GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατά του νέου ασφαλιστικού...

Aπό το ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Όλοι στην Πανελλαδική Απερ...

Aπό το ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΡΙΑΣΙΟΥ

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
Όλοι στην Πανελλαδική Απεργία, 21 και 22 Απρίλη και στη Συγκέντρωση, Πλατεία Συντάγματος, 22 Απρίλη, 12 π.μ.
Με το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό που εγκρίθηκε στο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης στις 15.4.2010, κατακρεουργείται ότι είχε απομείνει από τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης. Κανείς δε μένει στο απυρόβλητο, είτε παλιός, είτε νέος ασφαλισμένος, καθώς και οι συνταξιούχοι. Στόχος τους είναι η απαλλαγή της εργοδοσίας και του κράτους από εισφορές και υποχρεώσεις προς τα ασφαλιστικά ταμεία.
Μας θέλουν λιγότερα χρόνια συνταξιούχους, μας θέλουν να ζούμε με συντάξεις ακόμα πιο...

χαμηλές απ΄ αυτές που ήδη παίρνουμε. Μας θέλουν να είμαστε φτηνότερο λάδι για τις μηχανές παραγωγής υπερκερδών του μεγάλου κεφαλαίου. Βάζουν τους συνταξιούχους να καταβάλλουν έκτακτη εισφορά (πρώην ΛΑΦΚΑ) για να πληρώσουν τα σπασμένα από τη λεηλασία των ταμείων που υπέστησαν από το κράτος και τη μεγαλοεργοδοσία.
Αυτά είναι μόνο μια γεύση από το αντιασφαλιστικό τερατούργημα το οποίο θα έχει συνέχεια με επόμενη φάση την απαλλαγή των εργοδοτών από τις εισφορές και τον ακόμα μεγαλύτερο περιορισμό των συνταξιοδοτικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
Κανείς δε μπορεί και δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος. Αφορά το παρόν και το μέλλον των νέων γενιών. Αφορά την αξιοπρέπεια των συνταξιούχων. Δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για το σύνολο των εργατικών – λαϊκών οικογενειών. Καμία αναμονή. Καμιά εμπιστοσύνη στις ηγεσίες ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, οι οποίες βλέπουν μόνο «ασάφειες».
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά – μαχητικά στην απεργία που έχουν προκηρύξει συνδικάτα – ομοσπονδίες – εργατικά κέντρα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για 48ωρη απεργία στις 21 και 22 του Απρίλη με συγκέντρωση την Πέμπτη 22 Απρίλη στο Σύνταγμα στις 12 το μεσημέρι.

12 σχόλια

  1. ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΔΩΡΩΝ ΠΑΣΧΑ-ΧΡΙΣΤΟΓΕΝΝΩΝ, ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ 13,14,15 , 16 ΜΙΣΘΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟ ΤΟΥ ΔΝΤ...
    ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναδημοσιεύουμε από το newsletter της «Ιντερσαλόνικα» μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ που αφορά και την Ελλάδα. Ερμηνεύει πώς οι είκοσι περίπου Αμερικάνικες και Γερμανικές Επενδυτικές Τράπεζες, τύπου Goldman Sachs, προγραμμάτισαν και υλοποίησαν την Αμερικανική Κρίση και πώς επεκτείνουν την ίδια Πολιτική και σε άλλη Κράτη, προκειμένου να κερδίζουν εύκολα τεράστια Κέρδη ενισχύοντας τη Δύναμή τους. Φροντίζουν μέσω των διεφθαρμένων Πολιτικών του καθε κράτους να υποδουλώνουν Οικονομικά ...



    ... τις Κυβερνήσεις τους και να εμφανίζονται στη συνέχεια μέσω του ΔΝΤ, ως σωτήρες, σφίγγοντας τον Οικονομικό κλοιό και φορτώνοντας τους Πολίτες με διυσβάστακτους τοκογλυφικούς φόρους. Πρόκειται για μια άλλη αποκαλυπτική ερμηνεία των παγκόσμιων Οικονομικών Εγκλημάτων που οργάνωσαν και υλοποίησαν οι εν λόγω Επενδυτικές Τράπεζες. Το μεγάλο τους πρόβλημα που τους αποκάλυψε σχεδόν σε όλο τον κόσμο, είναι η διάδοση του Διαδικτύου γιατί δεν μπορούν να το ελέγξουν, όπως ελέγχουν όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ. Έτσι τα σχέδιά τους έχουν αποκαλυφτεί και αναγκάστηκαν να αντιμετωπίσουν το πρώτο ηχηρό ΟΧΙ της Ισλανδίας! Για αυτούς τους λόγους προσπαθούν απεγνωσμένα να εξαγοράσουν τη Google, τη Microsoft και άλλες παρόμοιες Εταιρείες για να μπορούν να διαβρώσουν και αυτό το τελευταίο προπύργιο της Ελευθερίας της Δημοκρατίας. Το μήνυμά τους είναι: «Έλληνες: Πείτε ΟΧΙ!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΩΝΑΣ
    ***********************
    Από την πρώτη μέρα μετά τις εκλογές του περασμένου Οκτώβρη το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δείνει αγώνα. Πρώτα για να μας ακούσουν. Έπειτα για να πετύχουμε μία πολιτική απόφαση που θα έσωζε τη χώρα από την χρεοκοπία.
    1. Πριν από μερικούς μήνες, η διαπραγματευτική δυνατότητα της χώρας ήταν στο ναδίρ. Δεν μας άκουγαν.
    2. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πήρε την λαϊκή εντολή να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Αυτή την εντολή τη σεβεται η σημερινή κυβέρνηση και την υπηρετεί. Κάνει μεγάλο αγώνα. Στην αρχή για να ακουστούμε. Και τελικά, να πετύχουμε μια πολιτική απόφαση που θα έσωζε τη χώρα και την οικονομία από την χρεοκοπία.
    3. Τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ξέρουμε ότι είναι επώδυνα, δημιούργησαν τις πολιτικές προϋποθέσεις για να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας, βοήθησαν στην συγκρότηση συμμαχιών και τελικά στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης.

    Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης: Από εκεί που δεν είχαμε τίποτα, τώρα έχουμε ασφαλές καταφύγιο
    Ο μηχανισμός στήριξης είναι διπλή μεγάλη επιτυχία:
    1. Πρώτον, γιατί υπάρχει και βεβαίως, για όλες τις χώρες της ευρωζώνης και δεύτερον, γιατί η χώρα απέκτησε ένα δίχτυ ασφαλείας.
    2. Και προσθέτως, γιατί αυτός ο μηχανισμός,
    •Είναι αποτέλεσμα μιας απόφασης της ΕΕ,
    •Είναι αποτέλεσμα ευρωπαϊκής βούλησης και άρα κατά βάση ευρωπαϊκός, ενώ
    •Περιλαμβάνει την συμμετοχή του ΔΝΤ κατά ένα μικρό μέρος.
    3. Θα μπορούσε να είναι «ευρωπαϊκότερος» και πιο αποτελεσματικός; Θα μπορούσε. Όμως, συντηρητικές ευρωπαϊκές δυνάμεις δεν έδειξαν την πίστη που θα έπρεπε να έχει η Ευρώπη στις δυνάμεις της. Έβαλαν στο κάδρο και το ΔΝΤ.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ασχετο αλλα θα αναφερθω για λιγο στον κο λοβερδο τον υπουργο μας.κε υπουργε θελω να σας ρωτησω ειμαι και εγω ανεργος οπως χιλιαδες ελληνες.οταν εισαι 54 ετων και εχεις 30 χρονια ενσυμα μαζι με του στρατου,γιατι θα πρεπει να περιμενω να παω 60 να παρω συνταξη αφου εσεις με αφησατε ανεργο εγω τι φταιω.αφου σε αυτη την ηλικια οι εργοδοτες και καλα κανουν προτιμουν πιτσιρικαδες που τραβαν στην ανηφορα και σκεφτομαι τελικα μια ωραια λυση.πουστης στα γεραματα για να βγαλουμε κανενα φραγκο και που ξερεις μπορει να αλαξει και η τυχη μας.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
    ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
    ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ

    ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ

    ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ [ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΡΩΝΕ ΜΕ 40 ΜΑΣΕΛΕΣ]

    H ΟΛΜΕ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΕΑΡΕΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!

    ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    Η ΦΑΤΟΥΡΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟΣ

    ΚΟΡΑΚΑΣ ΟΜΩΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ??
    Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

    Νέο σκάνδαλο σε εξέλιξη στην εκπαίδευση με την προφανή συμμετοχή του Υπουργείου Παιδείας;!;!;

    Οι επιχειρηματίες της εκπαίδευσης, αφού πλούτισαν στις πλάτες χιλιάδων αδιόριστων εκπαιδευτικών στήνοντας τα τελευταία 2 χρόνια μια φάμπρικα με σεμινάρια ειδικής αγωγής, υφαρπάζοντας από 1500 έως 2500 ευρώ από τον κάθε αδιόριστο εκπαιδευτικό έρχονται σήμερα να ξαναστήσουν παρόμοια φάμπρικα με αφορμή την πρόθεση του Υπουργείου να εισάγει με το πολυνομοσχέδιο το Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας (ΠΠΔΕ). Σχετικά με το ΠΠΔΕ το πολυνομοσχέδιο αναφέρει τα εξής:

    «Για να συμμετέχει υποψήφιος εκπαιδευτικός σε πανελλήνιο διαγωνισμό για την είσοδό του στην εκπαίδευση θα πρέπει να διαθέτει πιστοποιητικό παιδαγωγικής κατάρτισης. Η παιδαγωγική κατάρτιση παρέχεται : α) με πρόγραμμα στο πλαίσιο των σπουδών που ξεκινά σε συνεργασία με τα ενδιαφερόμενα ΑΕΙ άμεσα ή μετά την αποφοίτηση, ενταγμένο στα Προγράμματα των Πανεπιστημιακών Τμημάτων με τη μορφή «Ειδικού Προγράμματος Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής», ή β) Μέσω της απόκτησης Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης στην Παιδαγωγική, τις Επιστήμες της Αγωγής, ή τις Επιστήμες της Εκπαίδευσης.»

    Έσπευσε, λοιπόν, η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, εκ των διοργανωτών σεμιναρίων ειδικής αγωγής, να ανακοινώσει τη διεξαγωγή σεμιναρίου για παιδαγωγική κατάρτιση εκπαιδευτικών. Στο site της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (http://www.eef.gr/thenews/view/374), αναφέρεται ότι το πρόγραμμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο, σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους όμως, αναφέρουν ότι το σεμινάριο κοστίζει 300 ευρώ και ότι κατά 90% θα δίνει στον εκπαιδευόμενο το ΠΠΔΕ με βάση το νέο πολυνομοσχέδιο. Πρώτα, λοιπόν, ξεκίνησαν τα σεμινάρια της ειδικής αγωγής που σε αγαστή συνεργασία με τον κ. Λυκουρέντζο οι ιθύνοντες της Ένωσης Φυσικών τα έκαναν νόμο, τώρα τα σεμινάρια παιδαγωγικής κατάρτισης σε αγαστή συνεργασία με την κ. Διαμαντοπούλου.

    Καταγγέλλουμε την πρόθεση τέτοιου είδους μεσαζόντων στην εκπαίδευση που πλουτίζουν για ακόμα μια φορά στις πλάτες αδιόριστων εκπαιδευτικών. Καταγγέλλουμε τις προθέσεις του Υπουργείου Παιδείας να αφήνει ανοιχτές πόρτες σε τέτοιου είδους σεμινάρια με πιθανή συμμετοχή παραγόντων του στο νέο "φαγοπότι".

    ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
    www.oromisthioi.gr - 6970139038

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. _________________________________
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ "ΚΑΛΑ ΝΕΑ" ΤΩΡΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ.
    ΣΗΜΕΡΑ.

    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΑΣΟΚ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ !
    Αίσχος! Νοικιάζει ιδιωτικούς φοροεισπράκτορες το Υπουργείο Οικονομικών!


    ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΦΟΡΙΩΝ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

    Το μπελά μας θα βρούμε από τις εισπρακτικές εταιρίες και αυτή τη φορά θα είναι συνένοχος και το κράτος, αφού ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία εφοριών με ιδιωτικές εισπρακτικές! Σ' όλους έχει τύχει να μας παίρνουν τηλέφωνο μεσημεριάτικο για να μας πουν με αγενέστατο τρόπο ότι θα κινηθούν οι όποιες νομικές διαδικασίες, αν να πληρώσουμε μια δόση που μπορεί να ξεχάσαμε βρε αδελφέ!

    Τώρα αυτές οι εισπρακτικές θα μπουν στο σπίτι μας με την αιγίδα του κράτους, αφού θα υπάρξει συνεργασία των εφοριών με τις εισπρακτικές, για να μας αναγκάσουν σαν πληρώσουμε!

    Άντε και σε ανώτερα! Ανακοινώστε συνεργασία και με βασανιστές να μας κάνουν φάλαγγες και να μας παίρνουν το κεφάλι!

    Ρε ΟΥΣΤ!
    _________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. “O Βγενόπουλος “εκτελεί” Σηφουνάκη”

    - Πότε φεύγει ο Σηφουνάκης ;
    Απόψε το βράδυ ή αύριο το πρωί ;

    - Θα στόλιζα το Σηφουνάκη με κάποια κοσμητικά επίθετα αλλά θα με κόψουν, οπότε αρκούμαι να πω ότι τον θεωρώ διαχρονικά αναξιόπιστο.

    - Άντε πάρε το κουβαδάκι σου Σηφουνή μου και χαιρέτα μας…
    Και άλλη φορά κοίτα να κουνηθείς σε κανέναν που είναι στα κυβικά σου…

    - Σιγά μην χάσει η Βενετιά βελόνι,απ’την απουσία του κυρίου.Παρ’ολ’αυτά,χαμένος δεν θα πάει.Διότι και ‘κολλητός’ είναι,αλλά και ως παιδί φρονίμων, ‘μαγείρεψε’ από πολύ καιρό πρίν φθάσει στο σημείο να πεινάσει.

    - Το λυπηρό είναι ότι έτρεξε ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ σήμερα το πρωί να καλύψει τον ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ,πίστευα ότι αυτή η κυβέρνηση σε τέτοια θέματα ήταν τίμια ,στο διάλο όλοι τους .

    - Σιγα μην ιδρωσει κανενα ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΥΤΙ!!! τι ηταν 50.000.000 τοτε για εναν ΠΑΣΟΚΟ? Στραγαλια…!!

    - Μην ξεχνας βγηκε το ξανθο αυτιστικο εκπρόσωπος τυπου και βιαστηκε να υπερασπιστει τον Σηφουνακη….!! συνπεως σιγα μην τον ξαποστειλουν.!!!…μπορει να του ειπαν και λιγα εφαγες..!!

    - Τώρα τα 50; Πάνε! Πέρασε ο πράσινος Σήφουνας, που τα κάνει αόρατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΡΓΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ.

    * ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΕ
    ΤΟΝ ΑΡΠΑΧΤΑ..ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ

    * ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΛΟΥΝ
    ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΟΝ ..ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ..

    Άντε και στου Πάγκαλου ……

    Ακομα ο σηφουνακης ειναι στη θεση του;

    Αν ηταν η νδ στην κυβερνηση θα ηταν πρωτο θεμα στις ειδησεις.Ολοι οι δημοσιογραφοι θα ειχαν ανεβει στα δεντρα.
    Το συστημα πασοκ δουλευει καλα.

    Η “διάψευση” του πρώην υπουργού διά του κυβερνητικού εκπροσώπου μάλιστα, ήρθη πριν ο αλέκτωρ λαλήσει!
    Ή οι άνθρωποι έχουν ξεσαλώσει εντελώς, ή θεώρησαν αφελώς “αφελή” τον κ. Βγενόπουλο!

    Για τα μάρκα της Seimens μπορεί να μην υπάρχουν παραστατικά, γιατί το μαύρο χρήμα δεν συνοδεύεται ασφαλώς από αποδείξεις, αλλά τα χρήματα μιας περιβαλλοντικής παρέμβασης όπως είναι η αναδάσωση, ήταν επόμενο να συνοδεύονται από πλήρη παραστατικά!

    “Κύριε κυβερνητικέ εκπρόσωπε μήπως και το Δελτίο Τύπου είναι πλαστό ή δεν το αναγνωρίζετε πια, αφού προέρχεται από το υπουργείο Αιγαίου που σπεύσατε να καταργήσετε αμέσως;”

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΕΕ ΠΑΡΕ… ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΑΑΑΑΑΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το παζλάρχισε να συμπληρώνεται το μεγάλο σχέδιο των φερέφωνων της μπίλντερμπεργκ αποκαλύπτεται κι εμείς έχουμε τους σαλιάρηδες δημοσιογραφίσκους να ασχολούνται με τα ατυχήματα στην Τουρκία και πόσο δυσκολεύτηκαν οι Ευρωπαίοι με το νέφος του ηφαιστείου...Το ηφαίστειο που βρυχάται στην Ελλάδα δέν το ακούνε?? Φτάνει με τα "ελαφριά σας θέματα, θα καταντήσετε γραφικοί αλαφροίσκιωτοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ Ο ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ !!!! ΓΙΑ .."ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ".

    “O Βγενόπουλος “ΕΚΤΕΛΕΣΕ" Σηφουνάκη”
    - Πότε φεύγει ο Σηφουνάκης ;
    Απόψε το βράδυ ή αύριο το πρωί ;

    - Θα στόλιζα το Σηφουνάκη με κάποια κοσμητικά επίθετα αλλά θα με κόψουν, οπότε αρκούμαι να πω ότι τον θεωρώ διαχρονικά αναξιόπιστο.

    - Άντε πάρε το κουβαδάκι σου Σηφουνή μου και χαιρέτα μας…
    Και άλλη φορά κοίτα να κουνηθείς σε κανέναν που είναι στα κυβικά σου…

    - Σιγά μην χάσει η Βενετιά βελόνι,απ’την απουσία του κυρίου.Παρ’ολ’αυτά,χαμένος δεν θα πάει.Διότι και ‘κολλητός’ είναι,αλλά και ως παιδί φρονίμων, ‘μαγείρεψε’ από πολύ καιρό πρίν φθάσει στο σημείο να πεινάσει.

    - Το λυπηρό είναι ότι έτρεξε ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ σήμερα το πρωί να καλύψει τον ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ,πίστευα ότι αυτή η κυβέρνηση σε τέτοια θέματα ήταν τίμια ,στο διάλο όλοι τους .

    - Σιγα μην ιδρωσει κανενα ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΥΤΙ!!! τι ηταν 50.000.000 τοτε για εναν ΠΑΣΟΚΟ? Στραγαλια…!!

    - Μην ξεχνας βγηκε το ξανθο αυτιστικο εκπρόσωπος τυπου και βιαστηκε να υπερασπιστει τον Σηφουνακη….!! συνπεως σιγα μην τον ξαποστειλουν.!!!…μπορει να του ειπαν και λιγα εφαγες..!!

    - Τώρα τα 50; Πάνε! Πέρασε ο πράσινος Σήφουνας, που τα κάνει αόρατα.

    ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτσι είναι οι σοσιαλιστές.
    Πάντα ψέματα.
    Από την εποχή του Χίτλερ.

    ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010.
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΟΝ Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΓΥΨΟΝ…..
    ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΣ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ…..ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΕΥΡΩ

    ΖΗΤΩ Ο ΤΣΕΦΡΕΥ ΤΣΑΝΤ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΝΤ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ...................βοήθειά μας +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση