GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ρόλο κομπάρσου...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Κομπάρσος. Ο βοηθητικός ηθοποιός. Μεταφορικά, αυτός που προσπαθεί διακαώς για κάτι αλλά στο τέλος αποτυγχά...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Κομπάρσος. Ο βοηθητικός ηθοποιός. Μεταφορικά, αυτός που προσπαθεί διακαώς για κάτι αλλά στο τέλος αποτυγχάνει λόγω έλλειψης καλής στρατηγικής, ο ανάξιος αναφοράς. Αυτός που δεν έχει πρωτεύοντα λόγο ή ρόλο σε μια κατάσταση. Ή αυτός που ενώ θα έπρεπε να είχε, τελικά δεν έχει. Προσωποποιημένο παράδειγμα στη μεταφορική εκδοχή της ιδιότητας, ο πρόεδρος της ΝΔ, κ. Αντώνης Σαμαράς.
Συνεπαγωγικά, ρόλο κομπάρσου στο πολιτικό σκηνικό έχει και η ίδια η Συντηρητική Παράταξη. Πάντα τελευταίος, ο νέος Πρόεδρος προβαίνει σε δηλώσεις, οι οποίες δεν καταδηλώνουν τον πρωτεύοντα ρόλο που οφείλει να έχει η Αξιωματική Αντιπολίτευση. Ακόμα, η ΝΔ εν συνόλω δεν έχει διαμηνύσει αν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα ή θα αντιταχθεί για μικροπολιτικά οφέλη και λόγους δημαγωγίας.
Συνέχεια, ο κ. Σαμαράς μοιάζει να άγεται και να φέρεται από τις πολλές φωνές και διαφορετικές γραμμές που υπάρχουν στο κόμμα.
Αποτέλεσμα, οι άλλοι να τον....
 προλαβαίνουν κι αυτός να φαντάζει πάντα ο μη έχων στοχευμένη πολιτική κατεύθυνση, κατασταλαγμένο σχέδιο και να μοιάζει πάντα όταν παρεμβαίνει για να διασώσει τα προσχήματα του θεσμικού του ρόλου, εκτός από τρομοκρατημένος και φοβικός. Εκτός από εν δυνάμει ηγέτης που έπεται πάντα των γεγονότων να φαίνεται και συμμετέχων ως βοηθητικό πιόνι σ' ένα στημένο παιχνίδι. Ή σ' ένα εκ των πραγμάτων καθορισμένο πολιτικό σκηνικό, αν προτιμάς.
Οι βοηθητικοί ηθοποιοί δουλεύουν επτάωρο με μισθό ανειδίκευτου εργάτη, ένα γεύμα και αναψυκτικά, ενώ υψηλότερα αμειβόμενοι είναι οι "κάρακτερς" Όσοι λένε ως πέντε ατάκες παίρνουν 50% επιπλέον της βασικής αμοιβής τους.
Στη Νέα Δημοκρατία αμείβονται όλοι ως "καρακτερίστες" και όσοι λένε καμιά ατάκα παραπάνω, γίνονται αντικείμενο χλεύης και επωμίζονται τις ευθύνες της ακυβερνησίας Καραμανλή, είτε μετείχαν ενεργά στις ακυβερνήσεις του, είτε όχι. Τρώνε καλά και τις περικοπές που θα έχουν από τούδε, τις ισοφαρίζουν από αύξηση των συμμετοχών τους σε επιτροπές της Βουλής, σαν όλους τους κυρίους βουλευτές σου.
Αν και για τους περισσότερους, το "κομπαρσιλίκι" αποτελεί ημιασπασχόληση, δεν λείπουν οι επαγγελματίες του χώρου που απασχολούνται σχεδόν καθημερινά σε ταινίες, σίριαλ αλλά και στον χώρο της διαφήμισης και του βιντεοκλίπ. Στο κόμμα της ΝΔούλας, το "κομπαρσιλίκι" για όλους ανεξαιρέτως αποτελεί βασική ενασχόληση, αν δεν έχουν κάποιο άλλο παράλληλο επάγγελμα ή μίσθωμα με το οποίο ασχολούνται. Αναλώνονται σχεδόν καθημερινά με την συμμετοχή τους σε τηλεοπτικά πλατό (βλ.π. κ. Χατζηδάκης) δίχως ο λόγος του να έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού το πρότερο ημιτελές κυβερνητικό τους έργο είναι ακόμα νωπό. Είναι τόσο νωπό που τους μεταφέρει μια νωθρότητα στην αντιμετώπιση των πολιτικών τους αντιπάλων. Κανείς τους δεν προβαίνει σε ρηξικέλευθες και ριζοσπαστικές προτάσεις. Κανείς τους δεν κάνει επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή. Όλοι τους εξαντλούνται στη συμβολή χαχανητών σε παρέες που συνεστιάζονται πέριξ του Κολωνακίου. Ένας ειδικά, ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, έχει εμπλουτίσει τις επιλογές καλοπέρασής του και περιορίζεται μόνο στην ανάγνωση καθυστερημένων και κοινότοπων δελτίων τύπου από το πόντιουμ της Ρηγίλλης.
Και έτσι το πλατό, πίσω από τα Τείχη της Σάμαρις, ψάχνει για πρωταγωνιστή/ες...

24 σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ?
    ΜΗΠΩΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Σαμαράς άγεται και φέρεται από τους ίδιους ανθρώπους που άγεται και φέρεται και ο κ. Παπανδρέου. Εάν και όταν έλθει η σειρά του στο σενάριο που στήνουν θα κληθεί να πει τον ρόλο του (διαβάζοντάς τον ίσως, όπως ο Πρωθυπουργός εχθές τα μέτρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ειπαμε :
    Εξολοθρεφευτε πασοκοσκυλαιους.

    Χωρις οικτο.

    Ειναι ζωα ,διποδα ζωα..

    Και αμα χασουν και την στηριξη των μηχανισμων καταστολης που διαθετουν και διοικουν ακομα ,θα τρεχουν να κρυφτουν..

    Γιατι οι μπατσοι,ΜΑΤ-μπατσοι και αλλες ειδικοτητες ,μπορι να πληρωνονται εξτρα για να φυλανε αυτα τα σκυλια,πασοκοσκυλαιους,αλλα καποτε θα αντιληφθουν οτι η πασοκοσκυλια υα τους πιει και αυτωνων το αιμα.
    Μπορει λοιπον να αφυπνισθουν.

    Και αμα και οι μπατσοι δεν τους προστατευουν,Ωχ!

    Πασοκοσκυλαιοι,απο κρεμαλα θα περασετε ολοι..

    Ασε δηλαδη που εγω θελω μερικους,καμποσους να τους κοψω με το αλυσοπριονο..

    Πειραζει??

    Σκατοπουστες πασοκοσκυλαιοι τα ..λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτο το σιχαμα τον Καψη στο MEGA, που ανοιγει το στομα του και αντι για λογια,
    χυνεται πασοκικη διαρροια,

    ποτε θα τον σουταρει το και καλα "σοβαρο" καναλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ας βαλει καποιος πατριωτης δηλητηριο στο φαι του πουστογιωργου να σωθουμε επιτελους απο το ζωο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΤΕΡ ΓΙΩΤΗ



    ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ;


    ΔΕΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ .

    Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ.


    ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και που ειστε ακομη με τον αμερικανο γιωργακη..

    οταν τα λεγαμε για αυτο το καθυστερημενο αλλοδαπι,καποιοι βριζανε.

    εταξε πολλα στους ξενους για να τον βαλουν στην εξουσια, λυσσαξε να κυβερνησει τοσα χρονια.

    ερχεται ο Ερντογαν και θα επισκεφτει και μονος του την Θρακη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΔΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ;ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΝΔ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑς ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παπαγιώτη πουλημένε πρασινοφρουρέ, σάλτ ακαι τσίμπα ένα αρχίδι που θα πιάσεις εσύ στο στόμα σου τον Αντώνη Σαμαρά, βρε κουραμπιεδόμυαλε.
    Τί τόν πέρασες;
    Καραγκιόζη σαν το Γιωργάκη, να τσαμπουνάει όλη μέρα μεγάλα και κούφια λόγια χωρί ςκανένα περιεχόμενο;
    Τέτοιες μαλακίες λέγανε και οι οπαδοί της αυτοκράτειρας Θοδώρας και πήρε κάτω στο βούρκο της ανυπαρξίας ολόκληρη την Αγία Οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο μόνος κομπάρσος στην ιστορία είναι ο Γιώργος που τρέχει πίσω απο το αφεντικό του τον Ομπάμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ
    ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΔΑΦΤΟΥΣ ...
    ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.
    ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟ ΤΑ 110 ΔΙΣ Ο ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ ΤΖΕΦΡΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΡΥΦΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΑ 10 ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΡΕ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΗ ΨΕΥΤΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΛΕΓΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ; ΟΥΣΤ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒLOOPERAKIA ΧΩΝΑΚΙΑ, ΑΣΤΟ.
    ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΤΖΕΦΡΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mέσα σε ελάχιστο χρόνο ο Αντώνης Σαμαράς έχει αναδειχθεί στη τελευταία ελπίδα και προσδοκία του λαού!
    Είναι ο λόγος που αχνοφέγγει κάποιο φως στη ζωή μας, είναι ο λόγος που μπορούμε ακόμη να μιλάμε και να υποστηρίζουμε ότι υπάρχουν και σήμερα άνθρωποι που πολεμάνε το σύστημα, ένα πολύ σκληρό σύστημα!
    Πιστεύω λοιπόν ότι γύρω του μπορούνε να συσπειρωθούνε όλες οι υγιείς δυνάμεις , και υπάρχουν, αυτής της χώρας και να χτυπήσουνε το σαθρό κατεστημένο που λεηλάτησε με κάθε τρόπο την πατρίδα, τον Έλληνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΠΑΡΑ-ΓΙΩΤΗ,ακόμη νά βάλλης τήν ''πέννα'' στόν κώλο σου καί νά σκάσης????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΠΑΡΤΙΔΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ.

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. «Η σεξουαλική επαφή με μολυσμένο άτομο που έχει ενεργό βλάβη, στο στόμα ή στα γεννητικά όργανα, είναι αιτία μετάδοσης του ιού του έρπητα. Κάποτε, η στοματική επαφή με τα γεννητικά όργανα, προκαλεί τη μετάδοση του ιού τύπου 1 στα γεννητικά όργανα ή του ιού τύπου 2 στο στόμα και στο πρόσωπο. »

    Ο ΓΑΠ έπαθε τη ζημιά από την ικανοποίηση που προσέφερε, ως άλλη Τζούλια, στους επιβήτορες του ΔΝΤ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !
    Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
    ΕΓΙΝΕ ΑΝΙΑΤΟΣ ΣΥΦΙΛΙΚΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΔΥΝΗΡΑ ΜΕΤΡΑ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΤΕ ΤΙΣ ΕΣΕΙΣ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΚΕ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΑΛΗΘΕYΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΘΕΙ,ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΑΝΕΙ...
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 587 ΔΙΣ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε απαπαπαπαγιωτη, πρεπει να εισαι πολυ δυστυχισμενος ανθρωπος, ολο με τη ΝΔ ασχολεισαι, διατριβη εκανες δημοσιογραφαρα! GET A LIFE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ? ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ τους πούστηδες και τις πουτάνες πασοκ.
    ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ.

    * ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ
    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ.
    Ο έρπης και πως αντιμετωπίζεται (για την κυβέρνηση δεν ξέρω)

    Ενημερώνουμε τους επικοινωνιολόγους του σχετικά με την εμφάνιση έρπη στα χείλη και πως ένας μαθητευόμενος μακιγιέρ μπορεί να τον καλύψει ώστε και ο ίδιος ο πάσχων να το ξεχάσει ότι έχει έρπη! :
    Ο επιχείλιος έρπης είναι μία λοίμωξη που οφείλεται στον ιό του απλού έρπητα και το χαρακτηριστικό του εξάνθημα μπορεί να κρατήσει από 7 έως και 14 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι για τουλάχιστον μία εβδομάδα θα… χαλάει την εμφάνισή σας!
    Επειδή όμως για όλα υπάρχει λύση, μην αγχώνεστε. Απλά ακολουθήστε τις συμβουλές μας και ο έρπης δεν θα φαίνεται καθόλου!
    Βήμα 1ο: Patch
    Χρησιμοποιήστε τα ειδικά patch που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Τοποθετήστε τα πάνω στο εξάνθημα και αφήστε τα όλη την ημέρα.
    Τα patch είναι πιο εξελιγμένα από τις κρέμες. Έχουν πιο άμεσα αποτελέσματα, «κρύβουν» λίγο την κοκκινίλα, μειώνουν τη φαγούρα και προστατεύουν το σημείο από τη σκόνη και τα μικρόβια.
    Βήμα 2ο: Βαζελίνη
    Λίγο πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ, βγάλτε το patch και απλώστε λίγη βαζελίνη, ώστε να μαλακώσει το σημείο. Αφήστε τη για 10 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε τη με λίγο χαρτί.
    Βήμα 3ο: Κονσίλερ
    Θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για να «καμουφλάρετε» το εξάνθημα. Προσέξτε όμως, γιατί ο έρπηις είναι μεταδοτικός. Δεν πρέπει να τον ακουμπήσετε με τα χέρια σας ή να έρθει σε άμεση επαφή με το προϊόν. Χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα για αυτό το σκοπό και με απαλές κινήσεις απλώστε το κονσίλερ στο σημείο.
    Βήμα 4ο: Make- up
    Απλώστε προσεκτικά το make-up σας σε όλο το υπόλοιπο πρόσωπο και αφού τελειώσετε, δώστε έμφαση στο σημείο που υπάρχει ο έρπης. Πάντα ταμποναριστά για να αφήνετε περισσότερο προϊόν στο σημείο.
    Βήμα 5ο: Πούδρα
    Πουδράρετε ταμποναριστά το σημείο, όπως κάνατε και με το make- up.
    Αυτά τα βήματα σας εξασφαλίζουν τέτοια κάλυψη που ακόμη και εσείς θα ξεχάσετε πως έχετε έρπη.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ.
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!
    ( ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚEΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ).

    ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ
    Αρ. Φύλλου 66 19Μαρτίου2003 ΝΟΜΟΣ ΥΠΆΡΙΘ.3126 Ποινική ευθύνη των Υπουργών.
    0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
    Άρθρο 1 Πεδίο εφαρμογής του νόμου 1. Πλημμελήματα ή κακουργήματα, που τελούνται από Υπουργό, .....................
    Αθήνα, 18 Μαρτίου 2003 0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
    0 ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΣΗΜΙΤΗΣ , ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ , ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,
    ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ,
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙΔΗΜΟΣΙΩΝΕΡΓΩΝ Β. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,
    ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Δ. ΡΕΠΠΑΣ , ΓΕΩΡΠΑΣ Γ. ΔΡΥΣ , ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ , ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
    X. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ , ΑΙΓΑΙΟΥ Ν. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ , Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    ΑΝ. ΠΑΝΝΙΤΣΗΣ , ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠ. - ΑΘ. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
    Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ , ΥΓΕΙΑΣΚΑΙΠΡΟΝΟΙΑΣ Κ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ , ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ,
    ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ X. ΒΕΡΕΛΗΣ , ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Γ. ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ ,
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Γ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ , ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤ. ΜΑΝΙΚΑΣ .
    Θεωρήθηκε και τέθηκε η Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους Αθήνα, 19 Μαρτίου 2003
    Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ
    ...................................
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ
    " ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ " ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.!!

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ = ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ = ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ = ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
    ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ = ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ

    ΣΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ, Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση