GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα θέατρα θύματα της ζούγκλας της Αθήνας...

Aπό τον Στέφανο Ληναίο Τη ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της τριτοκοσμικής Αθήνας με τους 150.000 και πλέον παράνομους μετανά...

Aπό τον Στέφανο Ληναίο

Τη ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της τριτοκοσμικής Αθήνας με τους 150.000 και πλέον παράνομους μετανάστες, τους χιλιάδες λαθραίους μικροπωλητές, τις στρατιές ανέστιων που συνωστίζονται στα συσσίτια του Δήμου και την πορνεία που έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις περιέγραψε χθες χρησιμοποιώντας τα πλέον μελανά χρώματα ο δήμαρχος της πόλης, Νικήτας Κακλαμάνης. Στην εικόνα αυτή, που δεν συμβαδίζει με εκείνη μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας, έρχονται να προστεθούν τα ναρκωτικά που κάνουν κυριολεκτικά θραύση κυρίως μεταξύ των νέων ανθρώπων και η έξαρση των κρουσμάτων φυματίωσης, ηπατίτιδας και AIDS λόγω της παρουσίας υπερβολικού αριθμού αλλοδαπών στις κατεχόμενες γειτονιές του πάλαι ποτέ «κλεινού άστεως»
Tη χαριστική βολή στο άλλοτε ακμάζον εμπόριο της πόλης δίνουν τα...

δεκάδες παράνομα καταστήματα που ανοιγοκλείνουν με εκπληκτικούς ρυθμούς υπήκοοι χωρών της Ασίας και της Αφρικής, συμβάλλοντας στη δημιουργία του απόλυτου χάους. Αν συνυπολογίσουμε την εγκληματικότητα που έχει αυξηθεί τουλάχιστον 16,25% μεταξύ του 2007 και του 2008 αντιλαμβάνεται κανείς ότι η Αθήνα τείνει να μετατραπεί σε «εμπόλεμη ζώνη».
Δυστυχώς, θύματα αυτής της ιλαροτραγικής κατάστασης, εδώ και πολλά χρόνια, είναι και τα περισσότερα Θέατρα του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας. Το τελευταίο όμως διάστημα, στις ώρες εισόδου και εξόδου των θεατών, κυριαρχεί ο τρόμος και η φρίκη...
Αδίστακτοι έμποροι ναρκωτικών πουλάνε προκλητικά την πραμάτια τους και εκατοντάδες δυστυχισμένων αλλοδαπών χρηστών, επαιτούν απειλητικά ή "τρυπιούνται" μπροστά στα μάτια των έντρομων θεατών..
Η εικόνα είναι φρικιαστική..
Με αποτέλεσμα οι θεατές να αποφεύγουν τα θέατρα του κέντρου και τα περισσότερα πλέον να υπολειτουργούν ή να είναι έτοιμα να κλείσουν.
Έχουμε διαμαρτυρηθεί, αμέτρητες φορές, σε όλους τους αρμόδιους και τους ζητάμε να πάρουν άμεσα μέτρα γιατί διαφορετικά τα Θέατρα θα κλείσουν..Ή θα γίνουν σούπερμάρκετ.. Τους θυμίζουμε και το σχέδιο του Αντώνη Τρίτση, για την ιδανική ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου, ώστε να γίνει και πάλι ένας Πολιτιστικός Παράδεισος, όπως έγινε, εδώ και χρόνια και στις μεγάλες Ευρωπαικές πρωτεύουσες..Αποτέλεσμα μηδέν..!!
Πρέπει να ληφθούν μέτρα αποτελεσματικά,ΤΩΡΑ ...
Α Υ Ρ Ι Ο, θα είναι πολύ αργά...

30 σχόλια

  1. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα να παθουμε , και ακομα ειναι η αρχη . το μελλον τησ αθηνασ ειναι στα βορειανατολικα προαστια . Η πρωτευουσα της ελλαδος εχει μετατραπει σε αφροασιατικη χαβουζα -αυτος ηταν ο στοχος των πολυπολιτισμικων . φατε πολυπολιτισμο τωρα . ο φυλετικος πολεμος ειναι ακομα στην αρχη . ακομα δεν εχουμε δει τιποτα . η αθηνα ειναι η ασχημοτερη πρωτευουσα της ευρωπης.καλα να παθετε ισλαμολαγνοι και απαπολαγνοι ασπρουλιαρηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένουμε να λύσει το πρόβλημα Ο ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ "ΜΕΓΑΛΟΣ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ.ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΤΣΑ ΡΑΜΟΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ .ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΛΥΣΕΙΣ ΤΙ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ.Η ΚΑΝΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟ Η ΚΕΝΤΡΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ.ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΛΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΟΛΩΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ.ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
    ΚΑΘΕΝΟΣ.ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΞΥΠΝΗΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία, ας πάρει λοιπόν δρόμο αυτός ο ανεπαρκής δήμαρχος ώστε να έρθει κάποιος άλλος ικανότερος και με όρεξη να δουλέψει.
    Το μόνο πράγμα όπου διαπρέπει ο κύριος Κακλαμάνης, είναι οι τόνοι σκουπίδια με τα οποία πλημμυρίζει το κέντρο της πόλης κάθε τρεις και λίγο, και ιδιαίτερα όποτε είναι γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ.ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΘΙΖΗΣΗ.ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΙΣΗ.ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΝΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ



    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ALPHA BANK ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ KAI ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ALPHA BANK.ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΙΔΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΡΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ALPHA BANK.
NA TA ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ:

    
1. D-MAN 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 23ο ΧΛΜ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 211-7454955, 211-7304205

    
2. EFS 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2, Ν. ΙΩΝΙΑ ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ:210-9547130

    
ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ALPHA BANK KAI ΣΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Ληναίε μην λες τέτοια πράγματα γιατί θα σε πούνε ακροδεξιό και ρατσιστή. Μη σε πιάσει στο στόμα της κάποια Ελ Σάλεχ( ξέρεις αυτή που είναι παρά το Βούγια) που εκφράζεσαι έτσι για τους αλλοδαπούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδώ ο κόσμος καίγεται και τον κο Ληναίο τον απασχολεί το θύμα-θέατρο. Κύριε Ληναίε, μέχρι το 73, σαν φοιτητής, πριν πάω στη Γερμανία, πήγαινα πάνω από 20 φορές το χρόνο στο θέατρο και περισσότερες σε μπουάτ. Εδώ και δύο χρόνια, με την ακρίβεια σε όλα αλλά και στα θέατρα, πήγα μια φορά στο θέατρο. Σαν φοιτητής είχα καλύτερη ποιότητα ζωής, πριν σαράντα χρόνια, παρά σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ BLOGS Η ΑΛΛΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ. ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ BLOG ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ BLOGS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
    Ε ΤΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ.
    ΜΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ.
    ΡΕ ΑΓΥΡΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "ΑΘΗΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΕΤΡΑ ΣΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ....."

    Τι κρίμα για το πως σε κατάντησαν οι εκλεγμένοι με την ψήφο μας πολιτικοί μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτη η αφορασιατική χαβούζα που λες εσύ, είναι δημιούργημα των Γερμανών.

    Το μίσος τους εναντίον μας είναι αχόρταστο.

    Το γερμανικό οπεν-γκοβερμεντ πασοκ, με τη Βοήθεια Ζιμενς, προσπαθεί και με νόμο να νομιμοποιήσει τον εαυτό του ( επειδή είναι παράνομο ) και να φέρει όσους αλβανούς αδελφούς γίνεται για να ενισχυθούν περισσότερο.

    Το πασοκ δεν ενοχλείται ακόμα ιδιαίτερα που μιλάμε ακόμα ελληνικά.
    Αυτό θα είναι το επόμενο σχέδιό τους.
    Τώρα, αυτό που προέχει είναι να μπουν οι Αλβανοί. Οι οποίοι θα χρειαστούν φυσικά, φτηνά εργατικά χέρια, δηλαδή πακιστανούς.


    Τα τομάρια ενεργούν τόσο απροσχημάτιστα που δεν λογαριάζουν τίποτα απολύτως!

    Δεν πιστεύω να περιμένετα αυτά να σας τα πεί κάνας... Παπαρόπουλος Καθηγητής Κοινωνιολογίας...

    Αυτοί είναι διορισμένοι και προπονημένοι για να πουλάνε παραμύθια που να συνδράμουν στα σχέδια των μισελλήνων, κι όχι για να σας λένε καμιά αλήθεια!

    Στην ίδια κλίκα ανήκουν όλοι τους, το ίδιο παιχνίδι παίζουν!

    Οι αλήτες εν τη Ενώσει!
    ΕΕ-ΑΛΗΤΕΣ


    Τώρα μη βγεί κανένας μαλάκας κουκουεσύριζας να μας τα πρήξει, γιατί είναι γνωστή η συγγένειά τους με τα προαναφερθέντα κοπρόσκυλα!

    Έλληνες, μείνετε γενναίοι.

    Δεν πρόκεται να μας νικήσουν αν έχουμε συνείδηση για το ποιοί είναι οι εχθροί των Ελλήνων.

    Τα χιτλερικά αποβράσματα πρέπει να εκδιωχθούν!
    Το φασισταριό πρέπει να το γονατίσουμε ΤΩΡΑ πριν είναι αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tώρα τα είδες κακλαμάνη;
    Σε 4 μήνες γέμισε ο τόπος παράνομους; Δεν ήθελες να στενοχωρήσεις τον ΠΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΓΑΠΗΤΟΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΛΕΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ Ἠ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ. ΘΕΛΕΙ ΓΕΝΙΚΟ ΣΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΠΟΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΖΑΜΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕ ΣΤΕΝΟ ΚΑΙ ΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΣΑΝΤΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ Κ.Α. ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ, ΓΕΡΑΝΙΟΥ Κ.Α. ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΧΩΡΕΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τωρα τα βλεπει αυτα ο κακλαμανης?
    Τοσα χρονια δεν τα εβλεπε?
    Τοσα χρονια ηταν απων και απο την Αθηνα και απο τα προβληματα της.Τωρα ομως πλησιαζουν οι εκλογες και αρχεισε παλι την επικοινωνιακη του πολιτικη.
    Για ψιλου πηδημα στην τηλεοραση.Γλειψιμο στον Σαμαρα να τον στηριξει κλπ Απο κωλοτουμπα σε κωλοτουμπα Αν τον στηρηξει ο Σαμαρας θα αποδιξει οτι ειναι αδυναμος και ερμαιο του καθε εκβιαστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΧΩ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ. ΠΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!
    ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.
    ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΑ.
    ΑΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ! ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ STONE AGE!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ...Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!!!!!
    ΤΑΞΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΓΑΘΑΡΧΙΔΟΣ12 Φεβ 2010, 8:42:00 μ.μ.

    Απορω γιατι εκδιδονται ακομα διαβατηρια;!

    τι χρειαζονται;

    αφου η καθε φολα μπαινει ΕΛΕΥΘΕΡΑ
    ΑΙΔΩ μεσα.....
    Απο εφετος εγω ΤΕΡΜΑ την φορολογικη δηλωση εισοδηματος
    και να πανε να παντρευτουνε ολοι

    μουμιες
    σας ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ

    ηλιθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε παιδιά με τα λαμόγια τους αγρότες τι γίνετε ??????? Απεργούν ακόμα ????? Να πάω προς Βορρά ????
    Τον ΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΕ 2 το πολυ 3 χρονια βλεπω, οτι θα ντρεπεσαι να μιλαs ελληνικα ,να λεs οτι εισαι ελληναs . και ολα αυτα στην χωρα σου. αρχιζουν ηδη και τριζουν τα κοκκαλα των αριστοτελη,περικλη,λεωνιδα,μεγα αλεξανδρου,καραισκακη,κολοκοτρωνη,μακρυγιαννη κλπ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ, το μονο που μαs σωζει ειναι να επαληθευτει η προφητεια για το 2012....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. να ηταν μονο 150.000 καλα θα ηταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αφου ειπε ο τριανταευρωπουλος εχθες στην εκμπομπη του οτι αγαπει ιδιαιτερως τους μεταναστες και τους σεβετα....εμ γιατι να μη τα λεει αυτα, κι εγω απο την εκαλη τα ιδια θα ελεγα αν μαλιστα με φυλαγαν και στυνομικοι που πληρωνει ο μαλακας ο ελληνας πολιτης!!! φαντασου τη κονομα εχει ο..."αντιρατσισμος" για να λεει αυτες τις ασυναρτησιες ο μακης, γιατι δεν νομιζω να υπαρχει νουμων ανθρωπος στο πλανητη γη που να πιστευει αυτες τις παπαριες!! μεχρι τωρα ξεραμε οτι το αριστεριληκι εχει κονομα, τωρα μαθαμε οτι εχει και ο "αντιρατσισμος" ε ρε βουρδουλα που σας χρειαζεται εσας τους ..."δημοκρατες αντιρατσιστες" και στους...."ανενταχτους δημοσιογραφους"......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ελλας.....χωρα με ασιατες πολιτικους, νοτιοαμερικανους δημοσιογραφους και...αφρικανους πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝΕ, ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΣΑΝΕ, ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αυτο που ερχεται δεν το εχουμε φανταστει ουτε στο χειροτερο μας εφιαλτη!!! αυτα που θα ζησουμε θα ειναι υπερανω καθε φαντασιας, θα ζουμε για να υπαρχουμε, θα ζουμε για να πληρωνουμε τη δεη και το νερο, θα ζουμε να "θαυμαζουμε" τις μενεγακες και τους ζαμπλουτους πολιτικους-σταρς να κανουν επιδειξη πλουτισμου, θα ζουμε με το ονειρο να παει καποτε εστω και ενας απο δαυτους στη φυλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν σε αυτη τη χωρα του παραλογισμου ειχαμε σωστη δικαιωσυνη ολα θα ηταν καλυτερα, αν η "υπηρετες του νομου" ειχαν λιγη τσιπα επανω τους ολα θα ηταν διαφορετικα, αλλα αυτα τα παλιοτομαρα καθονται πανω στις υπερογκες συνταξεις και μισθους τους και εξαντλουν ολη την αυστηροτητα τους σε κανα φουκαρα, που απο το κομπλεξ που τους γραφουν στα αρχιδια τους οι μεγαλοσχημονες και τους φερονατι σαν μαριονετες (οπως ειναι) εξαντλουν ολη τους την αυστηροτητα με εξωντοτικες αποφασεις μολις συναντησουν κανα φουκαρα.
    Κανουν και τους σοβαρους στις κοινωνικες τους συναναστροφες, τρομαρα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ναι ναι, όλα σωστά! Να φτάσει η τιμή του εισητηρίου τα 50 ευρώ και μετά θα φταίνε οι μετανάστες και το κέντρο! Μαζί με το εισητήριο θα κερνάνε και καφέ που θα έχει φτάσει τα 10 ευρώ... Ας σοβαρευτούμε κάποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ !!

    ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
    ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
    ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΡΕΤΟΥ
    ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑΣ ΔΡΑΓΩΝΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΛΑΙΔΗ....

    ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΔΕΞΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ!!

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ "ΧΟΡΟ ΣΚΑΝΔΛΩΝ" ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!!!

    ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΡ. ΠΡΩΤ. 17076/Ε5 ΤΗΣ 12-02-2010 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ,


    ....ΤΑ "ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ" ΔΗΛ. ΕΙΧΑΝ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΟΜΙΜΗ ΕΓΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ (ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ - ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ), ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ, Η ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ κλπ...


    Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ "ΤΡΕΜΕΙ" ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ "ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ" ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ...ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΛΑΔΩΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

    EXEI ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕΙΣ...

    Η ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ!!

    ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΕΦΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΣΕΕΔΔ ΚΑΙ ΣΔΟΕ!!

    ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .....

    ΠΑΣΟΚ ΥΠΕΠΘ

    12 Φεβ 2010 2:47:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΡΕ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ.ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΑΙΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΣΙΤΙΑ ΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΡΕ ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Α ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΜΑΥΡΕΣ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση