GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Του «λόγου» το αληθές…

Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Ή μήπως άρμοζε περισσότερο ο τίτλος «έτσι επιβεβαιώθηκε το ρηθέν υπό του Προφήτου…» Ανακοινώνοντας χτες α...

Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ή μήπως άρμοζε περισσότερο ο τίτλος «έτσι επιβεβαιώθηκε το ρηθέν υπό του Προφήτου…»
Ανακοινώνοντας χτες από το ακριτικό Καστελόριζο την αναμενόμενη «και το πεπρωμένο φυγείν…αδύνατον!» προσφυγή μας στο ΔΝΤ ο Πρωθυπουργός μας παραδέχτηκε έστω εμμέσως ότι « εξαιτίας του οικονομικού χάους δυστυχώς... χάνουμε και ένα μέρος της Εθνικής μας Κυριαρχίας» …
Το βράδυ της Παρασκευής, ειλικρινά, κοιμήθηκα ικανοποιημένος καθώς επιτέλους επιβεβαιώθηκαν ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ δύο σημαντικά πράγματα που έμεναν μετέωρα, (από απόψε και μετά δεν ξέρω πώς θα κοιμάμαι με τόση στενοχώρια για ΟΛΑ όσα θα...

πάθουμε από τις είτε «εκ προθέσεως» ή και «είτε εξ αμελείας» οικονομικά εγκληματικές ενέργειες ΟΛΩΝ των Κυβερνήσεων των τελευταίων 36 ετών που μας έριξαν στα σαγόνια του ΔΝΤ) και εξηγώ πιο συγκεκριμένα:
Θυμάστε την πρεμούρα και τα «σoύρτα – φέρτα» για την εκλογή ή την μη-εκλογή για 2η θητεία του σημερινού Προέδρου κ Παπούλια;
Θυμάστε εκείνο που είχε εκστομίσει η Πρόεδρος της Βουλής (στην πρώτη Κυβέρνηση Καραμανλή) κ. Αννα -Ψαρούδα Μπενάκη η οποία ανακοινώνοντας στον κ Παπούλια ότι είχε εκλεγεί στη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας είπε περίπου ότι "...στη διάρκεια της θητείας σας θα μειωθεί η Εθνική μας κυριαρχία..."
Βέβαια η δεύτερη Κυβέρνηση Καραμανλή έπεσε «άδοξα» αύτανδρη, ο κ Παπούλιας επανεκλέχτηκε πανηγυρικά στη θέση του Προέδρου για δεύτερη θητεία και στη διάρκεια αυτής της θητείας του – όπως παραδέχτηκε ο κ Παπανδρέου χτες από το νησί του Αιγαίου εξαιτίας των Οικονομικών μας – «μειώθηκε κάπως η Εθνική μας κυριαρχία…»
Τελικά απεδείχθη «προφήτης» η αξιοπρεπέστατη Πανεπιστημιακή συνάδελφος και πολιτικός κ Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη ή, όπως τα κατάφεραν οι διαδοχικές Κυβερνήσεις Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ για την Πατρίδα μας Ελλάδα επιβεβαιώθηκε ότι «…το πεπρωμένο φυγείν…αδύνατον;»

24 σχόλια

  1. Το Σύνταγμα στο 114 και τώρα στο 120 λέει κάτι, αδέρφια. Εκεί με λίγα λόγια οι Έλληνες, το Έθνος, ο Λαός, ορίζονται, οριζόμαστε όλοι εμείς τελικοί θεματοφύλακες της Εθνικής Νομιμότητας. Όποιος την παραβιάσει θα πληρωθεί καταλλήλως. Έχουμε μια φράση γι’ αυτό. Ήξερε ο Πλαστήρας. Έχει μια ομώνυμη συνοικία η Αθήνα. Εκεί τους πάμε αυτούς που παραβιάζουν την Εθνική Νομιμότητα και τους πληρώνουμε.

    Ο Γιώργος θέλει να τελειώσει ως Ηγεμών της Βλαχίας; Θα μαζεύει τα δοσίματα και θα τα στέλνει με τον Δρούτσα στον νέο Πατισάχ; Εζήλωσε την δόξα του Γούναρη;

    Πάντα βέβαια υπάρχει η ελπίδα να μας «σώσουν» οι Τούρκοι. Να ζητούν τόσα πολλά που ακόμη κι η γαλαντόμα ψυχή του Γιώργου ν΄αναγκαστεί να πει όχι.

    Λοιπόν, στον έφιππο αδριάντα του Αρχηγού των Ανυπότακτων Απάτσι – Ρουμ επί της οδού Σταδίου, γράφει: «Έφιππος χώρει γενναίε Στρατηγέ ανά τους αιώνας διδάσκων τους λαούς, πως οι δούλοι γίνονται ελεύθεροι». Θα το μεταφράσω στα γερμανικά, να το στείλω στον Δρούτσα, να το μεταφράσει στ’ αγγλικά, να το διαβάσει ο Νίκος, ο «μεταμφιεσμένος Έλληνας με την αμερικάνικη καρδιά» κι αυτός με τη σειρά του να το εξηγήσει στο Γιώργο.

    See you, ρε….

    (Φωτό: Δεν άρεσε ο πίνακας «H Eλλάς ευγνωμονούσα» στον Παπανδρέου και τον αφαίρεσε από το Μαξίμου!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Παπανδρέου
    αποδηχτήκατε... πολύ γιωργάκης
    ένα κορόιδο που σε πίστεψε και σε ψήφισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζούμε την χούντα του ΔΝΤ που την έφερε ο Γιώργος Παπανδρέου και ο μσθοφορικός στρατός των δημοσιογράφων, με χουντικούς στρατηγούς τους παρουσιαστές των κεντρικών δελτιων ειδήσεων.

    Ο Γιώργος εξαπάτησε τον λαό και υπέκλεψε την εξουσία και οι άλλοι συγκάληψαν την προδοσία.
    Θύμα ο καημένος ο ελληνικός λαός.

    Είναι αδύνατον να καταλάβει κανείς τα διεστραμένα μυαλά τω image makers του ΓΑΠ.
    Αμερικανιές του κερατά.
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ
    Για να στείνουν φωτο στην "πατρίδα" τους..
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ (ήλιος,θάλλασα,γραφικά σπίτια).

    ΚΑΤΑΝΤΙΑ ! _____________________
    ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ
    ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΗΤΗ, προιόν σάπιου σπέρματος σε χαλασμένη μήτρα.
    Φτού σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γαμημενα τριτοκλασσατα αγνωστα δημοσιογραφακια του press, ειστε συνυπευθυνοι για τον καθυστερημενο μαλακα που μας πρηζατε να βγαλουμε.

    Ενταξει ξερατε κι εσεις οτι ειναι ανικανος και ασχετος αλλα εσεις περιμενατε να φατε τιποτα μεταα την νικη στις εκλογες.

    τωρα φατε σοσιαλιστικη πουτσα κι εσεις.

    Πρεπει ομως να ζητησετε ΣΥΓΝΩΜΗ απο ολους τους αναγνωστες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιπερόπουλος, ένας απο τους μαιντανούς του Αυτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ~ αφιερωμένο στον κάφρο που βεβήλωσε
    και τον Καβάφη, βάζοντας ποίησή του
    στο στόμα του Διανοητικά καθυστερημένου, που ακόύει στο όνομα Τζέφρυ (όπως μερικά σκυλιά).
    ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ .......

    " Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου...

    Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους.

    Έφεραν το Σοφό, τον Οικιστή, και το Γεωμέτρη, βίβλους γραμμάτων και αριθμών, την πάσα υποταγή και δύναμη, το παμπάλαιο φως εξουσιάζοντας.

    Και το φως δεν έδεσε ποτέ με τη σκέπη τους.

    Ούτε μέλισσα καν δεν γελάστηκε το χρυσό ν’ αρχίσει παιχνίδι ούτε ζέφυρος καν, τις λεύκες να φουσκώσει ποδιές.

    Έστησαν και θεμελίωσαν στις κορφές, στις κοιλάδες, στα πόρτα πύργους κραταιούς και επαύλεις ξύλα και άλλα πλεούμενα, τους νόμους τους θεσπίζοντας τα καλά και συμφέροντα, στο παμπάλαιο μέτρο εφαρμόζοντας.

    Και το μέτρο δεν έδεσε ποτέ με την σκέψη τους.

    Ούτε καν ένα χνάρι θεού στην ψυχή τους σημάδι δεν άφησε ούτε καν ένα βλέμμα ξωθιάς τη μιλιά τους δεν είπε να πάρει.

    Έφτασαν ντυμένοι «φίλοι» αμέτρητες φορές οι εχθροί μου τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας.
    Και τα δώρα τους άλλα δεν ήτανε παρά μόνο σίδερο και φωτιά.

    Στ’ ανοιχτά που καρτέραγαν δάχτυλα μόνο όπλα και σίδερο και φωτιά. Μόνο όπλα και σίδερο και φωτιά

    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ"
    ...................................

    εδώ είναι Ελλάδα,
    αλήτες
    φλώροι γιωργάκη, νικολάκη, ανδρίκο και γιουσουφάκια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ

    Τα βασανα δεν τελειωνουν

    Δεν τους φτανει η υποδουλωση θελουν τον πληρη εξευτελισμο μας!!
    Και αν μας δωσουν τελικα δανεικα!!

    Ενδεικτικός είναι ο τίτλος της εφημερίδας Bild: «Τελικά οι Έλληνες θέλουν τα λεφτά μας»,

    ενώ στη δεύτερη σελίδα δημοσιεύεται ρεπορτάζ με τη φωτογραφία του Γ.Παπανδρέου από το Καστελόριζο και τίτλο: «Εδώ ο Έλληνας ζητιανεύει τα δισεκατομμύριά μας».

    Διαβάστε περισσότερα στο αρθρο του δρ Κουτσουκου στο πρεσσ που θα συγκλονισει!!

    Αντισταθειτε εστω ψυχικα!!!

    Τινα Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εμείς στι κουπί και αυτός πίνει τσίπουρα και ούζα στα νησιά πανηγυρίζοντας που μας υποβίβασε σαν χώρα και μας έκανε πάλι τριτοκοσμικούς.
    πίσω του αυλοκόλακες σκηνικό θλιβερό και χειροκροτητές την ώρα που σε μισθωτούς και συνταξιούχους ήδη μείωσαν μισθούς και συντάξεις και πάμε για δεύτερο γύρο.
    όλα τα στήσανε γιατί τα χρέη ήταν γνωστά πλήν όμως έπρεπε για να στηθεί το σκηνικό και να ξεκινήσει η ξεφτίλα του έλληνα εργαζόμενου να έχουμε κυβέρνηση ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ με ΙΣΧΥΡΗ ΠΛειΟΨΗΦΙΑ και πρωθυπουργό ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ και να λέει και να ξελέει και μα μην αγγίζει τους έχοντες και κατέχοντες.
    τώρα όλα είναι καλά οι τραπεζίτες δεν κινδυνεύουν οι μεγαλοπρομηθευτές του δημοσίου και ΔΕΚΟ αισιοδοξούν ότι με τις περικοπές του λαού η μάσα θα συνεχιστεί και όλα καλά............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Το πετΡωμένο φαγείν αδύναμον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι ΠΑΣΟΚ.Ξεκίνησα από το πολυτεχνείο φοιτητής με ζιβάγκο
    Μπήκα στο πανελ. σοσιαλιστικό κόμμα Ελλάδος έγινα βουλευτής και κατέληξα σε μια έπαυλη στην Εκάλη και με εξοχικό στην Μύκονο.
    Πλέον φοράω μόνο ARMANI GUCCI LACOSTE DOLCE.. και τρώω με μεγαλοεπιχειρηματίες.
    Είμαι δευτεροπαντρεμένος με μια πολύ μικρότερη μου έκανα πανάκριβο γάμο στο εξωτερικό,
    τα παιδιά μου σπουδάζουν επίσης στο εξωτερικό με μαύρα λεφτά,έχω μια mercedes πήρα και μια ΒΜW στην γυναίκα μου,μ αρέσουν τα ταξίδια τα νόστιμα φαγητά,έχω βάλει στο δημόσιο όλο μου το σόι και τους γείτονες εκτός από τον μπάμπη τον νεοδημοκράτη,
    συμμετέχω σε εκδηλώσεις ,κυκλοφορώ χαμογελόντας,μιλάω στον ενικό σαν αυθεντικός σοσιαλιστής,αναπολώ τις μέρες που ήμουνα φτωχοπαίδι
    μ άρέσει να λέω πονεμένες ιστορίες από τα νιάτα μου
    πηγαίνω σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως
    "στην υγειά σας βρε παιδιά"
    "το πάρτυ της ζωής σου"
    τραγουδάω καζαντζίδη μητροπάνο

    α!!! και να μην ξεχάσω για όλα φταίει η ΝΔ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΈΝΟ ΜΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΝΔΡΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ, ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΑΙΔΕΙΑ, ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ, ΕΙΡΩΝΕΙΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΙΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΛΕΝΕ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ. ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ, ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ.

    ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΕΚΠΛΗΣΣΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΟΠΟΤΕ .... ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ, ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ, ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΓΥΑΛΕΣ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ????

    ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΚΡΑ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ Η ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΙΣΩΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΜΕ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ, ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΕ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ Π.Χ., ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ. Η ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΙΑΣ, Η ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ, Η ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ....

    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ...

    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΔΥΟ - ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ.
    Α. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΣΟ ΤΟ 1000 ΚΑΙ ΤΟ 1500.
    Β. ΠΟΤΕ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΠΑΓΙΑ.
    Γ. ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, Η ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 12

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΑΚΤΟΡΑΤΟΥΣ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θά ήτο πιό έντιμο/αξιοπρεπές νά δήλωνε '' εξ αιτίας τής απύθμενης μαλακίας μας διαχρονικά'' κι όχι αυτό τό έξ αιτίας τού χρέους.
    Ή δημιουργία τού χρέους είναι τό αιτιατό.
    Ή απύθμενη μαλακία είναι τό αίτιο.
    Καί δυστυχώς αυτήν τήν απύθμενη μαλακία τήν διαθέτει υπερβατικά ό ΓΑΠ,περισσότερο από τούς προηγούμενους ''συναδέλφους του πρωθυπουργούς''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαύρη Κυριακή
    ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    Δύο σοσιαληστές θα μιλήσουν για την τσέπη μας και το μέλλον μας

    Το πιο κρίσιμο πρωινό για την Ελλάδα θα είναι αυτό της Κυριακής όπου θα συναντηθούν ο Γ. Παπακωνσταντίνου με τον Ντ. Στρος Καν, ή για να κάνουμε και κανένα αστείο, δύο σοσιαληστές θα μιλήσουν για την τσέπη μας και το μέλλον μας.

    Στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, χωρίς όμως πολλά περιθώρια για την Ελλάδα έτσι όπως είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, είναι οι περικοπές στον ιδιωτικό τομέα, οι απολύσεις στο Δημόσιο και οι αλλαγές σε ασφαλιστικό και εργασιακά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ουάσιγκτον, ο επικεφαλής του ΔΝΤ θεωρεί δεδομένα τρία πράγματα:

    1. Άμεσες απολύσεις χιλιάδων συμβασιούχων οι οποίες σε διάστημα τριετίας θα φτάσουν τις 250.000. Επίσης, κατάργηση θέσεων στον δημόσιο τομέα μέσω των συγχωνεύσεων δεκάδων οργανισμών.

    2. Περικοπές στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα. Στόχος του Στρος Καν είναι είτε να κοπεί ο 14ος μισθός είτε να μειωθεί κατά 20% αρχικά το εργατικό κόστος, επομένως, ψαλίδι κατά μέσο όρο 20% στους μισθούς. Στο τραπέζι πέφτει η περικοπή άμεσα κατά 20%-30% του επιδόματος καλοκαιριού και το ίδιο στο δώρο Χριστουγέννων. Η κυβέρνηση φαίνεται να ανθίσταται αλλά για τα… μάτια του κόσμου.

    3. Το νέο ασφαλιστικό Λοβέρδου περιλαμβάνει αλλαγές οι οποίες θα είναι επώδυνες μετά το 2018. Το ΔΝΤ λέει αλλάξτε το νόμο, φέρτε αλλαγές που θα ισχύουν το πολύ από το 2012. Ψαλίδι στις υψηλές συντάξεις, πάγωμα στα χαμηλά κλιμάκια, κατάργηση πρόωρων συντάξεων, ακόμη κι αυτών που έχουν ήδη βγει στη σύνταξη με εθελούσιες εξόδους (κάτι μάλλον δύσκολο διότι τα δικαστήρια θα είναι αντίθετα). Επίσης, οι συντάξεις πλέον θα υπολογίζονται με βάση όχι την τελευταία 5ετία ή 10ετία αλλά με τον μέσο όρο όλου του εργασιακού βίου.

    Αυτά για αρχή, λένε στο ΔΝΤ και θα ζητήσουν από τον Παπακωνσταντίνου να πάρει πίσω το Τριετές Πρόγραμμα Σταθερότητας και να φέρει πιο σκληρό και επώδυνο αλλά και Τετραετές.

    Τώρα τι πρωινό θα είναι αυτό για την Ελλάδα, εμείς λέμε καλύτερα να μην ξημερώσει Κυριακή.

    ΜΙΑ ..ΧΑΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟ
    "ΟΡΑΜΑ KAI TO ΣΧΕΔΙΟ"
    TOY μαλακισμένου και
    ΕΠΙ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ηλιθίου Γιώργου Παπανδρέου, του Πασόκωλου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πασοκ

    Ο κόσμος θέλει να μαθει την αλήθεια!! Θελει αλλαγες.

    θελουμε δρ Κουτσουκο να μας πεις την αληθεια λεγαν πρωι πρωι στη μηλιωνη οι εντιμοι πρασινοφρουροι...

    γιατί βγηκαν παλι στα παραθυρα της τηλεορασης να "μας ξανασωσουν" αυτοι που μας οδηγησαν στην κριση!!!!

    Ελεος....Δεν παίζονται οι ανθρωποι και τα καναλια επειδη εχουν "συμβαση" (καθε παρουσια και μιζα) με αυτα τα προσωπα τα "ξανακαλουν παλι".... τί ρεζιλι!!!

    Δινουν και "συμβουλες" προς το ΔΝΤ τί πρέπει να κάνει και τι όχι!!

    Είναι καταγελαστοι πλεον οι πολιτικοι του παρελθοντος και της εθνικης καταστροφης,

    με συνυπευθυνα όλα τα ΜΜΕ που εκαναν πλυση εγκεφαλου (με το αζημιωτο) τοσα χρονια στον λαό και παρουσιαζαν τους αχρηστους ως εθνοσωτήρες!!

    Μαζεψτε απο τα παραθυρα και τις εφημεριδες τους πολιτικους του παρελθοντος και της εθνοκαταστροφής και μαζευτειτε.
    Εως εδώ!

    Ελεος!!!!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ λέω οτι συμφωνώ με τον george οτι φταίει και η ΝΔ ,όχι μόνο η ΝΔ ,αλλά εμείς γιαυτό τον φέραμε με 11 μονάδες μπροστά να κυβερνήσει και να κάνει πράξη αυτά που προεκλογικά υποσχέθηκε και τα οποία δεν έχουν να κάνουν τίποτα με αυτά που γίνονται απο την ώρα που τον κάναμε κυβέρνηση.
    Αυτός ήλθε και άρχΙσε να αρμενίζει μέσα σε ένα αεροπλάνο , μας έλεγε πάμε καλά ,τα ΜΜΕ τον προβάλανε ως σωτήρα μας και ξαφνικά μετά από 6 μήνες αεροποΡικών πτήσεων ,προσγΕιώθηκε και παρέδοσε την εξουσία στο ΔΝΤ λόγω αδυναμίας του ιδίου και των εκλεκτών του να κάνει κάτι προς την σωστή κατεύθυνση.
    Σε 7 μήνες τούμπαρε τα πάντα προς το χειρότερο ,άυξησε το κόστος δανεισμού,αρνήθηκε να πάρει τεράστια ποσά με λογικά επιτόκια 6% (φεβρουάριος 2010) μετά απο την άνοδο αυτών απο τα δικά του λάθη (χρεωκοπήσαμε –ελλάδα τιτανικός κλπ),ώστε να πάρει ανάσα να δεί πού πάει και στο τέλος έκανε αυτό που ο κάθε αποτυχημένος θα έκανε πήγε στον μπαμπά των αποτυχημένων ΔΝΤ.
    Ακόμη και το φορολογικό νομοσχέδιο που κατέθεσε δήθεν για να ενισχύσει την ανάπτυξη και την φορολογική δικαιοσύνη είναι προς λάθος κατεύθυνση γιατί φρενάρει τις επενδύσεις και την ανάπτυξη που άν ερχόντανε θα υπήρχε ελπίδα να ανακάμψει η χώρα.
    Αντί να πάει την εφορία στις επιχειρήσεις 10% ώστε να προσελύσει εταιρείες να έλθουν στην ελλάδα και να την αναδείξουν ως έδρα της μέσης ανατολής και της ανατολικής ευρώπης ,αύξησε αυτή με την διπλή φορολόγιση κερδών -μερισμάτων ,με αποτέλεσμα να ετοιμάζονται πολλές εταιρείες να φύγουν για κύπρο ,βουλγαρία κλπ χώρες της ΕΕ που έχουν ευνοικότερο φορολογικό καθεστώς.
    Εχοντας δίπλα του ερασιτέχνες συμβούλους τύπου ραγκούση,γερουλάνου,νίκου κλπ ,παρέδοσε την χώρα και πλέον απελευθερωμένος έστησε ένα ΗΛΗΘΙΟ σώου στο ακριτικό Καστελόριζο ,με αυλοκόλακες και χειροκροτητές ,αντί να κάνει ένα διάγγελμα προς τον Ελληνικό λαό και να εξηγήσει τι σημαίνουν όλα αυτά που έχει συμφωνήσει και δεν τα ξέρουν ούτε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ,οι οποίοι ι δεν ξέρουν τι να πούν στούς ψηφοφόρους τους.
    Ολα αυτά δείχνουν ότι τελικά ο george δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει ,ενεργεί σύμφωνα με τις συμβουλές κάποιων κρυφοσυμβούλων και όλα λειτουργούν αντιλαικά ,αντιδημοκρατικά ,καταστροφικά.
    Τους παραπάνω ισχυρισμούς επιβεβαιώνουν
    -οι δηλώσεις βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ
    -οι συνεχείς διαφωνίες των υπουργών του
    -οι φήμες για αντικατάσταση Υπουργού με τον Σημίτη (ανάγκη επιστάτευσης εμπείρων ιστοτικών στελεχών)
    -η επιφύλαξη των Γερμανών σήμερα ότι δεν υπάρχει κυβερνητική σοβαρότητα
    -η σπέκουλα από τα ΜΜΕ
    -η αποφυγή ενημέρωσης των πολιτικών δυνάμεων και του ελληνικού λαού για τα συμφωνηθέντα
    -η παραμονή στον κρατικό τομέα κοματικών εγκάθετων που πληρώνονται απο τον κράτος τους έχει τοποθετήσει η ΝΔ και μετά 7 μήνες παραμένουν στην θέση τους.Δηλαδή μιλάμε για κηφήνες δήθεν συμβούλους κλπ που πληρώνουμε εμείς που θα πληρώσουμε και τα σπασμένα.Δείγμα ότι δεν έχουν ασχοληθεί κάν μέχρι σήμερα με την δημόσια διοίκηση.
    -η αποφυγή να ζητήσει για λογαριασμό όλου του πολιτικού κόσμου ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ απο τον λαό για τις εγκληματικές αποφάσεις τους απο την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.Αυτοί δημιούργησαν τις στρατιές δημοσίων υπαλλήλων ,αυτοί κάλυψαν επιχειρηματίες/τρωκτικά με υπερτιμημένες αναθέσεις,αυτοί κάλυψαν φοροφυγάδες ,αυτοί χάρησαν δημόσια γή ,αυτοί .................................................
    Κύριε George η Ελλάδα που σου παραδόσαμε είναι μιά πλούσια δυτική χώρα και δεν έχει κανένας δικαίωμα να την κάνει φτωχή και τριτοκοσμική.Αντί οι υπουργοί σου να φέρνουν εσπευσμένα νομοσχέδιο γοα την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε χιλιάδες μετανάστες με στόχο την αλλοίωση του ελληνικού εκολογικού σώματος ώστε να διασφαλίσουν μέσω αυτών την επαναεκλογή του ΠΑΣΟΚ ,ας ασχοληθούν να πράξουν έργο κυβερνητικό,παραγωγικό ώστε να βοηθήσουν την χώρα αυτή που την βουλιάξατε.
    ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑ ΣΩΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμε,24 Απρ 2010 10:40:00 μ.μ.

    Όταν γράφεις "Πιπερόπουλος, ένας απο τους μαιντανούς του Αυτιά" τί ακριβώς εννοείς ότι αυτά που λέει είναι άχρηστα, άσχετα και ψέμματα;
    Εάν το παιδί του γείτονά σου το 8χρονο αγόρι φωνάξει "Κύριε γείτονα το διαμέρισμά σας πήρε φωτιά" εσύ τί θα του πείς;
    Σκάσε ρε μικρέ και παίξε με το "play station"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιωργάκης = Ο σοκολάτας καρνέισον με το νεροπίστολο.
    Γιωργάκης = Ο σοκολάτας καρνέισον με το νεροπίστολο.
    Γιωργάκης = Ο σοκολάτας καρνέισον με το νεροπίστολο.
    Γιωργάκης = Ο σοκολάτας καρνέισον με το νεροπίστολο.

    Αυτός θα σώσει την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το πρόβλημα με το ΓΑΠ, δεν είναι μόνο η κακή γνώση των ελληνικών.
    Ούτε στα αγγλικά μπορεί να αρθρώσει συγκροτημένο λόγο παρά μόνο ασυναρτησίες.

    Το κύριο πρόβλημά του είναι η ανεπάρκεια του μυαλού του η οποία μαζί με την άμετρη φιλοδοξία του δημιουργούν έναν καταστροφικό συνδιασμό.
    Με αυτόν τον άνθρωπο για πρωθυπουργό, η χώρα έχει τρομερό πρόβλημα.

    Δεν νομίζω ότι είναι δυσλεκτικός. Τα δυσλεκτικά άτομα γενικώς, είναι ευφυή.

    Από ψυχιάτρους έχω ακούσει ότι έχει συμπτώματα αυτισμού.
    Από εκεί προκαλούνται και οι συνεχείς εμμονές του.
    Είναι κλασικό σύμπτωμα αυτισμού.

    Το άτομο αυτό “ακτινοβολεί” ανεπάρκεια που περνάει μέσα απο τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και οποιαδήποτε μορφής επικοινωνία.
    Πιστεύω ότι αν διαβάσει κανείς “αχτένιστα” γραπτά του κείμενα, θα φρίξει.
    Κάτι σαν τον Bush Jr.
    Ο “γέρος” πρέπει να ήταν παρόμοια περίπτωση, αλλά τότε δεν υπήρχαν τόσα μέσα επικοινωνίας για να τον σκανάρουν κι έτσι το προφίλ του δίνονταν μόνο μέσα απο έντυπα τύπου ΔΟΛ και παπαγαλάκια.

    Και ΓΙΑ ΑΥΤΟ πιστεύω οτι ο αδελφός τον έχει ΜΟΝΙΜΩΣ απο κοντά.
    Βοήθειά μας
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ
    ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
    θα τα ξεπουλήσει και αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. EΛΕΓΑΝ
    ΑΡΘΡΟ
    ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    73Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    ………………….
    Η ΝΔ απέτυχε παταγωδώς να διατηρήσει τα κεκτημένα. Το μέγεθος της αποτυχίας είναι πρωτοφανές. Η φορολογική καταιγίδα που πρόσφατα ανακοινώθηκε δεν επαρκεί να θεραπεύσει την αστοχία της στη διαχείριση των δημοσίων οικονομικών. Αναμένονται νέα μέτρα εντός των προσεχών μηνών. Σε άλλες χώρες σε ώρα κρίσης οι κυβερνήσεις λαμβάνουν μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης για να τονώσουν την οικονομία και να στηρίξουν το εισόδημα των πολιτών. Η δική μας κυβέρνηση κάνει το αντίθετο! Η φορολογική αφαίμαξη την ώρα της επιβράδυνσης της οικονομίας θα οξύνει τα προβλήματα των νοικοκυριών.
    ………………………….
    Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την ανάταξη της οικονομίας μας και μια νέα πορεία ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής. Θέλουμε ο Έλληνας πολίτης να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά για να μπορεί να ξεδιπλώσει τη δημιουργικότητά του. Για να γίνει αυτό πρέπει να του δίνονται ευκαιρίες και να έχει ποιοτικές δημόσιες υπηρεσίες – παιδείας, υγείας, πρόνοιας — όπως αυτές κάθε σύγχρονης Ευρωπαϊκής χώρας.
    ………………………..

    EMEIS ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ

    ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μαύρη Κυριακή
    ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    Δύο σοσιαληστές θα μιλήσουν για την τσέπη μας και το μέλλον μας

    Το πιο κρίσιμο πρωινό για την Ελλάδα θα είναι αυτό της Κυριακής όπου θα συναντηθούν ο Γ. Παπακωνσταντίνου με τον Ντ. Στρος Καν, ή για να κάνουμε και κανένα αστείο, δύο σοσιαληστές θα μιλήσουν για την τσέπη μας και το μέλλον μας.

    Στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, χωρίς όμως πολλά περιθώρια για την Ελλάδα έτσι όπως είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, είναι οι περικοπές στον ιδιωτικό τομέα, οι απολύσεις στο Δημόσιο και οι αλλαγές σε ασφαλιστικό και εργασιακά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ουάσιγκτον, ο επικεφαλής του ΔΝΤ θεωρεί δεδομένα τρία πράγματα:

    1. Άμεσες απολύσεις χιλιάδων συμβασιούχων οι οποίες σε διάστημα τριετίας θα φτάσουν τις 250.000. Επίσης, κατάργηση θέσεων στον δημόσιο τομέα μέσω των συγχωνεύσεων δεκάδων οργανισμών.

    2. Περικοπές στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα. Στόχος του Στρος Καν είναι είτε να κοπεί ο 14ος μισθός είτε να μειωθεί κατά 20% αρχικά το εργατικό κόστος, επομένως, ψαλίδι κατά μέσο όρο 20% στους μισθούς. Στο τραπέζι πέφτει η περικοπή άμεσα κατά 20%-30% του επιδόματος καλοκαιριού και το ίδιο στο δώρο Χριστουγέννων. Η κυβέρνηση φαίνεται να ανθίσταται αλλά για τα… μάτια του κόσμου.

    3. Το νέο ασφαλιστικό Λοβέρδου περιλαμβάνει αλλαγές οι οποίες θα είναι επώδυνες μετά το 2018. Το ΔΝΤ λέει αλλάξτε το νόμο, φέρτε αλλαγές που θα ισχύουν το πολύ από το 2012. Ψαλίδι στις υψηλές συντάξεις, πάγωμα στα χαμηλά κλιμάκια, κατάργηση πρόωρων συντάξεων, ακόμη κι αυτών που έχουν ήδη βγει στη σύνταξη με εθελούσιες εξόδους (κάτι μάλλον δύσκολο διότι τα δικαστήρια θα είναι αντίθετα). Επίσης, οι συντάξεις πλέον θα υπολογίζονται με βάση όχι την τελευταία 5ετία ή 10ετία αλλά με τον μέσο όρο όλου του εργασιακού βίου.

    Αυτά για αρχή, λένε στο ΔΝΤ και θα ζητήσουν από τον Παπακωνσταντίνου να πάρει πίσω το Τριετές Πρόγραμμα Σταθερότητας και να φέρει πιο σκληρό και επώδυνο αλλά και Τετραετές.

    Τώρα τι πρωινό θα είναι αυτό για την Ελλάδα, εμείς λέμε καλύτερα να μην ξημερώσει Κυριακή.

    ΜΙΑ ..ΧΑΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟ
    "ΟΡΑΜΑ KAI TO ΣΧΕΔΙΟ"
    TOY μαλακισμένου και
    ΕΠΙ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ηλιθίου Γιώργου Παπανδρέου, του Πασόκωλου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΤΙΝΑ ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ
    ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΣΟΚ ???

    Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΤΙΝΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΙΚΟ .... ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗ ΤΙΝΑ ΤΗ ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ "ΠΑΣΟΚ" ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ???
    ...
    ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΩ ΝΑ ΓΛΕΊΨΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΑΝΑΚΑ ???
    ...
    ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ ΑΡΑΠΑΚΙΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η συνοπτική ιστορία της προδοτικής οικογένειας Παπανδρέου


    Ο δήθεν "Γέρος της Δημοκρατίας", πρωθυπουργός ελέω βασιλιά μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας, άνοιξε ξανά τα ξερονήσια, κυνήγησε σφόδρα τους κομμουνιστές και συντέλεσε τα μέγιστα στον εθνικό διχασμό.


    Ο Ανδρέας, τροτσκιστής στα νιάτα του, εγκατέλειψε για πρώτη φορά την Ελλάδα το '38 για τις ΗΠΑ, ελέω Μανιαδάκη αφού πρώτα κάρφωσε τους συντρόφους του (μαρτυρία Κορνήλιου Καστοριάδη), και για δεύτερη φορά το '67 ελέω Προέδρου Τζόνσον (ευχαριστήρια επιστολή Μάγκυ Τσαντ στον Πρόεδρο Τζόνσον). Ως πρωθυπουργός το '87 υπέγραψε τη μη-άντληση των πετρελάιων του Αιγαίου στο Νταβός (εξ' ου και το mea culpa).


    O γιωργάκης συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, συντέλεσε ως ΥΠΕΞ στο ξεπούλημα των Ιμίων και έβαλε τη βάση για το ξεπούλημα της Κύπρου με το ΝΑΙ στο Σχέδιο Ανάν και την αναγνώριση του ψευδοκράτους του Ταλάτ. Τώρα ως πρωθυπουργός συνεχίζει ακάθεκτος και ξεπουλάει το Μακεδονικό (Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας), το Κυπριακό και το υπόλοιπο Αιγαίο. Την υπόλοιπη χώρα την πούλησε στο ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση