GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιος στρατηγού και ανηψιός πρώην βουλευτή της ΝΔ...

. ..ήταν ο 35χρονος αντιεξουσιαστής που σκοτώθηκε στη Δάφνη . Από τον Θανάση Λεπίδη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ . Γιος στρατηγού, στο Υγειονομικό, (του Γεώργ...

...ήταν ο 35χρονος αντιεξουσιαστής
που σκοτώθηκε στη Δάφνη
.
Από τον Θανάση Λεπίδη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Γιος στρατηγού, στο Υγειονομικό, (του Γεώργιου Φούντα) ήταν ο 35χρονος χρονών Λάμπρος Φούντας που σκοτώθηκε στην ένοπλη συμπλοκή με τους αστυνομικούς στην περιοχή τη Δάφνης. Επίσης, ο θείος του (αδελφός της μητέρας του) ήταν ο πρώην βουλευτής της ΝΔ (στις εκλογές του 1996) στην Αιτωλοακαρνανία και υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου, γιατρός Γιώργος Αλεξόπουλος.
Ο 35χρονος, που είχε σπουδάσει βιολογία, είχε συλληφθεί μαζί με άλλα 500 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου το 1995 στο Πολυτεχνείο, ύστερα από κατάληψη του ιδρύματος. Ήδη η Αστυνομία ερευνά την πιθανή σχέση με την εγχώρια τρομοκρατία με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσε.

10 σχόλια

  1. ΕΔΩ
    απ΄ ό,τι φαίνεται οι κοινωνικές ταραχές έχουν προβλεφθεί-παραγγελθεί και υλοποιούνται ώστε ο επόμενος μας δανεισμός να είναι με 10% επιτόκιο λόγω της επισφάλειας και ο μεθεπόμενός μας να είναι από το ΔΝΤ.

    Εν τω μεταξύ θα έχουμε προλάβει να μοιράσουμε το Αιγαίο και να αναγνωρίσουμε την Βόρεια Μακεδόνία ώστε ο πρωθυπουργός μας να κερδίσει μαζί με τον Ερντογάν και τον Γκρουέφσκι το βραβείο Νόμπελ τον Οκτώβριο και να σαρώσει το πασοκ στις δημοτικές εκλογές.
    χμ,
    ένας “σεισμός” είναι προτιμότερος.
    ενεργοποιεί και το άρθρο 122…

    ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΅ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ΅.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ασταμάτητος βομβαρδισμός του ελληνικού λαού από τα ΜΜΕ με ζοφερές ειδήσεις για το μέλλον, έχει σκοπό να προετοιμάσει το έδαφος για τα σκληρότερα που σκοπεύει να μας ανακοινώσει σύντομα η κυβέρνηση. Όχι οικονομικά μέτρα μόνο, ώστε να εξευτελιστεί και να απογοητευθεί κι άλλο ο λαός μας, αλλά αποφάσεις εθνικής σημασίας που θα πέσουν σαν χαστούκια στην αξιοπρέπειά του. Ελπίζει έτσι πως, καθώς ο λαός θα είναι βυθισμένος στην παραζάλη των τηλεοπτικών αρλουμπολόγων και των διαπαραθυριακών κοκορομαχιών, τα όσα θα ακουστούν θα περάσουν με ελάχιστες αντιδράσεις. Η αναστάτωση που προκάλεσε ο νόμος για τους λαθρομετανάστες έχει εκπλήξει τους Αριστερούς.

    Επί τέσσερεις δεκαετίες αλωνίζουν και φυτεύουν την προπαγάνδα τους στην εκπαίδευση, στην πολιτική, στην τέχνη, στον τύπο. «Κακόσορτοι σοφοί και στέρφοι δάσκαλοι», «διαβασμένοι, ντοτόροι, σπιρουνάτοι, ρασοφόροι, δασκάλοι, ρουσφετλήδες, οικοπεδοφαγάδεςι, κομματάρχηδες και κοτζαμπασήδες, και της γραμματικής οι μανταρίνοι και της πολιτικής οι φασουλήδες, ταρτούφοι, ραμπαγάδες, ταρταρίνοι»,-για να θυμηθούμε τον επίκαιρο, εκατό χρόνια μετά, Κωστή Παλαμά-, απέκτησαν την πεποίθηση ότι είναι πανίσχυροι κι αήττητοι. Ότι ό,τι και να πουν, ό,τι και να κάνουν θα περνά στην κοινωνία ως δεδομένο, ως θέσφατο και με παπικό αλάθητο. Η έπαρση και ο εγωισμός των αυτοαποκαλούμενων «προοδευτικών» κλυδωνίστηκε αυτές τις μέρες γι’ αυτό και οι επιθέσεις των πραιτοριανών του Συστήματος στους πολίτες που διαμαρτύρονται, που θελουν να ειναι Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥΑΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΗΣΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΨΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΓΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΛΑΔΕΜΠΟΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΛΑΔΙ
    Ή ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΣΕ Ο ΜΗΤΡΙΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΓΑΟΥΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ.
    ΜΟΥΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ
    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΙΩΤΗ
    ΚΑΦΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΧΕΤΟ .

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΤΗ ΠΑΣΚ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΤΕΕ.

    ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΒΛΕΠΩ. ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ " ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ " ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ.

    ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΞΥΝΙΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ .... ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ.

    .....ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ...ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΑ ΦΑΤΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!!!!

    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ.....ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΤΡΟΠΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11 Μαρ 2010 10:04:00 μ.μ.

    Will you class our pootsess please?

    Thank you.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, - Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ, Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤΟΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ..
    ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

    ΝΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΤΥΠΟΥ ΚΑΝΕΛΗ -ΤΣΙΠΡΑ
    ΦΩΝΑΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Etyxe na eimai syma8hths me ton Lampro gia 9 xronia. Htan paidi diamanti me kalh kardia. Krima. Kalo taksidi Lampro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από τις πολλές αρχές και το πολύ ήθος πήγαινε να σκοτώσει όποιον προλάβαινε με τη χειροβομβίδα. Λίγη τσίπα δε βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση