GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαχρονικά το πόθεν έσχες των βουλευτών στο διαδίκτυο...

...προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης Την διαχρονική δημοσιοποίηση των δηλώσεων πόθεν έσχες των βουλευτών στο διαδίκτυο πρότεινε σήμερα ο βουλ...

...προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την διαχρονική δημοσιοποίηση των δηλώσεων πόθεν έσχες των βουλευτών στο διαδίκτυο πρότεινε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, δήλωσε πως η διαχρονική δημοσιοποίηση από τη Βουλή των δηλώσεων πόθεν έσχες των βουλευτών, θα δώσει στους πολίτες τη δυνατότητα να συγκρίνουν και να συμπεράνουν ποιος πολιτικός έχει αυξήσει την περιουσιακή του κατάσταση και εάν αυτή η μεταβολή είναι δικαιολογημένη ή όχι. Επίσης επεσήμανε ότι...

η σημερινή διαδικασία ελέγχου των δηλώσεων πόθεν έσχες είναι διάτρητη και τόνισε ότι σε μια περίοδο αμφισβήτησης της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος είναι ανάγκη, οι ίδιοι οι πολιτικοί με συγκεκριμένες πράξεις να προασπίσουν την αξιοπιστία τους: «Η διαχρονική ανάρτηση από τη Βουλή στο διαδίκτυο των δηλώσεων πόθεν έσχες των βουλευτών είναι εύκολα εφαρμόσιμη πρόταση και θα βοηθήσει στην προώθηση της διαφάνειας τουλάχιστον σε ότι αφορά τους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου».

18 σχόλια

  1. Δεν βάζει εδώ κανένα άρθρο ο ίδιος να γίνει χαμός ! Γιατί τα βάζει μέσω μηχανισμών ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΘΑΡΧΙΔΟΣ25 Φεβ 2010, 4:47:00 μ.μ.

    Στο νοσοκομειο ΣΩΤΗΡΙΑ γνωστος μου γιατρος εργαζομενος εκει,
    σημερα 25-2-10, μου ειπε οτι δυσκολα υπαρχει κρεββατι για εισαγωγη, γιατι ειναι ολα πιασμενα!
    -Απο Ελληνες;, ρωταω
    -Οχι! Τι λες τωρα! Μαυροι, κιτρινοι κοκκινοι απο παντου, μπεστε σκυλοι αλεστε εχουμε γινει, ειπε χαρακτηριστικα!

    Δηλαδη οι κμαυροι-κιτρινοι- κοκκινοι μας πηραν τα κρεββατια εμας των Ελληνων;!

    ΠΟΥ ΠΑΜΕ ρε γαμωτο;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάνε όλοι
    μιλάνε και οι κ...λοι

    Δεν μας χέζεις ρε Κυριάκο μαλακισμένο.

    Οι πολιτικοί με συγκεκριμένες πράξεις να προασπίσουν την αξιοπιστία τους ...... χα χα χα

    Να προασπίσουν τους λογαριασμούς τους στην Ελβετία ναι ... αλλά ποιά αξιοπιστία έχουν για να προασπίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να την κανουμε την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ρε Κυριάκο;

    Είναι δυνατόν, να μη μας κυβερνατε εσείς οι 300 γοννοι των ιδιων οικογενειών

    Αντιπρόσωποι των ιδιων συμφερόντων;

    Ανθρωποι που δεν εργαστηκαν, δεν κουράστηκαν, μια ώρα στη ζωή τους;

    Είναι δυνατόν,
    οι βουλευτές να επιλεγονται απο ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και οχι απο την,

    κομματική Μαφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πρόταση είναι διάτρητη γιατί οι πολιτικοί έχουν τα περιουσιακά τους στοιχεία κρυμμένα πίσω από οφ σορ εταιρείες. Όχι να μας δουλεύεις και εσύ ρε Κυριάκο που έχεις νοημοσύνη αχιβάδας πάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΠΕΣ ΤΕ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΠΛΕΟΝ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ. ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤ΄ ΑΒΓΆ ΤΟΥΣ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βαλε του εθναρχη και του υπηρετη του να χαλασει ο κοσμος με τον ξεβρακωτο σωγαμπρο απο τα βαθυ της τουρκιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ...ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΥΑΛΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι πολιτικοί να υπερασπιστούν την αξιοπιστία τους;χα χα χα πως να υπερασπιστής κάτι που δεν έχουν,ούτε πρόκειται ποτέ να αποκτήσουν στο υπάρχον πολιτικό σύστημα. αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν φύγουν οι 300 και έλθουν άλλοι, νέοι, 200 μόνο,γιατί τόσοι μας χρειάζονται και ξεκινήσουν από την αρχή και με την προϋποθεση ότι πρώτα θα έχουν εργαστεί για κάποια χρόνια,για να ξέρουν πως βγαίνει το ψωμί και πως πληρώνεται η εφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ
    Η ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΚΑΛΑ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΥΛΗ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΓΟΝΩΝ.
    ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.
    ΔΩΣΕ ΚΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ Η ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.
    ΕΙΔΙΚΑ ΠΩΣ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΜΟΡΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ (ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΛΑΔΙΑΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ)ΣΤΗΝ ΕΛΑΛΗ
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΡΧΙΛΑΔΙΑΡΗ-ΦΥΓΟΔΙΚΟ ΚΑΡΑΒΕΛΑ.
    ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΚΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΖΙΝΙΚΑ ΤΑ ΑΕΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ ΓΤΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ .
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΣΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...
    ΕΜΠΡΟΣ ΚΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ,ΔΩΡΕΑΝ , ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΕ.
    ΔΩΣΕ ΚΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ,ΜΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΝΤΟΡΑ,Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ , ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ,ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΘΕΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ.
    [ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ,ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ, ΤΗΝ ΑΕGEAN, ΤΗΝ ΑΓΕΤ,ΤΟ ΞΥΣΤΟ ,ΤΟΝ ΟΤΕ ,ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ,ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΤΛ. ΚΤΛ.. ΚΤΛ…]
    ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΟΥ , ΤΟΝ ΙΣΙΔΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ , ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΑΤΕ…
    ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ .
    ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ , ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KALA AFTOS DEN EXEI KATALAVEI OTI TON EXEI KATOURISI KALIKANTSAROS ANDE NA KANEIS KAMIA DOULIA FTANH ENAS MITSO TAKOULAS EITAN ARKETOS ANDE ME TA PARE KAI TA KOUBADAKIA SOU KAI ALLOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ(δηλωμενης καιαδηλης) ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
    ΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ,ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΛΟΓΙΣΤΑΚΟΣ ,ΟΣΑ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ...ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ.
    ΒΡΕ ΑΠΛΗΣΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ... ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση