GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράνομη η απεργία των τελωνειακών...

Παράνομη κρίθηκε από το μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η απεργία των τελωνειακών επειδή η Ομοσπονδία Τελωνειακών δεν είχε ενημερώσει για τ...

Παράνομη κρίθηκε από το μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η απεργία των τελωνειακών επειδή η Ομοσπονδία Τελωνειακών δεν είχε ενημερώσει για τις προθέσεις της τέσσερις εργάσιμες ημέρες νωρίτερα. Το υπουργείο Οικονομικών είχε καταθέσει την Παρασκευή ασφαλιστικά μέτρα κατά της απεργίας.
Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου είχε συναντηθεί χθες με τους εκπροσώπους των τελωνειακών υπαλλήλων, οι οποίοι παρέμειναν αμετακίνητοι στις θέσεις τους.

8 σχόλια


  1. Ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ομοσπονδίας Τελωνειακών κατάθεσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ζητώντας την επιβολή της αναστολής των κινητοποιήσεων.

    Ο ίδιος φέρεται ότι δήλωσε:

    "Κύριοι,
    Η Χώρα, -όπου ΠΑΣΟΚ θα λέγομεν Χώρα- διήρχετο μίαν κρίσιν, αναζητούσα διέξοδον εξ ενός εμπορικού αδιεξόδου εις το οποίον είχε εισέλθη.
    Από μακρού χρόνου, η αδυναμία της συνεννοήσεως μεταξύ των απεργών και του τηλεμαϊνδανού Μίχαλου, πολιτικού παράγοντος της Νέας Δημοκρατίας, παρά πάσαν επίκλησιν του Ανωτάτου Μαλάκα Υπουργού των βιομηχάνων, είχε περιαγάγη τον εφοδιασμόν εις αδιέξοδον.

    Ουδεμία εκ των συνδικαλιστικών ενώσεων ανελάμβανε να βοηθήση τον Ανώτατον Τρόμπα όστις ανεζήτει την λύσιν εντός των πλαισίων κατασταλτικών μέσων επί των δικαιωμάτων, της ανεγκεφαλότητός του, δια να βγάλη τον εαυτόν του από την πίεσιν των μέσων. Η κατάστασις αυτή, προστιθεμένη εις μιαν αναρχικήν συνδικαλιστικήν αντίληψιν η οποία είχε επιβληθεί σχεδόν εις όλα τα άτομα της εργασίας, είχε δημιουργήσει τον έσχατον κίνδυνον να αλωθή η χώρα από τον συνδικαλισμόν.

    Οι ΠΑΣΟΚΟΙ, κατά την ιστορικήν παράδοσιν αλλά και κατά την βασικήν αντίληψιν και αγωγήν, δεν είναι ποτέ ευεπίφοροι προς τον συνδικαλισμόν, διότι ο συνδικαλισμός δεν δύναται να έχει ουδέν σημείον κοινόν με τον Πρασινοφρουρισμόν, που αποτελή την βάσιν της αυτοϊκανοποιήσεως των πασόκων βουλευτών, κατά τον δρόμον της ιστορίας των.

    Προ αυτής της καταστάσεως, ο Εθνικός Φελλός, αι σύσσκατοι δυνάμεις της χώρας, η μόνη ηλιθία εις τον χώρον του μηντιακού κατασπαραγμού δύναμις η οποία εχέσθη καθ' ην στιγμή επέρδετο, έκρινεν ότι όφειλε να παρέμβη πίπτων εις την παγίδαν η οποία του εστήθη ώστε να απωλέση το έρεισμα, δια να μετατρέψη ούτως την κατάστασιν εις αυτό το οποίον καλείται, "αιδοίον πίλος", ή επί το λαϊκότερον, μουνί καπέλο."


    KL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασφαλιστικά εναντίον του Παπακωνσταντίνου, πως μπορούμε να κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aυτοί που έκλεψαν το δημόσιο χρήμα,το απολαμβάνουν στα πολυτελή τους ακίνητα,σκάφη,αυτοκίνητα ανα την Ελληνική επικράτεια ή και το εξωτερικό.
    Αυτοί που ζητούν σήμερα ασφαλιστικά μέτρα κατά των εργασιακών ομάδων που διαμαρτύρονται για την ληστρική επίθεση εναντίον του μισθού τους,δεν τολμούν καν να κατονομάσουν τους πολιτικούς εγκληματίες και οχι μόνο, που κατέστρεψαν την Ελλάδα.
    Πόσο μάλλον για να τους στείλουν στη φυλακή που εκεί είναι η θέση τους και οχι να γελάνε σε βάρος μας στο σαλόνι της βίλλας των κλοπιμαίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι το ΠΑΣΟΚ θα φροντίσει για την φυσική εξόντωση των ελλήνων πολιτών και θα ξεπληρώσει τα γραμμάτια πρός τους υποστηρικτές του μεγαλοβιομήχανους,τραπεζίτες και ξένους παράγοντες το γνωρίζαμε πρό των εκλογών. Όσοι ΠΑΣΟΚοι τον βρίζανε πρίν από τις εσωκομματικές τους εκλογές, που έχασε ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, τώρα τον γλείφουνε και λένε ΠΑΝΑΞΙΟΣ. Στο επόμενο απόκομμα της σύνταξης ή της μισθοδοσίας όμως θα κλαίτε και θα ψάχνετε τα λεφτά σας. Τότε να πάτε στον Παπουτσή να κάνετε παράπονα αλλά θα είναι αργά. Όσο για τις απεργίες θα σας αναλάβουν οι εισαγγελείς και τα καλόπαιδα του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. Αλλά το ποτάμι μεγαλώνει και ο χρόνος του ΠΑΣΟΚ τελειώνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ.....
    ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ.

    Δηλαδή μαφιόζος ________________
    με ευγενικό πρόσωπο .

    Σε όλα τα σκατά που γίνονταν τότε επικεφαλής ήταν ο αλήτης.
    που μας βρίζει η γυναίκα του. Αλήθεια η μαντάμ του που πληρώνει φόρους εδώ ή στην Ολλανδία;.
    Τόσο ξεφτίλες είναι που ο άντρας της είναι υπουργός οικονομίας σε μια χώρα που η γυναίκα του δεν καταδέχεται να πληρώνει φόρους.

    Μου θυμίζει τον Αντρεότι σε νέαρη ηλικία. Τον γνωστό αρχινονό των Ιταλών Χριστιανοδημοκρατών.

    Ύπουλος, εκπρόσωπος μεγαλοτραπεζών του εξωτερικού είναι αυτός που μας κατασίκασε μαζί με Σημίτη, Παπαδήμο στον εθνικό εξευτελισμό και την κατοχή από την Ε.Ε. βάσει σχεδίου.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ !!!!!

    ΧΈΣΕ ΜΕΣΑ ......ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΚΑΚΗ ΝΤΑΛΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. aloi lopodites fakelakides na tous pidiksete me to pothen esches echoun kataklepsei to kratos if i was in charge of the fucken country i were give them 24 hours to report to work or else cocksuckers you being fired without benefits, Customs agents my ass lamogia tou KKE kai tis Neas dimokratias olo stin zoula stin mpagapontia kai ekviasmous 14 and 15 misthoi mono sti ellada palio kariolides se kanena allo meros tou kosmou doro to pascha doro ta christougena 1 mina kalokairines diakopes kai apo doulia olo loufa fuck you all.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τά κρατικοδίαιτα ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ-ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΙ έχουν τό θράσος νά απεργούν διά τήν μείωση δήθεν τών επιδομάτων τους,όταν πέραν τών άλλων ""συλλογικών"" μηνιαίων αποδοχών τους,διά νά σού υπογράψουν μία διασάφηση,έστω καί διά τόν εκτελωνισμό μίας ΛΕΚΑΝΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ,ΑΠΑΙΤΟΥΝ ώς μπαξίσι,καφέ τό έχουν βαφτίσει,πάνω από ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΄ΜΕΣΑ!!!!!!
    ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ) ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!
    ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ,
    ΑΠΟ ΄ΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΣΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ???
    ΑΛΛΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ!!!
    ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση