GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζής και Παπανικολάου‏...

Από το "ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΝΝΕΔ" . Αγώνα δρόμου καταβάλλει ο Χατζής για να πείσει όσους στενούς φίλους του Παπανικολάου (φωτογραφία) τον υπ...

Από το "ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΝΝΕΔ"
.
Αγώνα δρόμου καταβάλλει ο Χατζής για να πείσει όσους στενούς φίλους του Παπανικολάου (φωτογραφία) τον υποστηρίζουν ακόμη (Τσίγκας, Μαλαπέτσας, Λίταινας, Σπύρου, Γκρίλας, Ζάβαλη κ.α.) πως σέβεται και εκτιμά βαθύτατα τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, ενώ ταυτόχρονα, τον βρίζει και τον διαβάλλει στους παλιούς και νέους... ορκισμένους εχθρούς του, δίνοντάς τους χτές τη συγκατάθεσή του στο να μιλήσουν εναντίον του, μετά τη λεκτική επίθεση που του έκανε προηγουμένως ο ίδιος... όταν ο απερχόμενος πρόεδρος επιχειρούσε να διασφαλίσει το ομαλό της διαδικασίας.
Για να δούμε για πόσο θα κατεφέρει να το παίζει σε διπλό ταμπλό, και έως πότε οι στενοί φίλοι του Παπανικολάου θα ανέχονται τη στάση του Χατζή και θα καταπίνουν όσα ακούν;

3 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΕΛΕΩ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ...΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με νεολαιους σαν τον Παπανικολαου και τον Χατζη, δεν υπαρχει μελλον για τη ΝΔ.
    Υπηρξα συμφοιτητης του Παπανικολαου. Η διαφορα μας ηταν οτι εγω υπηρετησα, αγωνιστηκα να βρω δουλεια, αγωνιστηκα να αγορασω αυτοκινητο, αγωνιστηκα να προοδευσω, αγωνιστηκα, αγωνιστηκα..
    Ο Παπανικολαου τα βρηκε ολα στρωμενα οπως ο Βουλγαρακης παλιοτερα, οπως τοσοι και τοσοι απιστευτοι τυποι που μπαινοντας σε ενα κομμα, εξελισονται παρασιτικα σε βαρος ολων μας.
    Μαυριστε τους στις σφαλιαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καραμανλής είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό.
    Το Μάρτιο του 2009 συναντήθηκε με τους αρχηγούς ζητώντας ένα μίνιμουμ στήριξης, για να πάρει τα δύσκολα μέτρα.
    Τότε όλοι(πλην Καρατζαφέρη)έκαναν τους ανήξερους. Τους ανήξερους έκαναν και όλοι οι δηθεμουτάχαμου αναλυτές που σήμερα είναι λαλίστατοι.

    Το Σεπτέμβριο, ο Καραμανλής, βάζοντας το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό και προσωπικό, πήγε σε εκλογές, για να πάρει η νέα κυβέρνηση τα μέτρα. Εκείνος θα τα έπαιρνε τον Οκτώβριο, ο Παπανδρέου τα πήρε, δυστυχώς, 6 μήνες μετά.

    Ο Καραμανλής έκανε το καθήκον του απέναντι στην πατρίδα.
    Εγώ είμαι υπερήφανος για τον Καραμανλή.
    ΕΝΩ ΤΩΡΑ
    ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΩΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΧΑΛΑΔΙΚΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙ. ΠΛΕΟΝ.
    ---- ΣΕ 150 ΗΜΕΡΟΥΛΕΣ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση