GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ψυχολόγο πήγε ο Αλογοσκούφης...

...κι ετοιμάζεται να εγκατασταθεί μόνιμα στο Λονδίνο! Από τον Δημήτρη Γιώτη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Σύμφωνα με άκρως επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο ...

...κι ετοιμάζεται να εγκατασταθεί μόνιμα στο Λονδίνο!

Από τον Δημήτρη Γιώτη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σύμφωνα με άκρως επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο πρώην υπουργός Οικονομικών και ένας εκ των βασικότερων υπευθύνων για τη τωρινή τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας επισκέφθηκε (χθες το πρωί;) γνωστό ψυχολόγο του Κολωνακίου.
Ο κ. Αλογοσκούφης είναι έντονα ψυχολογικά φορτισμένος μια και οι φωνές που τον καταδεικνύουν ως κύριο υπαίτιο για τα οικονομικά μας χάλια το τελευταίο χρονικό διάστημα πυκνώνουν. Τα περιστατικά αποδοκιμασίας είναι αλλεπάλληλα ενώ ακόμα και οι ίδιοι στενοί του συνεργάτες έχουν αρχίσει να απομακρύνονται διαπιστώνοντας πως ουσιαστικά είναι τελειωμένος πολιτικά.
Έχει ήδη πληροφορηθεί πως ο Σαμαράς είναι θέμα χρόνου να τον διαγράψει και είναι ...
ιδιαιτέρως δυσαρεστημένος με πολλούς πρώην συναδέλφους του που καταφέρονται με βαριές εκφράσεις εναντίον του. Ο μόνος που διαφαίνεται πως συγκρατημένα τον στηρίζει είναι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.
Γνωστός θαμώνας της καφετέριας JK του Κολωνακίου μας εκμυστηρεύθηκε πως ο κ. Αλογοσκούφης σκέφτεται όσο ποτέ άλλοτε να μεταβεί για μόνιμη εγκατάσταση στο Λονδίνο. Μάλιστα δεν έκρυβε την ανησυχία του και τον προβληματισμό του για το επεισόδιο πολιτών με τον Απόστολο Κακλαμάνη κάτι που τον ανάγκασε να ζητήσει από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη περαιτέρω μέτρα φύλαξης.

41 σχόλια

  1. Πολίτες Προσοχή

    Αυτό το διάστημα βγαίνουν (τολμούν ακόμα) στα ΜΜΕ διάφοροι καραγκιόζηδες πολιτικοί παντός χρώματος και κόμματος για να υπερασπιστούν το σαρκίο τους και την επαγγελματική συντεχνία τους.

    Στην ερώτηση "Δεν πρέπει κάποιοι να πάνε φυλακή επιτέλους;" ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ απαντάνε οτι το θέμα τώρα δεν είναι να προσωποποιήσουμε λάθη και ενοχές αλλά να "σώσουμε" τη χώρα.

    Δηλαδή το να πάνε οι κλέφτες, τα λαμόγια και όσοι διασπάθησαν το Δημόσιο χρήμα φυλακή είναι "προσωποποίηση" ευθυνών, κατά τους "ευγενείς" επαγγελματίες θεατρίνους της πολιτικής.

    Ενώ το να σου κόβουν το μισθό, τη σύνταξη, τις παροχές υγείας παιδείας κλπ και να σε ρίχνουν κάτω από το όριο της φτώχειας εσένα και τα παιδιά σου είναι "συλλογική εθνική προσπάθεια και ευθύνη"!!!!

    Σήμερα πρωί άκουγα τον Κωνσταντόπουλο (πρώην ΣΥΝ) στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ να λέει το ίδιο τροπάριο...υπερασπιζόμενος τη συντεχνία του.

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ!

    ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΚΟΠΡΙΑ!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Λονδίνο?

    Στο διάολο να πάει και ακόμα πιο μακρυά!

    Εν τω μεταξύ, ευελπιστούμε να πέσει η κυβέρνηση του ψευτόγιωργου, και να αναλάβει μία ανεξάρτητη κυβέρνηση που θα οδηγήσει στη φυλακή κάθε πολιτικό κάθαρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενας απο τους κυριους υπευθυνους της της καταστροφης μας ζητα να του χορηγηθει και επι πλεον προστασια?
    δηλ. να τον πληρωνουμε κι απο πανω?
    Ρε ειμαστε καλα σ'αυτο τον τοπο!!!
    Αντι να τον βουτηξουν και να τον χωσουν στη "στενη" για εγκληματα κατα της Ελλαδος ζητα και τα ρεστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΗΔΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΤΗ ΚΡΙΣΗ.

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΖΑΧΑΡΕΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΚΑΝΕΛΗ, ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΑΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ "ΓΕΡΜΑΝΟ" ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ, ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ *ΟΛΩΝ* ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ???
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ???

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΕΙΣ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ".

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΙΝΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ.

    ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΣΑΣ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΘΑ ΚΑΤΑΛΉΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΙΟ.

    ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ *ΟΛΟΙ* ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να παει στα κομματια ο αλητης,εχει φαει τοσα και θα εχει να τρωει για καιρο, ας αφησει ησυχη την Ελλαδα την οικονομια,την χωρα ,γιατι αν μεινει θα τις τρωει οπου και αν εμφανιζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. E KAΛΑ ...ΚΑΙ !!!

    ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΠΡΩΚΟΤΟΛΟΓΟ ΠΑΣ.
    ΚΑΙ Η ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΣΟΥΦΡΑΣ ΣΟΥ
    ΔΕΝ ΓΙΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΡΩΚΤΙΚΗΣ ΠΛΥΣΗΣ
    ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΠΑΕΙ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ
    ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να πάει και σε ψυχίατρο αυτός που έκανε ανθρώπους να πηδήξουν από μπαλκόνια...
    Να πάει στο Λονδίνο αλλά πρώτα να φροντίσει ο κ Παπανδρέου να του δημευθεί το μέρος εκείνο της περιουσίας του που προήλθε από τον θώκο εξουσίας που κατείχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ήθελα κάποιος να μου εξηγήσει τι κρύβεται πίσω από την ασυλία που απολαμβάνει ο Καραμανλής. Θεωρώ αδιανόητο σε μία τέτοια τραγική περίοδο για τον ελληνισμό:
    α) να μην ακούγεται καθόλου το όνομα του κύριου υπαίτιου της εθνικής καταστροφής,
    β) να μην καλείται από τα ΜΜΕ σε καθημερινή βάση και ΔΗΜΟΣΙΑ να δώσει εξηγήσεις για την κατάσταση που παρέδωσε τη χώρα.
    Ποιος τον προστατεύει και γιατί? Ακόμη και ο νέος πρωθυπουργός, όταν επιρρίπτει εύθυνες, δεν αναφέρεται ποτέ σε κυβέρνηση Καραμανλή, αλλά μόνο σε κυβέρνηση ΝΔ.
    ΑΙΣΧΟΣ, καλέστε τον τώρα αμέσως και επιτακτικά να δώσει εξηγήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε το παλικαρι, τι κριμα και ειχε τοσα ακομα να προσφερει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα περαιτέρω μέτρα φύλαξης που απαιτεί ο Ελληνικός λαός για αυτό το λαμόγιο είναι η μόνιμη εγκατάσταση του στον Κορυδαλλό. Σε διπλανό κελί με τον μπουχέστα μέχρις ότου συγκληθεί ειδικό δικαστήριο για να τους δικάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρίχνουν τον κόσμο στη φτώχεια και αφήνουν τους 16 μισθούς στους υπαλλήλους της Βουλής

    ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΗΔΙΑ

    Όλοι θα τη βγάλουν με 12 μισθούς στους χαμηλοσυνταξιούχους κάνει μειώσεις αλλά οι μισθοί των υπαλλήλων της Βουλής παραμένουν 16 γιατί είναι λέει επιδόματα.

    Πρόκειται για απόφαση αηδιαστική που αποδεικνύει πως σε αυτή τη χώρα δεν αλλάζει τίποτα και πως πάντα την πληρώνουν ο κόσμος και κανείς άλλος.

    Μα καλά...ρε ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !
    ούτε τα προσχήματα δεν κρατάτε έλεος πια.
    τον Σκίζετε τον κόσμο και αφήνετε τους μισθούς της βουλής 16;
    Πόσο προκλητικοί μπορεί να γίνετε πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, Ή ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ.

    ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΟ Δ.Ν.Τ., ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε., ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ (ΟΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ).
    ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΩΝ.

    ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
    ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ INDYMEDIA *ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ* ΚΑΙ *ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ* ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ INDYMEDIA ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΣΟΡΟΣ, ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ INDYMEDIA ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ????

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΝΕ ΤΗ ΤΑΜΠΕΛΑ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ – ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ – ΦΑΣΙΣΤΑΣ», ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ.
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ.

    ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ …
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ???
    ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ???
    ΠΩΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΉΚΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. (Π.Χ. ΤΟΥΡΚΙΑ) ???
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΕΣ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.

    Π.Χ., ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ??
    Η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΣΥΡΡΟΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΟΠΛΩΝ, Η ΠΟΡΝΕΙΑ, Η ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ.

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΡΑΖΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ???
    *** ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!!!***

    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ !!!!
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ Η ΔΥΟ …. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!!

    ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, Η ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕ ΠΗΔΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΠΛΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ.

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΑΣ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ», ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ».

    ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΑΣ, ΑΠΛΑ, ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ, ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.

    ΕΝΩΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑ ΜΕΛΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΜΗ ΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΤΕ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΜΕΣΑ !!!

    Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. NA PSOFISEIS STO TERELADIKO RRE LAMOGIO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Είμαι μια γυναίκα 46 χρόνων. Με εξαπάτησαν, με κορόιδεψαν και βρίσκομαι σε απόγνωση. Ναι φταίω. Φταίω γιατί τους ανεχόμουν, τους ψήφιζα. Πίστευα ότι δουλεύουν για το καλό της πατρίδας, για την πρόοδο των πολιτών. Ζω με την αγωνία μην αρρωστήσουν τα παιδιά μου και αναγκαστώ να τα πάω στα άθλια δημόσια νοσοκομεία. Σκέφτομαι από πού να κόψω για να πληρώσω τα φροντιστήρια, τα βιβλία, τα ρούχα τους. Αυτοί που μας φτάσανε εδώ, πηγαίνουν στα ιδιωτικά νοσοκομεία, τα ιδιωτικά σχολεία. ...
    Σπουδάζουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό και τα ετοιμάζουν να γυρίσουν να μας κυβερνήσουν. Ως πότε θα τους ανεχόμαστε; Κλέφτες και άθλιους πολιτικούς. Ψεύτες και γλύφτες μεγαλοδημοσιογράφους. Τοκογλύφους μεγαλοτραπεζίτες. Μας φτύνουν και εμείς σκουπιζόμαστε και σκύβουμε το κεφάλι. Τι περιμένουμε; Μήπως να τιμωρηθούν; Από ποιούς; Τα λαμόγια θα βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους; Υπάρχουν βέβαια και οι τρομοκράτες. Σέχτες, Πυρίνες,Επαναστατικοί αγώνες, τρομοκράτες του κω@@@. Μια ενέργεια για να τρομοκρατίσουν αυτούς που πρέπει δεν έκαναν ποτέ. Κάτι ψιλοβιτρίνες και κάποια μπατσάκια που μπήκαν στο σώμα με τις πανελλήνιες εξετάσεις. Ούτε έναν μεγαλοτραπεζίτη, ούτε έναν πολιτικό ούτε έναν μεγαλοδημοσιογράφο δεν κατάφεραν να τρομάξουν. Να τους κάνουν να φοβούνται αυτοί και τα παιδιά τους να βγούνε από τις βίλες τους. Αν το κάνανε σωστά θα ήταν λαϊκοί ήρωες και όχι ερασιτέχνες του κερατά. Ίσως πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Και επειδή δεν μπορούμε να κλείσουμε φυλακή εμείς οι απλοί πολίτες τους άθλιους, μπορούμε να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη ·. Να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους. Αυγά, ντομάτες, γιαούρτια, γιουχάρισμα. Αν και όλοι τους είναι αναίσθητοι και χοντρόπετσοι, εμείς θα πρέπει να τους ξεφτιλίζουμε όποτε βρεθούν στο δρόμο μας. Εκεί μας καταντήσανε όλοι οι άχρηστοι, να γίνουμε όλοι μας αντάρτες πόλεων. Πρέπει να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ."

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aντε, και σε ψυχιατρειο. Καλλιτερο σε καθε περιπτωση απο την λυση Δαρειου.

    ( Ο Δαρειος εντυνε με το δερμα του προηγουμενου τον υπουργικο θρονο ωστε ο επομενος να αισθανεται τα ριγη της εξουσιας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στην αρχαία Αθήνα υπήρχε το μέτρο του εξοστρακισμού για όποιον έβλαπτε την πατρίδα.
    Αφού στις μέρες μας το κράτος δεν πρόκειται να το επαναφέρει, ας το επιβάλλουμε εμείς οι πολίτες! Όποιος μας εκμεταλλεύτηκε θα αναγκάζεται να φεύγει για πάντα από τη χώρα για να σώσει τη ζωή του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΟΙ που τα σκόρπισαν.
    ΑΥΤΟΙ που τα έκρυψαν.
    ΑΥΤΟΙ που τα έφαγαν.
    ΑΥΤΟΙ πρεπει να πληρώσουν…

    ΑΙ ΣΥΧΤΙΡ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙA ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...

    Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ , Ο NTOΡΟΥΛΗΣ ,
    Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ,Ο ΛΟΥΛΗΣ, Ο ΚΟΥΛΗΣ,
    Ο ΦΟΥΦΛΗΣ, O ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΥΣΤΟΥΛΗΣ , ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΦΤΑΙΕΙ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΤΗΣ ΗΜΕΤΕΡΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗΣ ΝΤΟΡΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ,ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΤΟ

    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ-ΑΠΛΗΣΤΕ-ΑΝΙΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΕ , ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΑΡΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑ---Η ΣΟΥ.
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...
    Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε τι εμελλε να παθει το παληκαρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ. ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΡΟΥ ΤΗΣ ΕΞΑΧΡΕΙΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ…

    Η Goldman Sachs έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας με τα περίφημα swaps του 2001 και είναι επόμενο οτιδήποτε κινείται γύρω από τον ξένο οίκο να κεντρίζει την προσοχή όλων μας. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για τον Σπύρο Αλογοσκούφη, γιο του Γ. Αλογοσκούφη, πρώην υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών…
    … λοιπόν, συμφωνα με πληροφορίες, ο Σπύρος Αλογοσκούφης εργαζόταν από την άνοιξη του 2009, και πιθανόν συνεχίζει να εργάζεται, στην Goldman Sachs στην Ασία. Φέρεται να ειδικεύεται στις αγοραπωλησίες (dealings) σε συμβόλαια futures…
    … Το σύνολο του κυριακάτικου Τύπου γράφει για το "σπίτι με τα πολλά projects", την Goldman Sachs. Τον αμερικανικό οίκο που λεηλάτησε (sacks, αγγλιστί το ρήμα) την οικονομία σου, παίζοντας διπλά παιχνίδια, όπως έγραψε πρόσφατα η Liberation. Τον οίκο που ρούφηξε (sucks, αγγλιστί το ρήμα) ομόλογα, αποκρατικοποιήσεις, μετοχοποιήσεις, αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων…
    … Το σύνολο του κυριακάτικου Τύπου, ψάχνοντας να βρει τους ενόχους για τα εγκλήματα στην οικονομία, γράφει ή συνεντευξιάζει έναν από τους πιθανούς φταίχτες. Τον Γιώργο Αλογοσκούφη. Εκείνος προτάσσει αριθμούς για να αθωώσει τα έργα του και μετατοπίζει τις ευθύνες σε "ομάδα κρατιστών" που πήραν τα ηνία τόσο από τον Καραμανλή, όσο κι από τον ίδιο...

    Υπάρχει όμως, αυτό το ηθικό ζήτημα, όπου ο κ. Αλογοσκούφης θα πρέπει να δώσει μια ξεκαθαρη απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΛΑΔΙΑΡΗ ΦΥΓΟΔΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΥΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.
    Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΛΑΔΩΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΩΚΟΛΑΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΡΤΙΝΑΤΖΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΥΠΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ,ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ , ΛΙΑΠΠΗ, ΜΑΝΤΕΛΗ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΧΟΡΤΑΓΩΝ , ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΗΦΑΓΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΗΨΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ...
    ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ…
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΡΟΝΟΙ…
    Ο ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ , ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς αχρειο AΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
    (πρώην τσάρο της εθνικής καταστροφης ))

    Δε λες κουβέντα,(για τα φαγωμένα)
    κρατάς κρυμμένα μυστικά
    και ντοκουμέντα
    κι ακούω μόνο
    συνθήματα αλληγορικά
    των μικρονοων

    Περνούν οι νύχτες,(και τα χρόνια)
    τα δευτερόλεπτα βαριά
    στους λεπτοδείκτες
    ζητώντας κάτι
    που να μη γίνεται ουρλιαχτό
    κι οφθαλμαπάτη

    Ξέρω τ' όνομά σου,
    την παρεα σου και όλη την αυλή σου,
    ψάχνω για μια απάντηση γυρεύοντας
    μια δικαιολογία για την καταστροφή μου,

    Στων βουλευτών των εξεταστικών,
    την κουφότητα και στη σιωπή των δικαστικών,
    θα ακούγονται συντομα ,
    σειρήνες μεταγωγικά κι ασθενοφόρα…

    Ξέρω την ευθηνη σου ,
    την κατάσταση σου και την ενοχή σου,
    ψάχνω για μια ευκαιρία γυρεύοντας
    μια εκδίκηση σε τουτη την ζωή μου…

    Στην συγκαλυψη των εξεταστικών ,
    την κουφότητα και στη σιωπή των δικαστικών,
    θα ακούγονται σύντομα ,
    σειρήνες μεταγωγικά κι ασθενοφόρα…

    Aλογοσκουφη ξεπουλημενε γρατσουνιζε το τραγουδακι αυτο στην κιθαρα σου εως τηνεπερεχομενη λαικη εκδικηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν υπαρχει πολιτικος σχηματισμος που να εχει εξαπατησει τοσο συστηματικα, τοσο οργανωμενα, τον ελληνικο λαο οσο το ΠΑΣΟΚ.

    Παραδοσιακα στελεχωνεται απο λαοπλανους, δημοκοπους, ψευτες και απατεωνες του κοινου ποινικου δικαιου.Στην αρχη ηταν ψιλικατζηδες και χαρηκαν με κατι λιγα, μετα μυριστηκαν οτι εχει μεγαλη μασα και πεσανε με τα μουτρα.

    Επι 25 χρονια τα στελεχη του, απο τους μικρους των Τ.Ο, ως τους υπουργους, λυμαινονται την περιουσια του ελληνικου λαου, τον κοπο του και ασελγουν στα ονειρα του, στα ονειτα μας.
    Οταν ειδαν οτι γινονται αντιληπτοι εβαλαν και ορισμενους οριακης ηθικης και πατριωτισμου, στο κολπο, αφου φροντισαν να “επενδυσουν” ιδεολογικα στο δικαιο ή εν πασει περιπτωσει, στο μη ιδιαιτερως βλαπτικο, της παρανομιας τους.

    Οι ελαχιστες εξαιρεσεις προσωπικοτητων που προσεταιριστηκαν τα οραματα του ΠΑΣΟΚ, που δεν ανηκουν στην ανωτερω κατηγοριες (υπαρχουν μερικοι), ειναι/ηταν απλα αφελεις, αν και πλεον και αυτο δυσκολευομαι να το πιστεψω.

    Το συστημα ΠΑΣΟΚ διελυσε την ελληνικη κοινωνια τοσο ηθικα, οσο και οικονομικα. Οι κλεφτες άλλαξαν ονομα σε μαγκες και οι καιροσκοποι σε “γατες”.

    Μετρημενες ειναι οι μερες τους. Τωρα δεν υπαρχει πιτα για να βαλουν και αλλους Εφιαλτες, συνενοχους στο κολπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ... ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΕΖΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ Η ΕΝΑ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ; ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΉΤΑΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ - ΦΙΛΟΙ - ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ - ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΎΔΙ.

    ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ , ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΚΤΌΛΟΓΟ ....
    ΘΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Ελληνικός λαός μπορεί να προσφέρει απόλυτη προστασία.

    Στη ΦΥΛΑΚΗ όμως!

    Εκεί θα έχει και τζάμπα ψυχολόγο... που ευχαρίστως θα τον πληρώνουμε από το υστέρημά μας.

    Αλήθεια. Με την ευκαιρία, ας ελέγξει το ΣΔΟΕ αν ο ψυχολόγος του Κολωνακίου έκοψε απόδειξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Τώρα το κατάλαβε ο απόφοιτος του μπακάλικου London School of Economics ότι έχει τελειώσει; Εδώ όλοι η Ν.Δ. έχει τελειώσει.
    Αν ο Σαμαράς δεν προχωρήσει σε μαζική διαγραφή των αλητήριων δεν πρόκειται να την βγάλει καθαρή για τα επόμενα 30 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. TO ΜEGA ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ-ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.
    *** βαρδινογιάννης-μπομπολας-λαμπράκης.

    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ** μπομπολας-αναστασιάδης και cia.

    EΠΙΣΗΜΑ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΖΩΩΝ.
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΝΤ - ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑ ΔυΝαΤο.
    ...........
    ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ...ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ
    Δεν υπαρχει πολιτικος σχηματισμος που να εχει εξαπατησει τοσο συστηματικα, τοσο οργανωμενα, τον ελληνικο λαο οσο το ΠΑΣΟΚ.

    Παραδοσιακα στελεχωνεται απο λαοπλανους, δημοκοπους, ψευτες και απατεωνες του κοινου ποινικου δικαιου.Στην αρχη ηταν ψιλικατζηδες και χαρηκαν με κατι λιγα, μετα μυριστηκαν οτι εχει μεγαλη μασα και πεσανε με τα μουτρα.

    Επι 25 χρονια τα στελεχη του, απο τους μικρους των Τ.Ο, ως τους υπουργους, λυμαινονται την περιουσια του ελληνικου λαου, τον κοπο του και ασελγουν στα ονειρα του, στα ονειτα μας. Οταν ειδαν οτι γινονται αντιληπτοι εβαλαν και ορισμενους οριακης ηθικης και πατριωτισμου, στο κολπο, αφου φροντισαν να “επενδυσουν” ιδεολογικα στο δικαιο ή εν πασει περιπτωσει, στο μη ιδιαιτερως βλαπτικο, της παρανομιας τους.

    Οι ελαχιστες εξαιρεσεις προσωπικοτητων που προσεταιριστηκαν τα οραματα του ΠΑΣΟΚ, που δεν ανηκουν στην ανωτερω κατηγοριες (υπαρχουν μερικοι), ειναι/ηταν απλα αφελεις, αν και πλεον και αυτο δυσκολευομαι να το πιστεψω.

    Το συστημα ΠΑΣΟΚ διελυσε την ελληνικη κοινωνια τοσο ηθικα, οσο και οικονομικα. Οι κλεφτες άλλαξαν ονομα σε μαγκες και οι καιροσκοποι σε “γατες”.

    Μετρημενες ειναι οι μερες τους. Τωρα δεν υπαρχει πιτα για να βαλουν και αλλους Εφιαλτες, συνενοχους στο κολπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είμουνα φοιτητής στην Αγγλία τη δεκαετία του 1980 όταν είχα ακούσει μερικές ομιλίες ενός νεαρού λέκτορα (ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρω τις αντιστοιχίες), ονόματι Αλογοσκούφη. Ο τύπος δεν μου έκανε καθόλου καλή εντύπωση, ήταν εντελώς ακαδημαϊκός και δεν καταλάβαινε την πρακτική πλευρά των ζητημάτων. Μερικά χρόνια αργότερα τον είδα στην τηλεόραση να μιλάει για θέματα οικονομίας, και να μην ξέρει τι του γίνεται ειδικά σε ότι αφορά στο χρηματιστήριο. Καμμία σχέση με την πραγματική οικονομία, και την πραγματικότητα. Και φερόταν και ως ανερχόμενο στέλεχος της ΝΔ. Οταν καθιερώθηκε ως σκιώδης υπ.οικονομικών της ΝΔ αρχίσαν να με ζώνουν τα φίδια. Οταν πιά εξελέγη η κυβέρνηση ανηψιού, έχασα κάθε ελπίδα. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Αφού ήταν άσχετος νεαρός, ήταν άσχετιος και σαν υπουργός. Ας προσέχαμε τη Νέα Διακυβέρνηση, που κατέστρεψε ολοκληρωτικά τον τόπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΓΡΙΑ ΓΙΟΥΧΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΛΟΡΑΜΜΕΝΑ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ.

    ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΕΙΣΤΕ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

    ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο Κος ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ??!!!

    Ο Κος ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ (ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ SECURITY ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ...Θα τον συνδράμουν όλοι και όλες που βοήθησε και ανελίχθηκαν και ξεζούμισαν την Εμπορική Τράπεζα, ονόματα δεν λέμε ξέρουν αυτοί και αυτές εν ενεργεία και συνταξιούχοι...τ'ακούτε κ.Jean – Frederic De Leusse;
    (trg-s25)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ


    ΚΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ .



    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΟΥΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Στα σπίτια τους και στα γραφεία τους το επόμενο ραντεβού. Να δεις για πότε θα αναγκαστούν είτε σε κατοίκον περιορισμό είτε σε εξορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τσάμπα φωνάζετε και απειλείτε.
    Τιποτα δεν μπορείτε να του κάνετε.
    Με τόσα που έχει αρπάξει, είναι καλά προστατευμένος, και έχει εξασφαλίσει και τα δισέγγγονά του.
    Πάντως, άν τύχει και τον πιάσετε, ΟΧΙ φυλακή, γιατί θα πρέπει να τον ταΐζουμε κι' όλας.
    ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, και μετά, άμα επιμένετε, τον δικάζουμε κι' απο πάνω.
    Θα χαρώ πολύ να γίνω ο δήμιός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ ΔΝΤ..ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!

    Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

    Ο Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, εκτός από την ΩΜΕΓΑ BANK, είναι στην ίδια επιχείρηση με τον πρώην αμερικάνο πρέσβη, Τόμας Μίλλερ, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ξενοδοχειακής εταιρείας, ΛΑΜΨΑ Α.Ε. του Νεοδημοκράτη επιχειρηματία κ Λασκαρίδη που ήθελε να αγοράσει το Πρώτο Θέμα.

    (Τόμας Μίλλερ του Λούις, κάτοικος Chobham House, Christchurch Way Woking, Surrey GU216JG (Αγγλία), 710624501 Διαβατήριο ΗΠΑ, μη εκτελεστικό μέλος.

    2. Νίκος Παπανδρέου του Ανδρέα, κάτοικος Βριλησσίων, οδός 28ης Οκτωβρίου 12, ΑΔΤ Ξ 434928, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος). Στην εταιρεία αυτή ανήκει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια είναι γνωστή η εμπλοκή του κ. Μίλλερ στο αμαρτωλό και επίκαιρο λόγω μαύρων ταμείων της Ζήμενς C4I, του οποίου αντιπρόσωπος ήταν ο οικογενειακός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, κ. Τρεπεκλής που αμείφθηκε επισήμως με 6,5 εκατ ΕΥΡΩ!!!

    Να σημειωθεί ότι αντιπρόσωπος στο εμπορικό επιμελητήριο είναι εκ μέρους της «Μεγάλης Βρετανίας» ο κ Μιχάλης Χριστοφοράκος ο διαχειριστής των μαύρων ταμείων της SIEMENS!!!

    Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και τα διευθυντικά της στελέχη είναι τα ακόλουθα:
    1. Γεώργιος Γαλανάκις, Πρόεδρος
    2. Απόστολος Δοξιάδης, Αντιπρόεδρος
    3. Νικόλαος Δάνδολος Διευθύνων Σύμβουλος
    4. Μωρίς Μοντιάνο, Μέλος
    5. Φίλιππος Σπυρόπουλος Μέλος
    6. Τόμας Μίλερ Μέλος*
    7. Αθανάσιος Παπαδόπουλος Μέλος
    8. Μάρκος Τσακτάνης Μέλος

    9. Νίκος Παπανδρέου Μέλος

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ( ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ) ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ GOLDEN BOY ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΦΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ «ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΙ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ετοιμαστείτε για εκλογές τον Σεπτέμβρη.όλοι οι ανεξάρτητοι,ευφυείς μπλόκερς ενωθείτε να ρίξουμε την χούντα του ΠΑΣΟΚ.συνεχής αγώνας να εφυπνίσουμε τον κόσμο με πληροφορίες.
    συγνώμη πασοκάκια που σασ χαλάμε τα σχέδια για 20ετής θητεία αλλά βλέπετε ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει τον γιωργάκη σας ούτε λεπτό.
    φιλάκια
    υγ έλληνες βιαστείτε γιατί ξεπουλάει στους τούρκους αιγαίο και θράκη.ότι περισσώσουμε από μισθούς και εδάφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ . ΞΥΛΟ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΜΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τα γαϊδούρια δεν έχουν ανάγκη!!

    Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η κίνηση αυτή μπορεί να εκληφθεί και διαφορετικά, ότι δηλ. υπάρχει ακόμα κάποιο ίχνος συνείδησης.Για τους λοιπούς υπουργούς της 35ετίας που επί χρόνια έφεραν τον τίτλο του τσάρου της οικονομίας ακούσατε τίποτα;Εκείνοι από ενοχές ντιπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΜΕΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΚ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση