GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιμορραγούμε από τις δαπάνες στην άμυνα...

Aπό τον Γ. Τρανταλίδη Δικηγόρο - Πειραιά Αρμόζουν συγχαρητήρια στον επικεφαλής των Πράσινων, Γάλλο ευρωβουλευτή Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, που με ...

Aπό τον Γ. Τρανταλίδη
Δικηγόρο - Πειραιά

Αρμόζουν συγχαρητήρια στον επικεφαλής των Πράσινων, Γάλλο ευρωβουλευτή Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, που με παρέμβασή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τόνισε «Θα σας δώσω μία συμβουλή. Ένα από τα προβλήματα της Ελλάδας είναι ο προϋπολογισμός της για την άμυνα. Το 4,3% του ελληνικού ΑΕΠ πηγαίνει στην άμυνα. Το πρόβλημα είναι η Κύπρος και οι σχέσεις με την Τουρκία».
Ο ίδιος ρώτησε στη συνέχεια: «Πού είναι η...

πρωτοβουλία της Επιτροπής για να λυθεί το Κυπριακό ώστε να ελαφρυνθεί το ΑΕΠ της Ελλάδας από το βάρος αυτής της ηλίθιας και βλακώδους εμπλοκής που θα πρέπει να επιλύσουν ως Ευρωπαίοι; Τι έκανε η Επιτροπή; Μηδέν, απολύτως τίποτα» κατέληξε ο κ. Μπεντίτ. Εάν λοιπόν η Ε. Ε. κατοχυρώσει τα σύνορά μας, γιατί να αιμορραγούμε με τις αστρονομικές δαπάνες της άμυνας;

7 σχόλια

  1. ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ..λίγο δύσκολο για Δικηγόρος !

    ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΛΗΣ. ΝΑ μου επαινείς τον μέγα αλήτη ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΒΟΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ !

    ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΥ ΟΥΤΣΕΚΑ
    που αυτό το αρχίδι έκανε τα πάντα για να εκθειάζει ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΑΒΑΝΙΑΣ στην Ευρώπη ?

    οπως και νά έχει.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ μετά συγχαρητηρίων ΗΛΙΘΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. « Το κομματικό φάντασμα του ΠΑΣΟΚ επανήλθε δριμύτερο στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων’’ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!!

    Ο Υ. ΠΡΟ-ΠΟ αφού πρώτα φρόντισε να απαξιώσει με την πολιτική του τα Σώματα Ασφαλείας έχει αποφασίσει να επαναφέρει στην ενέργεια, αποστρατευμένους Αξιωματικούς σε κομβικά σημεία λειτουργίας του μηχανισμού των Σωμάτων Ασφαλείας, έτσι ώστε αυτοί να λειτουργούν ως παλαιού τύπου κομισάριοι !!

    Κλασικό παράδειγμα η επαναφορά στην ενέργεια απόστρατου Αξιωματικού πιλότου των ελικοπτέρων της Αστυνομίας οπού εντός των ημερών του Μαρτίου επανέρχεται στην ενεργό υπηρεσία!!

    Ο οποιουσδήποτε καλοπροαίρετος δεν θα διαφωνούσε στην ενέργεια αυτή εάν το γνωστό μυστακοφόρο πράσινο παρακράτος δεν είχε φροντίσει να παραιτήσει έναν πιλότο με την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ και δεν ανάγκαζε σε αμοιβαίες μεταθέσεις άλλους δυο Αξιωματικούς πιλότους σε υπηρεσίες γραφείου από τους 13 πιλότους που υπάρχουν !!!

    Να ζήσουν οι ——-γιάννηδες !!!

    Ο λύκος το τομάρι αλλάζει την γνώση δεν την αλλάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδηση

    Παλι ο δρ Κουτσουκος και τα μπλογκ σωνουν την τιμη της Ελλαδας, γιατι μιλησαν πρωτοι και πριν τον Παγκαλο, για τον κλεμενο χρυσο απο τους Ναζι!

    Φανης Πασοκ

    26 Φεβ 2010 5:35:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειδηση

    Υπαρχει και ενα καλο συτην υποθεση

    της Αφροδιτης της Μηλου απο το φοκους!

    Εχει την Ελληνικη σημαια! Γιατι καποιοι Γαλλοι την Αφροδιτη της Μηλου λενε Γαλικο αγαλμα!!

    Εκτος απο τις αποζημιωσεις να επιστρεψουν και οι αλλοι Γαλλοι- Αγγλοι -Ιταλοι τα αγαλματα!

    Φερτε πισω τα κλεμενα καιτα αγαλματα ελαγαν οι πρασινοφρουροι της Μηλιωνη!!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 27 Φεβ 2010 2:08:00 μ.μ.

    Τα πράγματα είναι απλά .Απόλυτη συνδικαλιστική πλειοψηφία στα κόμματα ασφάλειας και Στράτο έχει η ΝΔ.
    Όταν ανέλαβε η ΝΔ και δεν όσους δεν μπορούσε να τους αποστράτευση τους έκαιγε όπως τους μυστικούς πράκτορες της ΕΥΠ που τα ονόματα τους τα δημοσίευσε στις εφημερίδες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόσκληση Παπανδρέου στο Λευκό Οίκο

    Τις επόμενες ημέρες θα καθορισθεί, διά της διπλωματικής οδού, η ακριβής ημερομηνία της επίσημης επίσκεψης του πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τόνιζαν χθες το βράδυ αρμόδιοι παράγοντες του Μεγάρου Μαξίμου, μετά από τη γνωστοποίηση-διοχέτευση της είδησης από αμερικανικής πλευράς.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ανταποκριτής του Mega Channel, στην Ουάσιγκτον, η πρόσκληση εστάλη στην Αθήνα χθες, προκειμένου ο πρωθυπουργός να επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο στις 9 Μαρτίου.

    Η πρόσκληση ερμηνεύεται ως πολιτική στήριξη προς την Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη πολιτική συγκυρία, ενώ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, ερωτηθείς σχετικά χθες το βράδυ, χαρακτήρισε ως "πολύ σημαντική" μια συνάντηση Ομπάμα-Παπανδρέου, που έρχεται "σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας".

    Αμερικανοί αξιωματούχοι σημειώνουν ότι η Ουάσινγκτον θέλει να στηρίξει πολιτικά την Αθήνα και την ελληνική κυβέρνηση, που βρίσκεται στη δίνη πιέσεων για την οικονομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση