GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πάγκαλος είναι το “βαθύ λαρύγγι” των spread;...

Aπό τον Γιάννη Παπαϊωάννου Αντιγράφω από τα NEA on line ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Χρ. Παπαχρήστος Το «βαθύ λαρύγγι» που μίλησε (;) στο Μarket Νews Ι...

Aπό τον Γιάννη Παπαϊωάννου

Αντιγράφω από τα NEA on line
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Χρ. Παπαχρήστος
Το «βαθύ λαρύγγι» που μίλησε (;) στο Μarket Νews Ιnternational και εκτόξευσε τα spreads στα ιστορικά μεγαλύτερα επίπεδα αναζητεί η κυβέρνηση, αλλά οι έως τώρα έρευνες δεν έχουν αποδώσει.
Oι «υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές» που μίλησαν στο συγκεκριμένο διεθνές οικονομικό πρακτορείο ειδήσεων και τίναξαν στον αέρα κάθε κυβερνητικό σχεδιασμό για τον δανεισμό της χώρας «σε λογικά επίπεδα», αποτελούν αυτή τη στιγμή αντικείμενο συντονισμένης έρευνας, προκειμένου να
....

διαπιστωθεί για ποιον λόγο παρενέβησαν, τι επιδίωκαν και σε τι απέβλεπαν. Στο πλαίσιο αυτό, γίνονται διάφορες υποθέσεις, ορισμένες από τις οποίες πραγματικά δίνουν την εικόνα μιας κυβέρνησης η οποία αδυνατεί να αντιδράσει αποτελεσματικά απέναντι σε καταστάσεις που προκαλούνται από διαρροές, σκόπιμες ή τυχαίες.
Μέρος των υποθέσεων αυτών κάνουν λόγο όχι για πραγματικές δηλώσεις «υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους», αλλά για ερμηνεία των σχετικών δηλώσεων που έκανε πρόσφατα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε πορτογαλική εφημερίδα.
Πληροφορίες που δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθούν, μιλούσαν και για τηλεφωνική επικοινωνία χθες το απόγευμα μεταξύ του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του κ. Πάγκαλου, σε όχι και τόσο καλό κλίμα.
Βάση της συζήτησης υποστηρίζεται ότι αποτέλεσε ένα διάγραμμα που έχει στη διάθεσή του το Μέγαρο Μαξίμου και συσχετίζει την πορεία των επιτοκίων με τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών. Σύμφωνα με το διάγραμμα αυτό τα spreads πήραν την κάτω βόλτα για τέσσερις ημέρες, μετά τη συμφωνία των Βρυξελλών, επειδή δεν υπήρξαν δηλώσεις από πλευράς κυβέρνησης σχετικά με τη συμφωνία ή με το ΔΝΤ
.
==================
Σχόλιο: Αν ισχύει είναι ένα ΣΟΚ. Αλλά άντε τώρα να σας δώ πώς θα τον χειριστείτε τον αντιπρόεδρο. Θα αρπάξει κανα δυό και θα γίνει χαμός….

35 σχόλια

  1. Δηλώσεις του κ. Παπανδρέου οδήγησαν στην εκτίναξη του spread
    Από Factorx | Τετ. 07 Απρ 2010, 10:19 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.

    Ενώ από χθες η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της προσπαθούν τάχα να βρουν και να ρίξουν στην πυρά τον «ανώνυμο αξιωματούχο» που δήλωσε σε γερμανική ιστοσελίδα ότι η Ελλάδα θα ζητήσει να αλλάξουν οι όροι ενεργοποίησης του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί το spread των 10ετών ομολόγων, μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο αποκαλύπτει ότι ο συγκεκριμένος αξιωματούχος έχει όνομα και είναι πολύ γνωστός.

    Ιδού τι έγραφε η Ελευθεροτυπία, την Μ. Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

    Τίτλος: Νέο μηχανισμό στήριξης χωρίς ΔΝΤ ζητεί τώρα ο Γιώργος από τον Ρόμπαϊ

    Υπέρτιτλος: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ *ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ

    Δεν έχει κλείσει για την κυβέρνηση το θέμα του μηχανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη δανειακή στήριξη της χώρας μας ή όσων χωρών έχουν ανάγκη, παρά την απόφαση που έλαβε η σύνοδος κορυφής με τη σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού πριν από οχτώ μέρες στις Βρυξέλλες.

    Στον πρόεδρο της Ε.Ε. Βαν Ρόμπαϊ (αριστερά) στηρίζει τώρα τις ελπίδες του ο Γ. Παπανδρέου καθώς Μέρκελ, Σαρκοζί και Θαπατέρο δεν έδωσαν τη λύση που περίμενε για το μηχανισμό στήριξης Μπορεί ο Γ. Παπανδρέου να έχει χαρακτηρίσει, λόγω ανάγκης, τη συμφωνία σημαντική για τη χώρα, όμως όπως όλα δείχνουν, ψάχνει να βρει τον καταλληλότερο χρόνο και τρόπο να επαναφέρει το θέμα με νέο σχέδιο, προκειμένου ο μηχανισμός να βελτιωθεί ή να αλλάξει.

    Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση θα το κάνει, όπως ο ίδιος έχει πει, όταν θα συνεδριάσει η ομάδα εργασίας που θα συστήσει για το θέμα ο πρόεδρος της Ε.Ε. βαν Ρόμπαϊ.

    Πρόβλημα, η διαμάχη

    Στην κυβέρνηση δεν κρύβουν πλέον ότι η συμφωνία δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της χώρας και ότι η διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ε.Ε. και ΔΝΤ για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι, κάνει κακό παρά καλό. Εκτιμούν βεβαίως ότι ο μηχανισμός θα αποδώσει από το καλοκαίρι και μετά. Όμως κι αυτό είναι αμφίβολο, γιατί όσο οι αγορές ξέρουν πως η χώρα μας τα επόμενα δύο χρόνια θα αναγκαστεί να δανειστεί πάνω από 150.000.000 ευρώ, δεν έχουν λόγο να ρίξουν τα επιτόκια. Επιπλέον οι αυστηροί όροι εφαρμογής της συμφωνίας των Βρυξελλών δίνουν στις αγορές τεράστια περιθώρια αντίστασης. Επ’ αυτού την περασμένη Τρίτη ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπε ότι οι αγορές έχουν τη δική τους λογική και δεν υπακούουν στον μηχανισμό επειδή βλέπουν ότι το κείμενο της απόφασης έχει πολλές ασάφειες.

    Μέχρι στιγμής αυτές οι δεύτερες σκέψεις της κυβέρνησης έχουν εκφρασθεί τόσο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό όσο και από κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, όπως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, που δήλωσε προχθές ότι δεν είναι ικανοποιημένος.

    Ο Γ. Παπανδρέου, όπως έγραψε την Τετάρτη η «Ε», κράτησε για πρώτη φορά στο υπουργικό συμβούλιο της περασμένης Τρίτης σαφείς αποστάσεις από τη συμφωνία, λέγοντας: «Στο τραπέζι υπάρχουν και οι δικές μας προτάσεις, όπως και οι προτάσεις των σοσιαλιστών για έναν μηχανισμό στήριξης πιο αποτελεσματικό, πιο πρακτικό και πιο γρήγορο για τις δανειακές ανάγκες των χωρών. Η συζήτηση θα ανοίξει με την ομάδα εργασίας που προτάθηκε και υιοθέτησε ο πρόεδρος της Ε.Ε. βαν Ρόμπαϊ. Εκεί θα συμμετάσχουμε για να μπορέσουμε να προωθήσουμε μια πιο αποτελεσματική πρόταση».

    Μια μέρα μετά, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, μιλώντας στην εκπομπή Press της ΝΕΤ, είπε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από τη συμφωνία στις Βρυξέλλες. Η Ε.Ε. δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ότι χρειάζεται ισχυρή άμυνα εναντίον των κερδοσκόπων. Δεν είμαι ικανοποιημένος και πρέπει να κάνουμε προσπάθειες όλοι όσοι συνειδητοποιούμε την ανάγκη ισχυροποίησης του ευρώ για την ευρωπαϊκή ενοποίηση».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρε απο τις 31/03 γραφτηκαν κιολας.
    Την επομενη του Υπουργικου συμβουλιου – οπου εκει αναφερθησαν -

    http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=31/03/2010&id=147055

    Αποστάσεις κρατάει τώρα ο Γιώργος από την απόφαση για τον «μηχανισμό»

    Για πρώτη φορά από την περασμένη Πέμπτη, που αποφασίστηκε στη Σύνοδο Κορυφής ο μηχανισμός στήριξης της Ελλάδας από την Ε.Ε και το ΔΝΤ,

    ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου χθες άφησε να διαφανεί

    ότι δεν τον καλύπτει η απόφαση της Συνόδου Κορυφής.

    Χθες στο υπουργικό συμβούλιο, αφού χαρακτήρισε σημαντική την απόφαση, επισήμανε ότι «στο τραπέζι υπάρχουν και οι δικές μας προτάσεις και των σοσιαλιστών για έναν μηχανισμό στήριξης, πιο αποτελεσματικό, πιο πρακτικό και πιο γρήγορο για τις δανειακές ανάγκες των χωρών της ευρωζώνης».

    Είπε επίσης ότι στην ομάδα εργασίας, που θα συγκροτήσει ο πρόεδρος της Ε.Ε. Βαν Ρομπάι για το θέμα, θα θέσει πάλι για συζήτηση μια πιο αποτελεσματική πρόταση.

    Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τα σπρεντ και τα επιτόκια δανεισμού ανθίστανται, ο πρωθυπουργός χθες υποστήριξε ότι επετεύχθη στη σύνοδο «η ευρωπαϊκή στήριξη και περάσαμε έναν αναγκαίο κάβο».

    «Ν’ ανοίξουν λογαριασμοί μεγαλογιατρών»

    Στο μεταξύ ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, μιλώντας χθες με δημοσιογράφους, εκτίμησε ότι τα σπρεντ δεν θα πέσουν πριν από τον Ιούνιο και πριν δουν οι αγορές άνοδο του ΑΕΠ και υλοποίηση του προϋπολογισμού. Τόνισε επίσης ότι με τους τελευταίους δύο δανεισμούς καλύφτηκαν οι ανάγκες μέχρι τις αρχές Μαΐου. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση έκανε γνωστό ότι το υπουργείο Οικονομικών έχει ζητήσει να ανοίξουν λογαριασμοί μεγαλογιατρών του Κολωνακίου που φοροδιαφεύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μίλησε ή όχι πάντως βαθύ λαρύγγι έχει αν κρίνουμε απο τον περίδρομο που τρώει και τη μπάκα που κουβαλάει το παχύδερμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσοι είδαν τον Παπακωνσταντίνου στο MEGA κατάλαβαν πολύ καλά ότι η παιδική χαρά που “παίζει κυβέρνηση” μας οδηγεί στη χρεωκοπία…

    Μας είπε ότι θα δανειστεί 11 δις ευρώ με 7.5% επιτόκιο δηλ. θα πρέπει μετά πό 10 χρόνια να επιστρέψει 19 δις (1.9 δισ επί πλέον το χρόνο!!!)… ____________________
    κι όλα αυτά ΜΟΝΟ για το δανεισμό του Μαίου!!!

    Εγώ ο αφελής θα προτιμούσα να πάω IMF (ΔΝΤ δηλαδή) και να δανειστώ με 2.45%, να διαπραγματευτώ τους όρους και να προχωρήσω παίρνοντας τα φώτα των προβολέων μακριά απ’τη χώρα μου…

    Και αντί να τρέχω με το κανώ στη Υδρα, ενώ “κάποιος” διαδίδει ότι θέλω ν’ αποφύγω το ΔΝΤ, να στήσω κώλο και να δουλέψω μπας και αλλάξει τίποτα σε τούτη τη ρημαδοχώρα,
    όπως την κατάντησε ο πατέρας μου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. malaka pagale eggone tou diktatora
    ante gamisou palio fasistosperma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχαχα!!!
    Τι ωραια τι καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουβέντα να κάνουμε, άσχετοι που παίρνουν χιλιάδες ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το παιδι παντως διπλα του δεν κανει γιαυτη την δουλεια!
    παρτε τον απο εκει γιατι μας καταστρεφει.
    θα εχουμε ιουλιανα με αυτον αντι για δεκεμβριανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έκλασε ο Ριρής και μαθεύτηκαν τα σχέδια (τα ποιά???) της κυβέρνησης.

    Ό,τι νάναι, χωρίς πρόγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ
    ΣΚΑΤΙΛΑ...ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..

    “Επιφανής” και μη εξαιρετέος δημοσιογράφος είχε γράψει, στήνοντας το απαραίτητο σκηνικό της “εθνικής επιτυχίας” των Βρυξελλών, ότι αν δεν υπήρχε ο Γιώργος Παπανδρέου θα έπρεπε να τον εφεύρουμε.

    Ελπίζω τέτοιου είδους εκπρόσωποι της … αδούλωτης ελληνικής δημοσιογραφίας να έχουν κλείσει θέση στο ελικόπτερο με το οποίο θα φύγει τόσο ο ηγέτης του διεθνούς σοσιαλισμού όσο και ο εξωτερικός συνεργάτης του δελτίου ειδήσεων του Mega που τυγχάνει και υπουργός οικονομικών.
    Διαφορετικά, να μη νομίζει κανείς τους ότι θα τη βγάλει και πάλι καθαρή.

    ΥΓ1. Εκείνα τα 10 ΔΙΣ από το Άμπου Ντάμπι που θα μας έφερνε ο πρωθυπουργικός αδερφός,
    πρίγκηψ Νικόλαος, πότε ακριβώς έρχονται;

    ΥΓ2. Όταν η βαθμολογία των υπουργών διαρρέει στα “Νέα” τη Μ. Πέμπτη (από ποιόν και για ποιό λόγο άραγε;) γιατί κάποιος από μια κυβέρνηση “μνημείο φειδωλότητας” να μη διαρρεύσει μια τέτοια πληροφορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΤΑΞΥ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑ ΤΙς ΙΚΑΝΟΤΗΤΕς ΤΟΥ ΓΑΠ, ΑΛΛΑ.........Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΡΕ ΔΙΕΞΙΑΤΖΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι παπατζήδες οι άνθρωποι δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία.

    Μόνο σε δηλώσεις και επικοινωνιακά τρικ τύπου βουλιάζουμε, χρεοκοπούμε τιτανικός,
    πράσινη ανάπτυξη,
    πιστόλια πάνω στο τραπέζι,
    να μας αφήσουν «ήσυχοι» οι κερδοσκόποι,
    και πανηγύρια μετά την συμφωνία στο eurogroup.

    Τσιγκολελετα πρασινα κουφετα!!

    Που θα πληρώσουν 2 ολόκληρες γενιές
    κατοίκων της Ελλάδας.
    Δράμα !!! στο 1950 θα ξαναπάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ
    ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ
    ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΞΕΡΟΥΝ ?????
    ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ
    ΝΑ ΚΩΠΗΛΑΤΟΎΝ (ΘΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ !!!)
    ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ
    ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΤΟΙ
    ..........
    Α ΡΕ ΑΝΤΡΕΑ .... ΤΙ ΜΑΜΟΥΧΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΝΑΣ, ΕΝΑΣ ?????
    ΤΙ ΕΤΡΩΓΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ???? ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ????
    ΤΕΣΠΑΝΤΩΝ ....... ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΠΑΝΤΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ....
    Α. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ....
    Β. ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ.....
    Γ. ΛΕΕΙ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ......
    Δ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΚΕΛΑΗΔΑΕΙ ..... ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑ-ΜΑΝ-ΑΛΗ ..... ΜΙΑ ΧΑΡΑ (ΣΚΑΤΑ)!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αδιαφορία – Αδιέξοδα – «Αβλαβείς Διελεύσεις» – Αθεϊα – Αναβλητικότητα – Αναίρεση Υποσχέσεων – Αναποφασιστικότητα – Αναξιοπιστία – Ανανδρεία – Ανομία – Αλαζονεία – Αλλοίωση Εκλογικού Σώματος – Αλλοδαποί/Λαθρομετανάστες/Ψηφοφόροι/”Γλάστρες” – Αναξιοπιστία – Ανθελληνισμός – Ακροβατισμοί – Ανασφάλεια – Αναταραχή – Ανεργία – Ανυπαρξία Σχεδιασμού – Ανυπαρξία Αυτοκριτικής και Ανάληψης Ευθυνών – Απειρία – Αποδόμηση – Απώλεια Εθνικού Πλούτου Απώλεια – Εθνικής Κυριαρχίας – Aσυνειδησία – Αυθάδεια – Αύγουστος 2007 – Αυταρχισμός – Αυτοκτονίες – Αφελληνισμός – Γκρίζες Ζώνες – Γεωμετρική Αύξηση Εγκληματικότητας – Δεκεμβριανά 2008 – Διαθεσίμοτητα Επίλεκτων Στρατιωτικών – Διάλυση Αστυνομίας – Διάλυση Κοινωνικού Ιστού – Διαστρεύλωση Πραγματικότητας – Διασυρμός παγκοσμίως – «Διπλωματία των Σεισμών» – Δουλικότητα – Δυσβάστακτο και συνεχώς αυξανόμενο Χρέος!! – Εγκλημα Χρηματιστηρίου – Εθνοκτονα ν/σ – Ενδοτισμός – Εκλογολογία – Εκχωρήσεις – Ελληνες Μετανάστες στην Ελλάδα – Ελληνοποιήσεις «Μαϊμού» – Επαιτεία – Επαρση – Επιδειξιομανία – Eπικινδυνότητα – Eρασιτεχνισμός – Ε.Σ.Υ. που Νοσεί – Ευθυνοφία – Ευχαριστίες – Ξυπασιά – Καθεστωτική Νοοτροπία – Καύχιση – Καιροσκοπισμός – Καταισχύνη – Kitsch Lifestyle – Κατάργηση Παρελάσεων – Κατάργηση Κρίσιμων Υπουργείων και Εθνικών Συμβόλων – Κατάρρευση Αγορών – Κομπασμός – Κομπορρημοσύνη – Λαθρομετανάστευση – Λασπολογία – Μεροληψία – ΝεοΕφοπλιστές – ΝεοΠολυεκαττομυριούχοι – ΝεοΠλουτισμός – Οίηση – Ονειδος – Οικονομικός Ολεθρος – Πανικός – Παιγνίδια με τους Θεσμούς – Παρακολουθήσεις Πολιτών και Τηλεφώνων – Παραμονή στην Εξουσία με κάθε κόστος – Παραπλάνηση – Περιαυτολογία – Πλαστοποίηση – Πράσινα Αλογα – Παράδοση Ανευ Ορων – Παράνοια – Παροχές με Δανεικά – Πολιτικοί Χωρίς Εχέγγυα – Προδοσία – Προσβολές – Ριψοκινδυνότητα – Ρουσφελολογία – SAMINA – Σκανδαλολογία – Συμφορές και Πνιγμοί – Συλλήψεις διαμαρτυρόμενων Ελλήνων –Συσκότηση – Spreads στον Υψιστο – Τεχνογνωσία και Ελεγχος από ΔΝΤ! – Τουρκική «Νηοψία» σε Ελληνικά Νερά!! – Τρομοκρατία – Τσαρλατανισμός – Υποσχεσιολογία – Υποταγή άνευ όρων σε Ε.Ε. & ΔΝΤ!! – Φαλκίδευση – Φιλαρχία – Φιλοχρηματία – Φοβία – Χρεοκοπία – Χρηματισμός – Ψευδολογία – Ψευδουπερηφάνεια – Ψηφοθηρία – Υβρεις – Υποτέλεια – Υποτίμηση Νοημοσύνης των Ελλήνων – Υποχωρητικότητα –

    Υφαρπαγή Εξουσίας 4/10/2009, και ο Θεός να λυπηθεί τους Ελληνες, γιά ό,τι αυτοί απεργάζονται Χωρίς τους Ελληνες. ________________________

    ΠΑΣΟΚ: 1981-2010 μ.Χ., με ολιγοετή απουσία διακυβέρνησης

    «Η αλαζονεία Προγευματίζει με την αφθονία, Γευματίζει με τη φτώχεια και Δειπνεί με τη ντροπή και περιφρόνηση» ~Λαϊκή Παροιμία~.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά φαίνεται ότι ο λαός θα την πληρώσει πολύ ακριβά την ψήφο της 4 Οκτωβρίου.
    Εκεί που έχουν φτάσει τα επιτόκια δανεισμού, ο μόνος δρόμος είναι προς τα κάτω (ελπίζω).
    Αλλιώς, ζήτω που καήκαμε με τούτους εδώ τους άσχετους τοκιστές σουλατσαδόρους του Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΜΕ ΤΗ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ.
    ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΜΑΣ ΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ηταν αληθεια μια φημη που βγηκε τελη των 90ς οτι ο παγκαλος ητανε bisexual?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπλέξαμε άσχημα με τούτους εδώ. Μέσα σε έξι μήνες έχουν χάσει το μπούσουλα, δεν ξέρουν τί τους γίνεται.
    Οι ατέλειωτες παλινωδίες και τα μπρός-πίσω, είναι η εξαίρεση παρά ο κανόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μόνος του τα ξέρασε ο φιλέλληνας αμερικάνος ποδηλάτης-κωπηλάτης.

    Ριρή, ρίξε του μία κλανιά του bravoyorgo, ξέρεις εσύ, σαν αυτή που έριξες και πήρε τη σημαία στα Ίμια, γιατί σε στοχοποιεί για να σε φάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΒΑΘΥ ΛΑΥΓΓΙΑ - ΚΑΙ ΒΑΘΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ; - ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΑΝ ΔΕ ΣΤΡΙΨΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΙ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΦΘΙΝΩΠΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΔΑΝΕΙΚΑ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τσιγκολελεττα, πρασινα κουφετα.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ώς γνωστόν(?),η Λίντα Λάβλεϊς+ έχει
    πεθάνει.Πρόπερσυ.
    Τόν ρόλο της,τόν παίζει τώρα τό
    ΠΑΣΟΚ.Καίεγώ βάζω πλάτη.
    Άν αντιληφθώ ότι κλέβουν πάλι,θά ενεργοποιηθεί ο ισχυρότερος μύς.
    Η γλώσσα.
    Όχι γιά νά καταφέρω τίποτα,αλλά
    γιά νά κάνετε sold out στά σαπούνια
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λένε ότι ο κακός και ο ηλίθιος κάνουν την ίδια ζημιά.

    Ξεκινώντας απο την κορυφή, αυτή η κυβέρνηση είναι γεμάτη απο κακούς και ηλίθιους.

    Τέτοιο πράγμα, πρώτη φορά στη ζωή μου έχω δεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 7,58,Τί γράφεις ρέ Αναστάση?Η γλώσσα?
    Γράψε αλλού καί μή μάς σπάς.
    Οί γνώσεις σου δέν πρέπει νά μάς
    σπάνουν τά αρχίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΔΩΣΊΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ???
    ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ MORGAN-STANLEY.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ..... ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΜΕ 7, ΕΩΣ ΚΑΙ 8% !!!!
    ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΛΙΟΕΒΡΑΙΕ, ΒΡΕ ΑΙΣΧΡΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ ?????
    ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΧΟΖΟΠΡΟΒΑΤΙΝΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΠΙ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΩΠΗΛΑΤΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αδεξιοι,αντι να τον περνετε απο πισω,παρτε τον Παγκαλο μια πιπα να ξεφουσκωσει! χα!χα!χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γειά σου ρε αυνανιστή swell. Έμαθες ποιός είναι ο πραγματικός πατέρας σου? Ο βιολογικός, όχι ο κερατάς που ταξιδεύει και νομίζεις ότι αυτός είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΑΣΟΚ

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΡΣΕΝΗ? ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ?

    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ?

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ??

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΠΡΕΣΣΣ !


    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ...!

    ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΑΡΣΕΝΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΕΛΗ...Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΦΤΑΙΕΙ.....

    ΛΟΥΚΑ ΚΑΝΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν έχετε ίχνος ντροπής πάνω σας πληρωμένα κομματοσκυλα της Ν.Δ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μερικοί από εσάς ως ανθέλληνες , χαίρεστε ότι περνάμε δύσκολες στιγμές !!
    Φαντασθείτε να έλεγε το ΠΑΣΟΚ την αλήθεια ΟΤΙ ΤΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΗΤΑΝΕ 14,2 % και όχι 12,7 % !!Για όλους τους απογοητευμένους ψηφοφόρους της Ν.Δ !! Ο Καραμανλής τα έκανε σκατά !! Το ίδιο λέει και ο νέος σας αρχηγός και ένα σορό βουλευτές σας !! Κοιτάξτε να το χωνέψετε και σταματήστε να γράφετε τις μαλακίες σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ανώνυμε 1.47

    ο καραμανλής δεν κρύβεται......απολαμβάνει την κατάντια όλων αυτών που τον βρίζαν και τον συκοφαντούσαν νυχθημερόν .....και καλά κάνει

    γιατί ο καραμανλής δεν είπε ψέμματα ότι λεφτά υπάρχουν

    γιατί ο καραμανλής όταν εδωσε εγγυήσεις 28 δις άκουγε τον γιωργάκη να λέει ότι στηρίζει τις τράπεζες.....σήμερα ο γιωργάκης είπε για 16 δις στις τράπεζες......

    γιατί ο καραμανλής δεν στραγγάλισε την αγορά.....ο γιωργάκης έλεγε οτι ήταν έγκλημα η αυξηση του φπα.....και τελικά το έκανε

    γιατί ο καραμανλης δεν μίλησε για μείωση μισθών, αλλά για προσωρινό πάγωμα.....ο γιωργάκης τον έβγαζε τρελό.....και μετά έκοψε μέρος από τα δώρα

    γιατί ο καραμανλής δανειζόταν με 3%......ο γιωργάκης πλαστογράφησε τον προυπολογισμό βγάζοντας τα έσοδα από τους ημιυπαίθριους και από την έκτακτη εισφορά......ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

    γιατί ο καραμανλής δεν έφτασε την ανεργια 20%......7% την είχε φτάσει πριν ξεσπάσει η κρίση.....ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ.....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΕ ΦΟΡΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ


    Οποτε φίλε μου ανώνυμε ο καραμανλής παίρνει την εκδίκησή του από αυτούς που τον πετάξαν κλωτσιδόν από την πρωθυπουργία ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΜΜΕΤΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ........ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.....ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ....

    ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ 34% ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. καραγκιοζη πρασινοφρουρέ που μιλάς για πληρωμένα κομματόσκυλα της νδ
    μάθε ότι η νδ δεν είναι πασοκ να έχει διορίσει όλον τον κόσμο στο δημόσιο.......
    μάθε ότι η προπαγάνδα σου περί μαζικών διορισμών στο δημόσιο απο τη νδ έπεσε στο κενο............ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ 2001........ΕΠΕΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ


    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟ ΕΛΠΙΔΑΣ
    ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΝΑΤΙΑ
    ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΑΣΙΣΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ
    ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ


    ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ.........ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΙΛΑΣ.....ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΕΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ....

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 9:08,
    εντάξει ρέ μαγγιώρη.
    Νά γνωρίζεις ότι όταν εγώ ήμουν
    στή γωνία,εσύ ακόοοοοομα ερχόσουν.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μην ανυσηχειτε ρε παιδια....
    Θα το παρει το spread ο αγερας οπως τη σημαια στα Ιμια.
    Ρε ουρτ παχυδερμο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση