GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς "συμβιβαστική λύση" για την Ελλάδα...

Ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε πριν από λίγο στις Βρυξέλλες ότι " οι χώρες της ζώνης του ευρώ οδηγούνται σε μια συμ...

Ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε πριν από λίγο στις Βρυξέλλες ότι "οι χώρες της ζώνης του ευρώ οδηγούνται σε μια συμβιβαστική λύση όσον αφορά το σχέδιο βοήθειας προς την Ελλάδα", το οποίο θα χρηματοδοτείται «από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και από διμερή δάνεια» των εταίρων της Αθήνας.
«Πιστεύω ότι...

θα υπάρξει ένας συνδυασμός ανάμεσα σ΄έναν μηχανισμό του ΔΤ και σε διμερή δάνεια. Η χρηματοδότηση θα εξασφαλιστεί και από το ΔΝΤ και από διμερή δάνεια», διαβεβαίωσε και αναμεφόμενος στη διαφωνία της Γερμανίας πρόσθεσε:
«Εγώ δεν ήμουν υπέρ της προσφυγής σε έναν μηχανισμό του ΔΝΤ, αλλά διαπιστώνω ότι ορισμένες χώρες μέλη (της ΕΕ) αναφέρονται στο ΔΝΤ». «Δεν αποκλείεται να συνέλθει το Eurogroup σε επίπεδο αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων μετά το δείπνο. Ωστόσο, δεν έχει ληφθεί ακόμα απόφαση», τόνισε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου.

5 σχόλια

  1. Προς το υπουργείο οικονομικών

    Να φορολογήσετε όλες την Μασονικές Στοές στην Ελλάδα ,
    τα Τζαμιά που είναι στην Ελλάδα και είναι πάρα πολλά ,
    το Ισραηλιτικό συμβούλιο , και τις εκκλησίες των ιεχωβάδων.
    Και ΜΗΝ φορολογείται μόνο την Ελληνική εκκλησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως διαβάσατε το ωραίο άρθρο του Γιάννη Καλαιτζή με τίτλο "Ο Παλαιών Πατρών Γεώργιος" στην πρόσφατη Ελευθεροτυπία/Εβδομάδα; Βρήτε το και απολαύστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ante malakes sas doulevoun oi eyropaioi


    ante gyriste piso
    oust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά… θα μας δανείσουν οι Ευρωπαϊκές χώρες (με 6 ή 16%) αλλά με τους όρους και διαρθρωτικές αλλαγές που θα πει το ΔΝΤ.
    Έτσι θα φταίει το ΔΝΤ.
    Καλό.
    Ούτε στο Πασόκ δεν θα το είχαν σκεφτεί τόσο σοφά.

    Γάτες οι Ευρωπαίοι...
    ...ΑΡΟΥΡΗ των υπονόμων του ΔΝΤ της
    Αμέρικα, Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση