GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκδήλωση για το Περιβάλλον....

...από το Παράρτημα Θεσσαλονίκης του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής "Το Περιβάλλον και η Θεσσσαλονίκη μπροστά στα π...


...από το Παράρτημα Θεσσαλονίκης του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής

"Το Περιβάλλον και η Θεσσσαλονίκη μπροστά στα περιβαλλοντικά της προβλήματα ήταν το θέμα της πρώτης εκδήλωσης του...
Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής (ΙΔΚΚ),  επί θητείας της νέας επικεφαλής του παραρτήματος Θεσσαλονίκης, κας Λιάνας Γούτα, την Πέμπτη, 03.06.2010. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα.
Στη πρώτη αυτή εκδήλωση παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό η...
κα Κωνσταντίνα Μπότσιου, Γενική Διευθύντρια του ΙΔΚΚ και ο τομεάρχης Περιβάλλοντος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Και οι δύο τόνισαν την κρισιμότητα των περιβαλλοντικών θεμάτων και  το βάρος το οποίο προτίθενται να ρίξουν σ’ αυτόν τον τομέα και το ΙΔΚΚ και η ΝΔ αντίστοιχα.
Οι εισηγητές παρουσίασαν 3 περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής, ο ομότιμος καθηγητής κ. Τζιμόπουλος για τη λίμνη Κορώνεια, ο καθηγητής κ. Γιαννόπουλος και ο κ. Πλάκας για τη διαχείριση απορριμάτων και ο καθηγητής κ. Λεφάκης για το περιαστικό δάσος και το αστικό πράσινο.
Οι καλεσμένοι, καθώς και οι κα Μπότσιου και ο κ. Μητσοτάκης παρέμειναν, μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, καθώς ακολούθησαν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και συζήτηση με το ακροατήριο.
    “Σήμερα επιλέξαμε να μιλήσουμε για 3 από τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής της Θεσσαλονίκης ή μάλλον για 3 ανοιχτές πληγές της περιοχής. Η επιλογή τους δεν ήταν ιεραρχική ούτε εξαντλητική και ως ΙΔΚΚ-Παράρτημα Θεσσαλονίκης, επιφυλασσόμεθα να ασχοληθούμε στο μέλλον, με την πρώτη ευκαιρία, και με τα υπόλοιπα μείζονα προβλήματα της πόλης, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση,  που κατατάσσει τη Θεσσαλονίκη στις χειρότερες ευρωπαϊκές θέσεις, και υποβαθμίζει καθημερινά την υγεία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της” σημείωσε από βήματος η κα Λιάνα Γούτα η οποία και συντόνισε όλη την εκδήλωση.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, οι βουλευτές κ. Θ. Καράογλου και Σ. Αναστασιάδης, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Π.Ψωμιάδης, ο νομάρχης Καβάλας, η Γ.Πρόξενος των ΗΠΑ κα Kay, ο επ.πρόξενος Λουξεμβούργου κ. Γ.Βεργίνης, ο Δήμαρχος Σοχού, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ.Θ.Ασπασίδης, ο αντιπρύτανης του ΠΑΜΜΑΚ κ.Χ.Παπαπανάγος, η έπαρχος Λαγκαδά κα Π.Καλατζή, οι αντινομάρχες κ.Τσαμασλής και κα Κελεσίδου, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος και ο διευθυντής της Διοικούσας Θεσ-νίκης κ.Βαρτζόπουλος και Ζαφειρίου αντίστοιχα, οι αναπληρωτές γραμματείς της ΝΔ, Πολιτικού Σχεδιασμού Δ.Γαλαμάτης,  Παραγωγικών φορέων κ.Σ.Σιμόπουλος, Γυναικείων Θεμάτων κα Μ.Καρακόλη, οι πρώην βουλευτές κ. Ορφανός, Σαλαγκούδης, Τζιτζικώστας, οι πολιτευτές κ. Π.Κοκκόρης και κ.Καρανάσιος, και πλήθος άλλων προσκεκλημένων και φίλων του Ινστιτούτου Δημοκρατίας.

9 σχόλια

  1. Nέο σύστημα αντιπυρικής προστασίας στην Πάρνηθα, προσφορά της ΜΙG
    Ημερομηνία ανάρτησης: 09 Ιουνίου 2010.


    Ένα καινοτόμο πληροφοριακό σύστημα έγκαιρου εντοπισμού πυρκαγιών και δώδεκα οχήματα άμεσης επέμβασης εξοπλίζουν, από φέτος, τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον πολύπαθο «πνεύμονα της Αττικής».

    Στην χθεσινή εκδήλωση του φορέα παρέστη και ο κ. Α. Βγενόπουλος, πρόεδρος του ομίλου Marfin Investment Group και του Ιδρύματος Marfin που δώρισε τόσο το πληροφοριακό σύστημα όσο και τα δώδεκα οχήματα.

    Από την SLogic στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το πληροφοριακό σύστημα έγκαιρου εντοπισμού πυρκαγιών που ανέπτυξε η εταιρία σε συνεργασία με την Marfin Egnatia Bank και τον Φορέα.

    Με την εγκατάσταση τεσσάρων πυλώνων τηλεματικής (Μέγαρο ΟΤΕ, Καζίνο, κεντρικά γραφεία του Φορέα και Γεράνεια Όρη) – προβλέπεται η μελλοντική εγκατάσταση άλλων δύο πυλώνων σε πιο απομακρυσμένες περιοχές – το νέο, ιδιόκτητο σύστημα επικοινωνίας υψηλής ταχύτητας καλύπτει πλέον πάνω από το 80% του Δρυμού.

    Οι πληροφορίες που διαχειρίζεται το σύστημα είναι χαρτογραφικά, γεωγραφικά δεδομένα, εικόνες βίντεο και γεωγραφικές θέσεις πυροσβεστικών οχημάτων και ομάδων πυρόσβεσης και επιτρέπει στο Φορέα να λαμβάνει αποφάσεις για την ορθολογικότερη και αποτελεσματικότερη οργάνωση, πρόληψη και αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

    Στην ευχαριστήρια ομιλία του, προς τη διοίκηση του Φορέα, τη SLogic και τις εθελοντικές οργανώσεις και μεμονωμένους εθελοντές, ο πρόεδρος του ομίλου Α. Βγενόπουλος υπογράμμισε ότι το σύστημα «δίνει γεύση από την Ελλάδα του μέλλοντος ».

    Εκεί ,λοιπόν, που αδυνατεί η κυβέρνηση (λόγω ανικανότητας , γραφειοκρατίας και ….πιθανής αδιαφορίας) να εκπληρώσει τα καθήκοντά της και να προστατέψει τον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας με σύγχρονα μέσα, έρχεται -ευτυχώς- μια επιχείρηση (ΜΙG) και ο πρόεδρός της ,για να δώσουν το φωτεινό παράδειγμα.

    Το ευχαριστώ της κυβέρνησης ; O υφυπουργός ΠΕΚΑ Θ. Μωραΐτης δήλωσε … «Μη δυνάμενος να παρευρεθεί, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων»!!!

    Την μικροψυχία όμως της κυβέρνησης, έρχεται να καλύψει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ολόψυχο «Ευχαριστώ» των απλών πολιτών . Είμαι σίγουρος ότι για την εταιρεία και τον κ. Βγενόπουλο αυτό είναι που μετράει περισσότερο απ` όλα!

    Politis-gr.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ FACE BOOK.

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ "ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ" ΤΟΥΣ.

    Διαβάστε και διαδόστε το...

    "Οι τράπεζες, με μπροστάρη την Eurobank έφτασαν στο σημείο να απειλούν ακόμη και τη ζωή μου: η εν λόγω τράπεζα μέσω των τηλεφώνων 211 1205000, 211 1205331! Έχω φτάσει να είμαι με...10 ευρώ στην τσέπη, να μην μπορώ να βγω έξω να πιω έναν καφέ. Η πίεση σταθερά 16 η μεγάλη και 11 η μικρή! Πως να μείνω ήρεμος μετά από όλα αυτά; Να αρχίσω να παίρνω...ναρκωτικά; Όχι, αυτό δεν θα γίνει ποτέ! Το μόνοπου παρακαλαω είναι να με βρει κανά εγκεφαλικό ή καμία καρδιακή προσβολή ή να καταφύγω στη «λύση» της αυτοκτονίας"

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ-ΑΠΕΙΛΟΥΝ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ τον κόσμο.

    ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό θα ήταν τα επιχορηγούμενα από τον φορολογούμενο έλληνα Ινστιτούτα και τα Παραρτήματά τους να ασχοληθούν και να αναδείξουν και το σοβαρό περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται με την επέκταση του διαδρόμου 10-28 του Α/Δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στη θάλασσα. Η καταστροφή στην μόνη ακτή που έχει απομείνει στην πόλη είναι πλέον ορατή και το μέλλον ακόμα πιό δυσοίωνο. Κι αυτό για να γίνει ένα έργο άχρηστο και αχρείαστο, με Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων νηπιακού επιπέδου και εκατοντάδες εκατομμυρίων στη θάλασσα και στις τσέπες "εθνικών" εργολάβων και ευέλικτων αρμόδιων.
    Τα χαμογελάκια που κοσμούν τις φωτογραφίες σας από την εκδήλωση, μάλλον σε κοσμικές στήλες παραπέμπουν παρά σε σοβαρή εκδήλωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι έλληνες πολιτικοι ευθύνονται για την κρίση στην χώρα . Οι πολιτικοι στην Ελλάδα είναι από τους πιο διεφθαρμένους του Κοσμου , συν οτι Καμία δημόσια υπηρεσία δεν παρέχεται χωρίς φακελακι.Η χώρα βρίσκεται σ’ αυτήν την κατάσταση εξαιτίας μιας κλεπτοκρατικης πολιτικης ψυφοθηρικης προσλαμβανοντας 2.000.000 δημοσιους υπαληλους =70% του ΑΕΠ μισθοδοσια .Τον δυο μεγαλητερον κομματων τωρα Ελληνοποιουν τους λαθρεους για αγραν ψυφων ,οι ιδιοι κλεπτοκρατες θα διαχειριστουν το καινουργιο δανειο.Η δικαστικη εξουσια εξαγοραστικε.Αυτή η Βουλή είναι πλέον λίκνο της Ανομιας .Αυτή Βουλή συμβολίζει την εποικοδομητική πολιτικοοικονομικη διαπλοκη.Αυτή η Βουλή θυσιάζει την πατριδα στους σχεδιασμούς της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της τραπεζικής Χούντας. Αυτο ειναι το σαπισμένο πολιτικό σύστημα της Βολης .TO PROBLHMA DEN EINAI MONO ELLHNIKON EINAI THA ELEGA PROBLΗMA THS DYTIKON EYROPAIKON KOINONION ME THS SYNEXIES TOYS [AMERIKH,KANADAS,OKEANIA,]H LEYKH FYLH DEXETE TA PLIGMATA STOIKA H PANGODMIOPIOISH ME THN MAZIKH METAFORA ERGOSTASION TON DYTIKON XORON SE XORES TRITOKOSMIKES ,KATHOS KAI H EPITHESIS TON ANARXON KEFALAION OPOY OSMISTOUN KERDOS ME THN GNOSTI METHODO TIS ESOTERIKIS PLIROFORISIS KAI ME ANENDIMOYS TROPOYS LEILATOYN KRATOI KAI OTI MBOROYN NA LEILATISOYN.ANONIMOI TRAPEZITES KRYFOI IDIOKTITES POLIETHNIKON BOEITHOUMENOI APO TON KINEZIKO KOMOYNISMO KAI TON MOYSOULMANIKO FONDAMENTALISMO PROSPATHOYN NA DIALISOYN TA ETHNOI THS EYROPIS KAI NA KATASTISOYN TOYS LAOYS TOYS SKLABOYS TON POLIETHNIKON KEFALAION ESTO KAI AN AYTA EINAI KOMOUNISTIKA O APRO KALIPTOS OIKONOMIKOS POLEMOS YPOKRIPTH ENA ERPOMENO KRIVOMENO THRYSKEYTIKO POLEMO ENA XRHMATODOTOYMENO APO TO KATHESTOS THS S.ARABIAS .OLOKLIROTIKOTHRISKEYTOPOLITIKOIKONOMIKO MORFOMA MESO THS LATHROMETANASTEYSIS KAI TOY MULTICULTΙ-URALISM KAI TOY POLITIKOY ORTHOY PROSPATHOYN NA EPIBALOYN TO ISLAM STHN EYROPH KAI TO EXOYN KATAFERH KATA 40% EIMASTE STHN KOKINI GRAMH PREPI NA ENOTHOUNE OLES OI FONES TON ELEYTHRON EYROPAIKON XORON KAI TO TI SYMBENH STA KRATOI ME THN MOUSOULMANIKOI METANASTEYSH. OPOS PREPI NA APOLEYTHEROTHI TO AMERIKH APO TO POLITIKOSTRATIOTIKO -POLITIKO -NOMIKO -DIMOSIOGRAFIKONOMIKO SIMBLEGMA KAI TON MYSTIKON YPIRESION KAI TON ETAIREION TON PROIN [HULLIBURTON,CARLAY,KERBEROYS ,BLUE SKY,X..] ,POE,CODEX,CARBONDIOX,TON BANGTERS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκατα στα μουτρα τους και σκατα στην πρασινη αναπτυξη που που καταστρεφει τον ελληνικο τουρισμό με ανεμογεννητριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περιβάλλον και Καραμανλής είναι έννοιες ασύμβατες...
    τσιμεντοποίηση των πάντων, αντιπαροχή, κατάργηση τραμ...ο φονέας του Περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι έκανε μετά την γιούχα στο Ηρώδειο;

    Mετά το γιουχάισμα στο Ηρώδειο τι νομίζετε ότι έκανε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου;

    Πήγε να κάνει κανό στον Πόρο.
    Μιλάμε ότι ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τίποτα.
    Σκληρό...καρύδι ο Παπανδρέου !!!!

    Ετοιμάζεται για το βούλιαγμα o ΗΛΙΘΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ –ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΗΤΗ

    KΡHTH ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ . ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΟΝΤΕΝΕΓΡΟ
    ΖΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.TAX FREE ZONE.
    ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΜΟΡΑ.
    ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΝΗΟΛΟΓΙΣΗ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΝΤΑΙΝΕΡ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
    • OFFSHORE ΕΤΑΙΡΙΕΣ - ΝΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    • ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ.
    • ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ.
    ΜΕ ΣΥΣΡΑΤΕΥΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Η ΚΡΗΤΗ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΙΣΟΣ.
    ΑΠΗΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ - ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΛΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΜΒΙΛΝΤΕΝΜΒΡΕΡΚ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ,ΥΠΟΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΚΟΣΜΙΩΣ.
    ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΗ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΛΛΟΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. Ο ΟΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ.
    Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ.
    Η ΚΡΗΤΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΗΞΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΗΝΘΗΡΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΤΕ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΑΝΩΝΗΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ. Η ΑΝΟΧΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΧΑΡΙΝ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΙΝΑ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΟΝΟΥΝ ΣΥΝΗΔΗΣΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

    ΑΚΟΚΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΘΗΣ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

    http://www.humanlife.gr/forums/index.php?showtopic=195


    ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΡΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ.

    ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ? ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ?

    Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΔΩΣΩΜΕ ΝΟΗΜΑ.
    Η ΚΡΗΤΗ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΛΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ Α ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ . ΕΜΕΙΣ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ
    ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΩΜΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΣΗΦΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    sifiseleftheros@ymail.com.sg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση