Μιλένα Αποστολάκη είναι 65 χρόνων;;;

    Όχι, απλά .... ανήκει στους εκλεκτούς "εθνοσωτήρες" αυτού του τόπου...

    Κι όμως αποτελεί γεγονός , η Μιλένα Αποστολάκη είναι πλέον συνταξιούχος.

    Η τέως υπουργό του "εθνοπατέρα" Σημίτη που μας έκανε Ευρώ-κατόχους και πρώην «ιδιαιτέρα» γραμματέας του «σιδερένιου» μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου, βγαίνει στην σύνταξη πρόωρα απο τη Ολυμπιακή , με τον νόμο που έφτιαξε η ΝΔ και που τροποποίησε πρόσφατα ο κολλητός της υπουργός, «Βασιλάκης Καΐλας», κατά κόσμον Λοβέρδος....



    Η σύνταξη της εκτιμάται ότι θα φτάνει τα 2.500 ευρώ/μήνα , με 21 χρόνια «υπηρεσίας» στην Ο.Α.

    Εμείς, όλοι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί , με 40 χρόνια υπηρεσίας θα πάρουμε – αν ποτέ πάρουμε – 850 ευρώ , κι αυτά στα 65.....

    Τέτοια μάλιστα ήταν η λιγούρα της, που θα πίεζε συνεχώς τον Λοβέρδο να «τακτοποιήσει» τους συμβασιούχους της Ολυμπιακής όσο πιο γρήγορα γίνεται.

    Το σχετικό νομοσχέδιο, βέβαια, το συνέταξε ο νεοφιλελεύθερος Χατζηγάκης, ο οποίος, στα πλαίσια του πνεύματος του «νεοφιλελευθερισμού», έκρινε ότι πρέπει να ονομάζονται συνταξιούχοι των 2500 ευρώ, εργαζόμενοι που μετά βίας έχουν πατήσει τα σαράντα τους.

    Για όλα αυτά το ΔΝΤ φταίει πάλι ή τα λαμόγια που μας κυβέρνησαν μαζί με τους βολεμένους χειροκροτητές τους, που έχουν τώρα το θράσος να κατεβαίνουν και στους δρόμους και να τους κλείνουν για να υπερασπιστούν τα «κεκτημένα» τους;

    Αλλά βέβαια, όπως πολύ σωστά κάποιος είχε πει: Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό…

    Τέτοια ξελιγωμένη γενιά ανθρώπων δεν έχει ξαναπεράσει από την Ελληνική ιστορία, κάπως έτσι καταλήγουν με τρεις και τέσσερις συντάξεις ο καθένας !

    Αφού έφαγαν το καταπέτασμα και μας φέσωσαν για διακόσια χρόνια να δείτε που στο τέλος θα φάνε κι εμάς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2010

    "Kόψανε το επίδομα"

    "ΣΗΜΕΡΑ 1/7 ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ Κ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ[ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΕ].ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ...ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ.ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ Η ΑΝ ΤΟ ΚΟΨΑΝΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ.400 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ Κ ΔΕΝ ΔΟΣΑΝΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝ.ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ.ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ."

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To ΠΑΣΟΚ κατέβαινε σε πορείες για πολύ "ελαφρύτερο" ασφαλιστικό

    Ναι μας κοροϊδεύουν τα κόμματα, πάρτε παράδειγμα το ΠΑΣΟΚ που προεκλογικά κατέβαζε τον κόσμο σε πορείες για ένα πολύ πιο ελαφρύ ασφαλιστικό.

    Τώρα μας έχει επιβάλει ότι χειρότερο... και κάνουν όλοι την πάπια. Η δικαιολογία άλλα περιμέναμε και άλλα βρήκαμε δεν πιάνει πια στον λαό.

    Ένα είναι το συμπέρασμα. ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΙΟΙ-ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ???ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΕΡΤ,ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ,ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ,ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ.

    ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΡΧΙΔΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΟΥ (ΛΟΥΚΑΚΟΣ....)ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ) ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ (ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ )ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ...
    ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ,ΕΥΡΟΒΙΣΙΟΝ,ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΤΛ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΡΙΧΝΑΝΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ, ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΤΣΕΠΗ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΟΝΩΝ ΣΑΣ.

    ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΤΣΙΠΑ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΤΥΠΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έξω από την παράγκα. Είσθε υπεράριρθμο, με ελάχιστες ώρες εργασίας άρα κερδοσκοπία.
    Δουλεύετε σε άλλες δεύτερες τρίτες δουλειές , άρα φοσοδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή.
    ΌΤΑΝ είχατε τον χρόνο σας σιωπούσατε.
    Εκπομπές αστείες πληρώνονταν σε εξωτερικές παραγωγές με τεράστια ποσά , σιωπούσατε.
    Ένα δελτίο καιρού το κάνατε πασαρέλα , θέατρο σκιών .
    Διευθυντάδες συνταξιούχου , που δεν τους έφθαναν και οι παχουλοίισθοί και χρέωναν απίστευτα οδοιπορικά.
    ΔΙΑΦΘΟΡΑ- ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ - ΚΑΜΜΑΤΙΚΑ ΒΟΛΕΜΑΤΑ - ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ
    Ο ΛΑΟΣ δεν σας δίνει άλλο χρόνο , καμμία ηθικά βάση δεν έχετε , να πάτε αλλού να σας πληρώνουν άλλα αφεντικά όχι η ΔΕΗ μου με το έτσι θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΕ ΕΡΤ 8500 ΕΥΡΩ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΤΑ 3/4ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ Η ΚΡΙΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ... Ο ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ -ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΕ ΕΡΤ 8500 ΕΥΡΩ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΤΑ 3/4ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ Η ΚΡΙΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ... Ο ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ -ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
    .......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση