GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...

Γράφει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος Δεν μπορούμε τελικά να ζήσουμε δίχως κάποιος να μας υπονομεύει. Πάντα υπάρχουν εχθροί με στήριξη από το εξω...

Γράφει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος

Δεν μπορούμε τελικά να ζήσουμε δίχως κάποιος να μας υπονομεύει. Πάντα υπάρχουν εχθροί με στήριξη από το εξωτερικό που δεν θέλουν την καλοπέρασή μας. Παλαιότερα ο κακός ήταν ο εκσυγχρονισμός. Αργότερα η παγκοσμιοποίηση. Τελευταία οι απροσδιόριστοι κερδοσκόποι. Και διαχρονικά βέβαια ο νεοφιλελευθερισμός. Το γεγονός πως όλοι αυτοί μιλάνε την γλώσσα της λογικής και προειδοποιούσανε, ο καθένας με τον τρόπο του, για την καταστροφή που ερχόταν περνάει απαρατήρητο. Τώρα έχουμε νέο εθνικό εχθρό. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) όμως δεν είναι μπαμπούλας. Είναι εργαλείο διάσωσης των οικονομιών που εξαθλιώθηκαν με ευθύνη των κυβερνήσεών τους. Και με την σύμπραξη βέβαια του συνόλου των παραγόντων του δημοσίου βίου τους.
Το ΔΝΤ δεν είναι μηχανισμός καταστροφής κρατών κι εξανδραποδισμού των πληθυσμών τους. Μια εικόνα που έντεχνα προωθεί η προπαγάνδα της Αριστεράς αλλά και...

η συμπλεγματική άγνοια της λεγόμενης λαικής δεξιάς. Δεν είναι βέβαια και ίδρυμα διαμοίρασης δωρεάν παροχών. Γιατί δεν διαχειρίζεται χρήματα «αδίστακτων» ιδιωτών. Μέτοχοί του είναι κράτη με εκλογείς, φορολογούμενους και αντιπροσωπευτικές κυβερνήσεις. Που έχουν συμβάλει στο κεφάλαιο του Ταμείου. Και δεν ανέχονται οι πόροι που έχουν καταβάλει να σκορπισθούν στους πέντε ανέμους.
Γι αυτό και το ΔΝΤ επιβάλλει όρους συμπεριφοράς για τα χρήματα που δίνει. Διότι δεν έχει κανένα περιθώριο να τα χάσει. Κάποιοι εν Ελλάδι «διαμαρτυρόμενοι» έχουν μάθει στην λογική του «άλλοι δουλεύουν για μας». Aλλοι δηλ. εξοικονομούν τους πόρους που εμείς ξοδεύουμε. Για δεκαετίες ελληνικές κυβερνήσεις έθισαν την κοινωνία σε συνεχείς παροχές. Κάτω από την λογική της αναδιανομής των εισοδημάτων. Και με έμβλημα κάποια αφηρημένη έννοια κοινωνικής ευαισθησίας. Με μια μικρή όμως λεπτομέρεια. Το εισόδημα που αναδιανεμόταν ήταν ανύπαρκτο. Οι κυβερνήσεις μοίραζαν δανεικά. Που για κάποιες κοινωνικές ομάδες λογίζονταν σχεδόν αμέσως σαν κεκτημένα. Εξαλλοι συνδικαλιστές και μπαρουτοκαπνισμένοι μαρξιστές απολάμβαναν εισοδήματα που προέρχονταν από τα δανεικά που μας παρείχαν οι μισητοί διεθνείς τραπεζίτες κι’ οι ξορκισμένοι «κερδοσκόποι».
Ας αναλογισθεί κάποιος πόσα χρήματα έχει εισπράξει το ΚΚΕ λ.χ. σαν κρατική επιχορήγηση από ένα προυπολογισμό όμως μόνιμα ελλειμματικό. Μοιράσθηκαν λοιπόν προφανώς πόροι από δανεικά. Από τα θησαυροφυλάκια των ξένων τραπεζών. Και χτίσαμε έτσι μιά κοινωνία αρνητικά επικοινωνούντων δοχείων. Χρήμα άφθονο κυκλοφορούσε. Καλλιεργώντας μια ψευδαίσθηση ευημερίας. Σε ένα γυάλινο κόσμο υπερ-ανάπτυξης. Δίχως οικονομική βάση και δίχως υποδομές. Τα δανεικά ανακυκλώνονταν σε μια κοινωνία σε αφιονισμό κατανάλωσης. Ετσι, άξαφνα ο πλουτισμός χτύπησε την πόρτα λογής ανύποπτων μέχρι τότε κοινωνικών στρωμάτων. Αρκούσε κάποιος «να πιάσει την καλή». Δίχως την μεσολάβηση χρόνων σκληρής δουλειάς παρκαδόροι έγιναν μεγαλοβιομήχανοι, δημοσιογραφίσκοι μεγαλοεκδότες, παιδιά της πιάτσας βαθύπλουτοι επιχειρηματίες. Χτεσινοί γιδοβοσκοί μετατράπηκαν σε αξιοσέβαστους επενδυτές και κορίτσια της κάποτε διπλανής αυλής σε σούπερ μοντέλες με αμφιλεγόμενα έσοδα.
Η σεμνότητα εξαφανίσθηκε ενώ η ηθική της επίπονης δουλειάς εξοντώθηκε πριν καν δημιουργηθεί. Η επιδειξιομανία έγινε πρώτη κοινωνική αξία. Σημασία δεν είχε τι έχεις. Αλλά τι φαίνεται πως έχεις. Κι όλα αυτά σε ένα πλαίσιο εκκωφαντικής απουσίας εθνικής αστικής τάξης. Κοινωνικά στρώματα δηλ. που θα ηγούντο της κοινωνίας δίνοντας παράδειγμα κοινωνικής εγκράτειας και μετριοφροσύνης. Δεν μπορώ να λησμονήσω την στάση της εύπορης κατά βάση τότε οικογένειάς μου απέναντι στις παιδικές μου επιθυμίες και ανάγκες. Εφ όσον οι φίλοι μου, απλά παιδιά από γειτονιές του Πειραιά, δεν μπορούσαν να έχουν ακριβά παιχνίδια - όπως λ.χ, τότε, δερμάτινη μπάλα ποδοσφαίρου – δεν επρόκειτο να αποκτήσω ούτε εγώ. Για να μην προκαλώ. Τέτοιες αντιλήψεις αποτελούν πιά σήμερα περίπου μουσειακό είδος.
Η χλιδή, ο πλούτος, η ευημερία - σχεδόν όλα αποκτημένα μέσω δανεικού χρήματος από το εξωτερικό – επιδεικνύονται ανερυθρίαστα. Σαν επίτευγμα κοινωνικής κινητικότητας. Δίχως έγνοια για το πώς ο πλουτισμός αυτός έχει επιτευχθεί. Μια ματιά στα βόρεια προάστια αρκεί. Οι περισσότερες εντυπωσιακές βίλες – με την εξαίρεση των ανθρώπων του εφοπλισμού – έχουν προέλθει από δουλειές με το κράτος. Εργολαβίες και προμήθειες με πελάτη το δημόσιο, και έμμεσο χρηματοδότη βέβαια το ξένο τραπεζικό κεφάλαιο, κυριάρχησαν στην καινούργια οικονομικά Ελλάδα.
Το πάρτυ βέβαια τώρα τελειώνει. Η χώρα οφείλει να αποβάλει το λίπος του δήθεν πλουτισμού. Και να δουλέψει σοβαρά. Με στήριγμα τον εαυτό της μονάχα. Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι το ΔΝΤ. Αλλά η δική μας απερισκεψία. Που μας οδήγησε στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα. Καταγγέλλαμε κάθε φωνή περίσκεψης που προειδοποιούσε για τα μελλοντικά προβλήματα. Σαν ανευαίσθητη δήθεν η νεοφιλελεύθερη. Τώρα δυστυχώς ο λογαριασμός έφθασε. Και θα τον πληρώσουμε όλοι. Δεν υπάρχουν λοιπόν μπαμπούλες. Υπάρχει μοναχά συλλογική ευθύνη για το χάλι στο οποίο οδηγήθηκε η χώρα.

58 σχόλια

  1. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΛΛΟΘΙ.
    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ.
    ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΛΙΧΝΕΣΤΑΙΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ...ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ 100000 ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ 1000000 ΚΑΙ ΑΛΛΛΟΣ 1000000000.
    ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ ΑΓΚΙΤΑΤΟΡΩΝ ΘΟΛΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΧΘΡΟΥΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.
    Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΩΝΙΕ4Σ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ.
    ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟΙ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΑΝΡΩΠΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.
    ΣΚΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ.

    ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ...
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ.
    Η ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΚΟΣ.

    ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ !!! ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ.
    ΔΕ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ !!!
    ΔΕ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΡΑΞΗ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ .... ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΕΣ.

    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΜΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ, ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΎΣΣΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΣΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ.......

    ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Ανδριανόπουλε!! Επι τέλους κάποιος που λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Και δεν χαιδεύει αυτιά. ΙΘα βγούν βέβαια οι κομπλεξάτρες και να αρχίσπυν να τον βρίζουν. Διότι έχουν την φωλιά τους χ...νη. Ολοι οι ανίκανοι, οι περιβωριακπί και βέβαια οι ανώνυμοι. Αυτά που λέει είναι λογικά και απόλυτα αδιάψευστα. Η αλήθεια είναι πως όλοι βάλαμε το χεράκι μας, με την εξαίρεση κάποιων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, για να φτάσει ο τό[πος στα σημερινά χάλια. Και το ότι τον καλούν κυρίως στο εξωτερικό για δουλειές με κυβερνήσεις, κέντρα μελετών και ιδιωτικές εταιρίες σημαίνει πως κ΄λατι αξ΄λιζει παραπάνω από τους ντόπιους βλαχοφιλόσοφους. Ας ακούσουμε επι τέλους μιά φορά την αλήθεια.

    liberal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαχη για το ευρώ.
    Με την κρίση στην Ελλάδα ο πραγματικός στόχος είναι το ευρώ.
    Οι αμερικάνικες σιωνιστικές τράπεζες χτυπάνε το ευρώ για να μην γίνει παγκόσμιο νόμισμα αλλά να παραμείνει το δολλάριο παγκόσμιο νόμισμα.
    Και ποιός εκδίδει το δολλάριο μήπως ο Ομπάμα ? Οχι το δολλάριο το εκδίδουν οι αμερικάνικες σιωνιστικές τράπεζες άρα έχουν την παγκόσμια κυριαρχία την οποία πήγε να τους την αμφισβητήσει το ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήμερα έλεγα πως τις μαλακίες θα τις ακούσω μόλις πάει ο γιωργάκης στη βουλή. Ευτυχώς όμως ήρθε ο μέγας επιστήμονας πρωί πρωί να μας δείξει πως γίνεται το μαύρο άσπρο. Αφού αποδέχεσαι την συλλογική ευθύνη πάντως, μην απορήσεις όταν βρεθείς κι εσύ στο δέντρο με τους υπόλοιπους κρεμασμένους. Στην τελική εσύ ήσουν υπεύθυνος να προειδοποιήσεις αλλά όπως είπες "Καταγγέλλαμε κάθε φωνή περίσκεψης που προειδοποιούσε για τα μελλοντικά προβλήματα.". Τώρα λοιπόν θα μας παραδώσουν μαθήματα και οι απερίσκεπτοι. Που φτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου άρεσε πολύ το "ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ". Στα κέρδη και στις ρεμούλες μόνοι στην πληρωμή οι μαλάκες. Σε ποιους απευθύνεσαι άραγε. Σε ανθρώπους με νοητική υστέρηση; Σε λίγο θα μας πεις πως για όλα φταίει ο Φλωράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα οσα λες Ανδριανοπουλε αλλα το ΔΝΤ ΕΙΧΕ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ (Βλεπε Αργεντινη). Αξιος μαλλον και ο μισθος που παιρνεις κι εσυ για να αποπροσανατολιζεις τον κοσμο. Οσο για το συστημα που υπερασπιζεσαι (φιλελευθερισμος), δε στηριζεται στην παραγωγη πλουτου απο εργασια και παραγωγη αγαθων και υπηρεσιων, αλλα στην κερδοσκοπια που εχει φτασει πλεον να επηρεαζει ολοκληρες χωρες.
    Για αυτο και φτανει πλεον η κατασταση σε ενα ηχηρο τελος και κατι κουμασια σαν του λογου σου θα παρουν τον π....ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ΔΝΤ είναι ένας μηχανισμός που εξασφαλίζει στους δανειστές ότι θα πάρουν πίσω τα λεφτά που δάνεισαν στην Ελλάδα.
    Με οποιοδήποτε κόστος για τον λαό.
    Το ΔΝΤ δεν είναι φιλανθρωπικός οργανισμός βοήθειας.
    Όλα τα άλλα είναι παραμύθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενώ μόνο ένας ηλίθιος μπορεί να διαφωνήσει μ' αυτά που γράφεις, θα φας βρίσιμο από τους σχολιαστές που θα σε ξεσκίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Στάλιν και ο Μπέρια τα τιμημένα ΚΝΑΤ, Ο Σύντροφος Μαϊλης σε παρέμβαση του στο MEGA Παρασκευή πρωί 30 Απριλίου σε συνέντευξη του Τιμημένου Συντρόφου Μητσοτάκη το δήλωσε καθαρά, δεν ψηφίσαμε το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν το σεβόμαστε και δεν το εφαρμόζουμε, η εξαθλίωση που έφερε η Δεξιά στην οικονομία της Ελλάδας και τώρα μετακυλύετε στους εργαζόμενους είναι η ευκαιρία μας.
    ΤΏΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΕΞΙΑ, ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ!
    ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΑΤΖΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΉΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ? ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΌΛΟΥΣ ΌΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΎΡΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ!!!!
    ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ? ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!
    Λιμάνια, αεροδρόμια, εθνικές, όλα θα κλείσουν, όλος ο κόσμος θα νιώσει την δύναμη μας, όλοι θα μιλούν για μας, στη Λατινική Αμερική, στην Αφρική, στην Ασία, όλοι θα μας θαυμάζουν, μόνο μερικοί άθλιοι Ευρωπαίοι θα χασκογελούν ευχαριστημένοι που με την παλικαριά μας, βουλιάζουμε όλο και πιο πολύ την Ελλάδα στα σκατά, όλο και πιο πολύ τους την παραδίνουμε, αλλά εμείς δεν θα κολόσουμε, σε αυτή τους την θέση απαντούμε με την δική μας θέση. ___ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ____!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρέπει να κρατηθεί videακό και ιντερνετικό αρχείο όλης της φάρσας ΠΑΣΟΚ 2010. Πως καταλήξαμε στο βάραθρο. να το δείχνουμε στα παιδιά μας αν προλάβουμε να κάνουμε..
    - Άκου εκεί δεν παίρνει πλέον αυτός τις αποφάσεις…

    ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ … ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΕΠΑΙΤΗΣ ΣΤΟ ΔΝΤ
    Ήταν επόμενο, ήταν φυσιολογικό για αυτούς, ειδικά για τον αρχηγό τον απο πριν ξεπουλημένο, να το κάνουν. Είναι συμβατό με την φύση, τον χαρακτήρα, την ιστορία τους, την αληθινή πολιτική τους ταυτότητα, να πάνε στο Δ.Ν.Τ…

    Ως ο Yorgo ο μεμέτ τσογλάν που παίζει την “κυβέρνηση” με τα γκαρντασια του την Μπιρμπίλο,
    τον Παυλάκη τον Γερουλάνο, το Παπακωνσταντή και με παιδονόμο τα βράδια τον άσπονδο φίλο του Οτσαλάν τον Πάγκαλο ντε!

    * Αυτοί μας δουλεύουν, δεν πάνε καλά, κάποιος πρέπει να τους στείλει άμεσα στο σπίτι τους.
    Τα αρχικά 45 δις ευρώ το χρόνο για 3 χρόνια από το μηχανισμό στήριξης έγιναν 120 δις για 3 χρόνια δλδη 15 δις λιγότερα και νέα σκληρά μέτρα ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΙΓΥΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανδρέα πράγματι έχεις απόλυτο δίκαιο.

    Επί ευκαιρίας της αυριανής απεργιακής κινητοποίησης των συνδικάτων θέλω να εκφράσω τις σκέψεις μου, για την στάση που παίρνουν για τα καυτά θέματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες. Αντί να ενεργούν ως Ασπίδα προστασίας του πολίτη έχουν μετατρέψει το κίνημα σε σωσίβιο λέμβο μετά από ναυάγιο (βλέπε Τιτανικό), πλέοντας στον ωκεανό δίπλα από εκατοντάδες πτώματα. Μπροστά στην αδυσώπητη οικονομική κρίση που περνάει ο κοσμάκης δεν μπορώ να βλέπω να εξελίσσετε πάλι το ίδιο έργο, τα συνδικάτα και οι κοινωνικοί φορείς, οι βουλευτές, κλπ. συμπολίτες με εξουσία, και αναγνώριση να παρακολουθούν χωρίς καμία διάθεση αυτοκριτικής. Πέρασαν χρόνια με σκάνδαλα μικρά ή μεγάλα , οικονομικά ή κοινωνικά και δεν έκαναν τίποτε απολύτως, μόνο κάποιες δηλώσεις κλπ δηλαδή μία τρύπα στο νερό. Η πραγματικότητα είναι ότι ενεργούν καθυστερημένα όχι την στιγμή της εξέλιξης του εγκλήματος αλλά μετά θάνατον. Να σας αναφέρω μερικά παραδείγματα. Χρηματιστήριο, απάτη-φούσκα, που ήταν τότε ΑΔΕΔΥ,ΠΑΜΕ,ΓΣΕΕ να κάνουν δύο 24ωρες με αίτημα καθαρά χέρια. Με την απεργία θα έκλεινε το χρηματιστήριο και θα σταματούσε κάθε συναλλαγή , αυτό θα ήταν γροθιά στο κατεστημένο , και δεύτερο πολύ σημαντικό θα ξυπνούσε και ο κάθε αδαής συμπολίτη μας που πήγαινε να γίνει εκατομμυριούχος μέσα σε μία νύκτα. (αυτό είναι Ασπίδα προστασίας της κοινωνίας). Την εποχή των «νταβατσίδων», υπήρξαν πάμπολλες ευκαιρίες για δράση όλων των φορέων. Αποθεματικά των Ταμείων δύο 24ωρες με αίτημα φέρτε πίσω τα λεφτά. Θα ήταν εφικτός ο πανικός στους εμπλεκομένους μέχρι ακύρωσης της σύμβασης. «Βατοπέδι» και «ότι νόμιμο είναι και ηθικό» εδώ έπρεπε να ξεσηκωθούν και οι πέτρες. Το «ότι νόμιμο είναι και ηθικό» μάλιστα εάν το ανέλυαν με οικονομικούς όρους θα προέβλεπαν το σημερινό κατάντημα αφού είχε καθιερωθεί σε κολωνακιώτη νοοτροπία (φάτε τώρα κι ότι αρπάξει ο κωλ.. σας). Για να μην σας κουράζω άλλο, το συμπέρασμα κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι να ξεσηκώνομαι με το που βλέπω έστω και ελάχιστο καπνό και όχι όταν έχει πάρει φωτιά το σύμπαν (στρατηγός άνεμος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάλι τα ίδια αυτός ο κώλος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΕΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ Η ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΔΙΑ Η ΑΛΛΟΥ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΒΓΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΙΩΝΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΝ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΟΥΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΣΕΝΑ ΠΟΣΟ ΣΕ ΘΙΓΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΔΝΤ? ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν θυμάμαι καλά ο κ. Ανδριανόπουλος είχε υπουργικές θέσεις στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, γιατί δεν τα έλεγε αυτά τότε;
    Το 2004 συμφώνησε να μπει στο Επικρατείας στο ΠΑΣΟΚ. Ήταν η πολιτική του ΠΑΣΟΚ ως τότε σύμφωνα με τις σημερινές του απόψεις;
    Το αυτονόητο είναι ότι έχουμε ευθύνες όλοι, αλλά δεν χρειαζόμαστε αυτούς που μας οδήγησαν εκεί να μας το λένε. ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ"?...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΕΒΑΖΕΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ [ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ], ΦΤΑΙΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΦΟΡΟΜΠΙΧΤΙΚΗ-ΑΡΠΑΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΝΔ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ, ΜΟΛΙΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ, ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟ ΔΝΤ.
    ΑΔΙΚΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΡΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το διάγγελμα του Γιώργου θα γίνει από το Σέντραλ Παρκ;

    Το διάγγελμα για το νομισματικό ταμείο το έκανε ο Γιώργος απ’ το Καστελόριζο. Το επόμενο για την πτώχευση θα το κάνει από το Σέντραλ Πάρκ

    Μη στενοχωριέσαι Γιώργο.
    Κάποτε θα λες στα εγγόνια σου πως απείλησες τους παλιογερμανούς με το ΔΝΤ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.

    ΕΕΕΕ......ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ..
    ΑΛΗΤΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣΣ ΑΠΑΙΣΙΑ
    ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΑΣΟΚ .
    ΠΑΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    * Ο ήλιος ο πράσινος,
    Ο ήλιος π’ ανατέλλει, Μας οδηγεί
    * Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική
    * Λαϊκή Κυριαρχία Εθνική Ανεξαρτησία, Όλοι-όλοι ζητούν (ΔΙΣ)
    * Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική
    Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ανατέλλει, Μας οδηγεί (ΤΡΙΣ)..

    ΦΥΓΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΑΣ
    ±±±± ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οχι δεν ειναι εχθρος το Δ.Ν.Τ.
    Εχθροι εισαστε ολοι εσεις τσιφτετελληνες που κυβερνησατε αυτη την χωρα,φαγατε,ηπιατε,διορισατε,κανατε οτι θελατε λες και ηταν οικοπεδο σας και τωρα εχετε παρει βουμα και λαγκαδια να μας πεισετε να πεινασουμε για να μπορεσετε να ξαναφατε τις επομενες γεννιες.
    Τωρα τι μιλατε δεν το ξερω,τι προσπαθειτε δεν καταλαβαινω,λιγη ντροπη αν υπηρχε θα σιωπουσατε ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ
    Κάθομαι και σκέφτομαι , θα μου πείτε ότι σκέφτομαι πολύ, μια λύση χωρίς το ΔΝΤ.
    Γιατί ο Παπανδρέου δεν ζητά από τους ΄Ελληνες καταθέτες να δανείσουν την χώρα τους με 4% επιτόκιο για 5 χρόνια? Αφού στις Τράπεζες υπάρχουν καταθέσεις ύψους 300 δις ευρώ. Ποιος ΄Ελληνας θα αρνιόταν αφού έτσι κι αλλιώς παίρνει επιτόκιο 1% αν το παίρνει και αυτό? Κανένας. Λέω λοιπόν, λέω μήπως και δεν υπάρχουν ούτε οι καταθέσεις του ελληνικού λαού στις Τράπεζες και τα λεφτά του κόσμου έχουν γίνει αέρας. Γιατί αλλιώς πως εξηγείτε ότι ρευστό δεν υπάρχει και πρέπει να παραγγείλεις γ ια δύο μέρες μετά ακόμη και 5.000 ευρώ. ……….
    τακη ρουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τον μισθό του τον παίρνει ως Πρωθυπουργός ο Αϊ Γιώργης ο Καστελλοριζιώτης μετά απο την δήλωση οτι δέν κυβερνά ή τον χάρισε στην τρόϊκα ??
    Τεράστια εξαπάτηση τού Λαού.

    Ανεύθυνος άρχων,που τά παπαγαλάκια του θά γράφον οτι αγωνίζεται νά θέσει ΄κόκκινες γραμμές΄στην τρόϊκα..
    Τι το νέο αναρτήθηκε;
    Ο ΓΑΠ ουδέποτε κυβέρνησε και ουδέποτε είπε κάτι δικό του.

    Η τρελίτσα ήταν πάντα …χαρακτηριστικό της οικογένειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το ΔΝΤ είναι ο στυγνός καπιταλισμός σε όλο του το μεγαλείο. Το μόνο που τούς ενδιαφέρει είναι η μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος χωρίς καμμία απολύτως αναπτυξιακή προοπτική. Η χώρα δεν πρέπει να δεχθεί κεφάλαια από αυτούς τους βρυκόλακες αλλά να μειώσει το δημόσιο τομέα μόνη της, να πουληθεί ο,τιδήποτε προβληματικό ή ζημιογόνο υπάρχει π.χ. ΟΣΕ και να απευθυνθούμε σε χώρες όπως η Ρωσία και η Κίνα για γενναίες επενδύσεις στον τομέα της βαριάς βιομηχανίας. Διαφορετικά εδώ θα γίνει Πεκίνο όπως είπε κάποτε και ο Πάγκαλος, η παράταξη του οποίου τη δεκαετία του '80 έπαιρνε κάθε 5 μέρες ένα δάνειο και να τ' αποτελέσματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στη Νέα Υόρκη χθές έγινε διαδήλωση 1.000.000 ανθρώπων κατά των αλητο-τραπεζιτών, των χρηματιστών, των κορακιών τοκογλύφων.

    Στην Ελλάδα γιατί δεν κουνιέται φύλλο ??

    Αυτοί οι αλήτες πρέπει να επικηρυχθούν ως εγκληματίες πολέμου.

    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ-ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ.

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Τρομοκρατία είναι να μην έχεις τα βασικά για να επιβιώσεις, να σου παίρνουν το μισθό και τη σύνταξη, να σου κατάσχει η τράπεζα το σπίτι, να ζεις μέσα στη μόλυνση που σκοτώνει. Τρομοκρατία είναι να ζεις καθημερινά υπό το καθεστώς του φόβου για την επιβίωση".


    Αν εξαιρέσουμε τα σημεία με τις βόμβες και φυσικά τον άδικο θάνατο του παιδιού στα Πατήσια,γιατί δεν είχε σημασία αν ήταν Αφγανός ή Έλληνας ή Τούρκος,σε όλα τα υπόλοιπα η ομάδα του Επαναστατικού Αγώνα έχει απόλυτο δίκιο!Αυτό είναι τρομοκρατία!

    Τρομοκρατία είναι να μην ξέρεις αν αύριο θα έχεις να φας για να επιβιώσεις!

    "Τρομοκρατία είναι...η εφαρμογή του προγράμματος σταθερότητας που έχει κάνει μεγάλα τμήματα του πληθυσμού να παρακολουθούν μουδιασμένα μέχρι στιγμής από φόβο, μια πρωτοφανή επίθεση εναντίον τους να βρίσκεται σε εξέλιξη."


    Τρομοκράτες είναι οι τραπεζίτες.

    Τρομοκρατία είναι να σε παίρνουν κάθε τρείς και λίγο τηλέφωνο γιατί δεν έχεις να πληρώσεις τις τοκογλυφικές τους δόσεις.

    Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα!

    Ζούμε σε ένα καθεστώς και ..καλά δημοκρατικό αλλά μόνο στα χαρτιά!

    Πρέπει να ξυπνήσουμε πια από τον λήθαργο που μας έχουν αναγκαστικά βάλει εδώ και 30 χρόνια!Και να ξυπνήσουμε και τους άλλους αλλά όχι με βόμβες και με στέρηση της ζωής πολιτών!Άλλωστε για να παλέψουμε και να τα καταφέρουμε πρέπει πρώτα απ'όλα να είμαστε ζωντανοί!

    Κι αυτό δεν έχει δικαίωμα να μας το στερήσει κανένας Επαναστατικός ή μη αγώνας!Πάντως είχαν δίκιο σε ότι είπαν και ας επέλεξαν λάθος τρόπο για να τα πουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Α, βρε Ανδριανόπουλε, είσαι μεγάλο νούμερο της πολιτικής. Ωραία τα λες μέχρι το σημείο που πλούτισαν τα λαμόγια των βορείων προαστίων, αλλά στη συνέχεια κάνεις πάλι την πάπια. Γιατί ρε οικονομολόγε της πλάκας να πληρώσουν οι φτωχοί συνταξιούχοι του ιδιωτικού τομέα τις κομπίνες των απατεώνων και του διεφθαρμένου κράτους; Τι φταίνε π.χ. οι συνταξιούχοι, πρώην εργαζόμενοι σε ένα βουλκανιζατέρ, που έφτυσαν αίμα επί 40 χρόνια για να μαζέψουν ένσημα και να πάρουν σύνταξη; Γιατί να χάσουν τα δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων; Μήπως τους θεωρείς συνένοχους επειδή άλλαζαν τα τακάκια των φρένων στις πόρσε των λαμογιών; Δεν τους έφτανε ο καρκίνος που έπαθαν από την εισπνοή του αμίαντου, έχουν και τους Ανδριανόπουλους που τους σπρώχνουν μια ώρα αρχύτερα στον αφανισμό. Να πληρώσουν απευθείας τις συνέπειες της κρίσης οι υπεύθυνοι για τα λαδώματα, όχι βρε βλάκα αυτοί που άλλαζαν τα λάδια των μερσεντές. Να βγουν συνεργεία της εφορίας στα βόρεια προάστια και να ελέγχουν πόρτα πόρτα τις επαύλεις. Να μετρούν φιλιπινέζες, φεράρι και πισίνες, να διασταυρώνουν επί τόπου με lap top το ανύπαρκτο πόθεν έσχες και να κόβουν ρετσέτες. Μέσα σε ένα μήνα θα έχουν μαζέψει δέκα φορές τα ψίχουλα των συντάξεων του ΙΚΑ. Οι φτωχοί πρέπει να αρνηθούν να πληρώσουν για τις αμαρτίες των απατεώνων. Να αρνηθεί η Ελλάδα το δάνειο, να ευχαριστήσει τη Μέρκελ για το ενδιαφέρον της και να της στείλει επί τη ευκαιρία πίσω το υποβρύχιο που γέρνει. Να πληρωθούν τα τοκογλυφικά δάνεια που μας χορήγησαν οι διεθνείς απατεώνες, απευθείας από τα παράνομα κέρδη των ντόπιων απατεώνων. Υπάρχει τρόπος κι αν δεν υπάρχει να βρεθεί αμέσως. Να εξοντωθούν με κτηνώδη πρόστιμα οι Siemens και Deimler για τις μίζες και τον εκμαυλισμό της ελληνικής αγοράς και να δημευτούν οι περιουσίες των Ελλήνων που λαδώθηκαν απ’ αυτές. Να ξεχρεώσουμε σταδιακά και με ανταλλάγματα το χρέος στους Γερμανούς και τους ξένους δανειστές μας. Δώστε μας κυρία Μέρκελ ένα όνομα που δωροδόκησε ο Χριστοφοράκος, πάρτε τόσα εκατομμύρια. Δώστε μας έναν υπουργό ή αξιωματικό που λάδωσε η Daimler, πάρτε άλλα τόσα. Όλους θα τους πληρώσουμε αρκεί να μας πουν με ποιους έκαναν τις κομπίνες τους στην Ελλάδα. Αυτό θα πει εξυγίανση της οικονομίας και όχι να μεταβιβάσουμε τη σύνταξη των φτωχών ΙΚΑτζήδων στα θησαυροφυλάκια των «απροσδιόριστων» κερδοσκόπων, όπως τους αποκαλεί ο φωστήρας του London School of Economics Ανδριανόπουλος. Να είσαι σίγουρος κυρ Αντρέα ότι αν θελήσουμε να ξεχρεώσουμε με τον σωστό και δημιουργικό τρόπο τα δάνεια, θα προτιμήσουν να μας τα δώσουν άτοκα και θα μας θερμοπαρακαλέσουν γι αυτό. Θα μας σώσουν με το ζόρι έστω και παρά τη θέλησή μας. Δεν θα μας αφήσουν να βουλιάξουμε, γιατί το ντόμινο θα τους σαρώσει. Η αναδιαπραγμάτευση του χρέους είναι σοβαρό εργαλείο για ικανούς παίχτες, γι αυτό δεν πρέπει να αποκλείεται. Έχουμε ξεφτιλιστεί τόσο πολύ στο εξωτερικό, που λίγο ακόμα δεν θα μας χαλάσει. Η μισή ντροπή δική μας η μισή δική τους.
    Κυρ Αντρέα, για να τελειώνουμε, επειδή συνεχώς ανοίγεις κεφάλαια χωρίς να τα κλείνεις. Λες σωστά πράγματα για τις σκανδαλώδεις επιδοτήσεις των κομμάτων και δεν λες τίποτα για τους πολιτικούς που πήραν λεμονοστίφτες από τη Siemens; Θεωρείς ότι έχουν μικρότερη αξία τα δωράκια αυτά; Πότε θα φάνε κλωτσιά και θα πεταχτούν για πάντα έξω από το κοινοβούλιο αυτοί οι τύποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πασοκ

    Αντισταθειτε, εστω ψυχικα

    Νέα Γερμανική πρόκληση: Τουρκική σημαία στην Ακρόπολη!

    Υπαρχει απαντηση του Δρ Κουτσουκου
    σε λιγο...εδω στο Πρεσσ

    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ώστε έτσι λοιπόν?
    Οι κύριοι του ΔΝΤ είναι κάποιοι φιλάνθρωποι που έχουν αφιερώσει τις ζωές τους στο να σώζουν λαούς!
    Ο σκοπός τους είναι να βοηθήσουν τους Έλληνες να ορθοποδήσουν! Νοιάζονται για μας! Δεν έχουν καμία πρόθεση να αποκτήσουν τον έλεγχο της οικονομίας μας και των κρατικών πλουτοπαραγωγικών πηγών μας.
    Άλλωστε, και την Αργεντινή την βοήθησαν τόσο πολύ, που σύντομα θα είναι η νέα υπερδύναμη!

    Τι είναι αυτά που λες ρε κάθαρμα???
    Γελοίε πολιτικάντη... Άστο διάολο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οι παλιοί λέγανε "το πονηρό πουλί από τη μύτη πιάνεται".
    Όταν ο Κ.Κ. προσπαθούσε να νοικοκυρέψει την οικονομία όλοι αυτοί οι ψευτόμαγκες αντιδρούσαν ακόμη και στα πιό ήπια μέτρα.
    Τώρα οι λογής λογής πράσινοι αμπελοφιλόσοφοι κατηγορούν τις προηγούμενες κυβερνήσεις που δεν πήραν έγκαιρα μέτρα περικοπής των δημόσιων δαπανών.
    Άρα και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ.
    Τζάμπα μάγκες.
    Ας πληρώσουν τώρα τη βενζίνη 2 ευρώ το λίτρο, ας δουλεύουν μέχρι να πεθάνουν, ας πούνε το ψωμί ψωμάκι αυτοί και τα παιδιά τους, μπας και καταλάβουν, κάποια στιγμή, την αξία του να είσαι σοβαρός (έστω στοιχειωδώς).
    Καλημέρα Γιωργάκη.
    Καληνύχτα Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. pou ypsonei thn Ellhnikh shmaia o Dr Koytsoukos??

    peite mas!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τώρα προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι και να βρουν διάφορες δικαιολογίες .
    O πρωθυπουργός μας προεκλογικά , έλεγε ότι υπήρχαν τα λεφτά , ενώ είχε ενημερωθεί από το κ.Προβόπουλο και τελικά μας οδήγησε στο ΔΝΤ , όπου θα δεινοπαθήσουμε όλοι.
    Ολοι οι άλλοι μας φταίνε , εκτός από μας τους ίδιους και τον κακό μας το καιρό. Νομίζετε ότι μπορούν να κοροϊδεύουν συνεχώς τον κόσμο . Μήπως περιμέναμε να μας χαρίσουν το χρέος ή να το πληρώσουν άλλοι ;
    Όταν τόσα πακέτα στήριξης από την Ευρώπη , χρησιμοποιήθηκαν για ψηφοθηριακούς κατά βάση σκοπούς , τι να περιμένουμε. Όταν οι πολιτικοί δεν έχουν συνήθως ούτε ένα ένσημο , αυτά που υπόσχονται ούτε για έκθεση ιδεών δεν κάνουν . Η πραγματικότητα το αποδεικνύει. Όταν σταματήσαμε να παράγουμε και ζούσαμε με δανεικά , τι περιμέναμε ; Να μας τα χαρίσουν ;
    Γνωρίζετε τι διαδικασίες και χρόνος χρειάζεται να ανοίξει μια νέα επιχείρηση ;
    Γιατί έχει φύγει η βιομηχανία από τη χώρα μας ; H ανάπτυξη προέρχεται από τη βιομηχανία , τη γεωργία και κτηνοτροφία (αν σταματήσουν οι επιδοτήσεις, να δούμε πόσοι θα ασχολούνται με αυτή) , τον τουρισμό , την ναυτυλία κ.λ.π .

    Ανθρωποι , που γνωρίζουν τι είναι βιοπάλη , τι είναι αγορά εργασίας , τι είναι στέγνωμα της αγοράς από ρευστό , τι είναι επιχειρηματικότητα , έχουν γνώση των πραγμάτων .

    Ο κατήφορος άρχισε μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ του 1981 και συνεχίστηκε με τις επόμενες κυβερνήσεις της ΝΔ.
    Δεν ξεχνάμε αυτό που έλεγε το ΠΑΣΟΚ το 1981 ‘’ ΕΟΚ και ΝΑΤΟ’’ το ίδιο συνδικάτο και την πολιτική που ακολούθησε κατόπιν. Από την πολιτική Τσοβόλα δώστα όλα μέχρι την άνοιξη του 1985 και την λιτότητα που επέβαλε από το φθινόπωρο του 1985 , γιατί έπεσε έξω ο προϋπολογισμός δήθεν , ενώ στην πραγματικότητα δεν περίμενε να ξανακερδίσει τις εκλογές.
    Τον Σημίτη που το φθινόπωρο του 2003 έδωσε αυξήσεις στους Δ.Υ για ψήφους και μόνο και αφού δεν έβγαινε , έδωσε το δαχτυλίδι στο σημερινό πρωθυπουργό.

    Το ΠΑΣΟΚ αφού έταξε λαγούς με πετραχήλια προεκλογικά για να πάρει την εξουσία και έκανε ότι μπορούσε να σαμποτάρει την NΔ ( λιμάνι Πειραιά , δεν έβλεπε παγκόσμια κρίση κ.λ.π) ήλθε στην εξουσία.
    Και ενώ είχε 10 μονάδες διαφορά από την ΝΔ , βγήκε και είπε ότι η χώρα μας πάει για πτώχευση , είναι στην εντατική η οικονομία μας , είναι ο Τιτανικός που βουλιάζει , απειλεί με Δ.Ν.Τ ή χωρίς , το οποίο έχουμε δει τις επιπτώσεις όπου πήγε . Και το πιστόλι στο τραπέζι που συνεχώς απειλούσε , είναι για αυτοκτονία .
    Το ΠΑΣΟΚ όταν παρέλαβε την εξουσία το 1981 , υπήρχαν 220.000 δημόσιοι υπάλληλοι και όταν παρέδωσε την εξουσία στη ΝΔ , οι δημόσιοι υπάλληλοι ήταν 860.000 . Σήμερα είναι περίπου 1.000.000 . Ούτε το ίδιο το κράτος γνωρίζει ακριβώς . Το βράδυ άκουσα ότι στην απογραφή των δημοσίων οργανισμών , η πρώτη καταμέτρηση ήταν 5000 , η δεύτερη 7500 και η Τρίτη 10000 .Με τα δεδομένα αυτά τι να περιμένουμε ;
    Πλήρης ανευθυνότητα . Και μη ξεχνάμε την απόδοση ιθαγένειας στους μετανάστες και τον Καλλικράτη. Να μη μείνει τίποτε όρθιο

    Αν τα μέτρα αυτά είχαν ληφθεί από τον Καραμανλή θα είχε καεί η Ελλάδα. Μήπως η πράσινη λιτότητα είναι αποδεκτή , χωρίς κοινωνικές συνέπειες και εξεγέρσεις;
    Και μη ξεχνάμε ο υπαρκτός σοσιαλισμός , κατέρευσε όταν ο κόσμος δεν είχε ούτε να φάει.
    Δυστυχώς και τα δύο κόμματα εξουσίας έχουν απογοητεύσει τους Ελληνες και οδήγησαν την χώρα μας στα χάλια αυτά. Τα άλλα μικρότερα κόμματα της αντιπολίτευσης μόνο γκρινιάζουν .
    Πρέπει να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία για όσους ευθύνοται που φτάσαμε στα χάλια αυτά.

    Οποιος δεν βλέπει την πραγματική κατάσταση ή βολεμένος είναι , ή άμυαλος.
    Το ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίστηκε από το λαό για κάνει , αυτά που κάνει σήμερα.
    Δεν θεωρώ απίθανο να πέσει η κυβέρνηση , από τις αντιδράσεις του λαού μας . Το πρόβλημα όμως παραμένει . Το χρέος μας θα πρέπει να πληρωθεί . Και ο κάθε Παπανδρέου και Καραμανλής μπορεί να τη κοπανήσουν και δεν έχουν ανάγκη . Ο απλός κοσμάκης τι θα γίνει ;
    Και είμαστε στην αρχή . Τα δύσκολα έπονται σύμφωνα με τους ειδήμονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Aytos

    den einai "symboulos" ton Rosson???

    H Rossia den eipe gia Dnt ston Giorgo

    mas douleveis re blhma??
    oust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΣΤΟΝ ΟΧΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Παπανδρέου πρέπει να κάτσει στο σκαμνί και να απολογηθεί προτού οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.

    Συνειδητά και με πλήρη σχεδιασμό οδήγησε τα πράγματα έως εδω και συνέπραξε αμέσως ή εμμέσως με τους εμπρησμούς της Ελληνικής γής μεταξύ 2007-2009, την “τρομοκρατία” και τα Δεκεμβριανά για να γύγει η τελευταία εθνική κυβέρνηση της χώρας.

    Και πλέον ετοιμάζεται για το σχέδιο Β που είναι το ξεπούλημα του Αιγαίου, Μακεδονίας, Κύπρου και Θράκης σε συνδυασμό με την εθνοαλλοίωση στο εσωτερικό της χώρας.

    Ως πολιτικός έχει τερματίσει τη “σταδιοσρομία” του γιατί αυτό που επέρχεται δεν είναι ικανό να τον κρατήσει στη θέση του και απορώ με την αφελειά του εάν νομ΄ζει ότι θα έχει δαφορετική τύχη από προσωπικότηες όπως ο Εφιάλτης, Γούσης και λοιποί.

    Το “κόλπο” του έχιε πλέον διαρρεύσει με πάσα λεπτομέρεια σε όλα τα κέντρα αποφάσεων του πλανήτη και όσοι χάνουν ή θα χάσουν από την εφαρμοζόμενη πολιτική του, θα τον λιανίσουν, γιατί δεν μιλάμε για εργατοπατέρες τύπου ΓΣΣΕ ή ψωραλέους Έλληνες “δοαπλεκόμενος”, αλλά για πανίσχυρα οικονομικά και πολιτική συμφέροντα που πλήττονται σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τον ΓΚΑΠ.

    Η μόνη σωτηρία του είναι να δηλώσει παραίτηση-συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης και να φύγει δια παντός στο εξωτερικό-Μινεζότα.

    Σημειώστε το αυτό, γιατί τόσο η οργή του Ελληνικού λαού, όσο και η εκδίκηση πανίσχυρών συμφερόντων στην Ευρώπη κυρίως, προοιώνίζει πολύ άσχημα μαντάτα για τον ίδιο και τους περί αυτών.

    Αλλά βλέπεται, δύο πράγματα είναι απέραντα “Το σύμπαν και η βλακεία”.

    όσο αφορά αυτούς που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, έχω να πως μόνο το εξής :
    “Πως αισθάνεστε τώρα που είστε τόσο μαλάκες ??” _________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΥΡ ΑΝΔΡΕΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
    ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ( ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ)ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Όσα σχόλια γράφονται υπέρ του Ανδριανόπουλου είναι από πληρωμένα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ, ίσως και από τον ίδιο. Κανένας νοήμον άνθρωπος δε θα έμπαινε να γράψει σχόλιο σε ένα άρθρο με το οποίο είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί: "Τώρα θα σας ξεσκίσουν στα σχόλια". Και τι σε νοιάζει στην τελική ρε φίλε τι σχόλια θα γράψουν; Εσύ το άρθρο δε μπήκες να διαβάσεις; Άει στο διάολο πια. Έπρεπε τα σχόλιά σας να έχουν δίπλα σημάδι να ξέρουμε ποια να διαβάζουμε για να μη χάνουμε το χρόνο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ας μαζεψει κάποιος αυτον τον καραγκιοζη. Πως μπορουν και κυκλοφορουν στον δρομο. Κανονικα επρεπε να τρωει και μια φαπα για καθε βημα που κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΧΝΑΣ ΙΣΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ.

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΔΡΑΚΟΥΛΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ? 8% ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΙΖΕΣΕ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΟΥΧΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΔΟΣΙΛΟΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Η μόνη "συλλογική ευθύνη" που έχουμε είναι γιατί εσάς που κυβερνήσατε τόσα χρόνια και καταστρέψατε τη χώρα, σας αφήνουμε ελεύθερους να μιλάτε και δεν σας κλείσαμε ακόμα στα μπουντρούμια!!! Η ανέδειά σας δεν περιγράφεται πλέον...Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. να λογοδοτήσουν!!!Ο κόσμος σας ψήφιζε για ένα καλύτερο αύριο κι εσείς τόσα χρόνια βάζατε υποθήκη τη ζωή του !!! Και ορίζετε ακόμα τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η πορεία προς μία αχρήματη κοινωνία φαίνεται να είναι αναπόφευκτη. Η βοήθεια της πληροφορικής και της μικροηλεκτρονικής είναι δεδομένη, αλλά και η θεαματική μείωση των δαπανών από την ηλεκρονική μεταφορά των χρημάτων εξασφαλισμένη.


    Σε μία τέτοια παγκοσμιοποιημένη οίκονομία δεν θα υπάρχουν χοροί πτωχεύσεων (τραπεζών και χωρών), καταρρεύσεις ομολόγων και φαινόμενα «πιστωτικής ασφυξίας» (credit crunch). Δεν θα υπάρχουν χρηματοοικονομικές κρίσεις που να ταξιδεύουν πέρα από τον Ατλαντικό και τον.. Ειρηνικό και να δημιουργούν «ιντερνετικό πανικό»! Διότι, απλούστατα, τα πάντα θα ελέγχωνται απόλυτα και θα παρακολουθούνται ηλεκτρονικά. Διότι κάθε ανθρωπος πλέον θά έχει μετατραπεί σε ένα πολυψήφιο νούμερο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. παπαδες - κ.ι.σ -καιτα πολιτικα τους γιουσουφακια να οΕΧΘΡΟΣ ΞΑΝΑ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ουσιαστικά εκπληρώνονται στις ημέρες μας τα προφητικά λόγια του Μεγάλου Ιεροξεταστού του Ντοστογιέφσκυ: «Ω! Θα πείσουμε τους ανθρώπους πως μονάχα τότε θα γίνουν ελεύθεροι, όταν θα παραιτηθούν απ’ την ελευθερία τους για χάρη μας και θα υποταχθούν σε μας... “Ω! Θα τους επιτρέψουμε και την αμα ρτία, γιατί είναι αδύναμοι και ανίσχυροι και θα μας αγαπούν σαν παιδιά επειδή θα τους επιτρέψουμε να αμαρτάνουν... Στο τέλος θα ‘ρθούν να καταθέσουν την ελευθερία τους στα πόδια μας και θα μας πουν: “Κάντε μας σκλάβους, μα χορτάστε μας”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙς ΕΤΗΣΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ 70% ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΤΟ 20% ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΧ ΧΩΡΑΣ (ΤΟΚΟΙ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΤΟ 10% ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, ΕΡΓΑ ΚΛΠ. ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 10% ΘΑ ΜΠΡΟΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΙΥΝ ΚΟΜΠΙΝΕΣ. ΤΟ 70% ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. ΔΕΝ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΚΟΠΑΝΟΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΟΠΑΝΟΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΛΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΛΛΑ, ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!! ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΗΣ Ο ΕΒΕΡΤ? ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΟΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΤΕ, ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΥΠΕΦΕΡΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΣΑΝ ΑΚΡΑΙΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ... ΤΩΡΑ ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ. ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ.

    LIBERAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ο κ.Ανδριανοπουλος ειναι ενα παγωμενο επιστημονικο μορφωμα, ταγμενος να υπηρετει κατι, τον νεοφιλελευθερισμο, το οποιο παντου στον κοσμο εχει πιει αιμα πολιτων για να επιβιωνει..ειναι ενα οικονομικο-πολιτικο βαμπιρ.Ετσι λοιπον παγωμενος ψυχρος και αλλαζων προσπαθει να εξηγησει με κουτοπονηριες τα αυτονοητα. Σαν κιαυτους που ειρωνευεται ο κ Ανδριανοπουλος, πολιτικος κιαυτος, ποτε δεν ανησυχησε επι υπουργιας του για τιποτα απο αυτα που καταγγελει, και που ουσιαστικα ειναι συνενοχος, γιατι δεν ειναι μονο θεωρητικος τρομαρα του του δογματος του αλλα και δραστης-θυτης. Τωρα για το εφευρημα της συνενοχης αυτη ειναι μια θρησκευτικη (η ενοχη) θεση η οποια μοιραζεται στον κοσμο για ναχει να φοβαται και να σιωπα με την συνδρομη της πολιτειας βεβαια που αιωνες τωρα συμπορευονται.Ενοχη θα υπηρχε αν υπηρχε συνυπευθηνοτητα, αν μαζι εν γνωσει των πολιτων και με την συμμετοχη τους παιρνονταν οι αποφασεις. Οχι μονο καλουμαστε να πληρωσουμε τον λογαριασμο χωρις να μας τον δειξουν αναλυτικα αλλα μαλλον ειναι του διπλανου τραπεζιου.Κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειο του συστηματος, η μαλλον το ιδιο το συστημα ειναι λαθος. Το αυριο θα ειναι σαν το σημερα, δηλαδη αδιεξοδο. Ελπιζω οι νεωτεροι να το αντιληφθουν γρηγορα και να πραξουν τα δεοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανδριανόπουλε, έχεις απόλυτο δίκιο έτσι ακριβώς είναιόπως τα λες με τη διαφορά ότι αυτοί που τα κονομαγαν όλα αυτά τα χρόνιαθα εξακολουθήσουν να τα κονομάν εις βάρος του αιωνίως αδικημένων φτωχών ελλήνων.
    Θα τρώνε τις σάρκες την Ελλάδας αλλά αυτοί δεν πρόκειται να βλαφτούν ούτε να ζημιώσουν στο παραμικρό.Αλίμονο σε μας τους μισθοσυντήρητους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. «Και με την σύμπραξη βέβαια του συνόλου των παραγόντων του δημοσίου βίου τους»

    ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΒΙΟΣ;;
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ;

    «Οι κυβερνήσεις μοίραζαν δανεικά. Που για κάποιες κοινωνικές ομάδες λογίζονταν σχεδόν αμέσως σαν κεκτημένα»

    «Αρκούσε κάποιος «να πιάσει την καλή». Δίχως την μεσολάβηση χρόνων σκληρής δουλειάς παρκαδόροι έγιναν μεγαλοβιομήχανοι, δημοσιογραφίσκοι μεγαλοεκδότες, παιδιά της πιάτσας βαθύπλουτοι επιχειρηματίες. Χτεσινοί γιδοβοσκοί μετατράπηκαν σε αξιοσέβαστους επενδυτές και κορίτσια της κάποτε διπλανής αυλής σε σούπερ μοντέλες με αμφιλεγόμενα έσοδα»

    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΤΙ Π@Π@ΡΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ


    «Το πάρτυ βέβαια τώρα τελειώνει»

    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΟ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αν αφαιρέσεις από την φιγούρα του Χατζιαβάτη την γραφικότητα που του προσέδωσε η Λαϊκή Σοφία, το μόνο που μένει είναι μια απέραντη ΓΛΙΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΠΑΕ,ΚΑΕ,ΚΟΜΜΑΤΑ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΚΑΝΑΛΙΑ.ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΜΕ 200 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΡΤ1 ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΜΕΣΑ! ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ!ΚΛΕΙΣΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ,ΔΟΥΚΑ,ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ,ΣΟΥΦΛΙΑ,ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!ΔΙΩΞΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ,ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ, ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ.ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕΣΩ ΔΕΗ!ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΘΕΩΣΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΤΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μπράβο τρανέ οικονομολόγε! Γενικά όταν οι οικονομολόγοι αναλαμβάνετε να κάνετε μια δουλειά τα κάνετε πάντα ‘σκατά’. Άριστοι στην θεωρία – άχρηστοι στην πράξη. Πάρε Ανδρέα Παπανδρέου και Γεώργιο Αλογοσκούφη. Κάργα θεωρία αλλά ανίκανοι και επικίνδυνοι όταν αποφάσισαν να πάρουν πρακτικές αποφάσεις. Ο πρώτος μας έκαψε με τις οικονομικές πολιτικές τύπου Λατινικής Αμερικής. Ο δεύτερος κάθισε και έγραψε και μετά δημοσίευσε ακαδημαϊκή έρευνα με τα καλά του European Currency Unit και της European Monetary Union μόλις 2 χρόνια πριν την κατάρρευση του συστήματος. Εκεί να καταλάβεις…. γράφο ότι το σύστημα είναι καλό και τρομερό …και 2 χρόνια μετά το όλο σύστημα καταρρέει. Και δίνεις ρε ζώο Καραμανλή (ο εγγονός) σε τέτοιο άνθρωπο την διοίκηση των οικονομικών της χώρα! Ε…! τι να πώ τότε μας αξίζουν αυτά που παθαίνουμε. Αφού ήμαστε βλάκες και μας δουλεύουν πατόκορφα τα τσόλια.

    Δείτε εδώ… http://en.scientificcommons.org/37628917

    Οπότε κύριε Ανδριανόπουλε αφήστε τις φανφάρες και τα παχιά λόγια σάμπως και δεν ξέραμε τι θα έπρεπε να γίνει ….και άντε από εκεί που ήρθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΟΤΕΙΝΩ , ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ , ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ρε ΔΕΙΛΕ και ΜΕΓΑΛΕ ΨΕΥΤΗ,
    ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΙΧΑΜΑ:


    το ελαχιστο που μπορει να κανεις ειναι να μειωθουν τα 300 υπεραριθμα δαπανηρα βρωμοσκυλα στους 100.

    και φυλακιση πολλες φορες ισοβια τουλαχιστον 100 καταχραστων του δημοσιου.


    ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ αν εχεις αρχιδακια ρε αρσενικη πορνη, γαμω το σαπιο μουνι της μαρκαρετ που σε πεταξε παλιοπουστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Κύριε Παπανδρέου, Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας.
    Έως πότε ο κάθε ένας που κλέβει τα χρήματα του Ελληνικού λαού θα μένει ατιμώρητος;
    Εδώ και τώρα Κύριε Πρωθυπουργέ να ψηφιστεί ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΈΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ" ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ" ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΈΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΡΗΜΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟ ΑΠΕΔΙΞΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΜΕ ΧΦΡΕΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΠΕΛΟΝΑΣΜΑΤΑ. ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ (ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ ΚΛΠ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1994 ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ? Η ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΙ' ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΣΑΣ ΛΕΡΩΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ρε παιδιά δεν είναι ο Ανδριανόπουλος που βγήκε να προϋπαντήσει στο μπαλκόνι του Πειραιά τον Ντέταρη, όταν τον είχε αγοράσει ο Κοσκωτάς για τον Ολυμπιακό δίνοντας αμύθιτο ποσό; Τα ξέχασες κ. Ανδριανόπουλε; Όμως εγώ πιστεύω πως για όλα ευθύνεται ο Μητσοτάκης ο οποίος είχε την συναίνεση ακόμα και της αριστεράς να χώσει μέσα το πατέρα του ΓΑΠ και τους άλλους κοσκωτικούς και να είχε δώσει από τότε ένα γερό ράπισμα στους πολιτικούς. Όμως η τότε ατιμωρισία λειτούργησε ως πρότυπο για τους επόμενους πολιτικούς που μιμήθηθηκαν τον πρώτο διδάξαντα της απάτης Ανδρέα Παπανδρέου.Έτσι θα είχαμε σωθεί κι από το γιό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση