GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

25.000 διαδηλωτές, αναφέρει το BBC...

... στην Αθήνα και κάνει αναφορά στα επεισόδια. 12 συλλήψεις έχει κάνει η αστυνομία και δηλώνει και δύο τραυματίες αστυνομικούς . Από το htt...

... στην Αθήνα και κάνει αναφορά στα επεισόδια. 12 συλλήψεις έχει κάνει η αστυνομία και δηλώνει και δύο τραυματίες αστυνομικούς
.

Από το http://papatzides.blogspot.com
.
Η πορεία της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας ήταν το μεγαλύτερο από τα προβλήματα σήμερα στην Ελλάδα αναφέρει το BBC επισημαίνοντας οτι κατ 'εκτίμηση 25.000 άτομα έλαβαν μέρος σε αυτή.
Τα ΜΑΤ, πού ήταν στους δρόμους για να αποφευχθεί η επανάληψη της βίας που γνώρισε κατά την προηγούμενη απεργία την περασμένη Παρασκευή, χρησιμοποίησαν δακρυγόνα για να ...

διαλύσουν δεκάδες κουκουλοφόροι διαδηλωτές που πέταξαν πέτρες και άλλα αλλά αντικέιμενα κατά την έναρξη της πορείας.
Η εξάπλωση της βίας μετά το τέλος της πορείας σε ένα τετράγωνο γύρω από το ξενοδοχείο, και περισσότερο από μια ντουζίνα επιχειρήσεις και πολλά οχήματα υπέστησαν ζημιές αναφέρει ο ανταποκριτής του . Η αστυνομία ανακοίνωσε οτι 12 άτομα συνελήφθησαν και δύο αξιωματικοί τραυματίστηκαν.
Μικρές συγκρούσεις αναφέρθηκαν επίσης στη δεύτερη πόλη τη Θεσσαλονίκης, όπου περίπου 14.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στην πόλη.
Την Απεργία της Πέμπτης είχαν αποφασίσει η κύρια ένωση ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα, ΓΣΕΕ, καιη δημόσια ένωση υπαλλήλων του τομέα, η ΑΔΕΔΥ, οι οποίες αντιπροσωπεύουν μαζί το ήμισυ των πέντε εκατομμυρίων τους εργαζόμενων της χώρας .
Νωρίτερα, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έκλεισε τον εναέριο χώρο της χώρας για 24 ώρες και τα πορθμεία έμειναν στα λιμάνια γιατί οι ναυτιλιακές ενώσεις προσχώρησαν στην απεργία. Αξιωματικοί της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και των τελωνειακών υπηρεσιών βγήκαν επίσης στους δρόμους.
Λεωφορεία και τα τραμ δεν λειτουργούν σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, τα νοσοκομεία ασχολούνται μόνο με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, και έχουν ανασταλεί τα δελτία ειδήσεων, επειδή πολλοί δημοσιογράφοι είναι σε απεργία.
Συνδικαλιστικές οργανώσεις πιστεύουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση-υποστηρίζεται σχέδιο λιτότητας θα πλήξει μόνο τους φτωχούς και να επιδεινώσει την ύφεση έπληξε-οικονομικά προβλήματα της χώρας.
"Προσπαθούν να κάνουν οι εργαζόμενοι πληρώνουν το τίμημα για αυτή την κρίση," ηγέτης της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος είπε το Associated Press. "Αυτά τα μέτρα δεν θα είναι αποτελεσματική και θα ρίξει την οικονομία σε βαθιά κατάψυξη."
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8561311.stm

16 σχόλια

  1. Τα μέτρα αυτά τα εφάρμοσε στην Γερμανία το 2002 η κυβέρνηση Σροτερ σοσιαλιστές του κολου.SPD.

    Σήμερα η Γερμανία έχει 12.000.000 δώδεκα εκατομμύρια ανέργους, από αυτούς τα ενεά εκατομμύρια ζουν από το υπουργείων πρόνοιας μέσα σε τρομερή φτώχια. πεινασμένη άνθρωποι και πεινασμένα παιδάκια. σε κάθε πόλη της Ευρώπης. Αυτό φέρνει η ευρωπαϊκή ένωση.
    Ξυπνήστε πριν αρχίστε να πίνατε…….

    Διακονιάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άν τά μέτρα τά έπαιρνε ο Καραμανλής
    τό 2004,όπως έπρεπε νά τά πάρει,
    χωρίς νά καταλογισθεί τίποτα στή
    ΝΔ,στήν πορεία θά συμμετείχαν πάνω
    200.000 διαδηλωτές.
    Πιθανότατα καί νά μήν περνούσαν.
    Ο κόσμος δέν μπορεί νά δεχθεί κάτι
    επόδυνο από δεξιά Κυβέρνηση.
    Δέν αντιλαμβάνεται ότι τό χρήμα καί
    η λαμογιά δέν έχουν χρώμα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο μαλάκες.
    Απεργήσατε και τώρα άντε και στο διάολο.
    Πήρατε τ' αρχίδια σας και το πούλο !

    Ξαναπεργήστε ζώα έλληνες.
    Τόσο πηγμένο στα σκατά που είναι το κεφάλι σας που δεν καταλαβαίνετε ότι η χώρα πτώχευσε,είστε πιο θλιβεροί και από την ίδια τη πτώχευση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12 Μαρ 2010 8:59:00 π.μ.

    Καργιολη κοματοσκηλο και κερατα κοπροσκυλο σκασε μαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το πόσο κόσμο είχε,
    μάλλον κοντά στις 100000,
    αν και από μέσα είναι δύσκολο να δεις.
    Και τα μαλακισμένα με τις μάσκες προσπάθησαν να σπάσουν την πορεία ανάβοντας τα αίματα για να φέρουν τα δακρυγόνα,
    αλλά ήταν τόσος ο κόσμος που την ξαναέσπρωχνε μποστά και την ένωνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο

    να που υπαρχουν φιλελληνες!

    Να προσκληθουν οι Σουηδοι βουλευτες και να τιμηθουν απο την Ελληνικη βουλη

    ειπαν οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου

    Δεν ειμαστε πλεον μονοι μας,
    ΗΠΑ, Γαλλια, Σουηδια, Ισλανδια, Αυστραλια κλπ...

    ενωνονται για να σχηματισουν τη νεα συμμαχια εναντιον των κερδοσκοπων του νεου Αξωνα!


    Ολα θα πανε καλυτερα!
    Σημερα
    τιμουμε και τον Προεδρο
    κ. Παπουλια για την ορκομωσια του!


    Στελιος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9:27 γαμιέσαι εσύ και το ΚΚΕ σου σκατόβλακα.
    Το κομματόσκυλο είσαι εσύ βλαχαδερό .Εγώ δεν είμαι κανενός κόμματος σκυλάκι,έχω χεσμένους τους Δημοσίους Υπαλλήλους και εσένα όπως φυσικά και το σφυροδρέπανο που το βάζεις στο κώλο σου κάθε πρωΐ πριν πας στη σκατοδουλειά σου.
    Κατάλαβες μαλακιστήρι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Paliomalaka 09:27 oi kafeteries itan gemates kai den epefte karfitsa .Mono oi kafroi apergousan exthes.kala sta leei o pio panw.
    Apergisate kai ti kerdisate ?
    to trito to makrytero kerdisate pali.
    Anarxokoumounia kai kkedes ginate ena swma enantion tou kratous malakes kai oxi enantion twn metrwn pou einai anagkaia.enantion tis elladas pou exete katagamisei me to na kleinete tous dromous 4 imeres tin evdomada.
    exthrous sas exete kanei olous tous polites giati eiste vlimata kai giati aytoi pou sas kateythinoun einai oi malakes kai ta kommatoskyla kai milaw vevaia gia tous sindikalistes ,ayta ta kommatoskyla tou misous enantion tis elladas pou tous endiaferei mono o eautos tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ετσι και ξαναδώ αριστερό ή αριστεριστή ή αναρχοκουμούνι έξω απο το μαγαζί μου,σας ορκίζομαι στα κόκκαλα του πατέρα μου ότι θα τον χτυπήσω με λοστό και θα του τον βάλω στο κώλο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σιγά τα ζουμιά ΕΘΝΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
    ΤΗΣ ΨΩΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειγον

    Να συλλαβει ο εισαγγελεας Αρειου Παγου και ο Προισταμενος της Ειαγγελιας Αθηνων και των αλλων πολεων σημερα με διαδικασια αυτοφόρου τους μαυραγοριτες τραπεζιτες

    για παρανομο ανηθικο ταχυτατο πλουτισμο σε περιοδο οικονομικης κρισης και για εκβιασμο των πολιτων και για πιεση σε αυτοκτονια τους!

    Να συληφθουν επισης οι ιδιοκτητες και οι υπαλληλοι των μεσαιωνικων εταιριων ενημερωσης οφειλετων και κατασχεσης σπιτιων για συστηματικο εκβιασμο και εξωθηση σε αυτοκτονια!

    Το ΣΔΟΕ ή η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων να μπει στις τραπεζες και τις επιχειρησεις των μαυραγοριτων!

    Αν δεν το κανει θα συληφθει καποια στιγμη και ο ιδιος απο τους πολιτες για συμμετοχη και καλυψη ολων των ανωτερω αδικηματων...

    Πολιτες Αθήνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12 Μαρ 2010 8:59:00 π.μ.
    Μαλακομπούκωμα το μυαλό σου έχει πτωχεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:34
    ....ενώ το δικό σου μαλακοπίτουρα είναι πλούσιο.
    Ρε άντε πήγαινε κάνε κανένα μπάνιο με κρύο νερό μεσημεριάτικα ή καλύτερα άντε πήγαινε κλείσε κανένα δρόμο στο κέντρο μπας και ηρεμίσεις μόνο μη σε πετύχω με το αυτοκίνητο γιατί θα περάσω από πάνω σου αριστερό φασιστάκι και θα σου πατήσω το πούτσο σου για να έχει σχήμα σφυροδρέπανο που μετά θα τον βάλεις στο κώλο σου,βλακέντιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ....και που είσαι βλάκα, μη ξεχάσεις τη Τρίτη στις 16 Μαρτίου να πας πάλι σε διαδήλωση της ΑΔΕΔΥ στα προπύλαια,το απόγευμα.
    Και επειδή έχω και μαγαζί πολύ κοντά έτσι και σας πετύχω να τα σπάτε,σας γάμησα με τη μία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 25000 από τους οποίους οι 14000 ήταν ΚΚέδες,οι 6000 Συριζίτες,οι 4000 Δημόσιοι Υπάλληλοι και 1000 διάφοροι άλλοι.

    Οι υπόλοιποι ήταν στις καφετέριες και ένα 10% έφυγε για τετραήμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτοί που έτρεξαν να πάνε στη δουλειά τη μέρα της απεργίας, πως πήγαν, με τα τουτού; Κατοστάρι το λίτρο που τους χρειάζεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση