GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΕΟ!..

Ο ΤΖΑΜΑΙΚΑΝΟΣ ΑΡΑΠΗΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ !‏ Από τον Δημήτρη Αδαμόπουλο http://www.kourdistoportocali.com/ Απ...

Ο ΤΖΑΜΑΙΚΑΝΟΣ ΑΡΑΠΗΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!‏

Από τον Δημήτρη Αδαμόπουλο
http://www.kourdistoportocali.com/

Απο τον αναγνώστη μας Δημήτρη Αδαμόπουλο, λάβαμε τη παρακάτω επιστολή.
Δεν ισχύουν οι φήμες που θέλουν το ζεύγος Λεό Πατίτσα-Μαριέττας Χρουσαλά, να οδηγείται σε διαζύγιο, λίγες μέρες μετά το γάμο και το πάρτυ στου "Αβερώφα".
Οι ναύτες όμως του τελευταίου έγιναν μάρτυρες ενός επεισοδίου, οταν ο μερακλής αράπης έγινε πύραυλος καθώς είδε τα κορίτσια απο τη Τσεχία και...
 επιχείρησε να μουρντάρει.
Για την ακρίβεια ο Τζαμαικανός όρμησε σε λάθος πρόσωπο κι αν δεν ήταν τα ναυτάκια του "Αβέρωφ" θα κουνούσε αυτός το σεντόνι της παρθενίας σε μια απο τις καμπίνες του θρυλικού πλοίου.
Τη τελευταία στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες την ξαδέλφη μου, που ήταν καλεσμένη στο πάρτυ, η μαμά του Πατίτσα έβαλε τις φωνές καθώς έβλεπε οτι ο αράπης είχε πάρει φόρα, φόρα κατηφόρα και πήγαινε με την μάνικα στο χέρι να απαυτώσει τη λάθος παρθένα.
-"Αφησέ την, δεν είναι για τα δόντια σου...", φώναξε η μαμά-Πατίτσα και το τραγικό συμβάν, που θα άλλαζε τα δεδομένα, δεν έλαβε χώρα.
Θορυβημένοι ήταν και οι συγγενείς της Μαριέττα μετά απ όλα όσα συνέβησαν εις το θρυλικό "Αβέρωφ" και αναρωτήθηκαν αν ο γαμπρός Λεό θα μπορούσε να δράσει καταλυτικά σε περίπτωση που ο τζαμαικανός δεν έκανε πίσω και συνέχιζε την επιδρομή στην όμορφη παρθένα κολλητή, αχώριστη φίλη της Μαριέττας.
Το επεισόδιο φόρτισε συναισθηματικά το ζεύγος.
Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και το ζευγάρι ετοιμάζεται να ζήσει ευτυχισμένο και αγαπημένο μακριά απο τη Τζαμάικα.
Ο Τζαμαικανός αράπης ήταν κολλητός φίλος, αχώριστος, του Mr Bert Smith, για τον οποίο ο γνωστός δημοσιογράφος Οδυσσέας Μαρκόνης, που ήταν κι αυτός στου "Αβέρωφ" αποκαλύπτει στο http://press-gr.blogspot.com/search/label/%CE%91%CE%B2%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%86

11 σχόλια

  1. Λεό(?)+ Μαριέτα+Αδαμόπουλος=
    Γυναίκα φέρε τό κασμά.
    Άντε τό σκεπάρνι,γιά νά μή τό παίξω
    μεγάλος αρσενικός.
    Άντε τή ξύστρα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΣΕΝΑ ΧΩΘΗΚΕ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΕ
    ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ
    ΜΕΣΑ ΣΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε φιλαράκι αδαμόπουλε..σάλτα
    και γαμήσου με τον αράπη ρε πούστη
    και παράτα μας, κάφρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιες άλλες επισκέψεις στα πολεμικά πλοία ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΑΣΤΑΚΟΥ

    Η επένδυση το Κατάρ αφορά σε:
    >Σταθμό αποθήκευσης και επαναεριοποίησης υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG
    >Σταθμό αποθήκευσης και επαναεριοποίησης LPG
    >Μονάδα ηλεκτροπαραγωγής από LPG 1100 MW
    >Μονάδα παραγωγής βιοελαίων από άλγη.
    Αλλά ο σχεδιασμός για τον Αστακό περιέχει κι άλλη πρασινάδα:απ’ τις 23/10/2009 έχει κατατεθεί αίτηση στη ΡΑΕ για μονάδα ηλεκτροπαραγωγής από καύση αστικών αποβλήτων (σκουπιδιών δηλ.) 200MW!!!

    Εκτός των άλλων, σύμφωνα και με τη δήλωση του εκπροσώπου της Astakos Terminal το λιμάνι του Αστακού πουλιέται μαζί με τη Βιομηχανική Περιοχή σε Εταιρεία του Κατάρ ως η πρώτη ιδιωτική βιομηχανική περιοχή μαζί με ιδιωτικό λιμάνι που ανήκουν σε ξένη χώρα!
    Στη μελέτη αναφέρεται η μονάδα βιοελαίων που θα δεσμεύει υποτίθεται το διοξείδιο του άνθρακα.Δεν υπάρχει καμία τεκμηρίωση σχετικά με το πως γίνεται και αυτό είναι λογικό αφού δεν υπάρχει πουθενά σήμερα ασφαλής και οικονομικά συμφέρουσα μέθοδος δέσμευσης του CO2.Αλλά αν η συγκεκριμένη εταιρεία έχει αυτή την τεχνογνωσία,γιατί την περιορίζει στον Αστακό και δεν τη διαθέτει σε παγκόσμια κλίμακα?

    Πόσες θα είναι οι θέσεις εργασίας;
    Η ΜΠΕ αναφέρει σαφώς 140 θέσεις εργασίας.Τα μέσα ενημέρωσης επιμένουν να μιλούν για 1.500 θέσεις, ενώ ακόμα κι ο Νομάρχης που βγήκε εξ αρχής στα μέσα μ’ αυτό το σύνθημα, αναγκάστηκε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο να παραδεχθεί πως οι θέσεις εργασίας είναι 140, μάλιστα σε πλήρη ανάπτυξη της επένδυσης.Η συγκεκριμένη επένδυση αλλάζει άρδην το διαμετακομιστικό χαρακτήρα του λιμανιού, αλλά και τον αναπτυξιακό προσανατολισμό της ευρύτερης περιοχής. Μετατρέπει την περιοχή σε ενεργειακό κέντρο μεγάλης,μάλιστα, επικινδυνότητας αφού μέρος της επένδυσης εμπίπτει στην οδηγία Sevezo II.Η ηλεκτροπαραγωγή από LPG δεν υπάρχει στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο.

    Ποιες οι τοπικές επιπτώσεις;
    >Οι τοπικοί ρύποι από μια τέτοια μονάδα είναι 20% λιγότεροι από μια αντίστοιχη μονάδα λιθάνθρακα και περίπου 15% περισσότεροι απ’ τη μονάδα λιθάνθρακα που είχε δρομολογηθεί στον Αστακό και ξεσήκωσε τον κόσμο.
    >Το LPG παράγει Επικίνδυνους Αέριους Ρύπους με καρκινογόνες και μεταλλαξιογόνες ιδιότητες.
    >Η αποβολή υδρατμών και η έκλυση μεγάλων ποσοτήτων θερμότητας θ’ αλλάξει το τοπικό μικροκλίμα ( φαινόμενο θερμονησίδας).
    >Τα αποθηκευμένα αέρια (LPG και LNG) θα διαφεύγουν σε ποσοστό 1%, δηλ. 40.000 τόνοι ετησίως. Τα διαφεύγοντα αέρια,θα αναδύουν μια διαρκή χαρακτηριστική οσμή .
    >Τα μεγάλα ατυχήματα από έκρηξη, τέτοιων μονάδων,δεν είναι σπάνια. Εδώ ο κίνδυνος αυξάνεται εξ’ αιτίας της μεγάλης σεισμικότητας της περιοχής.
    >Η περιοχή οδηγείται σε ενεργειακή μονοκαλλιέργεια με αποτέλεσμα παραδοσιακοί παραγωγικοί τομείς να οδηγηθούν σε αδιέξοδο:Γεωργία,κτηνοτροφία, παράκτια αλιεία,ιχθυοκαλλιέργειες.
    >Κι ο σημερινός υποτυπώδης τουρισμός θα εξαφανιστεί.
    > Αναιρείται ο διαμετακομιστικός χαρακτήρας του λιμανιού,αυτός για τον οποίο δαπανήθηκαν εκατομμύρια εθνικών και κοινοτικών πόρων.
    >Το τελικό Ισοζύγιο των θέσεων εργασίας προκύπτει αρνητικό.

    Οφείλουμε λοιπόν ως τοπική κοινωνία,σύλλογοι,φορείς , πολίτες,να μη μείνουμε απαθείς,
    συνυπογράφοντας τα παραπάνω κείμενα και συντονίζοντας τις
    παρεμβάσεις μας.

    Κίνηση Πολιτών Δήμου Αστακού
    Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλόπουλου Η ΒΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΣΤΡΑΒΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΒΕΡΩΦ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΠΕΙ Η ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ;Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ "ΑΝΔΡΑ" ???

    "GIRL" ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΓΩ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ???

    ΑΧ ΚΑΛΕ ....

    ΚΑΛΕ, ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΛΕ ....

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ !!!!

    ΑΧ, ΚΑΛΕ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγα μη σταξει η ουρα του ποντικου, με αλλα λογια ας πανε ολοι στο διαολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "ARAPHS"

    San den ntrepesai Ratsisti toy kerata
    Oti den epemvainei o eisaggeleas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΚΑΦΡΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΤΣΑ-ΤΣΑ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση