GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Σπηλιωτόπουλου για τη μεζονέτα στο Κολωνάκι...

Αιχμές κατά του Νικήτα Κακλαμάνη για τη διαρροή των εγγράφων! Την επιστολή με την οποία ο Άρης Σπηλιωτόπουλο ς απαντά στο ρεπορτάζ της εφη...

Αιχμές κατά του Νικήτα Κακλαμάνη για τη διαρροή των εγγράφων!

Την επιστολή με την οποία ο Άρης Σπηλιωτόπουλος απαντά στο ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" για την αγορά της μεζονέτας στο Κολωνάκι διένειμε το Γραφείο του.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι αιχμές για τη πηγή προέλευσης των στοιχείων, σχεδιαγράμματα κλπ, και τη σκοπιμότητά της - τα συνδέει ευθέως με τον δήμο της Αθήνας και τις επικείμενες εκλογές στην Αυτοδιοίκηση...
Η επιστολή έχει ως εξής:

Αθήνα, 10 Μαΐου 2010
«Είναι γνωστό ότι η κριτική των δημοσιογράφων προς τα δημόσια πρόσωπα είναι στοιχείο, όχι απλώς χρήσιμο, αλλά απαραίτητο για την ελευθερία του Τύπου και, κατ' επέκταση, την Δημοκρατία μας. Προσωπικά έχω δεχθεί πολυποίκιλες κριτικές και σχόλια, τα οποία στην πλειονότητά τους αντιμετώπισα πάντοτε αδιαμαρτύρητα, εκτιμώντας ότι...
εκπορεύονταν από καλή πρόθεση και, το κυριότερο, επικεντρώνονταν στις πολιτικές μου επιλογές, αποφάσεις και πράξεις.»
«.Κατά το χρονικό διάστημα της αγοράς της οικίας μου το έτος 2006, ούτε δημόσια θέση κατείχα, ούτε δημόσιο αξίωμα (πλην της βουλευτικής ιδιότητας) και προπάντων δεν διαχειριζόμουν δημόσιο χρήμα. Μου προκαλεί εντύπωση η παραπομπή του δημοσιεύματος «που πήγαν τα λεφτά μας», ενώ εκείνη την εποχή δεν γνώριζα, ούτε καν υποψιαζόμουν, ότι θα υπουργοποιηθώ, η πλειονότητα δε των συντακτών των παραπολιτικών στηλών με ανέφερε ότι βρίσκομαι «εκτός κύκλου Καραμανλή» και ως «πολιτικά τελειωμένο», λόγω της μη υπουργοποίησής μου και της αποστάσεως μου από ηγετικές ομάδες και κυβερνητικά σχήματα ... Έπραξα όπως θα έπραττε ο κάθε Έλληνας πολίτης, προκειμένου να αγοράσει ένα σπίτι στη πόλη που κατοικεί, χωρίς ιδιώτες δανειστές, όπως πολλές φορές εμφανίσθηκαν στην πολιτική ζωή του τόπου, χωρίς μίζες από ανταλλακτικά και παραλαβές άστοχου υλικού και χωρίς πολυτελή εξοχικά με πισίνες και με μια ντουζίνα τουαλέτες, τα οποία σήμερα εκμισθώνονται αντί χιλιάδων Ευρώ την εβδομάδα, προς συμπλήρωση των οικονομικών των κατόχων τους. Επιπρόσθετα κανείς πολιτικός αναλυτής το 2006 είχε τη γνώμη ότι οι εκλογές θα γίνουν νωρίτερα, όπως έγιναν τελικά τον Σεπτέμβριο του 2008 και κανείς δεν πίστευε, ότι θα καταλάβω κυβερνητική ευθύνη Υπουργείου. Επομένως πρόκειται για μια αγορά μιας οικίας σε περίοδο αποκλειστικής βουλευτικής δραστηριότητας, με εκποίηση άλλου περιουσιακού στοιχείου μου και λήψη δανείου, όπως σαφώς, ορισμένως και ευσύνοπτα περιέχεται στο «πόθεν έσχες» μου.»
«.Η οικία που αγόρασα είναι παλαιά, δεν ήταν σε νεότευκτη οικοδομή και δεν ήταν σε άρτια κατάσταση. Αυτά τα αδιάψευστα πραγματικά δεδομένα, δηλαδή η παλαιότητα και η μη καλή κατάστασή της οικίας, δικαιολογούν πλήρως το τίμημα που κατεβλήθη, το οποίο ήταν το εύλογο και σε πλήρη εμπορική αντιστοιχία και αξία κατά το χρόνο κτήσης της. Στη περιοχή που βρίσκεται η οικία μου δεν υπάρχει ούτε ένα συγκριτικό στοιχείο, κατά το 2006, το οποίο να αναφέρεται σε τιμές που αναγράφει το δημοσίευμα. Είναι πέραν πάσης πραγματικότητας και δεν μπορούν να αποδοθούν τέτοια ποσά, εκείνη την εποχή, στην συγκεκριμένη αγορά ούτε καθ' υπόνοια.»
«.Αναφέρεται το δημοσίευμα για έπιπλα οίκων του εξωτερικού, όπως αυτά που είχα χρησιμοποιήσει στο γραφείο μου ως Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Είναι γνωστό σε όλο τον Ελληνικό λαό, αλλά προ πάντων στους πολυπληθείς διαδοχικούς επισκέπτες των γραφείων που χρησιμοποίησα, ως Υπουργός, ότι ουδέποτε αγόρασα εξοπλισμό γραφείου, αλλά και στα δύο Υπουργεία που τοποθετήθηκα, άφησα ακέραιο τον εξοπλισμό των γραφείων, όπως ακριβώς τον βρήκα από τους προκατόχους μου και δεν άλλαξα το παραμικρό. Αδιάψευστος μάρτυρας, επαναλαμβάνω, οι εκατοντάδες επισκέπτες που συνεργάσθηκαν μαζί μου και με επισκέφθηκαν κατά την περίοδο αυτή.»
«Κατά το 2006, έτος αγοράς της οικίας μου, επωλήθη το μόνο περιουσιακό στοιχείο που είχα στην Πάτρα, επειδή πλέον η κοινοβουλευτική δραστηριότητά μου είχε παγιωθεί στην Αθήνα και δεν υπήρχε πιθανότητα επιστροφής στην γενέτειρά μου. Ένα σπίτι είχα στην Πάτρα, επωλήθη και ένα μόνο σπίτι έχω στην Αθήνα. Γεγονός και πρακτική που ακολουθούν χιλιάδες συμπολίτες μας, πώληση ενός περιουσιακού στοιχείου και λήψη δανείου για την απόκτηση του μόνου ακίνητου που έχω και κατοικώ σε αυτό. Δεν προστέθηκε κάτι στη προσωπική περιουσία μου, όπως συμβαίνει στην πλειονότητα, αλλά εκποιήθηκε το μόνο περιουσιακό στοιχείο μου και αγοράσθηκε η μοναδική κατοικία μου.»
«.Η όλη εμπλοκή του ονόματός μου στην διαχείριση δημόσιου χρήματος, κατά την εποχή που δεν είχα διαχείριση δημόσιου χρήματος και μάλιστα για αγορά του μόνου περιουσιακού στοιχείου μου πριν από 5 χρόνια προκαλεί εύλογα ερωτήματα. Τα ερωτήματα αυτά εντείνονται επειδή στο δημοσίευμα περιέχονται δημόσια έγγραφα (σχεδιαγράμματα), τα οποία είναι νομίμως κατατεθειμένα στην Πολεοδομία του Δήμου Αθηναίων, σε συνδυασμό δε με την φημολογούμενη ανάμειξή μου στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δημιουργούν «εντυπώσεις» και επιτείνουν την καλοπροαίρετη απορία από πού διοχετεύθηκαν και πως βρέθηκαν δημόσια έγγραφα μεν, τα οποία, όμως, δεν χορηγούνται σε τρίτους.»
«.Όλοι ανεξαιρέτως οι φορείς του Τουρισμού και της Παιδείας, εξήραν την πολιτική και προσωπική προσπάθειά μου, να προωθήσω το Ελληνικό τουριστικό προϊόν στη παγκόσμια τουριστική αγορά και να εδραιώσω την ποιότητα στον χώρο της Παιδείας, γεγονός το οποίο επισφραγίστηκε με απουσία εντάσεων σε όλες τις βαθμίδες καθ' όλη τη περίοδο της θητείας μου.»
Με εκτίμηση
Άρης Σπηλιωτόπουλος

16 σχόλια

  1. Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΘΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΘΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΣ.
    ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ.
    Ο ΜΠΟΥΧΕΖΑΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΠΟΥΧΕ Ο ΜΑΚΗΣ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΠΕΤΑ ΑΝΑΡΙΧΩΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ .
    ΑΥΤΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΣΑΠΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΡΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΑΛΑ.
    ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΡΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ.
    ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την μπανιερα δεν μας λες τιποτα τι νερο βαζεις μεσα, περιε μηπως χωριατη λιμοκοντορε το κολονακι σου ελειπε χωριατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε μαλάκα Σπηλιοτόπουλε η εφημερίδα γράφει ότι στο συμβόλαιο δήλωσες τίμημα όσο ακριβώς η αντικειμενική αξία της εφορίας. Αυτό είναι αλήθεια ή ψέμα; Αν είναι αλήθεια, τότε είναι δεδομένο ότι α)απέφυγες φορολογία και β)καταστρατήγησες τον νόμο για το "πόθεν έσχες". Απάντησε , λοιπόν, σε αυτό το ερώτημα. Δήλωσες την αντικειμενική και μόνον, ναι ή όχι. Αν ναι , τότε εξαφανίσου από την πολιτική. Και εάν δεν το καταλαβαίνεις ο ίδιος, τότε ας στο πει ο αρχηγός σου ο ξύπνιος, που όλο προτάσεις κάνει, για την εξυγίανση του δημόσιου βίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΙΣΧΥΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΕ 5, 10,ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΚΟΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από σήμερα Δευτέρα, και λίγες μόνο ημέρες πριν την άφιξη του κ. Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, ξεκινούν οι προκαταρκτικές εργασίες για την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στη Διοίκηση Βοτανικού του Πολεμικού Ναυτικού.


    ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ...

    ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΞΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ma i diorofi mezoneta sto kolonaki me thea tin akropoli einai to "MONADIKO AKINITO POU DIATHETEI" to paidi...na kanoume kanenan erano gia ton arouli ton lipithike i psixi mou na einai me ena mono akinito...!

    p.s. to pio oraio einai ekei pou dilonei pos den eixe kanena dimwsio aksioma (san na anagnorizoun kai oi idioi siga siga oti to voulefteis den einai akrivws aksiwma...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η επιθεση στον αρη ηταν προσχεδιασμενη απο τον κακλαμανη
    ρεπορταζ χωρις περιεχομενο και ουσια. ο Θεμος θαμας πει που βρηκε τα λεφτα για τη βιλαρα που μενει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α ΡΕ ΑΡΟΥΛΗ...Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ....ΣΑΝ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗ "ΣΑΛΩΜΗ"....ΒΡΕ ΧΡΥΣΟΥΛΙ ΜΟΥ...ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2007 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 2008.....ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ ΕΚΑΝΕΣ, ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ "ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ..." ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΚΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ 08 (4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2004). ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΒΟΥΛΗ....ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ....ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ...ΕΤΣΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ.....ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΤΥΧΙΑ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ, ΜΠΕΣ ΜΕ ΣΤΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΟΥΜΕ ΕΝ ΗΡΕΜΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nαι, αλλά και μερικοί "μπλόγκερς" όπως ο Σωκράτης Γκιόλιας, στο blog των Κοντομηνά-Θέμου, γράφουν τόνους μαλακίες.
    Τόνους!
    δείτε εδώ

    10 Μαΐου 2010 2:03 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΔΙΑ....(τώρα τι παιδιά!!!!
    εμπρός ζώα του κερατα.
    ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.

    ΟΜΠΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΛΙΟ..

    ΟΜΠΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΝ ΚΑΘΗΚΟΝ.
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ..ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ..ΜΙΑ..ΜΙΑ..
    ΠΑΜΕ...

    10 Μαΐου 2010 2:15 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    χεσε μέσα toktiko ο Γκόλιας.
    ΥΠΗΡΕΤΗΣ 5 ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ
    1) ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ
    2) ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    3) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
    4) ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
    5) ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ.

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ
    χέστε τον...τίποτε άλλο δεν αξίζει αυτό το απόβλητο.

    10 Μαΐου 2010 2:20 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    του Μόμπολα, όχι πλέον!
    αλλά το άτομο είναι ο κλασικός ποντικομούρης,με σύμπλεγμα κατωτερότητας, που η μόνη του ικανοποίηση είναι η ψεύτικη επισκεψιμότητα που του δίνουν τα ρομποτάκια του ΑΛΦΑ. ο Κοντομηνάς υποχρέωσε και τα άλλα τσουτσέκια (κάτι αδερφές που κάνουν εκπομπή με τη Ναταλία Γερμανού κάθε Σάββατο πρωί), κατακλέβει όλα τα ειδησιογραφικά sites χωρίς ποτέ να βάζει πηγή, αλλά δήθεν "αναγνώστης"...
    γενικά πρόκειται για μεγάλο τρόμπα!
    Όπως τα αφεντικά του δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ,
    Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
    Ο ΑΛΑΖΩΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ,
    O ΑΡΟΥΛΗΣ ΚΟΛΟΤΡΙΒΕΤΑΙ

    ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΝΤΟΡΟ-ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ (συγγενεις,κουμπάροι ,φίλοι κολλητοί και σφουγγοκωλάριοι )ΕIΧAΝ ΣΤΗΣΕΙ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ.

    XΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ
    Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑΞΩΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΟΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ
    (οι επί-δεξιοι κ-λοι θέλουν και επιδέξιους καμπινέδες)

    ΑΡΟΥΛΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

    ΑΙ ΣΥΧΤΙΡ ΑΧΡΕΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ ΤΟΥ Κ--ΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑΣ
    (ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΝΗΣ ΜΟΥΣΤΙΑΣ…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πασοκ

    Αντιπαλος μας ειναι οι αγορές, δηλ. οιτραπεζες και οι ολιγαρχες!

    Οι αγορες δεν ειναι αορατες εχουν ονοματεπωνυμο: ειναι οι ληστρικοι τραπεζιτες και ολιγαρχες.

    Αρα αφου αντιπαλος ειναι οι τραπεζιτες γιατι τους δινετε 10 δις επιπλεον των 28 δις και γιατί δεν ψηφιζετε τον νομο περι υπερδανεισμενων??

    Γιατί δεν κλεινετε τα μισα τραπεζικα υποκαταστηματα και τις εταιρειες ενημερωσης - κατασχεσης και να ανοιξετε παραγωγικες επιχειρησεις?

    Καποιοι κοροιδευουν καποιους ή αυτοκοροιδευονται?

    Αυτα λεγανστη Μηλιωνη σημερα!

    Τακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O JEFFREY [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμμένοι κττ] που ψήφισαν τον νόμο για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα εκτελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι, μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλάς ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τα πουσταρια τσακωνονται μεταξυ τους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Α καλααααα!! Οι δημοσιογράφοι έχουν λαλήσει πια! Βαράνε όπου βρουν! Δεν ξέρω αν έχει δίκιο ο Αρης αλλά είναι μες στο γενικότερο κλίμα, έχει κι αυτός λαλήσει! Μ'αρεσει όμως που κατευθείαν βρήκε ποιος φταίει. Μου θυμίζει τη φράση του λαού μας "τα παράπονά σας στο δήμαρχο"! Χα χα χα χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση