GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουβέλης: Να φύγει ο Συνασπισμός από τον ΣΥΡΙΖΑ...

Την απεμπλοκή του Συνασπισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο Φώτης Κουβέλης κατά την ομιλία του στο συνέδριο του ΣΥΝ κάνοντας λόγο για ύπαρξη πολλ...

Την απεμπλοκή του Συνασπισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ο Φώτης Κουβέλης κατά την ομιλία του στο συνέδριο του ΣΥΝ κάνοντας λόγο για ύπαρξη πολλών και σημαντικών πολιτικών και ιδεολογικών διαφορών με τις συνιστώσες.
Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με τις συνιστώσες είχαμε και έχουμε πολλές και σημαντικές πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές, οι οποίες διαμορφώνουν καθημερινά πεδίο στρέβλωσης και παραμόρφωσης των πολιτικών χαρακτηριστικών του Συνασπισμού ως...
 κόμματος της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς, του Συνασπισμού, ως κόμματος του αριστερού ευρωπαϊσμού, του ριζοσπαστικού μεταρρυθμισμού, της πολιτικής οικολογίας».
Και πρόσθεσε: «Υποστηρίζω την απεμπλοκή από το ΣΥΡΙΖΑ γιατί η ανανεωτική και ριζοσπαστική Αριστερά πρέπει να αγωνίζεται και να δίνει παράλληλα ζωντανές λύσεις προοπτικής, χωρίς να κλείνεται στις ''ασφαλείς'' απαντήσεις των περασμένων δεκαετιών. Αριστερά που στηρίζεται στην επιθετική σχέση ρήξης και μεταρρύθμισης και που διαμορφώνει εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο».

13 σχόλια

  1. ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ , ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ;

    ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ
    ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ .
    Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Δ . Ν .Τ .
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ Δ . Ν . Τ. ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΠΟΥ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .
    ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ
    ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ
    Δ .Ν .Τ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ , ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ,ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ , ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ , ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ . ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ Δ . Ν . Τ
    ΤΗΣ ΓΚΟΛΤΜΑΝ ΖΑΚΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ , ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ , ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ .
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ
    ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΚΙΝΑ , ΤΟ ΙΡΑΝ , Η ΡΩΣΙΑ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ , Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΠΟ 1,5 % - 3% .
    ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΜΗΣΤΟΤΑΚΗ , ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ Δ . Ν . Τ . ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΛΑΠΑ ΤΩΝ ΕΠΩΔΥΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ μου αρέσουν οι δηλώσεις των στελεχών της κυβέρνησης και των ευαισθητοποιημένων Ελλήνων .
    Οι Ισραηλινοί και γενικότερα οι Εβραίοι που εγκατασταθήκαν , μόνιμα πλέον στην κυβέρνηση του τόπου με το ΠΑΣΟΚ μετά το1981 , λυμαίνονται την Ελλάδα και είναι αυτοί που έφαγαν τα χρήματα , τις συντάξεις και τον μόχθο του Ελληνικού λαού.
    Μαρέσει ρε μπαγάσα Έλληνα από την μια ευαισθητοποιήθηκες με την επίθεση των Ισραηλινών και από την άλλη έχεις Πρόεδρο Δημοκρατίας Εβραίο και τα ¾ της βουλής κατά ομολογία Γιωργάκη –Τζέφρη Ισραηλινά Εβραϊκά Αιμοβόρα Θηρία .
    Μπράβο Έλληνα επιτέλους ξύπνησες !
    Διαμαρτυρήθηκες !
    Ποιες τον φραπέ σου και απόλαυσε την χοληστερίνη σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ Ο ΛΑΗΤΗΣ.
    Tα ιδιωτικά κανάλια υπερβαίνουν κάθε όριο υποκρισίας και κιτρινισμού.
    Με σικέ διαλόγους μεταξύ τους οι στημένοι δημοσιογράφοι, ψευτο-αναλυτές, μας εξηγούν πως η κυβέρνηση δίνει τον υπερ πάντων αγώνα για να μην περάσουν τα μέτρα του ΔΝΤ και για τις κόκκινες γραμμές που βάζει ο πρωθυπουργός!!!
    Πλήρης αιτιολόγηση των κυβερνητικών ερασιτεχνισμών, κάλυψη της ανικανότητας και εμετικό γλύψιμο του πρωθυπουργού.
    Μισθοφόροι "εθνικών" προμηθευτών, υποτακτικοί διεφθαρμένων ψυχών έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο, εδώ και καιρό, αντί πινακίου φακής!
    ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ Ο ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΑ ΦΥΓΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΦΟΠΑΣΟΚΟΙ. ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΥΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι συνέπειες του πασοκισμού.

    Όταν ένας άνθρωπος
    - που μπήκε στα 22 με κομματικό μέσον σε ΔΕΚΟ, αγράμματος ντενεκές
    - που η απασχόλησή του ήταν να κόβει το εξωφλητικό απόκομμα σε λογαριασμούς (π.χ. ΟΤΕ-ΔΕΗ) και να πατάει σφραγίδα “εξωφλήθη”
    - που κάνοντας χρήση διαφόρων διατάξεων συνταξιοδοτήθηκε μετά 25-30 χρόνια “υπηρεσίας” – ή σαν μητέρα στα 40 της
    - που παίρνει πάνω από 2.000 € σύνταξη (επί 14)
    - που απολαμβάνει εξίσου ευνοϊκές υπηρεσίες περίθαλψης
    - που ουδέποτε τον απασχόλησε το ζήτημα ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ πραγματικές οικονομικές πράξεις προέρχεται η σύνταξή του
    - που την φράση “παίρνω ένα ελάχιστο ρίσκο στη ζωή” την έχει διαβάσει μόνο σε εφημερίδες

    περίμενε ότι από τα 50 μέχρι τα 80 με την παχυλή σύνταξη, συνδυασμένη συνήθως από μια εξίσου παχυλή της επίσης πρασινοδιορισμένης συζύγου, θα ζήσει μια κοσμοπολίτικη ζωή απογόνου Άγγλου αποικιοκράτη γαιοκτήμονα, φυσικά υπάρχει πρόβλημα.

    Πολύ περισσότερο όταν ο ντενεκές με την προσωπική ευμάρεια πληρωμένη με συλλογικά δανεικά “σπούδασε”, δηλαδή έκανε με κάθε μέσο (όπως πληρωμένα πτυχία σε Ρουμανίες, Βουλγαρίες κλπ) πτυχιούχους τους απογόνους του και τους διόρισε και αυτούς για να συνεχίσουν οικογενειακά το ξεκοκκάλισμα του δημοσίου τομέα.
    Αλλά πάνω απ’ όλα έθεσε το κοινωνικό πρότυπο.

    Ποιος είναι τόσο μαλ.κας να δουλεύει όταν ο διπλανός του “ξύνεται” και περνά ζωή χαρισάμενη; 18χρονοι συζητούν για συντάξεις!
    ------------------------------
    Δεν λυπάμαι κανέναν από αυτούς.
    Το ζήτημα είναι ότι η
    - η προσωπική τους ευημερία
    - και οι εγκληματικές ηγεσίες που ψήφισαν για να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους
    μάς τραβάνε όλους στο βυθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
    40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;
    Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά-ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι για να δείτε τί εστί πασόκ και πόσο ανεγκέφαλοι είναι μερικοί συμπολίτες μας, που τους ψηφίζουν.
    Οι παρακάτω 14 πράσινοι βουλευτές:
    Πάρις Κουκουλόπουλος,
    Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος,
    Σοφία Γιαννακά,
    Μιχάλης Κατρίνης,
    Βασίλης Γερανίδης,
    Μιχάλης Τζελέπης,
    Νίκος Σαλαγιάννης,
    Βασίλης Κεγκέρογλου,
    Χρήστος Πρωτόπαπας,
    Όλγα Ρενταρή-Τέντε,
    Δημήτρης Καρύδης,
    Τάσος Σιδηρόπουλος,
    Παύλος Στασινός και
    Γιάννης Αμοιρίδης
    έστειλαν χθές επιστολή προς το Λοβέρδο λέγοντας ότι δεν είχαν συνειδητοποιήσει πόσο αυστηροί είναι οι όροι του Μνημονίου του Δ.Ν.Τ. (που υπερψήφισε το πασόκ, η θοδώρα και ο καρατζαφέρης).
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ.
    Μέσω της δικής τους ψήφου θα πεινάσει ο Ελληνικός λαός για τουλάχιστον δέκα χρόνια και αυτοί λένε ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ OI ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΨΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;
    Εάν πράγματι είναι τόσο ηλίθιοι που δεν ξέρουν να διαβάζουν ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ.
    Δηλαδή, μας καταδίκασαν να πέσουμε στα νύχια του Δ.Ν.Τ. και δεν τρέχει τίποτε;
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΑΘΟΣ, ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;
    Τους μισθούς, τα επιδόματα, τα εξτρά σας και τις συντάξεις τους τα κρατάνε και νομίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν με μία συγνώμη;
    Και ένα τελευταίο.
    Καλά, οι 14 είναι γαϊδούρια και δεν ντρέπονται.
    Οι ψηφοφόροι τους δεν εξαγριώνονται από το δούλεμα;
    Τί τους έβαλε μέσα στο κεφάλι ο μεγαλοδύναμος;
    Κουνουπίδι;
    ΥΓ: τα στοιχεία τα πήρα από το antinews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να φύγει (ο μηδέποτε συνασπισθείς) Συνασπισμός απο τον Σύριζα, ο Σύριζα να μπεί μέσα στο Συνασπισμό, και Συνασπισμός και Σύριζα μαζί να φύγουν απο τη Βουλή.
    Μας πρήξατε τα ούμπαλα, μας τα κάνετε τσουρέκια!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντα επίκαιρος Φώτη. Εδω ο κόσμος καίγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΚΥΡΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

    "28ο ΑΦΙΞΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ 1999._

    ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΕΩΣ ΤΟ 2002, ΤΑ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΑ "ΜΑΟΥΝΑ ΚΕΑ" ΧΑΒΑΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 115 ΝΕΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ - ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ 340 ΝΕΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ . Η "ΝΑΣΑ" ΩΣ ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ "NSA" ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΥΣ [ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ] ΔΗΜΟΣΙΕΣ ή ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ "ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ". ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ Η "ΝΑΣΑ" ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ JPL/NASA. ΟΜΩΣ ... ΟΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΤΩΝ "ΜΑΟΥΝΑ-ΚΕΑ" ΧΑΒΑΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΩΝ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΤΙ ΟΙ 115 + 340 ΝΕΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΣΗ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΣΤΙΛΠΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΙΤΑΝΙΟ. ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΤΡΟΠΟ "ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΤΟ 2003. ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΑΛΛΑ ΑΜΑΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ ΝΕΤΡΙΝΩΝ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 460 ΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ ΥΠΟΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΤΡΙΝΩΝ .
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
    Α> ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 960 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ (360) ΕΝΟΣ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 7 (8) ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ.
    Β> ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ 118 ΟΡΑΤΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΤΡΟΧΙΑΣ ΚΡΟΝΟΥ._
    Η "NSA" - "NASA" ΜΕΣΩ ΤΟΥ "JPL" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΟΤΙ "ΤΑ ΝΕΑ ΟΡΑΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΣ <...> ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ , ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ"._
    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΨΕΥΔΗ" ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ ΤΗΣ "ΝΑΣΑ" ΔΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ._
    ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ "ΝΑΣΑ" ΠΕΡΙ "ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ" ΑΝΑΜΕΤΕΔΩΣΕ ΩΣ "ΑΛΗΘΗ" Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ" ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ "ΕΨΙΛΟΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ" ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ._
    ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ "ΝΤΟΓΚΟΝ-ΜΑΛΙ" ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση