GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή - απάντηση του Κ. Μαρκόπουλου στον πρωθυπουργό για τις κουρτίνες...

Eπιστολή στον πρωθυπουργό έστειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος με αφορμή όσα ειπώθηκαν στη Βουλή την περασμένη Πέ...

Eπιστολή στον πρωθυπουργό έστειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος με αφορμή όσα ειπώθηκαν στη Βουλή την περασμένη Πέμπτη.
Το πλήρες κείμενό της έχει ως εξής:

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Στην τελευταία ομιλία σας στη Βουλή, αναφερθήκατε, αποκαλώντας σκάνδαλα, την υπόθεση της ΑΓΡΟΤΗΜΑ Α.Ε. και την προμήθεια κουρτινών για το γραφείο Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας. Χωρίς να αναφερθείτε σε όνομα. Αμέσως μετά, διοχετεύτηκαν από στελέχη του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης σε εφημερίδες, τιμολόγια που αφορούσαν την αγορά κουρτινών κατά τη θητεία μου στο Υπουργείο.
Οφείλω επομένως δημόσια να δώσω διευκρινίσεις διότι εκτιμώ ότι οι συνεργάτες σας, σας παρέσυραν σε λεκτικό ατόπημα που με αδικεί κατάφορα.
Σε ότι αφορά την ΑΓΡΟΤΗΜΑ Α.Ε. οφείλω να σας ενημερώσω ότι...

 τα σημερινά χρέη της οφείλονται σε διακοπή της χρηματοδότησης της από την κυβέρνησή σας. Η πρώτη και μόνη ενίσχυσή της ήταν τα 450.000 ευρώ που έδωσε το Λογιστήριο του Κράτους τον Αύγουστο του 2009 και ήταν το ελάχιστο αναγκαίο ποσοστό του κεφαλαίου της για να λειτουργήσει. Όλες δε οι απαραίτητες προσλήψεις έγιναν, για την εύρυθμη λειτουργία της εν λόγω εταιρείας, πριν από την προκήρυξη των εκλογών και με βάση το νόμο περί ανώνυμων εταιρειών.
Σε ότι αφορά στην προμήθεια κουρτινών στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης όφειλαν επίσης να σας προστατεύσουν καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι στο τιμολόγιο των 16.000 ευρώ συμπεριλαμβάνονταν και η αγορά σκιάστρων (στόρια) 5 ορόφων του Υπουργείου. Η προμήθεια έπρεπε να γίνει από τον κωδικό του Υπουργού διότι όλα τα χρήματα που αφορούσαν στο Υπουργείο (μεταφορά σε νέα κτίριο κλπ) είχαν ήδη δικαιολογημένα ξοδευτεί. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να ικανοποιηθούν οι δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των εργαζομένων σε ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας με τζαμαρίες σε 2 πλευρές χωρίς προστασία. Όλες οι προμήθειες έγιναν βάσει των κείμενων διατάξεων περί προμηθειών του δημοσίου και έγκριση δαπάνης από το Ελεγκτικό Συνέδριο και αφορούσαν τον εξοπλισμό του νέου Υπουργείου. Είναι απολύτως άδικο ένας Υπουργός να εγκαλείται επειδή φρόντισε από τον ιδιαίτερο λογαριασμό που του παρέχει το κράτος τους υπαλλήλους του Υπουργείου. Συνήθως μέχρι τώρα οι δημόσιες προμήθειες είναι υπερτιμολογημένες. Εγώ κατηγορούμαι επειδή έκανα ακριβώς το αντίθετο! Και δεν είναι μόνον τα σκίαστρα που έπρεπε να χωρέσουν στο λογαριασμό του ιδιαίτερου γραφείου του Υπουργού, είναι και η σήμανση 7 ορόφων του Υπουργείου, ο χώρος υποδοχής του ισογείου, τα διαχωριστικά γραφείων γενικής διεύθυνσης και εντοιχισμένες προθήκες ενημερωτικού υλικού. Έτσι, λοιπόν, συνολικά ξοδεύτηκαν 70.000 ευρώ για διαμόρφωση 2 ορόφων, συνολικά 700 τετρ. μέτρων, διαχωριστικά, έπιπλα, φωτιστικά, αίθουσα συνεδριάσεων και για σκίαστρα ενός Υπουργείου 7 ορόφων. Υποθέτω ότι αυτές οι πράξεις δεν οδήγησαν τη χώρα σε δημοσιονομικό εκτροχιασμό και στο Δ.Ν.Τ …
Μπορείτε να εξάγετε εύκολα συμπεράσματα αν αυτό το κόστος συγκρίνεται με διαγωνισμό ύψους 200.000 ευρώ μόνο για σκίαστρα του Υπουργείου Παιδείας σήμερα. Ζήτημα το οποίο επιμελώς αποκρύπετε.
Όλα αυτά τα γνωρίζει το πολιτικό προσωπικό που έχετε εμπιστευτεί. Ωστόσο, σας παρέσυρε. Είναι δικό σας ζήτημα η διερεύνηση ευθυνών.
Είναι όμως, δικό μου ζήτημα η υπεράσπιση της υπόληψής μου, καθώς και η αντιμετώπιση ενός απαξιωτικού κλίματος που οι έμπιστοί σας αναπαράγουν. Έγινε μια φορά από τον Υπουργό Οικονομικών με ανύπαρκτο ζήτημα για μια απόδειξη από ψαροταβέρνα. Τώρα, αναπαράγεται από εσάς με άλλο ανύπαρκτο ζήτημα. Είναι απορίας άξιον τι προσθέτει στο ΠΑΣΟΚ η στοχοποίηση μου.
Τέλος, κύριε Πρωθυπουργέ, πρόσωπα του στενού σας οικογενειακού κύκλου, όπως επίσης μέλος του ψηφοδελτίου Επικρατείας αλλά και εν ενεργεία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, έχουν συνεργαστεί μαζί μου στη διάρκεια της θητείας μου. Ίσως έπρεπε να σας είχαν ενημερώσει για την προσωπική και πολιτική μου ακεραιότητα, όλους αυτούς τους μήνες που διαρκεί η συκοφαντική εκστρατεία εναντίον μου…
Μετά τιμής,
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος

24 σχόλια

  1. PAPAR@@@@ MARKOPOYLE ASE TIS MALAKIES KAI NOMIZEIS OTI THA MAS DOULEPSEIS, POLITIKANTI TIS DEKARAS

    DES EDO TI GRAFEI TO FIMOTRO

    http://fimotro.blogspot.com/2010/05/blog-post_3950.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΡΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ.
    ΟΛΗ Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΒΟΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.

    ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ, ΣΑΝ ΤΟ ΒΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡ-ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΒΟΥΚΙΝΟ.

    ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ.
    ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΑΡΥΓΓΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΝΘΗΚΗ " ΣΤΗΡΙΞΗΣ " !!!
    ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ.
    ΠΑΡΑΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΗΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. aliti, lamogio, APATEWNAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρχικαραγκιόζη και συ και η παρέα σου και η πρωθυπουργάρα και τα φυντάνια της είσαστε του ιδίου φυράματος. Ευτυχώς για μας οι μέρες σας είναι μετρημένες. Η νέα Ελλάδα, εκείνη των παιδιών μας, σας έχει ήδη χεσμένους και φτυσμένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρέ Σαμαρά,άπό τήν δεύτερην ημέραν τής εκλογής σου,ώς πρόεδρος τής Ν.Δ.,σού ζητάμε νά ξεκουμπίσης,όλους τούς ηλίθιους/ανίκανους/λαμόγια,πού μάς πρόσβαλλαν,ώς ΝεοΔημοκράτες αλλά καί ΄Ελληνες.
    Μεταξύ αυτών σού έχουμε υποδείξει (καί στό blog.nd αλλά καί στό δικό σου facebook),είναι κι ό Μαρκόπουλος.
    Διώξε τους επιτέλους,διότι μάς κούρασες!!!
    Ή είσαι Ηγέτης ή είσαι κλόουν κι εσύ,όπως ό προκάτοχός σου Κ.Κ.Jr.!!
    Eιλικρινά μάς έχεις κι εσύ κουράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέγα σκανδαλο οι κουρτίνες.

    Να ρωτήσει κάποιος το GAP το σπίτι που μένει που το βρήκε, με τι λεφτά χτίστηκε, αν ξεπληρώθηκε το δάνειο του Παπούλια, αν ξέρει τίποτα για τα υποβρύχια, για την Ζήμενς… άσε την Γκολντμαν Σαξ εκεί σίγουρα …δεν κατάλαβε. Α! ξέρει και κανέναν να έβγαλε κανένα ψιλό το τελαυταίο 7μηνο?

    Και τώρα που τα βρήκε τα λεφτά, να μας πει τι θα τα κάνει, να έχουμε το νού μας. Ο Γιωργάκης δεν είναι κλέφτης, αλλά δεν χρειάζεται. Έχουν κλέψει άλλοι για αυτόν.

    Αμ πώς;;;;;;;;
    28.000 ο Μαρκόπουλος ;;;;;;;;
    200.000 το Αννάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρέ Μαρκόπουλε,ακόμη στήν Ν.Δ. είσαι??
    Άντε ξεκουμπίδια,αρχιλαμόγιο/ανίκανε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε παιδια ο ΓΑΠ και ο Παπακωνσταντινου πηγαν το ΦΠΑ στα τρόφιμα απο το 9 στο 10 και μετα στο 11%. Και για την συντριπτικη πλειοψηφία των επιχειρήσεων απο 19 σε 21 και μετα σε 23%.
    Τώρα λενε οτι θα μετατάξουν πολλές κατηγορίες επιχειρήσεων και επαγγελματιών απο το 11 στο 23%. Προσέξατε οτι για μία μονο κατηγορία επιχειρήσεων ποιουν την νήσσα.

    Αυτές των εκδοτικών (εφημερίδες, περιοδικά και πορνοπεριοδικά) που απο το 4,5 τους πήγαν στο 5 και τελευταία στο 5,5%!!!
    Με τέτοιο ΦΠΑ που απολαμβάνουν απο το 1987 επι εποχής Α.Π., όχι μόνο δεν πληρώνουν ποτέ τίποτα στην εφορία αλλά είναι και οι μόνοι που έχουν να λαβαίνουν επιστροφές λόγω πιστωτικών υπολοίπων!

    Είναι λοιπόν δυνατόν όλοι αυτοί οι διαπλεκόμενοι να μήν τους γλείφουν?
    Πώς θα βρούμε το δίκιο εμείς οι υπόλοιποι δεν ξέρω, που είμαστε υποχρεωμένοι με 23% να αποδίδουμε κάθε μήνα μερικά εκατομμύρια για να το εισπράτουμε με επιταγές μετά απο 7-8 μήνες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελάτε ζώα...τέλος.
    θα πεθάνετε στην ψάθα...αλλα πασοκ θάνατος Ωραίος!
    ~~~~~~~~~~~~~~

    Χαμός στη Βουλή για το Ασφαλιστικό – δεν εγγυάται τις συντάξεις η κυβέρνηση


    Τηλεοπτικό σόου της κυβέρνησης με κομπάρσους δημοσιογράφους…

    Άλλα έλεγε ο Λοβέρδος στη Βουλή όταν κάλεσε τους συντάκτες του εργατικού ρεπορτάζ και άλλα έγραφε το νομοσχέδιο για το νέο ασφαλιστικό

    Αλλά οι δημοσιογράφοι που να σηκωθούν να φύγουν από τη συνέντευξη παρωδία

    ΒΟΜΒΑ: Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί το κράτος για τη σύνταξη πάνω από τη βασική…

    «Δεν εγγυάται αν το κράτος θα μπορεί να δίνει τα επιπλέον χρήματα..»

    Η βασική είναι 360 ευρώ

    Στη συνέχεια, οκ Λοβέρδος είπε ότι θα δίνονται χρήματα ανάλογα με τη δημοσιονομική κατάσταση – ευχέρεια της χώρας…

    Πιάσαμε εντελώς πάτο…

    Κατέθεσε νομοσχέδιο με ισχύ μέχρι το Σάββατο..

    Διότι όπως είπε θα το πάει να το δείξει στον Ολι Ρεν…

    Χαμός στη Βουλή…

    Δεν εγγυάται τίποτα η κυβέρνηση

    ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.
    ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΚΡΥΒΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΣΠΑΤΑΛΗΣ, ΔΙΟΡΟΣΜΩΝ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ, ΧΡΕΩΝ, ΕΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ
    ΜΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Ο ΑΛΗΤΗΣ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !

    “ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ το ΠΑΣΟΚ τη διακυβέρνηση της χώρας, διαπίστωσε ότι η μόνη εναλλακτική επιλογή που είχε ήταν να προσφύγει στο ΔΝΤ. Υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι κανόνες. Το ΔΝΤ μπορεί να σου δώσει μέχρι και το δεκαπλάσιο ή το εικοσαπλάσιο του ποσού που έχεις καταθέσει. Εμείς έχουμε καταθέσει 1 δισ. στο ΔΝΤ. Άρα, το ΔΝΤ, ως ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, μπορούσε να μας δώσει μέχρι και 10 ή 20 δισ.”

    Το πνεύμα είναι ξεκάθαρο. Και η δήλωση σαφέστατη όσο και σοκαριστική.
    Γι αυτό, αν θυμόμαστε, στην πρώτη πρώτη τετ-α-τετ συνάντηση ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡΑ ο δεύτερος και ενώ το ΔΝΤ δεν είχε “παίξει” ακόμη δημοσίως, βγήκε και δήλωσε εναντίον της προσφυγής σε ΔΝΤ.
    Γι’ αυτό και στις δηλώσεις Σαρκοζί-ΓΑΠ ενώ ο δεύτερος δεν το απέκλειε(ήταν η εποχή που παρίστανε τον μπλοφατζή) , ο Πρόεδρος της Γαλλίας έκανε ξέκαθαρες δηλώσεις εναντίον του ΔΝΤ και της ανάμιξής του.

    Ακολούθησαν οι γέματες θράσσος δηλώσεις του ένοχου ΓΑΠ πως το ΔΝΤ έφεραν οι ευρωπαίοι συντηρητικοί. Ξεχνώντας την κατηγορηματική διαφωνία Σαρκοζί και την δική του πεμπτοφαλαγγίτικη, υπέρ του ΔΝΤ, δράση και στάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάς έχετε πρήξει τά ούμπαλα μέ τίς
    κουρτίνες επί 4ήμερο.
    Σέ λίγο θά βγεί ο ΖΟΝΚ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΑΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΙΑΣΤΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάρ'τον ένα χτύπα τον άλλο, όλοι οι βαστάζοι του Προδότη,τρισάθλιου και πουθενά Σαμαρά!Αυτό δεν είναι κόμμα, η Εθνική του Αλκατράζ είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ (ΚΟΛΙΟΜΑΡΙΑΣ)ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ;ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 11 Μαϊ 2010 9:42:00 π.μ.
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ.
    ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΓΙΑ ΔΕΣ ΒΡΕ ΟΡΝΙΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΟΣ, ΟΙ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΙ, ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΦΣΟΡ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΒΑΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΑ, ΔΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ.
    ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ Ε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.
    ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    ////////////////////////////

    Όπως ούρλιαζες κι εσύ από χαρά 6 χρόνια όταν σε πηδούσε ο παιδοβούβαλος και τα αρχιλαμόγια του και σε ξέσχιζαν; Έτσι; Εσύ το ευχαριστιόσουν όμως λόγω βλακείας ή λόγω αρπαχτής.
    Εμείς όμως ρε παλιομαλάκα τι σου φταίγαμε για να πλρώνουμε τώρα τα δικά σου γαμησιάτικα και τις αρπαχτές του συναφιού σου;
    Άει στο διαολο ηλίθιε γαμώ το μυαλό πουλιού που κουβαλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΙΟ ΚΛΑΡΙ.
    100 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ .

    ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. λαμογιο Μαρκοπουλε μαζι με το τσιρακι σου τον Σπυριδακη περαστε μια βολτα απο το νοσοκομειο χαλκιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ Ε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ!

    11 Μαϊ 2010 3:54:00 μ.μ.


    ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ε μαρκόπουλε . Λέει ο Μακιαβέλι.
    Αυτός που έγινε αιτία κάποιος μεγάλος να γενεί, αυτού του μέλει να χαθεί.
    Ετσι και εσύ. Έγινες αιτία να γίνει μεγάλος ο Σαμαράς , γιαυτό σου μέλει να πληρώσεις ακριβά.
    Ποιανού νομίζεις κάνει χάρη ο ΓΑΠ ?
    Του Σαμαρά. Κατάλαβες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μαρκοπουλε είσαι μεγάλη μάρκα !
    καλομελέτα κι έρχεται όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ....ΒΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ , ΟΧΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΒΛΑΚΑ , ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΛΟΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ? ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ?ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση