GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσοι είναι οι ...κηπουροί στον "Ευαγγελισμό"...

Από το http://gianniotis.blogspot.com/ Σαράντα (!) κηπουροί, ψάχνουν για ...κήπο.! Τα αίσχη και τα χάλια που υπάρχουν στο ΕΣΥ, είναι σχεδόν ...

Από το http://gianniotis.blogspot.com/

Σαράντα (!) κηπουροί, ψάχνουν για ...κήπο.!
Τα αίσχη και τα χάλια που υπάρχουν στο ΕΣΥ, είναι σχεδόν γνωστά σε όλους και δεν χρειάζεται να τα απαριθμήσουμε. Πέραν αυτού, δεν χωράνε και στη φόρμα των αναρτήσεων.
Όμως ...ετούτο! Ετούτο ξεπέρασε και τα όρια του απόλυτου εξευτελισμού. Αν τελικά είναι γεγονός - που κατά πάσα πιθανότητα είναι - θα θέλαμε να μάθουμε το όνομα αυτού του Χριστιανού (;) υπουργού υγείας που διόρισε - άκουσον άκουσον - σαράντα (40) κηπουρούς στο Νοσοκομείου του Ευαγγελισμού, χωρίς βέβαια να υπάρχει ...κήπος.!
Βεβαίως, το ίδιο αναρωτιούνται και οι επερωτώντες βουλευτές του ΛΑΟΣ Βελόπουλος και Αϊβαλιώτης. Φρονώ, πως δεν πρέπει να είναι ...δημιούργημα της κας Ξενογιαννακοπούλου, η οποία, όχι φυσικά πως θα έλεγε ΟΧΙ στις ρουσφετολογικές προσλήψεις της ...πράσινης ανάπτυξης, αλλά...

επειδή δεν θα είχε τον ανάλογο χρόνο για να βολέψει τόσα ...συντρόφια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.!
Οπότε; Οπότε, μάλλον κ.κ. Νικήτα Κακλαμάνη και Δημήτρη Αβραμόπουλε θα πρέπει να ψαχτείτε. Και να ψαχτείτε καλά, ιδίως ο δεύτερος, που αντιγράφοντας το μονολεκτικό ..."πάμε" του ΓΑΠ, το αντικατέστησε με το δικό του ..."ξεκινάμε".
Για πού όμως κύριε Αβραμόπουλε;
Κάντε "κλικ" στο έγγραφο για πλήρες μέγεθος.

13 σχόλια

  1. ΚΑΛΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΙ
    ΠΑΡΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΖΙΠΑΚΙ
    λέγανε τα χαζά πράσινα παιδάκια στις κλαδικές.
    Τώρα που ο μπαμπάκας πούλησε το τζιπάκι γιατί δεν έχει να του βάλει βενζίνη, κλαίνε τα πρασινανθρωπάκια.
    Τώρα πάνε με το λεωφορείο και πολύ τους είναι.
    Γιατί κλαίς, όλο κλαίς;
    Εσύ δεν ήσουν που ψήφιζες χθές;
    (που λέει και το τραγούδι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω δύο παιδιά και εδώ και λίγους μήνες είμαι άνεργος.
    Στη σημερινή συγκυρία, οι προοπτικές να βρώ δουλειά είναι ανάλογες με το να βρεθούν πετρελαιοπηγές στο Λιδωρίκι.
    Ζούμε σε ένα σπίτι 100 τετραγωνικά που είχε προίκα η γυναίκα μου και έχουμε δύο παμπάλαια αυτοκίνητα 1400 κυβικών.
    Επειδή είομαστε συντηρητικοί στα οικονομικά μας δεν έχουμε καθόλου δάνεια, ούτε κάρτες.
    Σύμφωνα με το φορολογικό νομοσχέδιο του πασόκ ο κάθε ενήλικας έχει τεκμήριο διαβίωσης 5.000 ευρώ, έχω τεκμήρια αυτοκινήτων 5000 ευρώ και τεκμήριο πρώτης κατοικίας 4000 ευρώ.
    Σύνολο τεκμηρίων διαβίωσης 19.000 ευρώ.
    Με δεδομένο ότι δεν έχουμε (ούτε προβλέπεται για κάμποσο καιρό να έχουμε) κανένα εισόδημα, θα πρέπει να πάρω δάνειο από την τράπεζα για να πληρώσω στην εφορία 40% του 19.000, δηλαδή περίπου 7.500 ευρώ στην εφορία.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΣ, ΔΕΝΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ 7.500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (Για να πηγαίνει ταξιδάκια, κόστους 50.000 κάθε φορά, ο Νίκος Παπανδρέου με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο).
    Έχει αρχίσει να μου στρίβει.
    Όπως το καταλαβαίνω, έχω δύο επιλογές.
    Η πρώτη είναι να μεταναστεύσω, όπως έκαναν οι παπούδες μου στη δεκαετία του 30, αλλά δεν είναι εύκολο, ένεκα της οικογένειας.
    Η δεύτερη είναι να κάνω χόμπυ τη συμμετοχή μου σε πορείες, διαδηλώσεις και συλλαλητήρια, ακόμη και όταν δεν με αφορούν άμεσα.
    Λέω, μάλιστα, να πεταχτώ μια μέρα εκεί στα εξάρχεια να ρωτήσω τους αναρχικούς εάν παίρνουν πενηντάρηδες στις παρέες τους. Εάν δεν εκτονωθώ, με κάποιο τρόπο, με περιμένει το εγκεφαλικό στη γωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά, ένας μεγάλος κήπος ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H istoria me tous khpourous sta nosokomeia einai apo palia gnosti se olous mas. As psaxoun OLA ta nosokomeia tis Ellados kai tha doume posoi koipouroi yparxoun. Autes oi theseis htan panta anoiktes gia ta kommatoskula.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Συνελήφθη ο Νίκος Υποφάντης, δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ με τεράστια ποσότητα κοκαΐνης την οποία διακινούσε εντός και εκτός της Ελληνικής επικράτειας!


    η είδηση είναι τόσο αληθινή, όσο και το ότι οι απεργοί της ΔΕΗ "κατέβαζαν διακόπτες" που μετέδιδε, για την οποία την έφαγε χθες στο ΕΣΡ.

    :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. apokalypsh

    sthn Aspaite selete dipla sto ypoyrgeio paideias einai 3 khpoyroi

    kai erxetai kai idivths na orgvsei to kthma

    propersy phre
    40.000
    fetos gia thn idia douleia
    20.000

    kleftes

    fetos 20.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκανδαλο
    στην Ασπαιτε υπαρχουν 3 κηπουροι

    το κτημα οργωνει ιδιωτης
    περυσι πηρε 45.000 ευρω

    φετος 20.000

    καλα χορτα κ. Διμαντοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τί νά κάνεις?
    Οί Έλληνες έχουμε ιερά νούμερα.
    7 καί 40.
    Κάπου κάπου μάς κάθονται τά 21,31.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και θέλετε ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώσει φόρους για αυτά τα λαμόγια ? ?
    Ρε απόδειξη από την μα'ι'μού..και αν μπορούν ας με πιάσουν..
    Και αυτοί που θα έρθουν για έλεγχο λιγούρια είναι ....
    Με 50 ευρώ κάνουν την στάση της Τζούλιας...
    Όσο μπορώ θα φοροδιαφεύγω....
    Απολύστε το 40% των δημοσίων υπαλλήλων να βγούν έξω στην αγορά να δουλέψουν, να δούν τι σημαίνει δουλειά...
    ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΡΑ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΣ. ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ...

    Η πλέον αντιπροσωπευτική καταστροφή που προκάλεσαν οι συνεργάτες του ΔΝΤ σε μία χώρα είναι αυτή της Αργεντινής, στην οποία επέβαλλαν μία οικονομική και χρηματοπιστωτική πολιτική που εξυπηρετούσε αποκλειστικά τα συμφέροντα των ξένων τραπεζών (των αμερικανικών εν προκειμένω). Το ΔΝΤ εξανάγκασε την κυβέρνηση της χώρας να μειώσει μαζικά τις δαπάνες στην Παιδεία, στην Υγεία και στην κοινωνική περίθαλψη (συντάξεις κλπ), να απελευθερώσει τις εισαγωγές, να ιδιωτικοποιήσει όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις, να μειώσει κάθε είδους παροχές και τόσα πολλά άλλα, που είναι αμφίβολο εάν ποτέ μπορέσει η Αργεντινή να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα (άρθρο μας: Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ: Ιστορικά στοιχεία, παραλληλισμοί, οι αιτίες της κρίσης, η μεγάλη ύφεση, η υπερχρέωση, η στάση πληρωμών, τα καταναγκαστικά μέτρα της κυβέρνησης και τα αποτελέσματα τους 3/1/2010 ).

    Όπως συζητείται ευρύτερα, κάθε φορά που ένας υπουργός κάποιας χώρας πηγαίνει στην Ουάσινγκτον, για να ζητήσει «γονυπετής» την καθυστέρηση της πληρωμής κάποιας δόσης δανείου, οι «γύπες» του ΔΝΤ αποσπούν ακόμη ένα κομμάτι από τις σάρκες της χώρας του – κάποια βιομηχανία δηλαδή από τον ιδιωτικό ή από το δημόσιο τομέα της. Η μέθοδος είναι πάντοτε η ίδια: Το ΔΝΤ απαιτεί (και επιβάλλει) την πώληση μίας εταιρείας ενός κερδοφόρου τομέα της χώρας, σε μία πολυεθνική επιχείρηση (κατά προτίμηση αμερικανική) - αφήνοντας τελικά στο κράτος όλες τις ζημιογόνες, γεγονός που φυσικά το οδηγεί στην υποδούλωση και εξαθλίωση των Πολιτών του.

    Ένα δεύτερο αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη ασιατική κρίση, όπου μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες έμειναν εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι - από τη Νότια Κορέα μέχρι την Ινδονησία. Το ΔΝΤ, όταν ζητήθηκε η βοήθεια του για να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση (η οποία διογκώθηκε μετά την γνωστή ανάμιξη των διεθνών κερδοσκόπων, όπως του G.Soros), επέβαλλε σε όλες τις χώρες αυστηρή δημοσιονομική/συναλλαγματική «πειθαρχία», δραστική μείωση των κοινωνικών δαπανών και περιορισμό των επιχειρηματικών πιστώσεων.

    Φυσικά ή ύφεση ήταν «εκρηκτική», η ανεργία εκτινάχθηκε στα ύψη, τα φάρμακα στα νοσοκομεία εξέλειψαν εντελώς, χιλιάδες άνθρωποι έμειναν στο δρόμο, ενώ η πείνα και ο υποσιτισμός κατέστρεψαν εντελώς μεγάλες κοινωνικές ομάδες. Ένας ολόκληρος τομέας της μεσαίας εισοδηματικής τάξης, η οποία είχε αναπτυχθεί κατά τη δεκαετία του 1980, σχεδόν εξαφανίσθηκε. Ως συνήθως, οι τάξεις που υπέφεραν περισσότερο ήταν οι χαμηλότερες εισοδηματικές, οι οποίες στην κυριολεξία έμειναν χωρίς καμία κρατική μέριμνα – πάντοτε με εντολές του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφεντικό 12,22 Αναστάση,πού τά
    βρίσκεις?
    Αύριο απεργώ,δέν έρχομαι.
    Χιούμορ δέν θέλεις?
    Απεργούμε,απεργείς αλλά θά πληρώσεις
    όλο στό κομπιούτερ είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μετά τα παιδιά του Ράδιο-Αρβύλα, φαίνεται πως πίστεψαν και άλλοι την αερολογία του Κεφαλογιάννη, στην εκπομπή του Αυτιά.
    Από που το μάθατε βρε, αυτό το νέο με τους κηπουρούς?
    Μα φυσικά πρόκειται για ανυπόστατη φήμη (hoax)!!!
    Και καλά όλοι οι άλλοι, αλλά την πατήσατε και σεις στο Press-gr ?

    Το χειρότερο είναι ότι "ζήλεψαν" τη δόξα και οι δύο βουλευτές του ΛΑΟΣ και μάλιστα υπέβαλαν σχετική ερώτηση προς την Υπουργό Υγείας...
    Αλλά από πότε μπορούμε να πιστεύουμε τους πολιτικούς σε ότι και αν λένε, χωρίς λίγο ψάξιμο;

    Θυμίζει την άλλη αερολογία περί δήθεν 1,3 εκατ. δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα με σκοπό να καταδειχθεί είναι κατά πολύ περισσότεροι από ότι συμβαίνει σε άλλες Ευρωπαικές χώρες. Διερευνήστε τα στοιχεία του ΟECD και θα δείτε ότι είμαστε ακριβώς στο μέσο όρο της ΕΕ. Το επικαλούνται για να μας πουν έμμεσα ότι τα ελλείμματα οφείλονται στον αριθμό ή και το ύψος μισθού των δημοσίων υπαλλήλων και όχι στις τσέπες τους και σε offshore.

    Και τώρα ας έλθουμε στην ουσία του ζητήματος.
    Δείτε λοιπόν στον Οργανισμό του Νοσοκομείου (Υπουργική Απόφαση Αριθ. Α3β/οικ.13891 της 11ης Οκτωβρίου 1990 - ΦΕΚ 642 Β΄) και συγκεκριμένα στο άρθρο 13, παράγραφος Δ', τι γράφει...

    Επιμέλειας κήπων: Μία (1) θέση!!!
    Και μπορεί μεν από εκείνη την ημερομηνία, έγιναν 8 τροποποιήσεις, αλλά δεν προστέθηκε καμία αντίστοιχη θέση!!!

    Και είπαμε να ασχολούμαστε με ζητήματα που προκαλούν την κοινωνία, αλλά τουλάχιστον ψαχτείτε και λίγο...
    Μην σας πάρουν και για τίποτε χαιβάνια που τα βάζουν κάποιοι άλλοι να λένε ότι θέλουν εκείνοι!!!

    Σταύρος Κυριαζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση