GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Ψιχαλίζει ή με φτύνουνε; Δια την αντιγραφήν Ο Ταχυδρόμος

-Ψιχαλίζει ή με φτύνουνε;
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

20 σχόλια

  1. κοιτατε πως γελαει το καθαρμα,διαλυσε την χωρα και γελαει το αρχιδι.Μου φενετε ερχετε η ωρα να παρουμε τα οπλα και να παμε να τους τοιναξουμε τα μυαλα στο αερα σε ολα αυτα τα καθαρματα που μας φεραν στην καταστροφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΟΥΣΤΟΜΠΕΜΠΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥ , ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
    ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΑΙΣΧΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς η έλλειψη παιδείας του ΓΑΠ είναι καταλυτική.

    Μπορεί ο Κ.Κ Β’ να είχε πολλά ελλατώματα αλλά διέθετε αντίληψη (εξαιτίας και της παιδείας του) που του επέτρεπε να κάνει πολύ σωστότερες κινήσεις στην διάρκεια κρίσεων. Το έχω ξαναπεί. Οταν ανέλαβε το 2004 η Ν.Δ τα πράγματα δεν ήταν πολύ καλύτερα.

    Ημασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το μεγαλύτερο φιάσκο της σύγχρονης παγκόσμιας ιστορίας.
    Ακόμα μεγαλύτερο από την χρεωκοπία μιας χώρας και δεν ήταν άλλο από την αδυναμία τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων. Παράλληλα έτρεχαν και τα θέματα της Κύπρου και του Αιγαίου.

    Μέσα στους έξι πρώτους μήνες η αντιμετώπιση των θεμάτων από την τότε κυβέρνηση της Ν.Δ ήταν πολύ καλύτερη από το πως διαχειρίζονται τα σημερινά θέματα οι δήθεν έμπειροι κυβερνητικοί ταγοί του ΠΑΣΟΚ…

    ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΙΑ.
    ΤΑΧΥΔΡΟΜΕ ΣΚΟΥΠΙΖΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ
    ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...ΦΡΙΞΤΕ !!!!

    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΠΟΡ
    ΤΟΥ ΜΗΖΗΝΣΟΤΕ ΚΑΙ ...ΥΠΟΥΡΓΟΥ !

    «O σύζυγός μου πρέπει να μετακινήσει ένα πολύ δυσκίνητο τέρας. Ως Ολλανδή εκπλήσσομαι με την ελληνική οικονομία» δήλωσε στην ολλανδική οικονομική εφημερίδα «Ηet Financieele Dagblad» η κυρία Ζασλίν Βίνκε (φωτογραφία) σύζυγος του έλληνα υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

    Μιλώντας στηνολλανδή δημοσιογράφο κυρία Εστερ βαν ντερ Γκεστ η σύζυγος του υπουργού, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων μέσω Διαδικτύου, δηλώνει απογοητευμένη από την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία.

    Το άρθρο της ολλανδικής εφημερίδας τιτλοφορείται: «Ακόμη και στο σπίτι έχουμε να διαχειριστούμε ένα παζλ». Στη γλώσσα μας θα μπορούσε να το αποδώσει κανείς με τη ρήση «δύσκολα τα φέρνουμε βόλτα».

    «Η φοροδιαφυγή είναι ένα εθνικό άθλημα (σ.σ.:των Ελλήνων).Το σύστημα είναι απελπιστικά πολύπλοκο. Αν ο τεχνικός του υπολογιστή μού δώσει απόδειξη αξίας 20 ευρώ,τότε εγώ πρέπει να περιμένω στην ουρά στην Εφορία για να πάρω 4 ευρώ. Είναι να τρελαίνεσαι» τονίζει, αν και, όπως ισχυρίζεται η ίδια, φροντίζει να δίνει το καλό παράδειγμα ζητώντας πάντα αποδείξεις, τις οποίες φυλάει στο σπίτι τους μέσα σε ένα κουτί.

    «Στην Ολλανδία κάνουμε τα πάντα όπως πρέπει. Εδώ όμως (σ.σ.:στην Ελλάδα) ο κόσμος απεχθάνεται τη γραφειοκρατία» λέει χαρακτηριστικά η κυρία Βίνκε καταλήγοντας:
    «Με δύο παιδιά σε ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο ______________ και ακαθόριστες ετήσιες αποδοχές που δεν είναι ούτε τα μισά από ό,τι παίρνει ένας ολλανδός υπουργόςείναι μερικές φορές δύσκολο να τα οργανώσεις όλα. Ο σύζυγός μου πληρώνεται λιγότερο από έναν έλληνα βουλευτή. Και οι αυξήσεις φόρου θα πιάσουν και εμάς. Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Απεργία;».

    *** μας δουλεύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ
    ΟΛΗ Η ΜΠΟΥΔΕΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠ.


    Πολλοί Έλληνες θα ήθελαν να σου πούν “τί να κάνετε” kyr;a moy, αλλά έχε χάρη που είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι.
    Τον απλό υπάλληλο, ιδιαίτερα του ιδιωτικού τομέα, που κινδυνεύει ανα πάσα στιγμή να χάσει τη δουλειά του και δεν έχει λεφτά καλά καλά για να βάλει βενζίνη τον ρωτάει κανείς πως τα βγάζει πέρα;
    Τι δούλεμα είναι αυτό από τούτους εδώ βρε παιδιά;
    -------------------------------
    Η ΤΥΠΙΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ
    ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ
    ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

    ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΤΗΣ .


    Πρέπει να γίνει μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας ΚΑΤΑ
    Του μεταναστευτικού νομοσχεδίου διότι μόλος ψηφιστεί
    Το μεταναστευτικό νομοσχέδιο πρέπει να τάζουμε 5.000.000
    Μετανάστες που θα είναι έλληνες πλέων ο κάθε ένας παίρνει
    Ταμείο αλληλεγγύης 850 ευρώ και άλλα πολλά όπως φάρμακα νοσοκομειακή περίθαλψη εθνική σύνταξη σε λίγο ,
    Ταμείο ανεργίας κ . λ . π., επίσης 400.000 βούλγαροι
    Έχουν υποβάλει τα χαρτιά τους στο Ι.Κ.Α. για σύνταξη ,
    μεταφορά ενσήμων από την βουλγάρα στην Ελλάδα
    Με υπογραφή Σημίτη , η Βουλγαρία θα δίνει 80 ευρώ το μήνα και εμείς 520 ευρώ στον κάθε βούλγαρο , κ.λ π .
    Ξύπνα Έλληνα σε κοροϊδεύουν για τους μετανάστες
    Δίνουν χρήματα, , επιδόματα , συντάξεις και δάνεια ( χωρίς αποπληρωμή ) ,
    Και για σένα σου λένε ότι υπάρχει οικονομική κρίση
    Και δεν σου δίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα μπορούσε να λέει....
    ΡΕ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ.

    ΜΟΥ ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ.....ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    ΞΑΝΑΧΩΘΗΚΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    Αυτός ήταν ο προκλητικός μισθός του Κούλογλου στην ΕΡΤ

    Μέχρι τον Ιούνιο του 2008, ξέρετε πόσα έπαιρνε επί Ν.Δ. ο Στέλιος Κούλογου και ποτέ δεν βγήκε στον αέρα ο μισθός του;
    Για όλους είπαν εκτός από τον Κούλογλου που είχε παράπονα και λέει ότι εκδιώχθηκε αντί να μιλάει για διασπάθηση του δημοσίου χρήματος από την ΕΡΤ με τόσο προκλητικά ποσά.

    Το ποσό που έπαιρνε ο Κούλογλου ήταν...20 132,44 Eur το μήνα!
    Για τις δύο εκπομπές που έκανε. Και αυτό δεν είναι σκάνδαλο;
    Μπορεί και μιλάει για σπατάλες και για κόμματα όταν αμειβόταν από κρατικό κανάλι με τόσα χρήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα μπορούσε να λέει......
    ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ( άγιος ήμουνα εγώ ).

    Θα ξυπνούσαμε και δεν θα βλέπαμε τον Παρθενώνα στην θέση του

    Μέχρι και τον Παρθενώνα είχαν βάλει ενέχυρο το 2001 για να φαίνεται μικρότερο το χρέος προς το δημόσιο. Δηλαδή αντί να πάρουμε τα μάρμαρα του Παρθενώνα με τέτοιο χρέος και τον όρο που είχε βάλει ενέχυρο ο Νίκος Χριστοδουλάκης θα μας είχαν πάρει...και τον Παρθενώνα ολόκληρο.

    Με μεταφορική θα τον σήκωναν και δεν θα παίρναμε χαμπάρι τι γίνεται. Θα ξυπνούσαμε μια ημέρα και δεν θα βλέπαμε Παρθενώνα στην θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ....αν ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ
    ΧΑΠΑΚΙ.
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ..........
    Μια χαρά τα έχει καταφέρει ο ΓΑΠ. Αν το δείτε από την σκοπιά του ιδίου, ή μάλλον του περιβάλλοντός του.

    Γιατί μπορεί εσείς ή εγώ να κοπτώμεθα για την Εθνική ακεραιότητα, ή την Ελληνική ιστορία, ή την οικονομική αποτελεσματικότητα, ή την ελευθερία της αγοράς, αλλά αυτά ποσώς ενδιαφέρουν τον μικρό κύκλο των κυβερνώντων μας. Αυτό που τους νοιάζει είναι τι εντυπώσεις αφήνουν και πόσο καιρό θα καθίσουν στις καρέκλες τους και πόσες δουλειές θα κλείσουν για λογαριασμό των συμφερόντων που τους στήριξαν και τους στηρίζουν. Αν το δείτε από αυτή την σκοπιά, μια χαρά τα έχουν καταφέρει.

    Κατ’ αρχάς σε μια τρελή και δύσκολη κατάσταση, δεν φταίνε αυτοί. Φταίνε οι προηγούμενοι, φταίνε οι κακοί ξένοι, οι Αγγλοσάξονες, οι Γερμανοί, οι κερδοσκόποι, η …Γκόλντμαν, η Μούντυς κλπ. Δεν φταίνε αυτοί. Αυτοί προσπαθούν να μας προστατεύσουν, να μας στηρίξουν, αλλά ο κακός Γερμανός μας σπρώχνει στον κακό Αμερικάνο και το ΔΝΤ, ή ο κακός Αμερικάνος μας σπρώχνει στον κακό Ναζί. Το έχουν πλασάρει έτσι ώστε, ανάλογα με τις προκαταλήψεις μας, κάποιος άλλος φταίει.

    Και η εικόνα του ΓΑΠ; Ακούραστος και αξιοπρεπής, με ξένους ηγέτες, κάθε μέρα σε άλλη χώρα, μόνο αδρανής και τεμπέλης δεν είναι, αναζητεί στήριξη, και δίνει όραμα στους φτωχούς του κόσμου. Οι υπουργοί του και αυτοί ακούραστοι, υφίστανται προσβολές από ξένους και κακούς κερδοσκόπους, άξεστους σεξιστές αγρότες, μοχθηρούς Κινέζους, και πορωμένους καταστροφείς του περιβάλλοντος.

    Και ενώ όλοι μιλάνε για μέτρα και καταστροφή και καταποντισμό και κρυφά αμαρτωλά ομόλογα, η Κυβέρνηση με το κεφάλι ψηλά προσπαθεί να μας προστατέψει. Ναι είπαν μερικά κακά πράγματα αλλά τα πήραν πίσω, δεν θα μας ψάξουν τις τράπεζες, θα μας προστατέψουν από πλειστηριασμούς, θα βάλουν τον Λαλιώτη να μαζέψει τους παλιούς αγωνιστές. Και παλεύουν ενάντια στους κακούς που θέλουν μέτρα, με την μετρολογία να έχει πάρει τέτοια διάσταση που να είμαστε έτοιμοι να πούμε: Αμάν! πάρτε μέτρα, δεν αντέχουμε άλλο.

    Και μετά όλη αυτή την ταραχή, οι κακοί ξένοι μας επιβουλεύονται, αλλά οι ηγέτες τους μας «στηρίζουν». Ο πολίτης «προστατεύεται». Ο πλανήτης θα σωθεί από την κλιματική αλλαγή, θα έχουμε δουλειές, μια νέα Ελλάδα, πολυπολιτισμική, όμορφη, πράσινη.

    - ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ !!!
    ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ...ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεί και να ψιχαλίζει. Ο νέος πρωθυπουργός τους κουβάδες με τα σκατά που θα του πετούν, θα τους καταλαβαίνει αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην πλατεία Αμερικής την
    Τετάρτη 24/2/2010 στις 7 μ.μ.

    Αγαπητέ συμπολίτη,
    *Είμαστε ένα μεγάλο σύνολο ανθρώπων που κατοικούμε γύρω από την πλατεία Αμερικής, στην Κυψέλη και γενικότερα στις περιοχές του 6ου διαμερίσματος που όπως φαίνεται έχει σχεδιαστεί από τους κυβερνώντες μας να αλωθεί, να χάσει την...


    ελληνική ταυτότητά του από λαθρομετανάστες κάθε εθνικότητας που συρρέουν ανεξέλεγκτα κατά χιλιάδες την τελευταία δεκαετία. *Η κεντρική λεωφόρος της περιοχής μας, η οδός Πατησίων με θέα τον Παρθενώνα μας, οι πλατείες μας , οι δρόμοι μας έχουν μετατραπεί από παράνομους εμπόρους σε ένα υπαίθριο παζάρι, κάκιστης αισθητικής. Εκατοντάδες προκλητικοί Ασιάτες, Αφρικανοί, Πακιστανοί απλώνουν τα σεντόνια τους έξω από τα καταστήματά μας που κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Στη θέση τους ανοίγουν λαθρομετανάστες καταστήματα, οι περισσότεροι χωρίς άδειες που τις περισσότερες φορές πίσω από τη νόμιμη ταμπέλα κρύβονται προσφιλείς τους παράνομες δραστηριότητες (ναρκωτικά, πορνεία), διανυκτερεύοντας όλη τη νύχτα.

    Ολόκληρο το 6ο διαμέρισμα είναι πλέον ένα γκέτο από αμέτρητους και μη καταγεγραμμένους λαθρομετανάστες που κατουρούν και αφοδεύουν όπου βρουν, στις πλατείες μας, στις πόρτες μας και ενοχλούν σεξουαλικά τις γυναίκες. Τίθεται σοβαρότατος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Κάθε δρόμος μας, κάθε πλατεία μας, είναι δικό τους σημείο αναφοράς.

    Εμείς παρακολουθούμε ανήμποροι αυτό το οικτρό θέαμα της πλήρους απαξίωσης της κάθε γειτονιάς μας μη έχοντας συμπαράσταση από κανένα φορέα της πολιτείας. Τα ακίνητα μας πωλούνται για ένα κομμάτι ψωμί, βιώνουμε απεγνωσμένοι την καθημερινότητά μας, απογοητευμένοι για το μέλλον.

    Έχει άραγε τέτοια δικαιώματα μια Προεδρευόμενη Δημοκρατία, να φέρνει δηλαδή την πλήρη καταστροφή σε συνοικίες του 6ου διαμερίσματος και την απόγνωση στους κατοίκους της;

    Η επιστέγαση όλων των προηγούμενων υπαρχόντων προβλημάτων (συγκοινωνιακό, νέφος, τσιμεντοποίηση, έλλειψη πρασίνου), ήταν η πλήρης γκετοποίηση της περιοχής μας. Δυστυχώς δεκάδες πολιτιστικοί φορείς ψυχορραγούν στις γειτονιές μας, θέατρα, πνευματικά κέντρα κλπ. λόγω μη προσέλευσης κόσμου στις τριτοκοσμικές γειτονιές μας που τα μαχαίρια βγαίνουν τόσο εύκολα !

    *ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΠΙΑ είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε πέρα από τις επιθέσεις που δεχόμαστε ότι είμαστε ρατσιστές και φασίστες. *

    *ΦΤΑΝΟΥΝ οι υποσχέσεις και οι φθηνές δικαιολογίες. *

    *ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση απογκετοποίηση της περιοχής μας , με την καταγραφή των αλλοδαπών και τον καταμερισμό τους ισομερώς σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου & ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ των Ελλήνων που δυστυχώς για το κέρδος νοικιάζουν τα διαμερίσματα και τις υπόγειες αποθήκες τους αλλάζοντας χρήση, σε 20 και 30 άτομα.*

    *ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τον τερματισμό της παράνομης κατάληψης της Δημοτικής αγοράς Κυψέλης & την αξιοποίηση της από το Δήμο*

    *ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την απόσυρση του αντισυνταγματικού
    λαθρομεταναστευτικού ν/σ & τη διενέργεια δημοψηφίσματος - Πολιτικά δικαιώματα μόνο σε Έλληνες πολίτες *

    *ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ για μια αξιοπρεπή ζωή στην πόλη μας!!!!!!

    *ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.


    "Κίνηση πολιτών του 6ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θά σού πώ εγώ τί λέει:
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ
    ΘΕΙΟ ΜΟΥ.
    ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΩ ΦΙΛΟΥΣ.
    (σ.σ. σκατόφιλους).
    ΕΠΙΡΡΕΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΥΛΗ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΥ.
    ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΥΠΕΡΤΙΜΗΣΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ".
    ΔΕΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ Ν3126/19 03 2003

    ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ
    Αρ. Φύλλου 66
    19Μαρτίου2003
    ΝΟΜΟΣ ΥΠΆΡΙΘ.3126 Ποινική ευθύνη των Υπουργών.
    0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ
    ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
    Άρθρο 1
    Πεδίο εφαρμογής του νόμου
    1. Πλημμελήματα ή κακουργήματα, που τελούνται από Υπουργό, κατά την άσκηση των καθηκόντων του, εκδικάζονται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου αυτού από το κατ' άρθρο 86 του Συντάγματος Ειδικό Δικαστήριο, ακόμη και αν ο Υπουργός έχει παύσει να έχει την ιδιότητα αυτή.
    ................................................................................................................................
    .................................................................................................................................
    .................................................................................................................................

    Παραγγέλλομε τη δημοσίευση του παρόντος στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και την εκτέλεσή του ως νόμου του Κράτους.
    Αθήνα, 18 Μαρτίου 2003
    0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
    0 ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΣΗΜΙΤΗΣ
    ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    Ν. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ
    ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
    Γ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
    ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
    Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙΔΗΜΟΣΙΩΝΕΡΓΩΝ
    Β. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
    Δ. ΡΕΠΠΑΣ
    ΓΕΩΡΠΑΣ
    Γ. ΔΡΥΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
    Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
    ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
    X. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ
    ΑΙΓΑΙΟΥ
    Ν. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ
    Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
    ΑΝ. ΠΑΝΝΙΤΣΗΣ
    ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
    ΑΠ. - ΑΘ. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
    Π. ΕΥΘΥΜΙΟΥ
    ΥΓΕΙΑΣΚΑΙΠΡΟΝΟΙΑΣ
    Κ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
    Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ
    ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
    X. ΒΕΡΕΛΗΣ
    ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
    Γ. ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ
    Γ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
    ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    ΣΤ. ΜΑΝΙΚΑΣ
    Θεωρήθηκε και τέθηκε η Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους Αθήνα, 19 Μαρτίου 2003
    Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
    Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ
    ...............................................

    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ =ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    Φ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ =ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ= ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
    ΕΥΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ=ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ

    ΑΙΣΧΟΣ.... ΑΙΣΧΟΣ.... ΑΙΣΧΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καταστρεψε μια χωρα και τωρα γελαει,εμεις θα πληρωσουμε τις λαμογιες του,αυτος μετα τις εξεταστικες θα παει διακοπες...και η υπομονη ομως εχει τα ορια της...αλοιμονο τους αν ξεσηκωθουν τα κοροιδα που εκλεβαν τοσο καιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς 20 Φεβ 2010 2:43:00 μ.μ. Ξεκόλλα επιτέλους με το copy-paste σε όλα blogs!! Καταλάβαμε ότι είσαι σημαντικό στέλεχος της Ν.Δ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ίδιο και για τον 20 Φεβ 2010 10:58:00 π.μ.. Ξεκόλλα επιτέλους με το copy-paste σε όλα blogs!! Καταλάβαμε ότι είσαι σημαντικό στέλεχος της Ν.Δ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τόσο κολλημένο μαλακά 20 Φεβ 2010 9:17:00 π.μ.,όπως αυτός ποιο πάνω έχω να δω χρόνια !! Για τον Καραμανλή το άρθρο και αυτός βρίζει το ΠΑΣΟΚ .Πολύ μαστούρα ρε παιδί μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μερικοί από τους παραπάνω γράφουνε ένα σχόλιο (συνήθως βρισιές) κατά του ΠΑΣΟΚ η του ΓΑΠ και μετά το επικολλούνε με Copy-paste σε όλα τα blogs της Ελλάδας !!! Φαίνεται ως οργανωμένο σχέδιο μάλλον κάποιας οργάνωσης της Ν.Δ. η κάποιου πληρωμένου δημοσιογράφου .Δεν εξηγείται αλλιώς η αφάνταστη επίμονη και υπομονή να επισκέπτεται επί ώρες όλα τα blogs της Ελλάδας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ...αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι.
    Είναι στους Υπολογιστές μας, να αντικαταστήσουμε την λέξη..
    Πράσινη με την ΜΑΣΤΑΡΔΗ
    και
    τους Πράσινους, με τους ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ.

    (σαν tην κουράδα Blooper που αμολήσανε πάλι απο τον Βόθρο του πασοκ).

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ
    ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μια ζωη, όταν μας πιάνουν στα πράσα επικαλούμαστε Παρθενωνες και βελανίδια. Κανενας δεν τα βαζει με Ισπανια-Πορτογαλία γιατι πέσαν εξω. Τα βάζουν με μας γιατι τους ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΜΕ κατεπαναληψη με τις στατιστικές μας. Και αντι να το βουλωσουμε, βγαζουμε και γλωσσα"εμεις καναμε ζαβολιες αλλά εσεις φταιτε γιατι δεν ειχατε ελεγκτικούς μηχανισμούς".
    Και το ξαναριξαμε στο πατριωτικο και στο τι εγινε στην Κατοχή .
    ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ παιδάκια..It's history!!
    Οσο σκεπτομαι οτι ειχαμε δυο τεραστιες ευκαιριες:Το Σχέδιο Μάρσαλ , που δεν το αξιοποιήσαμε λόγω εμφυλιου και τα πακεττα απο την τότε ΕΟΚ που τα κάναμε 4Χ4 και βίλλες..
    Και μετα φταίνε οι ατιμοι κερδοσκόποι....και οι ιμπεριαλιστές.....
    Αμα κανεις ντους μαζι με καλόγερους και σου πεσει κατω το σαπούνι και βρεθείς προ εκπλήξεων φταίνε οι καλόγεροι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΛΗΤΗ ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΙΕΛΥΣΕΣ- ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ -ΕΚΑΨΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ?? ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ?? ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση