GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Στρατήγης, ο Γλύξμπουργκ, τα ομόλογα...

...ο Αλογοσκούφης, τα golden boys της ΝΔ και η ... ανταμοιβή από το ΠΑΣΟΚ! Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Μόλις, εξέλεξες το ΠΑΣΟΚ για να σε κ...

...ο Αλογοσκούφης, τα golden boys της ΝΔ και η ... ανταμοιβή από το ΠΑΣΟΚ!

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Μόλις, εξέλεξες το ΠΑΣΟΚ για να σε κυβερνήσει, σου είχα γράψει για το σύνδρομο των "κρυπτοδεξιών" που έχουν μερικά από τα σημαντικά στελέχη του. Αυτό το σύνδρομο δεν σχετίζεται μόνο μ' έναν κομπλεξισμό του πτωχού έναντι του πλούσιου (=δεξιού), αλλά έχει αναφορές σε βίους και υπαρκτές συγγένειες με τη Δεξιά ή ακόμα και με τη Βασιλεία (βλ. Π. Γερουλάνος) χωρίς αυτό να ενοχοποιείται όσο δεν επηρεάζει τις πολιτικές λειτουργίες.
Ίσως, εξαιτίας αυτών των βιωμάτων, πάντως, ο συμπαθής υπουργός Πολιτισμού, κ. Γερουλάνος, φέρεται (=μπορείς να το αφαιρέσεις, γιατί είναι βέβαιον) να διορίζει ως Πρόεδρο στην Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης, τον δικηγόρο και πρώην βουλευτή της ΝΔ και της ΔΗΑΝΑ, κ. Στρατή Στρατήγη, με τον οποίο τους συνδέει χρόνια φιλία, αλλά και μια κοινή αγάπη και συμπάθεια για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Για χάρη της φιλίας αυτής, είχε εξαναγκαστεί ο κ. Στρατήγης πάντως σε παραίτηση από...

τη θέση του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων, στην οποία τον είχε τοποθετήσει ως πρωθυπουργός ο Κ. Σημίτης (...), επειδή επέλεξε να παραστεί στους γάμους μέλους της βασιλικής οικογένειας στο Λονδίνο.
Ως εδώ, οι μόνοι που μπορούν να εκνευριστούν στο ενδεχόμενο ένας δηλωμένα "βασιλικός" να καταλαμβάνει μια θέση στο νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ είναι όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και δηλώνουν ακόμα και σήμερα σοσιαλιστές. (Εύλογα χθες, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, σε εκπομπή της ΝΕΤ αρνήθηκε το χαρακτηρισμό του "σοσιαλιστή" και δήλωσε "δημοκράτης"). Δεν σου κρύβω ότι έχω και εγώ μια συμπάθεια για τον πρώην Βασιλιά και ότι μου τον θυμίζει δεν με ενοχλεί, όπως πολλούς στις μέρες μας. Τον θεωρώ, δε, λιγότερο επιβλαβή για τη χώρα από εκείνους που τον ακολούθησαν. Εξάλλου, εκείνος όταν βασίλεψε ήταν παιδί. Εσύ όμως επέλεξες να σε κυβερνήσει ένας φαινομενικά ώριμος άντρας, που παρεμένει όμως για πάντα παιδί. Όχι στην ψυχή.
Ενθυμούμενος όμως τον ρόλο του κ. Στρατήγη στο πρόσφατο παρελθόν της διακυβέρνησης Καραμανλή, θυμώνω. Επιπρόσθετα, αναρωτιέμαι αν τόσο εύκολα ξεχνούν οι νυν κυβερνώντες πρόσωπα και πράγματα τα οποία και οι ίδιοι έχουν δημόσια στηλιτεύσει. Αρκούμαι σήμερα να αναφέρω ότι στο νομικό γραφείο του κ. Στρατήγη «Εταιρεία δικηγόρων Ε. Στρατήγης και Συνεργάτες» θήτευσαν ορισμένα από τα golden boys της κυβέρνησης Καραμανλή που με τη συμπεριφορά τους προκάλεσαν πολύ και έβλαψαν τη ΝΔ, όπως το περίφημο golden boy, ο κ. Χρ. Χατζηεμμανουήλ, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ μέχρι τις εκλογές. Όμως το πιο σοβαρό είναι ότι το νομικό γραφείο του κ. Στρατήγη είχε εμπλακεί και με την ιστορία των ομολόγων, όταν γνωμοδοτούσε θετικά για τη σύναψή τους. Ναι, για τα ομόλογα που αποτέλεσαν το μεγάλο σκάνδαλο, το οποίο διερευνά ήδη η Δικαιοσύνη έχοντας αρχίσει τις προφυλακίσεις και για το οποίο ήδη έχει κατατεθεί πρόταση Εξεταστικής Επιτροπής στη Βουλή.
Μήπως αυτό δίνει απάντηση και στην απορία του φίλτατου Χρήστου Μπουκάτη στο press-gr (εδώ) για το αν ο κ. Στρατήγης έχει ειδικούς λόγους για τους οποίους αρθρογράφησε κατά της σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής και για την Οικονομία;
Θυμίζω επιπροσθέτως ότι ο κ. Στρατήγης υπήρξε επίσης στενότατος φίλος και πολιτικός θαυμαστής (και) του Γιώργου Αλογοσκούφη ο οποίος πρωταγωνίστηκε και στην υπόθεση των ομολόγων αλλά και στη γενικότερη τραγωδία της ελληνικής Οικονομίας...
Αν τα συνυπολογίσεις όλα αυτά, συνειδητοποιείς ότι τους ανθρώπους που φέρουν μερίδιο για το σημερινό τέλμα της οικονομίας σου, ο πρωθυπουργός σου που τους κατηγορεί στα μάτια σου, παράλληλα θα φανεί ότι τους αποκαθιστά με αξιώματα αν επικυρώσει την τοποθέτηση ενός προσώπου σαν τον κ. Στρατήγη. Αλίμονο σε σένα, φίλε μου...

21 σχόλια

  1. αααα...όλα και όλα εμετικο πράγμα
    Τραβεστι Παπαγιώταινα.

    Λίγα λόγια για Γλύξμπουργκ...
    μην τα πάρει στο κρανίο ο Γερουλάνος για τον νουνό του τον ΒΑΣΙΛΙΑ.

    Και σε τραβήξει καμία εξορία
    στην Αλάσκα και σε ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΤΑΡΑΝΔΟΙ

    ΖΩΟΝ...ΕΕ..ΖΩΟΝ.
    ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ..
    προσκύνα ..υπήκοε και στα τέσσερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τι σας κανει εντυπωση

    ο Γιωργος εχει επιλεξει φιλοβασιλικη στροφη
    κοντα στον Γερουλανο

    Εσεις δεν το ειχατε καταλαβει και λεγατε τρελλο οποιον το εγραφε εδω και 6 μηνες
    λουστειτε τα τωρα ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελλάδα δεν είναι υποτελής του ΔΝΤ και της ΕΕ.!!
    Όχι στη νέα φεουδαρχική – γερμανική Ευρώπη!
    Η Ελλάδα έπεσε στην παγίδα του Ευρώ, αφού δεν είδε ότι δεν υπάρχει «κοινό θησαυροφυλάκιο», όπως έχουν οι πολιτείες των ΗΠΑ!

    Να ψηφιστεί εδώ και τώρα ο νόμος για τη «ρύθμιση οφελών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων».
    Το κράτος «πτωχεύει» και οι τραπεζίτες ευημερούν!

    Αντίσταση, έστω ψυχική! Ψηλά το κεφάλι! Υπάρχει λύση! Αλλά κάποιοι θέλουν να προδώσουν, πιστεύοντας ότι θα κερδίσουν!
    Καλούμε τον λαό της Γερμανίας να μαυρίσει την κρυπτο-φασίστρια Μέρκελ, στις 9 Μαΐου!
    Να πάρει πίσω το κράτος τα 28 δις από τους τραπεζίτες. Οι τραπεζίτες μπορούν α δανειστούν χαμηλότοκα από την Ευρωπαϊκή τράπεζα για φέτος 17 δις! Γιατί δεν το κάνουν και να επιστρέψουν τα 28 δις στο κράτος;
    Το ανύπαρκτο «Κοινό Ευρωπαϊκό Θησαυροφυλάκιο», πηγή δεινών και «νέο-σκλαβιάς», για όλες τις μικρές χώρες της Ευρωζώνης!!

    Η Ευρώπη δεν έχει κοινό θησαυροφυλάκιο, όπως έχουν οι ΗΠΑ, ενώ έχει κοινό νόμισμα και κοινή Κεντρική Τράπεζα. Έτσι το ατελές αυτό σχήμα είναι μια νέα «κερκόπορτα» και μια παγίδα για τις χώρες που μπήκαν στο Ευρώ, χωρίς να εξετάσουν αυτή τη διάσταση, που αποδεικνύεται καταστροφική! Αντίθετα, στις ΗΠΑ υπάρχει κοινό θησαυροφυλάκιο και όταν μια πολιτεία έχει πρόβλημα δανεισμού, δανείζεται από το κοινό Αμερικάνικο Θησαυροφυλάκιο!!! Στην Ευρώπη που ακόμα δεν έχει ενοποιηθεί λείπει αυτό το «κοινό θησαυροφυλάκιο» και αποτελεί μια «νέα κερκόπορτα» εισόδου «βαρβάρων»! Είναι γνωστό ότι οι παλινωδίες της κ. Μέρκελ, είναι αυτές που οδήγησαν και την προσφυγή στο ΔΝΤ. Ο «ευρωπαϊκός μηχανισμός» παρά τις ατέλειές του θα αντικαθιστούσε, έστω προσωρινά την έλλειψη «κοινού ευρωπαϊκού θησαυροφυλακίου», δηλ. την έλλειψη κοινών αποθεμάτων για όλες τις χώρες της Ευρωζώνης!
    Η προσφυγή στο ΔΝΤ θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αν όλες οι κυβερνήσεις είχαν αιτηθεί τη δημιουργία ενός κοινού κεντρικού Θησαυροφυλακίου, όπως υπάρχει στις ΗΠΑ! Επομένως η μη πρόβλεψη της αίτησης ενός τέτοιου κοινού ευρωπαϊκού θησαυροφυλακίου, αποτελεί για όλες τις έως τώρα κυβερνήσεις μια «εθνική προδοσία» με ανεξέλεγκτες μελλοντικές επιπτώσεις για τη χώρα μας!! Η παγίδα που λέγεται Ευρώ, αλλά χωρίς κοινό Ευρωπαϊκό θησαυροφυλάκιο μπορεί να αποδειχτεί καταστροφική και για άλλες χώρες που θα ακολουθήσουν την πεπατημένη της χώρας μας!!

    Το παράδοξο είναι ότι ενώ το τραπεζικό σύστημα της Ελλάδας «ανήκει στο ενιαίο ευρωπαϊκό σύστημα», και δεν έχει πρόβλημα - κατά τον κ. Τρισέ - και μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει και να δανείζεται ακόμα 17 δις, το Ελληνικό δημόσιο δεν ανήκει στο «κοινό ευρωπαϊκό σύστημα και γι’αυτό δεν μπορεί να δανειστεί!! Το θέμα είναι αν θα αιτηθούμε έστω τώρα τη δημιουργία ενός «Κοινού Ευρωπαϊκού Θησαυροφυλακίου». Βέβαια τίθεται θέμα κατά πόσο οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες θα δεχτούν τον νέο παγγερμανισμό και την υποδούλωση της Ευρώπης στο νέο «Ράιχ», αλλά δεν θα το πετύχουν!

    Όπως φαίνεται τα βάσανα δεν τελειώνουν. Δεν τους φτάνει η υποδούλωση θέλουν τον πλήρη εξευτελισμό μας!!
    Και αν μας δώσουν τελικά δανεικά!! Ενδεικτικός είναι ο τίτλος της εφημερίδας Bild: «Τελικά οι Έλληνες θέλουν τα λεφτά μας», ενώ στη δεύτερη σελίδα δημοσιεύεται ρεπορτάζ με τη φωτογραφία του Γ. Παπανδρέου από το Καστελόριζο και τίτλο: «Εδώ ο Έλληνας ζητιανεύει τα δισεκατομμύριά μας». Δεν μας λέει όμως η γερμανική εφημερίδα για τα 320 δις που οφείλει η Γερμανία στην Ελλάδα από τις θηριωδίες των ναζί! Καλούμε τους Ελληνες της Γερμανίας να αγωνιστούν εναντίον της κρυπτο-φασίστριας κ. Μέρκελ στις εκλογές της 8 Μαΐου που θα σημάνουν το τέλος της. Αντισταθείτε έστω ψυχικά!!!
    Η Ελλάδα, είναι παγιδευμένη στην ευρωζώνη, μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης, από την «έλλειψη κοινού ευρωπαϊκού θησαυροφυλακίου και από το ΔΝΤ! Αντισταθείτε, εδώ και τώρα!
    Η «διαρκής εθνική προδοσία», και η «νέα ευρωπαϊκή κερκόπορτα»…της έλλειψης «Κοινού Ευρωπαϊκού Θησαυροφυλακίου» της «ατελούς Ευρωπαϊκή Ένωσης»… είναι πλέον ορατή. Η «νέα κερκόπορτα» και η προσπάθεια άλωσης της «νέας Πόλης»… είναι γεγονός. Η «νέα κερκόπορτα άνοιξε», αλλά η «Πόλη», ακόμα «δεν έπεσε» !!! Αντισταθείτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ
    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδω μας εφερε το Δ.Ν.Τ ποιον θα βαλει προεδρο σε καποια εταιρει θα μας βλαψει?
    Πιστευει κανεις οτι δεν θα συνεχιστει το φαγωμα και η μασα απο ολους αυτους?
    Εμας εβαλαν στην μεγγενη αυτοι θα τρωνε και τωρα οπως και πριν και μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νεοέλληνα ξύπνα επιτέλους από τον λήθαργο και την αποχαύνωση, η χοληστερίνη τα τριγλικερήδια και το ζάχαρο σου έχουν προξενήσει βλάβη τον εγκέφαλο σου .
    Σου μείωσαν τον μισθό σου , 30% κόβουν τα δώρα ,
    Σε λίγο πτωχεύουμε , οι τράπεζες κατεβάζουν ρολά , χάνεις τα χρήματα σου και εσύ τι κάνεις ;;; ;;;;;;;;;;;;
    ΟΛΟΙ οι Έλληνες πρέπει να κατεβούμε στο Σύνταγμα και στα
    γραφεία του ΠΑΣΟΚ , και να απατήσουμε την ΠΤΩΣΗ της κυβέρνησης και του Γ.Παπανδρέου μαζί με το ΠΑΣΟΚ .
    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    (να μπούμε και μέσα στην βουλή στου Μαξίμου και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και να τους τα κάνουμε όλα λίμπα )
    Έχουν ποντάρει στα παράγωγα ( στοίχημα ), την χρεοκοπία στις Ελλάδος
    Που ισοδυναμεί πολλά, αστρονομικά κέρδη , για την μαφία του ΠΑΣΟΚ ,την Γκόλτμαν Ζάκς και τον Σόρος .
    Γι αυτό τον λόγο ΔΕΝ δέχεται ο Παπανδρέου την μεγάλη οικονομική βοήθεια της Ρωσίας και της Κίνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΟΝ ΦΛΩΡΟ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΡΟΓΙΩΤΗ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν έστω και ένας στην κυβέρνηση είχε μυαλό, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΗ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;;; ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ...ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΠΑΡΑ-ΓΙΩΤΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΣΟΥ timing ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΑΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΓΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΤΕ ΤΟ

    Αν ήταν ο Καραμάνλής πάνω ο Μπαρόζο θα κάλυπτε το έλλειμα
    (όπως κάνει με ιρλανδία, ισπανία, πορτογαλλία) και τώρα ουτε γάτα ούτε ζημιά.....125 θα ηταν τα σπρεντ

    Ο πανηλίθος(που έκανα το λάθος να ψηφίσω) πήγε στην ευρώπη να τους πει για το έλλειμα και νόμισε ότι ξεσκέπασε τη συμμορία του Μπαρόζο είναι αίσχος αυτό που έκανε...
    φώναξε τους κερδοσκόπους να κάνουν παρτυ.

    Δυστυχώς μια φορά έκανα το λάθος και ακόμα κλάιω.......ΤΕΛΟΣ.
    Από εδώ και πέρα δεν δείχνω εμπιστοσύνη σε αυτόν τον άνθρωπο που μου κατέστρεψε τα όνειρα.

    Αδίαστακτος, ψευτης...αυτό είναι ο ψευτοσοσιαλιστής τζεφρευ.....όσοι συνεχίζετε ακόμα να τον πιστεύετε καλά να πάθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. h orgh twn pasokon epxetai re malakes san ton geroylano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νομίζω οτι και ο κ.Κλαδάς είχε θητευσει στο γραφείο του κ.Στρατήγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΥ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ;
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ;
    ΓΛΥΦΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ.
    ΟΣΟ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΑΝΔΡΈΑΣ στριφογυρίζει στον τάφο
    του.!
    Δεν φταίει κανένας Γερουλάνος! ΑΥΤΌ
    το UFO κάποιος το έκανε Υπουργό και
    έχει την απόλυτη ευθύνη των επιλογών του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. βρε κακομοιρηδες που ειναι τα μηυματα; ποιος σας παταριασε;
    Πλακα εχετε χεστηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είπα και αλλού: Ο Παπαγιώτης πρέπει να διαβαστεί από Παπά μπας και βρει την υγειά του ο άνθρωπος! Έχει πρόβλημα! Εγώ βέβαια δε χάνω το χρόνο μου με άρρωστους, αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχω παπαδίστικη ιδιότητα!


    ιμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χάθηκε ρέ φούστη μου,νά πληρωθεί
    κάποιος νέος 3πλός ντοκτωρά άνεργος?
    Τί είστε εσείς ρέ??????????
    Ανακυκλώνετε τά χρήματα???????????
    Τί θά κάνουν οί νέοι μορφωμένοι?
    Πεζοδρόμιο γιά νά τούς "παίρνουν"
    τά κομματογαβγάβ στή Συγγρού?
    Μά τό Χριστό βαρέθηκα,λίγο χρόνο
    έχω άλλο-επιπλέον.Σαπίλα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση