GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήπως έδιωξε κατά λάθος άλλη υφυπουργό;..

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Ποιός μπορεί να αναιρέσει το επιπρόσθετο μίζερο γεγονός ότι η κυβέρνηση πια έγινε εντελώς ανέραστη; Ποιός μπο...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Ποιός μπορεί να αναιρέσει το επιπρόσθετο μίζερο γεγονός ότι η κυβέρνηση πια έγινε εντελώς ανέραστη; Ποιός μπορεί να αντικρούσει ότι ο Τουρισμός έμεινε ορφανός στην εκπροσώπησή του, απροστάτευτος στα διεθνή φόρα, δίχως την συνοδεία της Άντζελας;
Ποιόν στ' αλήθεια νοιάζει αν τα Μάρμαρα θα μείνουν για πάντα στο Λονδίνο (καλύτερα εκεί) και ποιός ασχολείται με το ότι εγώ θα ακούω Τόλη και θα τον κοιτώ ως το θύμα με τη Φωνή; Πολλοί και ίσως κανείς. Είναι σίγουρα πολλά, όμως, τα αιμοσταγή κοράκια που διψούν για ανθρωποθυσίες..
Θα εξαιρέσω τον εαυτό μου, αυτόβουλα. Ποτέ δεν ήμουν υπέρμαχος και υποστηρικτής του επιμερισμού της όποιας ευθύνης από το...
 ένα μέρος της οικογένειας που διαπράττει το όποιο αδίκημα σε όλα τα υπόλοιπα. Οι ψυχολόγοι, εξάλλου, θεωρούν ότι καθένας από εμάς διαμορφώνει τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητός του έως τα 6 του πρώτα χρόνια.
Και σίγουρα ο κ. Βοσκόπουλος δεν είναι μικρό παιδί (αν και έχει διατηρήσει χαρακτηριστικά παιδικότητός εν γνώσει του νομίζω). Έχει, δε, τη δικιά του ξεχωριστή, ιδιαίτερη και αγαπητή προσωπικότητα. Λογικά, επίσης, έχοντας συχνά περιπέτειες με τη δικαιοσύνη, οι δικηγόροι του θα τον είχαν ενημερώσει για τις οφειλές του και για τους ενδεχόμενους κινδύνους. Ως κυρία, υποθέτω ότι πολλές φορές η κ. Γκερέκου θα ήρθε σε δυσχερή θέση στην ενδεχόμενη αναφορά αυτών των οφειλών και δε νομίζω, μπρος στο τινό της απειλής της προσωπικής της πολιτικής καριέρας, να τον προέτρεπε να αποκρύψει ή να αγνοήσει τις οφειλές.
Θεωρώ από τα παραπάνω ότι απόλυτη και μόνη ευθύνη φέρει ο φοροδιαφεύγων τραγουδιστής. Και είμαι πεπεισμένος ότι ο κ. Παπανδρέου κατά λάθος τη διέγραψε. Τον φαντάζομαι, ζαλισμένο από το τζετ λακ του αεροπορικού ταξιδιού για Μαδρίτη να τον ρωτούν τί θα γίνει με την υπόθεση της υφυπουργού και εκείνος μιμούμενος τον πατέρα του να λέει "διαγράψτε την". Μόνο που είμαι σίγουρος ότι είχε στο μυαλό του την κ. Τζάκρη και όχι την ωραία Κερκυραία. Την υφυπουργό Εσωτερικών ήθελε σίγουρα να εκδιώξει ο ΓΑΠ και νομίζω ότι έχει γίνει λάθος συνεννόηση που τώρα δύσκολα μαζεύεται.
Η κ. Τζάκρη προκάλεσε, όπως αποκάλυψε η νέα εφημερίδα "ΑΠΟΚΑΛΎΨΕΙΣ", και εμφανίστηκε στο γάμο του βουλευτή κ. Αηδόνη σαν "πραγματική νεοϋορκέζα" με φόρεμα και αξεσουάρ αξίας 10.000 ευρώ. Η υφυπουργός Εσωτερικών έσκασε μύτη με τουαλέτα του J. Mendel από μπουτίκ της 5ης Λεωφόρου του Μεγάλου Μύλου.
Αντίθετα, η κ. Γκερέκου ενώ έχει και τη χάρη και τα κάλλη για να βάλει αντίστοιχες τουαλέτες υψηλής ραπτικής αλλά και όποιο άλλο ρούχο, όλο αυτό το διάστημα που ήταν υπουργός περιοριζόταν σε σεμνές και μετρημένες εμφανίσεις. Δεν προκαλούσε με τον τρόπο ζωής της, ούτε αναλώθηκε σε life & style εξάρσεις άκρατου κομπλεξισμού. Δεν προέταξε την ομορφιά της, αλλά αντίθετα διένυσε πολλά μίλια για να διασώσει τον απειλούμενο ελληνικό τουρισμό από τα έργα και τις ημέρες των σπάταλων και κακοδιαχειριστών προκατόχων της.
Υπήρξε φειδωλή στα λόγια και ενεργή στις πράξεις. Δυστυχώς, άλλα είναι τα... σάπια φρούτα στη Κυβέρνηση και νομίζω ότι κατά λάθος υπάρχουν ακόμα σ' αυτή.