GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα έχει το δίλημμα η Ντόρα...

Θα πειθαρχήσει στον Σαμαρά ή θα διαφοροποιηθεί και θα διαγραφεί; Σαφές το δίλημμα που έχει η Ντόρα Μπακογιάννη και οι βουλευτές που συμφων...

Θα πειθαρχήσει στον Σαμαρά ή θα διαφοροποιηθεί και θα διαγραφεί;

Σαφές το δίλημμα που έχει η Ντόρα Μπακογιάννη και οι βουλευτές που συμφωνούν μαζί της, μετά τη δήλωση Σαμαρά για καταψήφιση των μέτρων που άλλαξε τα δεδομένα.
Θα συνταχθούν με την γραμμή του αρχηγού ή θα...

 επιμείνουν στο "ναι" με τον κίνδυνο διαγραφής;
Η πρώτη αντίδραση στις τάξεις των βουλευτών που τάσσονταν υπέρ της υπερψήφισης ήταν το "μούδιασμα". Ορισμένοι εξ' αυτών έλεγαν ότι θα περιμένουν να ακούσουν την "εναλλακτική πρόταση" του κ. Σαμαρά πριν πάρουν οριστική απόφαση για την ψηφό τους.
Βρισκόμαστε εν όψει εξελίξεων στη ΝΔ;

26 σχόλια

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ.ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.ΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΝΥΧΤΩΣΑΜΕ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣ.ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 32 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΑΚΕΤΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ.ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.


    ΤΩΡΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΣ' ΤΗ ΝΥΧΤΑ.


    ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΕ.

    ΟΙ ΨΩΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗΣ . ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
    ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΕΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ .
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΥΟΥΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ψηφίσουν Ναι και να ανεξαρτητοποιηθούν! Να πουν Όχι στο λαικισμό και τη δημαγωγία του Σαμαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Κώστας Καραμανλής εδραιώθηκε σαν πραγματικός αρχηγός της Ν.Δ. μόνο όταν διέγραψε, σε ένα βράδυ μέσα, τους Μάνο, Αδριανόπουλο, Σουφλιά και Κοντογιαννόπουλο.
    Τί περιμένεις Αντώνη;
    Στείλτην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε να αποφασίσει η Ντόρα τι θα ψηφίσει γιατί ο Ελληνικός λαός αυτή την εποχή ζει με αυτόν τον προβληματισμό. Δεν μπορεί να κοιμηθεί για την ακρίβεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η πρόταση της Ντόρας για υπερψήφιση του επαίσχυντου Νομοσχεδίου (λέτε να της ανέθεσαν εργολαβικά να πείσει τον Σαμαρά να αλλάξει γνώμη?), αποτελεί ένα ακόμη θανάσιμο λάθος του Μητσοτακέϊκου. Ένα προηγούμενο ήταν και η πρότασή της για αποδοχή του "σχεδίου Αυνάν".
    Άϊντε να δούμε μέχρι πού θα φτάσει η οσφυοκαμψία της προς τους Αμερικανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κοίτα ..κοίτα ένας παλαιολαός,
    θα λέει ο Γιώργος ο χαζός...
    αλλάχ μου..τι παλιολαός ..
    ο Ελληνικός !!!!!!!!!!!!

    ..να μην θέλει να πεινάσει !!!!
    ο παλαιολαός.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να καταψηφήσει και να φύγει από το Κόμμα κ επιτέλους να κάνει δικό της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΝΤ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΕΕ ΣΕ ΗΠΑ!
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ,ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙΤΕ.ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΟ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΖΟΜΠΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ.ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΣΟ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ.
    ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΝΤ Η ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.ΟΣΟΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ.ΓΕΛΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙΚΤΡΑ.
    ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.
    ΟΛΟ ΑΥΤΟ το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑ.
    ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΛΛΑ 30:ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΟ;;;
    ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΔΑΥΤΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΛΑ ΥΠΑΚΟΥΝ .


    ΔΕΝ ΡΩΤΏΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΓΝΩΜΗ .

    ΑΠΛΑ ΥΠΑΚΟΥΝ .!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. _________________________________
    ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ… ο πιλότος του ελικοπτέρου του κύριου πρωθυπουργού να αρχίζει να ζεσταίνει το ελικόπτερο.
    Το σχέδιο διαφυγής τίθεται σε ισχύ. Αρζεμπαιτζάν, η χώρα των political celebrities…

    ΤΟ MEGA κανάλι της ΧΟΥΝΤΑΣ
    δεν μπορεί να τον σώσει
    ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ
    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    παραμόνο την τράπεζα εδώ
    και 3 ώρες !!!!

    ΚΑΗΚΑΝ ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ οι ΤΑΓΑΜΑΤΑΡΧΕΣ
    TH ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠρεπεντεροΚαψηΤσίμηδεΣόμπολοι
    ΣΤΗΝ συνείδηση του λαού.
    Τρέμ.ετε
    Η ΣΤΑΜΠΑ ΣΑΣ ΜΠΗΚΕ ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ__________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ + ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΣΜΟΣ + ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΣ = ΕΣΜΟΣ ΑΧΡΕΙΩΝ, ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΔΗΦΑΓΩΝ…ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ.

    Απέτυχαν ολοι τους οικτρά. Καιρός να απολογηθούν ,να τιμωρηθούν και να αποβληθούν αιωνίως ,με την ελπίδα να γεννηθεί κάτι καινούργιο.
    Στην Ελλάδα που δεν υπάρχει πολιτικό φιλότιμο, για να αποχωρήσει έστω κι ένας από τους υπεύθυνους της εθνικής κατρακύλας , στην Ελλάδα που δεν υπάρχει ούτε ένας εισαγγελέας να αρπάξει τα λαμόγια (πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες, πολιτικάντηδες και παραπολιτικούς) και να τα μπουζουριάσει στη στενή ο λαός πρέπει να αντιδράσει.
    Ο λαός δεν θα αργήσει να ξεσηκωθεί και τότε…

    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ: ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ AXΡΕIΟΙ, ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ , Η ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΝΤΟΡΑ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ , ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ , ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ Η ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ, ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΘΕΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ.
    [ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ, ΤΗΝ ΑΕGEAN, ΤΗΝ ΑΓΕΤ, ΤΟ ΞΥΣΤΟ , ΤΟΝ ΟΤΕ , ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ, ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΤΛ. ΚΤΛ.. ΚΤΛ…]
    Αγαπητέ Πρόεδρε της Ν.Δ. κύριε ΣΑΜΑΡΑ,
    Στην σημερινή ρευστή κατάσταση, απαιτείται το πλήρες ξεκαθάρισμα κάθε ηθικής εκκρεμότητας κατά απόλυτη προτεραιότητα, για να αποκατασταθεί η απολεσθείσα αξιοπιστία της πολιτικής στη χώρα μας .
    Η ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΙΕΜΕΝΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΡΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ , ΜΑΖΙ ΔΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥ-ΣΙΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ Ν.Δ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.
    ΝΤΟΡΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ , ΑΔΙΑΒΛΗΤΑ,ΕΝΤΙΜΑ, ΑΞΙΑ , ΜΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ, ΜΗ ΥΠΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΝΟΔΟΥΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΊ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΕΙΘΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΤΟΡΟ-ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ
    Η παρουσία και μόνον αυτού του φθηνού κλώνου του Μητσοτακισμού
    ( ενσάρκωση της διαπλοκής, της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας ) στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υποβαθμίζει το επίπεδο της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας και αποτελει τροχοπεδη για την αναταση της παραταξης.

    Ύστερα απο 20 χρόνια Ντοροκρατίας και φαυλοκρατιας στο κομμα με νωπη παλλαικη εντολη αλλαξε ο προεδρος, ας τον αφησουμε λοιπον ησυχο να εφαρμοσει εστω για λιγο το προγραμμα του και στο περασμα του χρονου θα φανει το αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΝΤΟΡΑ ΑΚΡΙΒΕΣ , ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ,ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ,ΜΙΑ ΑΡΙΒΙΣΤΡΙΑ ΑΛΑΖΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΚΑΤΑΨΗΦΗΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΨΗΦΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.

    Οι μέθοδοι διοικησης ,οργανωσης και εκτελεσης της ΝΤΟΡΑΣ είναι γνωστές εδώ και περισσότερα από 20χρόνια.Δολοπλοκίες, υπογειες διαβολες,υπολογες φιλικες συναναστροφες με μόνο στόχο την προσωπική ανέλιξη ,την οικογενειακη επικρατηση και την μακιαβελικη απολαυση της εξουσιας.

    ΠΑΝΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΥΣΟΔΟΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΓΝΩΜΟ ,ΚΑΘΕ ΑΞΙΟ ΚΑΘΕ ΜΗ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
    AEI SYXTIR ΞENODOYLOI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΕΟ-ΔΩΡΑ !!! Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΓΕΝΝΗΤΗ , ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΗ, ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ….
    Την ηττημένη Ντόρα οι υποτακτικοί κομματάρχες της , την προσκυνάνε ακόμη.Δεν εχουν καταλαβει ότι περασε η ημερονηνια ληξης της ντορο-κρατιας. Ταυτόχρονα διαδίδουν φήμες για νέο κεντροδεξιό σχήμα των οικονομισάριων,των λαδιαριδων των ουτιδανων . Στην πραγματικότητα η κυράτσα , όχι μόνο κόμμα δεν μπορεί να ιδρύσει άλλα ούτε απόκομμα .Ξυνεται στην γκλιτσα του σαμαρα για εικονικη διαγραφη Στην ουσια δεν αξιζει δεκαρα,ουτε για ανακυκλωση ,της απομενει μονο η εθελουσια απόσυρση…
    Ουαί της ηττημένης…Η Ντόρα μοιάζει εντελώς σαν μια καλαμιά στον κάμπο.
    Ραμολιμέντα της πολίτικης ,δευτεροκλασάτοι και αχρείοι αποτελούν πλέον τον εσμό της πορφυρογεννητης Ντορα-κουλας ομοουσιο τεκνο και ακριβες φωτοαντιγραφο του εφιάλτη δράκουλα..

    Ασχολούμενοι οι οπαδοί της Ν.Δ. μεν την εκπεσούσα της εξουσίας γυνί ,της δίνουν αξία μεγαλύτερη από αυτήν που διαθέτει στην παρούσα συγκυρία . .Οι σοβαροί οπαδοί την αντιμετωπίζουν ως τελειωμένη στο κόμμα της Ν.Δ.

    Αν ο ΣΑΜΑΡΑΣ δεν αποβάλει από το κόμμα την προθιερεια της διαπλοκης,της φαυλοκρατιας και της ξενοδουλειας , θα τη βρίσκει διαρκώς μπροστά του.
    Oταν η Ρηγίλλης καθευδει γιατι η Ντορα να αλλαξει ροτα,
    ΑΕΡΑ –ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ
    ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΝΤΟΡΑ,Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ , ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ,ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΤOΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΘΕΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ.
    [ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ,ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ, ΤΗΝ ΑΕGEAN, ΤΗΝ ΑΓΕΤ,ΤΟ ΞΥΣΤΟ ,ΤΟΝ ΟΤΕ ,ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ,ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΤΛ. ΚΤΛ.. ΚΤΛ…]
    ΕΠΙΤΙΜΕ ,ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕ, ΚΑΙ ΛΑΟΜΙΣΗΤΕ … ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ ,ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗΣ.
    ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΑ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΜΝΗΜΩΝΑ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΤΩΡΑ , ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ...
    ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ -ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ντόρα: "Πλήρωσα τα λάθη της κυβέρνησης Καραμανλή"
    Κάτσε φρόνιμα ΝΤΟΡΙΤΣΑ
    Πες Ντοριτσα τι γυρεύεις
    κι όλο θες να με παιδεύεις
    κάτσε φρόνιμα σου λέω
    μη με τυραννάς και κλαίω
    κι άσε τώρα τα γινάτια
    να χαρείς τα δυο σου μάτια

    Αγαπητέ Πρόεδρε της Ν.Δ. κυριε ΣΑΜΑΡΑ,
    Ξεκινώντας την αρχηγικη σας σταδιοδρομία με νωπή την λαϊκή εντολη θα πρέπει να λαβετε υποψην σας ότι σας επιλεξαμε όχι μόνο για την πολιτικη σας πλατφόρμα αλλα και για την καταργηση της οικογενοιοκρατιας ,του νεποτισμου και της απαλλαγης μας από την ριζωμενη φαυλοκρατια…
    Η χώρα κατεληξε πρωταθλητρια της διαφθορας ,της διαπλοκης και της μιζας . Η απαξίωση θεσμών , προσώπων και η κατάχρηση του δημόσιου χρηματος εχει αμεση σχεση με τον καταψηφισθεντα εσμο των ανίκανων υπουργων του αχρειου επιγονου Κωστάκη Μπουχεσα ( των βουλγαρακη, ρουσοπούλου, αλογοσκουφη , φαυλοπουλου, λιάπη, μπακογιάννη, πετραλια, παυλίδη κτλ ανίκανων, αχόρταγων και απληστων… )
    Στην σημερινή ρευστη κατάσταση, απαιτείται το πλήρες ξεκαθάρισμα κάθε ηθικής εκκρεμότητας κατά απόλυτη προτεραιότητα, για να αποκατασταθεί η απολεσθείσα αξιοπιστία της πολιτικής στη χώρα μας .
    ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ... (ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ)
    ΕΞΩ ΟΙ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΙ...
    ΕΞΩ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ...
    ΕΞΩ ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΤΟΡΟ–ΩΔΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ
    (Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΤΑΙΕΙ)

    ΝΤΟΡΑ ¨. Προς κάθε οπαδό – ψηφοφόρο της Ν.Δ.

    Δε φταις εσύ η φαντασία μου τα φταίει
    που μ’ έπλασε όπως ήθελε αυτή
    η αρχομανία μου που χρόνια με γελούσε
    πως θα μου ρίξεις την ψήφο σου την θετική

    Μα ποιο είναι κείνο το όνειρο
    που βγαίνει πάντα αλήθεια
    και δεν αφήνει χαρακιές στις περισσότερες καρδιές
    και μια πληγή στα στήθια

    Δε φταις εσύ η εξουσιομανία μου τα φταίει
    Γι αυτό μην κλαις που φεύγω τώρα βιαστικά
    σε μένα τώρα πια ταιριάζει για να κλάψω
    για της αρχηγίας τα χαμένα υπερθετικά

    Μα ποιο είναι κείνο το όνειρο
    που βγαίνει πάντα αλήθεια
    και δεν αφήνει χαρακιές στις περισσότερες καρδιές
    και μια πληγή στα στήθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΠΡΩΘΙΕΡΕΙΑ THΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΘΕΟ-ΔΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΙΣΙ-.ΔΩΡΑ KOYBEΛΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ –ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΑΚΟΠΩΣ ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ,ΨΑΧΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ…
    Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ , ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΠΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ (και παραλίγο σαν επιβήτωρ αλόγων και αλόγας και αρχιεπίσκοπος πάσης Ελλάδος αν οι οπαδοί δεν έβαζαν χαλινάρι στην αρχομανία τους) ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΗ ΙΠΠΟ-ΤΡΟΦΙΑ.
    ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ,ΘΑ ΡΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΣΟΥΛΑ ΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΠΟΣΤΑ...

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΖΑΓΟΡΙΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΑΠΛΗΣΤΑ, ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΙΛΗΜΜΑ Η ΝΤΟΡΑ Η ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΣΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.

    ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΣΣΑ ΤΡΑΒΑ.

    ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.ΜΑΣ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΤΟΡΑ H ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ, ΠΡΩΘIΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΜΕ ΑΧΑΛΙΝΩΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΑΖΩΝIΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΠΙΖΗΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΑΞΙΑ ( ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ ), ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΒΕΡΓΚ)

    ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ, ΓΙΑΝΝΑ ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΤΛ.) ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ Η ΦΑΤΑΟΥΛΑ.

    ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ
    (ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Η ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ , ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

    OΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ , ΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ, ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ , ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ .

    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΜΑΡΑ , ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ Ν.Δ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΧΡΕΙΑΣ , ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΦΕΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΤΕΡΟ .
    ΕΙΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση