GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kρατικός ηδονισμός...

Η κληρονομιά της οικονομικής κρίσης. Ομιλία για τις παρενέργειές της Ποια είναι η συμπεριφορά των κυβερνήσεων ενάντια της οικονομικής κρίσης...

Η κληρονομιά της οικονομικής κρίσης.
Ομιλία για τις παρενέργειές της

Ποια είναι η συμπεριφορά των κυβερνήσεων ενάντια της οικονομικής κρίσης;
Γιατί οδεύουμε προς ένα νέο κεϊνσιανισμό του 21ου αιώνα;
Μπορεί ο κρατικός παρεμβατισμός να θεωρείται πάντα μια κοινωνικά αποτελεσματική και φιλεργατική λύση;
Η παγκόσμια οικονομία, από τον Οκτώβριο του 2008 μέχρι και σήμερα, δέχθηκε την μεγαλύτερη ένεση κρατικού χρήματος μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, με σκοπό την εξομάλυνση της κρίσης στο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Χρήμα των φορολογουμένων από στις μεγάλες δυτικές κοινωνίες , αλλά και στην Ελλάδα, διοχετεύτηκε στον τραπεζικό κλάδο, με το πρόσχημα να τονωθεί η οικονομική δραστηριότητα και...

να μην καταρρεύσει η εμπιστοσύνη στις αγορές.
Τα αρνητικά αποτελέσματα για τις κοινωνικές ισορροπίες και την εύρυθμη λειτουργία των ελεύθερων οικονομιών που οφείλονται στην οικονομική και πολιτική παρέμβαση του κράτους είναι το αντικείμενο της ομιλίας του Ηλία Καραβόλια, Αναλυτή Επενδύσεων, με τίτλο Κρατικός Ηδονισμός, Η Κληρονομιά της Οικονομικής Κρίσης.
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Μαρτίου 2010 , ώρα 18:30 στο Ινστιτούτο Διπλωματίας και Διεθνών Εξελίξεων του Κολλεγίου Deree του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (American College of Greece) στην διευθυνσή Ηπίτου 17β, Πλάκα, Αθήνα.
Για πληροφορίες, 210 600 9800 εξωτ. 1240 (Δευ-Παρ 09.00. – 17.00 )

2 σχόλια

  1. Ού καταισχυνώ όπλα τά ιερά, ούδ' εγκαταλείψω τόν παραστάτην, ότω άν στοιχήσω. Αμυνώ δέ καί υπέρ ιερών καί οσίων, καί μόνος καί μετά πολλών. Τήν πατρίδα δέ ούκ ελάσσω παραδώσω, πλείω δέ καί αρείω όσης άν παραδέξωμαι...
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
    Θα υπερασπιστώ το έθνος και την υπόθεσή του γιατί είναι δίκαιη και ιερή.
    Κάτω το κολοκρατος το Ελληνικό,
    Ζητώ το Εθνος το Ελληνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μοναδική ευθύνη για αυτή την κατάσταση φέρνει αποκλειστικά και μόνο το GAP.
    Κανείς άλλος.

    Η τακτική του είναι ενάντια στο ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
    Όλες οι χώρες τις οποίες οι σοσιαλιστές σύντροφοι υβρίζουν νυχθημερόν ακολουθούν στρατηγική Εθνικού Συμφέροντος.
    Αυτή είναι η πραγματικότητα.
    Η παγκόσμια πολιτική δεν είναι παιδική χαρά για να βγαίνει το κάθε GAP και να λέει ότι του κατεβάσει η κούτρα του.

    Σήμερα έχουμε έναν ανεπαρκέστατο πρωθυπουργό που δεν ακολουθεί στρατηγική Εθνικού Συμφέροντος.

    Τουλάχιστον όχι της Ελλάδος.
    Ίσως μιας άλλης χώρας.
    Πάντως όχι της Ελλάδος.
    Και μέσα σε όλα αυτά έχει επιδωθεί σε έναν ξεκάθαρο διωγμό των Ελλήνων, είτε φορολογόντας και τον αέρα που αναπνέουν είτε νοθεύοντας την πολιτική του φωνή με νοσμοσχέδια ανθελληνικά.

    Αυτό είναι ο σοσιαλισμός και όσοι μιλούν για καπιταλιστικά μέτρα ψεύδονται γιατί ο καπιταλισμός βασίχεται στην παραγωγή και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που προσφέρουν εισόδημα για κατανάλωση και ευδαιμονία.
    Σήμερα όλα αυτά κατηγορούνται ως κακά και βλέπουμε την προσπάθεια να εξαθλιωθεί το σύνολο των Ελλήνων για χάρη μιας κάστας φίλων της κυβέρνησης και του GAP.

    Μην ακούτε την προπαγάνδα των αριστερούληδων που αυτό επιθυμούν να πάθουν οι Έλληνες για να αναδειχθούν γλύφοντας μόνο της εξουσία και όχι με την πραγματική τους αξία.
    Δείξτε τους ότι τους αγνοείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση