GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Ντ. Μπακογιάννη κάνει επαφές...

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη Αποκλειστικές φωτογραφίες για το PRESS-GR από τραπέζι που παρέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη σε νέες και ωραίες κυ...

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη

Αποκλειστικές φωτογραφίες για το PRESS-GR από τραπέζι που παρέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη σε νέες και ωραίες κυρίες από όλη την επικράτεια, οι οποίες πολιτεύονται κυρίως στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης!



33 σχόλια

  1. Ψάχνεται, ψάχνεται, προσπαθεί να δημιουργήσει ομάδα, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΠΛΕΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΤΡΩΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΣΤΟ ΒΥΖΑ-ΝΤΙΝΟ..ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΜΟΥΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΟΤΟΥΣ Α ΛΑ ΚΡΕΜ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ. ΘΑ ΧΥΣΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ ΓΙΑ ΤΥΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΗΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψευτοξανθιές με αλλαζονικά χαμόγελα (σαν την αρχηγινα τους) που έχουν κάνει ένα καλό γάμο και επιασαν τον παπα απ' τα αρχίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντόρα για πάντα!!!Δεν είναι τυχαίο οτι ακόμα δεν προκάλεσε τη διαγραφή της ή τη δημιουργία δικής της παράταξης..αυτό δείχνει οτι πρώτα απόλα είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ και όχι απλά ένα φιλόδοξο πολιτικό πρόσωπο και μπράβο στις κυρίες που αποδεικνύουν την στηριξή τους...έμπρακτα!!!Η Ντόρα έχει προσωπική πολιτική ιστορία που κανέις δεν το αμφισβητεί!!Κ δεν θεωρώ τυχαίες τις περισσότερες κυρίες που την πλαισιώνουν...μια και μια...τουλάχιστον όσες ξέρω απο Θεσσαλονίκη και Λάρισα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως ο Ελληνικός Λαός την αποφράδα εκείνη ημέρα της 7-10-2009 έκανε την πιο σπουδαία και κρίσιμη ΛΑΘΟΣ επιλογή από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους ;

    Ένας γιωργάκης που δυστυχώς έμεινε γιωργάκης “ποδοπατώντας” τα όνειρα που οι αφελής συμπατριώτες μας πίστεψαν και ως γνήσιο αμερικανάκι τα έκανε……..

    Δεν μπορούμε να πούμε πια πως “η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει”, γιατί από τα χέρια και την ανικανότητα του ξενόφερτου και αμερικανοτραφή κ. Πρωθυπουργού μας καταλάβαμε τι εστί Σοσιαλισμός του ΔΝΤ, και φιλολαικές πολιτικές της μείωσης των μισθών. (Που ο ίδιος τα αποκύρρησε μετα βδελιγμίας προεκλογικά).

    Ζήτω ο Μαυρογιαλούρος του 1950.
    2010!!!!!!!!!!!!!!

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΑΛΗΤ ΠΑΣΟΚ.
    που θα μας γυρίσει πάλι στο 1950.
    __________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και πολύ καλά κάνει!Και μάλιστα να προχωρήσει άμεσα στη δημιουργία πολιτικού σχηματισμού ο οποίος να μπορεί να στεγάσει όλους όσους ανήκοντες στη φιλελεύθερη παράταξη -μετά την εκλογή Σαμαρά στην αρχηγία της ΝΔ- θεωρούμε εαυτούς πολιτικά άστεγους, μιας και Σαμαρά ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΙ δεν ψηφίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑΡΟΓΙΩΤΗ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟ.
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛ...ΑΣ.
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΛ...ΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντόρα Μπακογιάννη -Μητσοτακη-νυν Κουβελου:
    "ΝΙΩΘΩ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΣΤΗ Ν.Δ."
    H Ντόρα μπορεί να έχασε την ηγεσία της Ν.Δ. τώρα όμως θα επιδιώξει με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολίτικη σκηνή η στο παραπολιτικό παρασκήνιο…
    Η παρουσία και μόνον αυτού του φθηνού κλώνου του Μητσοτακισμού, στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,που είναι η ενσάρκωση της διαπλοκής, της υπονόμευσης, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας υποβαθμίζει το επίπεδο της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας και αποτελεί τροχοπέδη για την ανάταση της παράταξης.
    Πρόεδρε k Σαμαρά, νομίζω ότι ήλθε η ώρα να αναλάβεις τις ηγετικές σου ευθύνες.
    Ως εδώ και μη παρεκει !!! .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10:41 ESY PAIDAKI MOU EISAI NEKROS K AI DEN TO EXEIS KATALABEI, THA MOU PEIS TO EXEI KATALABEI H NTORA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρωτού σχεδειάσει να κάνει κόμμα να μας πεί πόσα πείρε από την ΣΙΜΕΝΣ αυτή ο αδελφός της και το σοϊ της Τι γίνεται στον Βόλο με το σκάνδαλο των οικοπέδων σε σχέση με το΄υς Μεσογειακούς Αγώνες και πόσα πήρε ο πατηρ Βρυκολακας από ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ΅τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H ΕΛΛΑΔΑ ( τα τελευταία είκοσι χρόνια) ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ…
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ=NΕΠΟΤΙΣΜΟΣ=ΚΑΤΖΑΜΠΑΣΙΣΜΟΣ
    Ένα μικρό περίγραμμα της όσιας Μητσοτακικής οικογενειοκρατίας.

    Ο προπάππους . Πρωθυπουργός (Βενιζέλος)
    Ο πατήρ Πρωθυπουργός (Κων/νος Μητσοτάκης)
    O αείμνηστος γαμπρος βουλευτής (Μπακογιάννη Παύλος)
    Η θυγατέρα υπουργός, δήμαρχος, πρώην καταψηφισθησα αρχηγός και νυν υποψηφια κομματαρχης (Ντόρα Μπακογιάννη)
    Ο υιος βουλευτής,νυν τομεαρχης (Κυριάκος Μητσοτάκης)
    Ο εγγονος μυστικοσυμβουλος, υποψήφιος βουλευτής (Κώστας Μπακογιάννης)
    Ο νυν γαμπρος αντιπρόεδρος της Ε.Ο.Α. και πρόεδρος των Μεσογειακών αγώνων και προσεχως ισως και αρχιεπισκοπος(Κούβελος Ισι-δώρας)
    Οι εξ αγχιστείας συγγενείς τα δώρα ...τα οικόπεδα...και τα κουζινικα…(Καμπουριδης,Μαrεβα+Κουλης)
    Οι Ντορικοι και νεοντορικοι υποτακτικοί ολοι διορισμένοι, δημοσυντήρητοι , υπουργοί, υφυπουργοί,περιφερειάρχες , σύμβουλοι, ευροβουλευτες,κτλ. (Μειμαρακης,Βουλγαρακης,Πετραλια,Σκυλακακης,Χατζηδακης,Μανιατης,Μπεχρακης,Κακλαμανης κτλ,κτλ,κτλ,)
    Αυτά όλα μαζί συνθέτουν ένα πλήρες οργανόγραμμα (του ενός σκέλους του διπολισμού) του Νεποτισμού και της Φαυλοκρατίας στην καταχρεωμενη χώρα της οικογενειοκρατίας και του νεποτισμου.
    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ , Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΩΝ , ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΕΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΚΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΗΚΩΝ- ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΗΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΩΣ ΝΤΟΡΙΚΟΣ- ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ- ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΣΜΟΣ.
    Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ , ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ-EΦΗΜΕΡΙΔΑΡΧΕΣ -ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ,
    ( ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ), ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.
    ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ,ΟΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ,ΟΙ ΜΙΖΕΝΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11:49 Δεν πειράζει φιλαράκο, αρκεί που είσαι συ ζωντανός και αγκαλιά με το Σαμαρά να ευφραίνεσαι. Άσε εμένα να είμαι νεκρός, ημιθανής ή σαραντισμένος.Ελπίζω δεν είναι μέσα στην "νέα ιδεολογία" της "Νεας Νεας Δημοκρατίας" σας να σας επιλέξουμε εσάς και τον πρόεδρό σας με το στανιό!Ασχολήσου με το κόμμα σου λοιπόν και άσε εμάς που δεν "είδαμε το φως το αληθινό" με τον Σαμαρά να πορευθούμε όπως και με όποιον μας γουστάρει.Ποιο το πρόβλημά σου/σας? Δεν το αντιλαμβάνομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΝΤΟΡΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ, ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΤΑ ΦΑΣΚΕΛΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ,ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ,ΤΙ ΕΠΙΔΕΙΩΚΟΥΝ, ΤΙ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ...
    ΕΦΟΣΟΝ Ο ΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ , ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΕΔΡΕ Κ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΩΠΗ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ,Η ΥΦΕΡΠΟΥΣΑ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑ,
    Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΠΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ...

    Ντόρα από τα πολλά που μου 'χεις καμωμένα
    δε σε θέλω πια δε σε θέλω πια ,
    τα σωθικά μου τα 'χεις φαγωμένα
    δε σε θέλω πια δε σε ξαναψηφιζω πια

    Δε μ' αρέσουν πλέον τα γελάκια
    δεν ποθώ τα ολόγλυκά σου μάτια
    παίζω και γελώ τον ΣΑΜΑΡΑ αγαπώ
    μάθε το άλλη μια πως δε σε θέλω πια ...

    Με φοβερίζεις, πως δεν μπορείς
    υπό τον Σαμαρά να ζήσεις
    πως θά ‘βρεις άλλον, είπες να σε υποστηρίζει
    δε σε θέλω πια δε σε ακολουθω πια !

    Δε μ' αρέσουν πλέον οι απειλες και τα μαγικα σου.
    Αλλού να βρεις να κανεις τα κολπα τα δικα σου ,
    δε σε θέλω πια δε σε ψηφιζω πια
    το ίδιο το 'χω κι αν ζήσεις κι αν πεθάνεις
    δε σε θέλω πια δε σε πιστευω πια .

    Δε μ' αρέσουν πλέον τα γινάτια
    δεν ποθώ τα κλαμμενα σου μάτια
    παίζω και γελώ τον ΣΑΜΑΡΑ αγαπώ
    μάθε κι άλλη μια πως δε σε
    ξαναψηφιζω πια.

    Αι σιχτιρ πια αχορταγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ; ΠΑΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ. ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανήκω στη γενιά των 700, 23 χρόνων με πανεπιστημιακή κατάρτιση και ναι ακόμα πιστεύω πως έχουμε ελπίδες σαν κράτος!!ok!!!απο πότε στην Ελλάδα εκει που κανείς δεν πληρωνει ουτε ένα αδίκημα, που τρέχει να σβήσει ακόμα και την παράβαση της τροχαίας να κατηγορούμε τη Ντόρα και να να επιφορτώνεται απο όλο της το σόι τα πάντα???Η πολιτική ιστορία της δεν μετράει ή ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο??!!!Ψάχνουμε ηγέτη ή άγιο??Λυπάμαι που θα σας πληροφορήσω πως και ένα καλό να θέλεις να κάνεις στη πολιτική αν δεν περάσεις απο τα κυκλώματα δεν επιβιώνεις!!Κρυβόμαστε πίσω απο τα δάκτυλο μας!!Ας παραδεχτούν οι Έλληνες πως προτιμούν το δείγμα Πρωθυπουργού με το όνομα Γιωργάκη και οχι μια γυναίκα με ιστορία, ως υπουργός, ως δήμαρχος, ως παιδι πολιτικής οικογένειας, ως μαχήτρια της ΝΔ τόσα χρόνια!!Χαίρομαι ως Λαρισαία που στο τραπέζι βλέπω και τη Πολιτευτή της Λάρισας τη κυρία Παρασκευούδη, (αν δεν κάνω λάθος!)!!!Για πρώτη φορά θα ψηφίσω στις επόμενες εκλογές καθώς έλειπα απο τη χώρα στις προηγούμενες , και χαίρομαι που θα φηφίσω γυναίκες δυναμικές, με όραμα και δράση!!Ντόρα ήσουν και θα είσαι ΝΔ!!!Έλα και στη Λάρισα όμως!!!Ίσως έχεις τους πιο φανατικούς θαυμαστές σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν..η ΝΔ μας έστελνε στην κρεμάλα ΔΝΤ !!!!!

    Κάντε και τις συγκρίσεις!
    με το Μαλακογιώργο, τον άχρηστο,
    πουλημένο, ανεγκέφαλο ρεμάλι
    που κάνατε Πρωθυπουργό !!!!

    ΠΟΥ.. Αντί να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, που τον κορόϊδεψε με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο, έχει το θράσος και μιλάει!

    Αν τον Απρίλη του 2009, ο κ. Αλογοσκούφης, υπέγραφε την επιστολή που έστειλε ο κ. Παπακωνσταντίνου και με την οποία επισήμως η χώρα προσφεύγει στο Δ.Ν.Τ., φαντάζεσθε τι θα γινόταν στη χώρα:

    1. Ο κ. Παπανδρέου θα «ανέβαινε» στα κεραμίδια της Βουλής και θα ζητούσε την παραίτηση της Κυβέρνησης, που «υποδούλωσε τη χώρα στο ΔΝΤ»

    2. «Αγανακτισμένοι πολίτες» θα περικύκλωναν τη Βουλή, το Υπουργείο Οικονομικών μέχρι και στο σπίτι του Καραμανλή στη Ραφήνα θα έφταναν!

    3. Ο κ. Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ, ο κ. Παπασπύρου της ΑΔΕΔΥ και όλοι οι άλλοι μεγαλοσυνδικαλιστές θα κήρυτταν γενική απεργία με αίτημα την απόσυρση του αιτήματος και την παραίτηση της κυβέρνησης.

    4. Η ΚΕΔΚΕ θα έκλεινε τους δήμους

    5. Η ΠΟΣΔΕΠ θα έβαζε επ’ αόριστον λουκέτο στα Πανεπιστήμια.

    6. Στα βραδινά δελτία ειδήσεων δε θα υπήρχε κανένα άλλο θέμα και το ΜΕGA, o ANTENNA, o ALPHA, το ALTER, ο SKY, το STAR και τα κρατικά κανάλια θα κατήγγειλαν την κυβέρνηση που ξεγέλασε τον ελληνικό λαό και οδήγησε τη χώρα στην πτώχευση.

    7. Κατά τη διάρκεια των δελτίων ειδήσεων ο κ. Παπανδρέου θα απηύθυνε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης. Τα κανάλια θα διέκοπταν τις ειδήσεις και θα έδειχναν live όλη τη συνέντευξη.

    8. Αμέσως μετά τα δελτία ειδήσεων, ο κ. Χατζηνικολάου, ο κ. Πρετεντέρης, ο κ. Τσίμας, ο κ. Παπαχελάς, ο κ. Θεοδωράκης, κ.λ,π , θα έκαναν έκτακτες εκπομπές με το ίδιο θέμα.

    9. Την επόμενη μέρα όλες οι εφημερίδες με ξύλινα γράμματα θα έλεγαν για τον αποτυχημένο Καραμανλή, που έφερε τη χρεωκοπία.

    10. Καθημερινές μαζικές διαδηλώσεις και επεισόδια θα παρέλυαν τη χώρα.

    Εχει και τη λέξη ΑΗΔΙΑ το ελληνικο λεξιλόγιο ΠΙΘΗΚΙ Παπανδρέου.
    Πες στα πουστράκια τα δουλικά σου να στην μάθουν.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΑρχιΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ.

    Στον Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

    ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
    LIFE CARE ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ NO 3 LARGE 16ΤΕΜ
    Βάρος 130gr
    Περίμετρος 110-150 cm
    Κωδικός Είδους: LI2005
    Τιμή: 12,57 €

    ΠΑΡΕ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΜΑ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΡΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΗΝ ΜΠΟΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ 10:39 ΚΑΙ 10:41

    ΓΡΑΦΕ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΧΩΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ ΤΟ "ΠΛΗΘΟΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ.....ΣΕ ΦΕΥΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ......ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΚΟΜΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 1% ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ......
    ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ........

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ.......ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗ Η ΦΑΜΙΛΙΑ;;;;;;;;;;;ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΔ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ....

    ΞΕΡΕΙ, ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙΟ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιατί δεν παραιτείσαι ΓΑΠ ?

    Τι άλλο έχεις στην ατζέντα σου να κάνεις ?
    Ποιός σου είπε ότι σου ανήκουν αυτά που δίνεις ? Πρωθυπουργός δε σημαίνει ιδιοκτήτης, ένας διαχειριστής είσαι.

    Φύγε τώρα… και ο ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει πως εντάξει έγινε και αυτός πρωθυπουργός από καπρίτσιο.
    Αν μείνεις, είναι γιατί έχεις σχέδιο...ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    όπως και να’χει,
    ντρέπομαι που ήμαι μάρτυρας αυτής της κατάντιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1:43 Aγαπητέ φίλε αφού δεν υπάρχει "πλήθος" όπως το λες για ποιο λόγο εσυ εξάπτεσαι? Δεν έχεις κάτι να ανησυχείς...Το αντικείμενο της θρησκευτικής σου λατρείας (Σαμαράς) θα θριαμβεύσει στις επόμενες εκλογές μιας και πορεύεται εξαιρετικά ως αρχηγός της παράταξης και είναι σπανίου ήθους και μοναδικής ποιότητος άνθρωπος.Όλοι λοιπόν οι Έλληνες θα συρρεύσουν για να τον ψηφίσουν.Γιατί λοιπόν μας κάνεις την τιμή να δείχνεις ανήσυχος, όταν εμφανίζονται γνώμες που δεν ασπάζονται το δόγμα σου?
    Υ.Γ. Δεν γνωρίζω τον κύριο ή την κυρία που έγραψε στις 10.39, χαίρομαι όμως που υπάρχουν άνθρωποι που δεν υποκύπτουν σε αυτή την ιδιότυπη, κατευθυνόμενη επικοινωνιακή καταιγίδα, που προσπαθεί απο τη μια να κατακρεουργήσει με ανακρίβειες,υπερβολές και δαιμονοποίηση μια ικανότατη και αποτελεσματική πολιτικό με λαμπρή πορεία και απο την άλλη να αγιοποιήσει την πλέον ανήθικη, ανίκανη και προδοτική φυσιογνωμία της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας που-δυστυχώς για την μεγάλη παράταξη στην οποία ανήκα απο παιδί-κατάφερε καιροσκοπικά και τυχοδιωκτικά όπως πάντα να ανελιχθεί στην ηγεσία της ΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σας έχει όλους γραμμένους η τύπισσα και κακώς ασχολείστε μαζί της. Ασχοληθείτε με τις αδελφές Αντώνη και Γιώργο που φορούν παντελόνια και είναι γόννοι ο ένας μιας ηλίθιας που αντι να βοηθήσει όταν μπήκαν οι Γερμανοί, αυτοκτόνησε και ο άλλος του πιο Ανθέλληνα Πρωθυπουργού που πέρασε από τούτη τη χώρα...
    Καθίστε να σας γ..μίσουν τα αμερικανάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αύριο ο Αντώνης στο προσυνέδριο στο Ναύπλιο ανακοινώνει δέσμη προτεινόμενων μέτρων για την οικονομία και την αποφυγή της προσφυγής στο ΔΝΤ.
    Προτείνω:
    Σε περίπτωση κι επίσημης ανακοίνωσης της προσφυγής τις εξής αντιδράσεις:

    1.Πρόταση μομφής και κατόπιν αποχή ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ από τις εργασίες του κοινοβουλίου.
    2.Διάγγελμα του Αντώνη στον ελληνικό λαό όπου θα του εξηγεί ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ η προσφυγή στο ΔΝΤ.
    3.Διενέργεια συγκεντρώσεων και συλλαλητηρίων ΠΑΝΤΟΥ. Αν μπορεί το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ μπορεί και η ΝΔ και η ΔΑΚΕ.

    Έσχατη ενέργεια: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της κοινοβουλευτικής ομάδας από το κοινοβούλιο και κάλεσμα στις δημοκρατικές συνειδήσεις του τόπου για συστράτευση δίπλα στον Αντώνη.

    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΠΕΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΩ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΑ @@ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όσοι γνωρίζουν καλά την αρχομανία ,την απληστία και την διαπλοκολογια της Ντάρας, προεξοφλούν ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα εξαγγείλει το νέο κόμμα των οικονομισάριων η των υπόλογων υποτακτικών .
    Είναι ξεκάθαρο ότι η στάση που τηρεί η Ντόρα απέναντι στον νεοεκλεγεντα αρχηγό Αντώνη Σαμαρά, και η τακτική που ακολουθεί σίγουρα την οδηγεί στην δημιουργία του κόμματος των αυλικών.
    Αν ο νεοεκλεγης λαοφιλής αρχηγός ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ δεν αποκόψει και αποβάλει την γάγγραινα του μητσοτακισμου από το κόμμα τον μελλον του θα είναι σε συνεχη επισφαλεία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ΝΤΟΡΑ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ , ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ , ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΤOΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΘΕΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ.
    [ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ, ΤΗΝ ΑΕGEAN, ΤΗΝ ΑΓΕΤ, ΤΟ ΞΥΣΤΟ , ΤΟΝ ΟΤΕ , ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ, ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΤΛ. ΚΤΛ..ΚΤΛ….]
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ , Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ , ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ ? ? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ...look like a diner before the ...lesbian party!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ. ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟ 93 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΜΩΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΘΟΥΛΟΥ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΥΡΙΤΣΑ. ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΚ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση