GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπλεγμένος και ο Μηλιάκος στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου...

Τι αποκάλυψε μάρτυρας - κλειδί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τον κουμπάρο του Κ. Καραμανλή... Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ...

Τι αποκάλυψε μάρτυρας - κλειδί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τον κουμπάρο του Κ. Καραμανλή...

Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το Βατοπαίδι κατέθεσε ο νομαρχιακός σύμβουλος Αν. Αττικής Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Kατά τη διάρκεια της κατάθεσης του ο κ. Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στις ανταλλαγές που έγιναν εν κρυπτώ στις περιοχές Γραμματικού και Λαυρίου. Eπίσης αποκάλυψε καταθέτοντας στοιχεία στην Επιτροπή πως οι εταιρίες συμφερόντων Πάπιστα που συνεργάζονταν με την Μονή Βατοπαιδίου έπαιρναν εκατομύρια ευρώ, με απλή προσωπική εγγύηση, από την Αγροτική Τράπεζα κατά την διάρκεια της θητείας του κ. Δημ. Μηλιάκου, κουμπάρου του κ. Καραμανλή.
Ο κ. Κωνσταντινίδης κατήγγειλε το γεγονός ότι...

η ΑΤΕ επί των ημερών του κ. Μηλιάκου μοίραζε αφειδώς και με απλές προσωπικές εγγυήσεις εκατομμύρια στους συνεργάτες του Εφραίμ ενώ την ίδια στιγμή έβγαζε σε πλειστηριασμό τα σπίτια ανέργων που χρωστούσαν ελάχιστα χρήματα στην Τράπεζα.
Η Επιτροπή της Βουλής αποφάσισε ήδη την πρόσκληση του κ. Μηλιάκου προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις. Επίσης τις αμέσως επόμενες μέρες θα αποσταλούν στις αρμόδιες για τος έλεγχο της διακίνησης και ξεπλύματος μαύρου χρήματος δικαστικές αρχές, όλα τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα της ύποπτης δανειοδότησης.
Φαίνεται πως ο κ. Μηλιάκος ΔΕΝ απέστειλε στην προηγούμενη εξεταστική επιτροπή της Βουλής ΟΛΑ τα στοιχεία που είχε η ΑΤΕ στην διάθεσή της σε σχέση με το σκάνδαλο Βατοπαιδίου...
Έγινε επιλογή εγγράφων και απεκρύβησαν στοιχεία για να προστατευθούν κάποιοι...

21 σχόλια

  1. Μεγάλο λαμόγιο της ΝΔ ο κύριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Παπανδρέου ξεπέρασε σήμερα στην Βουλή όλα τα όρια του …. (χαρακτηρίστε το εσείς, εγώ δεν βρίσκω πλέον λέξεις). Αφού μας είπε ότι το ΔΝΤ είναι εδώ («συμμετέχει ήδη στη διαδικασία της επιτήρησης») για το …συμφέρον της χώρας, κατηγόρησε «τον Σαμαρά και τους ομοϊδεάτες του για το αν το ΔΝΤ είναι ήδη εδώ…Oσο κι αν φωνάζει η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς, εσείς μας οδηγήσατε σε αυτήν την κατάσταση και αν ήταν η ΝΔ στην κυβέρνηση θα είχαμε πάει κατ’ ευθείαν στο ΔΝΤ. Εμείς διασφαλίσαμε το ευρωπαϊκό κομμάτι του μηχανισμού».

    Aυτά δήλωσε πριν από λίγο στη Βουλή, ο «λεφτά υπάρχουν», κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ κωπηλασίας στη διαδρομή ανοιχτής θαλάσσης Υδρας- Ερμιόνης! Τη στιγμή που όλοι ξέρουν ότι ο Τρισέ έσωσε την προηγούμενη παρτίδα στις Βρυξέλλες εφαρμόζοντας αυτό που πρότεινε καιρό ο Αντώνης Σαμαράς.

    Αυτά δήλωσε ο πολιτικός, που δήλωνε ότι η οικονομία της χώρας στην οποία πρωθυπουργεύει, είναι στην «εντατική» και μετά έβγαινε στην αγορά για να ζητήσει δανεικά.

    Ο πολιτικός που δήλωσε ότι η χώρα στην οποία πρωθυπουργεύει έχει «απωλέσει μέρος της εθνικής της κυριαρχίας»

    Ο πολιτικός ο οποίος μας διαβεβαίωνε ότι «λεφτά υπάρχουν»!

    Ο πολιτικός που επί δύο χρόνια δυσφημούσε συστηματικά την Ελλάδα στο εξωτερικό και έλεγε όχι σε κάθε μέτρο που θα μπορούσε να αποτρέψει την κρίση.

    Ο πολιτικός που δεν ξέρει τη διαφορά μεταξύ πηλίκου και πηλικίου!

    Ο πολιτικός που έλεγε ότι είχε σχέδιο και πρόγραμμα και αποδείχθηκε ότι ήταν εκτός τόπου και εκτός χρόνου.

    Ο πολιτικός ,ο οποίος παρέλαβε τα spreads στις 133 μονάδες και τα οδήγησε στις 450!

    Ο πολιτικός που περιέκοψε μισθούς και συντάξεις, ενώ προεκλογικά έλεγε ότι θα δώσει αυξήσεις!

    Ο πολιτικός που διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι δεν θα αυξήσει το ΦΠΑ, και τον έφτασε στο 21% και ένας θεός ξέρει ακόμα που θα φτάσει.

    Ο πολιτικός, που μέχρι πριν λίγες μέρες μας διαβεβαίωνε ότι δε θα προσφύγουμε στο ΔΝΤ και τώρα μόνο που δε μας λέει ότι μας κάνει και χάρη!

    Ο ανεύθυνος άρχων, απλώς προεδρεύει και για όλα φταίνε οι άλλοι! Εκείνοι, που έκανε τα πάντα για να τους ρίξει!

    Για θυμηθείτε πώς ήταν η Ελλάδα τον Απρίλη του 2008!

    Κάντε και τις συγκρίσεις!

    Αντί να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, που τον κορόϊδεψε με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο, έχει το θράσος και μιλάει!

    Αν τον Απρίλη του 2008, ο κ. Αλογοσκούφης, υπέγραφε την επιστολή που έστειλε ο κ. Παπακωνσταντίνου και με την οποία επισήμως η χώρα προσφεύγει στο Δ.Ν.Τ., φαντάζεσθε τι θα γινόταν στη χώρα:

    1. Ο κ. Παπανδρέου θα «ανέβαινε» στα κεραμίδια της Βουλής και θα ζητούσε την παραίτηση της Κυβέρνησης, που «υποδούλωσε τη χώρα στο ΔΝΤ»

    2. «Αγανακτισμένοι πολίτες» θα περικύκλωναν τη Βουλή, το Υπουργείο Οικονομικών μέχρι και στο σπίτι του Καραμανλή στη Ραφήνα θα έφταναν!

    3. Ο κ. Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ, ο κ. Παπασπύρου της ΑΔΕΔΥ και όλοι οι άλλοι μεγαλοσυνδικαλιστές θα κήρυτταν γενική απεργία με αίτημα την απόσυρση του αιτήματος και την παραίτηση της κυβέρνησης.

    4. Η ΚΕΔΚΕ θα έκλεινε τους δήμους

    5. Η ΠΟΣΔΕΠ θα έβαζε επ’ αόριστον λουκέτο στα Πανεπιστήμια.

    6. Στα βραδινά δελτία ειδήσεων δε θα υπήρχε κανένα άλλο θέμα και το ΜΕGA, o ANTENNA, o ALPHA, το ALTER, ο SKY, το STAR και τα κρατικά κανάλια θα κατήγγειλαν την κυβέρνηση που ξεγέλασε τον ελληνικό λαό και οδήγησε τη χώρα στην πτώχευση.

    7. Κατά τη διάρκεια των δελτίων ειδήσεων ο κ. Παπανδρέου θα απηύθυνε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης. Τα κανάλια θα διέκοπταν τις ειδήσεις και θα έδειχναν live όλη τη συνέντευξη.

    8. Αμέσως μετά τα δελτία ειδήσεων, ο κ. Χατζηνικολάου, ο κ. Πρετεντέρης, ο κ. Τσίμας, ο κ. Παπαχελάς, ο κ. Θεοδωράκης, κ.λ,π , θα έκαναν έκτακτες εκπομπές με το ίδιο θέμα.

    9. Την επόμενη μέρα όλες οι εφημερίδες με ξύλινα γράμματα θα έλεγαν για τον αποτυχημένο Καραμανλή, που έφερε τη χρεωκοπία.

    10. Καθημερινές μαζικές διαδηλώσεις και επεισόδια θα παρέλυαν τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ

    [Photo]Σε καιρό λιτότητας και περικοπής μισθών και παράλληλα αύξησης της φορολογίας για το σύνολο των εργαζομένων, οι υπάλληλοι της κρατικής ασφαλιστικής εταιρίας «Αγροτική Ασφαλιστική» (που είναι θυγατρική της ΑΤΕBank) θα είναι οι περισσότερο «κερδισμένοι», αφού η διοίκηση της εταιρία αποφάσισε πρίν από λίγες ημέρες να τους δώσει οικειοθελώς 10 εκατ. ευρώ! Η διαπίστωση αυτή προκύπτει από την Ετήσια Οικονομική Έκθεση του 2009 με ημερομηνία 22 Μαρτίου 2010. Και αυτό συμβαίνει τη στιγμή κατά την οποία ...

    η «Αγροτική Ασφαλιστική» έχει κάνει δημόσια προσφορά για την πώληση του 15,85% και απευθύνεται κυρίως στις αγροτοσυνεταιριστικές οργανώσεις, ιδρυτικά μέλη της Αγροτικής Ασφαλιστικής και μεμονωμένους αγρότες, καθώς και στους μεριδιούχους, επίσης κατά κύριο λόγο αγρότες-πελάτες του αμοιβαίου κεφαλαίου της ΑΤΕ ΑΕΔΑΚ.
    (=15.4.2010 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ)

    αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 1:16 μμ την 15 Απρ 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΙΤΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΣΥ....ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.....ΜΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΒΡΕ ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΟΙ....ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ....ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν παραιτείσαι ΓΑΠ ?

    Τι άλλο έχεις στην ατζέντα σου να κάνεις ?
    Ποιός σου είπε ότι σου ανήκουν αυτά που δίνεις ? Πρωθυπουργός δε σημαίνει ιδιοκτήτης, ένας διαχειριστής είσαι.

    Φύγε τώρα… και ο ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει πως εντάξει έγινε και αυτός πρωθυπουργός από καπρίτσιο.
    Αν μείνεις, είναι γιατί έχεις σχέδιο...ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    όπως και να’χει,
    ντρέπομαι που ήμαι μάρτυρας αυτής της κατάντιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΔΝΤ Ο ΓΑΠ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε 16 Απρ 2010 2:14:00 μ.μ.
    μην τον κατηγορεις τον ανθρωπο
    Το ψωμι του βγαζει με αυτον τον
    τροπο για να ζησει την οικογενεια του.
    Θαθελες να σε κανει και σενα ο θεος
    ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O ZAXOΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,
    Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΒΓΑΛ,
    Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ,
    Ο ΜΗΛΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ,
    Ο ΓΡΑΤΣΙΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ,
    0 ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ
    ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ
    ΚΑΙ λοιποι αχρειοι....

    ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΦΑΝΗ ΔΑΧΤΥΛΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΕΞΑΕΤΙΑΣ,ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ κωστακη του επιγονου...

    ΚΙΝΗΣΕ Ο ΤΣΕΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ,Η ΑΠΛΟΙΚΑ
    ΟΜΟΙΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λαμόγιο, ψυχοπαθής ειναι ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 16 Απρ 2010 1:43:00 μ.μ.
    43 μέτρα το άρθρο σου κομματοσκυλο που πληρώνεσαι για τις υπηρεσίες σου από τον Καραμανλή και τον υπηρέτη του τον Σαμαρά !!
    ΠΑΣΟΚ 46%
    Ν.Δ 30%
    ΔΙΑΦΟΡΑ 16%
    Μόνο αυτό λέει ξεκάθαρα ότι για την σημερινή κρίση φταίει η Ν.Δ για αυτό βούλωσε το και απλά παρακολούθα πως κάποιος προσπαθεί να καθαρίσει τα δικά σου σκατά βόδι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πια blogs ?? Και εδώ οι ίδιες αντίγραφες όπως ο φανατικός 16 Απρ 2010 1:43:00 μ.μ..
    Κάθε σελίδα που θα ανοίξεις είναι ίδια με τις άλλες !!!!!!!!! Τα ίδια άρθρα και τα ίδια άτομα !!! Δεν χρειάζεται να ανοίξεις σελίδες να διαβάσεις διότι φτάνει απλά μια .ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ !!Εσείς οι πιο πάνω είσαστε πραγματικά άρρωστοι η είστε αυτοί που βάζουνε τις βόμβες .Δεν εξηγείτε τέτοιο μίσος και πώρωση !!Αυτό δείχνει ότι είστε απλά κοματοσκυλα και πληρωμένοι βρομιάρηδες , είστε πραγματικά για κλάματα βλαμμένα υπόθετα χαμένα μέσα στο βούρκο και κομματικό μίσος σας .Σας έχουμε γραμμένους στα αρχίδια για αυτό εσείς που μείνατε σε αυτό blog είστε όλοι και όλοι τρεις .Ο καθένας σας γράφει δυο-τρία άρθρα που τα γυροφέρνει με copy-paste σε όλες τις σελίδες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παρακολουθείστε αυτόν τον τύπο 16 Απρ 2010 1:43:00 μ.μ..με τα άρθρα τα παραπάνω .Τα κολλάει σε όλα τα blogs και σε όλες τις σελίδες .Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να είναι ένας κανονικός άνθρωπος που ξοδεύει αμέτρητες ώρες γράφοντας τα ίδια άρθρα και ψάχνοντας σελίδες να τα επικολλήσει !! Μόνο ένας πληρωμένος δημοσιογράφος κοματοσκυλο μπορεί να κάνει αυτή τη δουλεία Είσαι πραγματικά για κλάματα 16 Απρ 2010 1:43:00 μ.μ.. βλαμμένο υπόθετο χαμένο μέσα στο ανύπαρκτο κόσμο σου πληρωμένε ρουφιάνε του απατεώνα Καραμανλή !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 16 Απρ 2010 1:43:00 μ.μ.
    43 μέτρα το άρθρο σου κομματοσκυλο που πληρώνεσαι για τις υπηρεσίες σου από τον Καραμανλή και τον υπηρέτη του τον Σαμαρά !!
    ΠΑΣΟΚ 46%
    Ν.Δ 30%
    ΔΙΑΦΟΡΑ 16%
    Μόνο αυτό λέει ξεκάθαρα ότι για την σημερινή κρίση φταίει η Ν.Δ για αυτό βούλωσε το και απλά παρακολούθα πως κάποιος προσπαθεί να καθαρίσει τα δικά σου σκατά βόδι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αύριο ο Αντώνης στο προσυνέδριο στο Ναύπλιο ανακοινώνει δέσμη προτεινόμενων μέτρων για την οικονομία και την αποφυγή της προσφυγής στο ΔΝΤ.
    Προτείνω:
    Σε περίπτωση κι επίσημης ανακοίνωσης της προσφυγής τις εξής αντιδράσεις:

    1.Πρόταση μομφής και κατόπιν αποχή ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ από τις εργασίες του κοινοβουλίου.
    2.Διάγγελμα του Αντώνη στον ελληνικό λαό όπου θα του εξηγεί ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ η προσφυγή στο ΔΝΤ.
    3.Διενέργεια συγκεντρώσεων και συλλαλητηρίων ΠΑΝΤΟΥ. Αν μπορεί το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ μπορεί και η ΝΔ και η ΔΑΚΕ.

    Έσχατη ενέργεια: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της κοινοβουλευτικής ομάδας από το κοινοβούλιο και κάλεσμα στις δημοκρατικές συνειδήσεις του τόπου για συστράτευση δίπλα στον Αντώνη.

    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΠΕΙΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΩ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΑ @@ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 16 Απρ 2010 6:28:00 μ.μ.

    Εχεις κληρονομικο χαρισμα ;
    Βλεπεις συχνα τετοια οραματα ;
    Ξερεις ο ονειροκριτης υπαρχει και online για ριξε μια ματια .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι πασόκοι μιλάνε. Περίεργο. Συνήθως είτε μασάνε τα κλεμμένα είτε έχουν την πούτσα στο στόμα. Τις περισσότερες δε φορές κάνουν και τα δύο ταυτόχρονα εμπνευσμένοι από τη μεγάλη ιέρεια της πίπας και της κλοπής (Σχολή καρριέρας) Μιμή Λιάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧ...Α Ο ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΒΛΑΧΟΣ.ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΨΑΡΙ.ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ,ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΔΝΤ ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙΑ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να και η ΤΕΡΝΑ στην Ολυμπία Οδό
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 17%

    Με ποσοστό 17%, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στις εταιρίες "Ολυμπία Οδός ΑΕ", του αυτοκινητοδρόμου "Ελευσίνα - Κόρινθος - Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα, και "Ολυμπία Οδός Διαχείριση ΑΕ" ανακοίνωσε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ...
    ...Το τίμημα για τη συμμετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στο εν λόγω έργο ανέρχεται στα 14,1 εκατ. ευρώ.

    φατε ζώα...φάτε...φάτε...φάτε.
    ΑΛΗΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΑΖΕΙΣ
    ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΕΙΡΑ
    ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ
    ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ.

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΕΣΥ
    ΤΣΟΥΣΕΣΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 16 Απρ 2010 7:30:00 μ.μ.

    Δεν ντρεπεσαι να μιλας ετσι για
    τους γεννητορες σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΑ ΑΒΑΦΤΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ..ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δύο ερωτήσεις μόνο:
    1) "Έσκασε" καμιά εγγυητική από αυτές που λέτε ότι χορήγησε η ΑΤΕ;
    2)Μπορείτε να αναφέρετε μερικά ονόματα "ανέργων" των οποίων η ΑΤΕ τους έβγαλε τα σπίτια σε πλειστηριασμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση