GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όχι στο κοινωνικό λυντσάρισμα των Δημοσίων Υπαλλήλων...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου Διακρίνω μέσα από την δημοσκοπήσεις και δημοσιεύματα των ΜΜΕ μια τάση κοινωνικού λυντσαρίσματος του Δημόσιου τομέ...

Από τον Γιάννη Παπαϊωάννου

Διακρίνω μέσα από την δημοσκοπήσεις και δημοσιεύματα των ΜΜΕ μια τάση κοινωνικού λυντσαρίσματος του Δημόσιου τομέα. Προηγήθηκαν βεβαίως οι αγρότες.
Δεν νομίζω ότι αυτός ο κοινωνικός αυτοματισμός θα βοηθήσει κανέναν μας. Ούτε η στοχοποίηση γενικότερα κοινωνικών ομάδων βοηθά καθώς χτίζει μια κατάσταση κοινωνικά εμφυλιακή.
Πρέπει να ειπωθεί ως δεδομένο ότι...

οι Δημόσιοι υπάλληλοι είναι οι μονοί που πληρώνουν τακτικά και πειθήνια του φόρους τους αποτελώντας το στυλοβάτη του δημόσιου ταμείου. Ακόμη οι μισθοί τους λειτουργούν στην επαρχία ως ανάχωμα στην κρίση. Δείτε απλά τα ποσοστά που αποδεικνύουν ότι οι ΔΥ και οι Συναξιούχοι πληρώνουν περισσότερους φόρους από τους βιομήχανους
Μετά τους αγρότες τυχών τσάκισμα και των Δημοσίων Υπάλληλων και όσων άλλων έπονται θα οδηγήσει στην κοινωνική κατάρρευση στις μικρές μας πόλεις και στα Δημόσια έσοδα.
Πρακτικά στην κοινωνία πρέπει να διαχέεται η γραμμή: «Δεν τα φάγαμε μαζί τα λεφτά” και να πληρωσουν την κρίση αυτοι που την έφτιαξαν και ειναι σίγουρο οτι δεν την έφτιαξε ο ΔΥ.
Μην τσιμπάτε λοιπόν στα κελεύσματα μιας κλίκας των Βορείων προαστίων του συντάγματος της Μυκόνου των of shore και των ΜΜΕ.
Αυτοί έχουν τα μέσα και κάθε φορά θα στοχοποιούν μια ομάδα και θα την ρίχνουν στην φωτιά της κρίσης για να μην φτάσει η φωτιά στα σπίτια τους.
Το ΠΑΣΟΚ οφείλει αν δεν μπορεί να βοηθήσει τουλάχιστον να μην πυροδοτεί τα κατώτερα ένστικτα και τις ζωώδεις δυνάμεις της αγέλης.
Υ.Γ Ως συνήθως ταυτιζομαι με αυτους που αγωνίζονται.

47 σχόλια

  1. ΟΙ σαράντα ετών και άνω δημόσιοι υπάλληλοι έχουν φιλήσει κατουρημένες ποδιές για να είναι εκεί που βρίσκονται σήμερα. Όσα για τα λεφτά των φόρων που πληρώνουν, προφανώς τα παίρνουν απο την εργασία τους. Το επιστημονικό μυγοσκότωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι δεν φταίνε.
    ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
    ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 17,500 ΝΑΙ 17,500
    ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ 250.000 ΠΛΗΘΥΣΜΟ....
    1 ΣΕ 150 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ(ΝΕΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ)

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΑΡΧΙΔΙΑ
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ
    ΓΑΜΩ. ΡΟΥΦΙΟΠΟΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ?

    ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μη πάθει τίποτα ο κώλος τους που κάθεται όλη μέρα.
    Δε φτάνει που έχουν μονιμότητα όταν όλοι οι υπόλοιποι έχουν γενική ανασφάλεια,δε φτάνει που έχουν μπει με μέσο όλοι ,δε φτάνει που από τις 5 εργάσιμες ημέρες ζήτημα είναι αν δουλεύουν ποιοτικά τις 2,τώρα μας κάνουν και υποδείξεις για να μην τους λυντσάρουμε κοινωνικώς.

    Όχι μόνο κοινωνικώς αλλά και οικονομικώς και πολιτικώς και ομαδικώς και ότι άλλο σε -κως θα κάνουμε μέχρι να καταλάβουν οι σκατοσυνδικαλιστές τους,αυτή η μάστιγα για την ελλάδα, ότι άλλο είναι ο συνδικαλισμός και άλλο είναι η συνδικαλιστική κομματοσκυλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ !ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΡΘΙΚΑΝ ΣΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ .
    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    Α- ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ
    Β- ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 42 ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 60 ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τούς δημόσιους υπάλληλους σαν εχθρούς τούς επινόησε ο Γιωργάκης για να μας αποπροσανατολήσει απο τους πραγματικούς εχθρούς που ετοιμάζεται να τούς κάνει "αδέλφια" μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολιτικοί και εκκλησία προδώσαν την Ελλάδα .
    Αποτέλεσμα θλιβερό και μακάβριο για την Ελλάδα
    Οι πολιτικοί των τριών κομμάτων ΠΑΣΟΚ , Ν.Δ , ΛΑΟΣ
    Πρόδωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες .
    Ψηφίζοντας τον Ριχάρδο για πρόεδρο .
    Και τώρα που έδωσαν την μπάλα οι αρχηγοί τους με τους παίχτες τους ,
    στον ΓΑΠ με τους παίχτες του , θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο
    για το μεταναστευτικό χωρίς πρόβλημα .
    Και στο τέλος θα μας πούνε ότι επειδή υπάρχει οικονομικό πρόβλημα
    οι μετανάστες θα βοηθήσουν στην οικονομία και στα ταμεία ,
    γι αυτό τον λόγο συμφωνούμε με το νομοσχέδιο , ίσως με
    μικρές αλλαγές για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου
    για την προδοσία που έκαναν ,και όλοι οι μετανάστες θα
    γίνουν έλληνες πολίτες εις βάρος μας ,
    μειώνοντας τους μισθούς μας και τις συντάξεις μας
    με αυξημένους φόρους διότι θα έχουν δικαιώματα
    5.000.000 μετανάστες , που θα έχουν δικαίωμα
    στα ταμεία μας και θα έχουν τα ίδια δικαιώματα με εμάς .
    Αν ένα μεταναστάκι γίνει Έλληνας , βάση τις διεθνείς
    Συνθήκες για τα ανθρώπινα δικαιώματα
    Γίνονται έλληνες αυτόματα τα αδέλφια του οι γονείς του
    Και αργότερα οι συγγενείς του που θα έρχονται για επίσκεψη
    Και δεν θα ξαναφύγουν και θα γίνουν και αυτοί έλληνες αργότερα
    Και οι μουσουλμάνοι μετανάστες θα αυξάνονται
    και ο ντόπιος Έλληνας θα είναι μειονότητα χωρίς δικαιώματα .
    Η πρόδωσα των τριών κομμάτων ΠΑΣΟΚ , Ν.Δ , ΛΑΟΣ .
    Ολοκληρώθηκε στην τελική του μορφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ,


    ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ .


    ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ 4 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ 100 € ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ;


    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ .

    ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΡΤΑ ΣΤΙΣ 7,00 ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΤΕ ΣΤΙΣ 7,45 ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΙΣ 13,00;


    ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΤΟΜΕΑ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20" ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ 20 € ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.

    ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ .


    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ Ο ΤΖΕΦΡΥ, ΑΝ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΙΝΕ'Ι'ΚΟ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΤΣΑΝΤ, ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΟΠΟΛΩΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ,ΑΝ Ο ΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ [ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ] ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ, ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΩΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΤΗΝ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ.Ή ΕΛΛΑΣ 'Η ΤΕΦΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ 70000 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΟΤΑΝ [ΚΑΙ ΑΝ] ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΝΔ.ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΟΜΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ''ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ'' ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΄΄΄ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ'' !!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΑΒΕΡΩΦ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ'' ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΝΔ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΕΟΤΑΞΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΗΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καμία συμπαράσταση δε θα βρούνε οι δημόσιοι υπάλληλοι κι αυτό γιατί συμπεριφέρονται στον κόσμο με τον οποίο συναναστρέφονται καθημερινά ωσάν να είναι ζώα και ενίοτε σαν αγελάδες για άρμεγμα. Δεν αξίζουν συμπαράσταση και δεν θα την έχουνε!

    its pay back time τεμπελόσκυλα παρτε πούλο τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΧΟΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ?? ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ? ΒΡΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

    ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡ ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι αστείο έως πρόστι... δημοσιογράφοι που πληρώνονται 35.000€ το μήνα για να διαβάζουν εφημερίδες να κάνουν κήρυγμα σε αυτούς που πέρνουν 1000 € το μήνα.
    Τότε βέβαια αποπροσανατολίζουν διότι δεν θίγουν τα κακώς κείμενα του δημόσιου τομέα που είναι :
    Οι υπεράριθμοι και ανορθολογικά κατανεμειμένοι υπάλληλοι , οι μίζες και η γραφειοκρατία , η έλλειψη παραγωγικότητας και ποιότητας στην παροχή υπηρεσιών , οι απογευματινές εργασίες των δημόσιων υπάλληλων που παράγουν φοροδιαφυγή και μαύρη εργασία εις βάρος των νέων τις θέσεις εργασίας των οποίων κλέβουν , οι αποσπάσεις σε προνομιακές θέσεις, ο πουλημένος συνδικαλισμός υπηρέτης των συμφερόντων και της συναλλαγής ,η αγένεια η τρομοκράτηση των πολιτών με νομοθετήματα που υπηρετούν τα συμφέρονται και την γραφειοκρατική ελιτ του κρατικοκαπιταλισμού κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να γίνει άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλληλων ΤΩΡΑ. Να απολυθούν οι μισοί και να επανεκπαιδευτούν οι υπόλοιποι. Και του στενού και του ευρύτερου δημόσιου τομεα. Και της Βουλής. Είναι άχρηστοι, αντιπαραγωγικοί, παράσιτα. Πληρώνουν φόρους για την παραγωγή όχι του μηδέν αλλά του μείον. Να φύγουν τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ότι και αν ισχυρίζεται η απίστευτη κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου για την τραγική κατάσταση της οικονομίας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσει στη ιστορία ως η μοναδική κυβέρνηση από συστάσεως του Ελληνικού κράτους που επέβαλε μείωση μισθών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στο Blog σου γραφουν, απο οτι διαβαζω συνηθως, φασισταρια,ταγματασφαλιτες, χιτες, κομπιναδοροι, φοροκλεφτες και μαζοχοι. Κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τωρα ειναι που, με αυτα που λετε, θα σας πηδηξουν οι δημοσιοι υπαλληλοι. Και χωρις σαλιο που ειπε και ο δικος σας !!
    Εσεις καλα ροκανισατε 4 ΚΠΣ αφορολογητα και με κλοπη του ΦΠΑ;
    Ελατε τωρα στο θειο στις Εφοριες στα Τελωνεια κλπ. Τα χαμενα απο την κλοπη που τους κανει το ΠΑΣΟΚ θα τα ξερασετε εσεις κομπιναδοροι.
    See you later. Hohohoho!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έλεγε ο Ανδριανόπουλος το πρωί στη ΝΕΤ, οτι κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ με πληθυσμό περίπου σαν της Ελλάδας, έχουν αριθμό δημοσίων υπαλλήλων, η κάθε μια τους, όσους έχουμε μόνο στο νομό Πειραιώς. Συμπεριλαμβανομένων νοσοκομείων κλπ.
    Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω.
    Έχουμε αναμφισβήτητα ένα γιγάντιο δημόσιο, και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Και όμως συνέχεια υπάρχουν ελλείψεις. Γιατροί, νοσοκόμοι, δεν επαρκούν, καθηγητές μονίμως λείπουν από οργανικές θέσεις. Αστυνομικοί είναι λίγοι στα τμήματα. Δημόσιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι υποστελεχωμένοι.
    Πού στο διάολο είναι οι πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι;
    Συμπέρασμα: Όχι μόνο είναι υπεράριθμοι, αλλά αποφεύγουν και τις παραγωγικές θέσεις που έχουν δουλειά. Κοινώς λουφάρουν οι περισσότεροι.
    Και καλούμαστε τώρα εμείς οι υπόλοιποι να πληρώσουμε αυξημένους φόρους που δεν θα γυρίσουν σ' εμάς με τη μορφή ανταποδοτικών υπηρεσιών (πραγματικά,δωρεάν παιδεία, υγεία, ασφάλεια, γρήγορη εξυπηρέτηση κλπ.) αλλά οι φόροι μας θα πηγαίνουν στους μισθούς και τις συντάξεις των κηφήνων. Που φιλήσανε κατουρημένες ποδιές για να μπουν αναξιοκρατικά και μιλάνε κι αποπάνω.
    Και φυσικά δε φταίνει μόνο αυτοί, αλλά οι πολιτικοί, με τα ρουσφέτια τους, που φορτώσανε το δημόσιο με αγράμματους κηφήνες για τα ψηφαλάκια. Γιατί πολύ απλά, το μόνο μέλημα των πολιτικών μας είναι να γίνουν ξανά και ξανά βουλευτές, για να εξασφαλίσουν οικονομικά μέχρι τα δισέγγονά τους. Υπάρχουν βέβαια παντού και οι εξαιρέσεις. Δεν μιλώ γι' αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάθε φορά που γίνεται ένα έγκλημα από ελληνοποιηθέντα αλβανό θα θυμόμαστε το Γιωργάκη.
    Κάθε φορά που γίνεται μιά ληστεία σε βενζινάδικο ή ταξί από ελληνοποιηθέντα ιρακινό, ρώσο ή αφγανό θα θυμόμαστε το Γιωργάκη.
    Κάθε φορά που μπαίνει στο σπίτι μας κάποιος ελληνοποιηθείς σουδανός, γεωργιανός ή μολδαβός θα θυμόμαστε το Γιωργάκη.
    Το έγκλημα ενάντια στους πραγματικούς Έλληνες ο Γιωργάκης θα το πληρώσει συνολικά στις επόμενες εκλογές.
    Ας μην αυταπατάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε Συνεργειο κλεφτη του ΦΠΑ, εχεις βγαλει καμμια ταξη του Δημοτικου;
    Το ξερεις ρε αναλφαβητε κομπιναδορε οτι το 25% των υπαλληλων του δημοσιου εχει μεταπτυχιακα; Εσυ τι εχεις.
    Ομως να σου πω και μια ιστορια για να καταλαβεις κοπριτη τι κανεις: "Οταν τα βαλανε με τους μαυρους εγω δεν αντισταθηκα γιατι εγω δεν ειμαι μαυρος.Οταν τα εβαλαν με τους ομοφυλοφιλους εμενα δεν με ενδιεφερε γιατι εγω δεν ειμαι ομοφυλοφιλος,οταν τα εβαλαν με τους Εβραιους εγω κοιταγα αλλου γιατι εγω..... οταν τα βαζουν με τους αγροτες εγω δενδιαμαρτυρομαι γιατι δεν ειμαι αγροτης, οταν τα βαζουν με τους δημοσιους υπαλληλους εγω χαιρομαι γιατι δεν μπορεσα να γινω και εγω δημοσιος υπαλληλος. ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ. κΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 11,23
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑ ΜΙΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ,ΑΔΟΥΛΟΙ,ΚΛΕΦΤΕΣ ,ΓΛΥΦΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΑ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ,ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ .ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ποσο αρνια και αβουλα ορθια μοσχαρια ειστε ρε λαουτζικο.

    ποσο σαν λοβοτομημενα προβατα σας
    κατευθυνουν και εσεις κοιμαστε ορθιοι.

    καταφεραν αυτο που θελανε.

    η μια ταξη βριζει την αλλη για το ποιος θα πρωτοπληρωσει για μια κριση που αλλοι δημιουργησαν, και οι οποιοι σας βλεπουνε και γελανε με ολη τους την καρδια
    καπνιζοντας τα πουρα τους και πινοντας ουισκακι.

    και λενε:

    "στην υγεια σου αιωνιο κοροιδο λαουτζικο. πλακωθειτε κιολας να δουμε και πιο ωραιο θεαμα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΚΟΥΣΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΔΥΟ ΥΠΑΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

    ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΙΑ .
    ΚΑΙ Ο ΑΛΟΣ ΡΩΤΑ ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΔΩΔΕΚΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑ .
    ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ? ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΥΝΗΓΙ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. να τους δοθεί επίδομα για το λυντσάρισμα αν δεν παίρνουν ήδη !

    κηφήνα 11:55 η πλατεία κλαυθμώνος δεν άλλαξε όνομα ακόμη Να απειλής για αυτά που ανήκουν στον μπαμπά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όλοι στο πλευρό των δημοσίων υπαλλήλων. Πρέπει να τους βοηθήσουμε να μη γίνουν σαν τα μούτρα μας. Πρέπει να τους βοηθήσουμε να κρατήσουνε τα κεκτημένα τους και τα προνόμιά τους.
    Κάτω τα χέρια από τους δημοσίους υπαλλήλους.
    Υπογραφή:
    Άνεργη τεμπέλα με βύσμα,
    Υποψήφια δημόσια υπάλληλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μετά τους δημοσίους υπαλλήλους έχουν σειρά και άλλες ομάδες. ΄Οποιες βάλουν στο στόχαστρο οι επιτήδειοι, γι αυτό έχει δίκιο μην τσιμπάτε. Πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη, όλων η σειρά θα έρθει όταν κάποιοι κρίνουν ότι πρέπει. Απλώς δεν ήρθε η ώρα. Για σκεφτείτε όλοι εσείς που βρίζετε τους δημοσίους υπαλλήλους, που θέλετε να δουλέψει το παιδί σας? Μα στο δημόσιο φυσικά για να μην ταλαιπωρείται. Εγώ που τα λέω αυτά το παιδί μου το έχω στείλει στο εξωτερικό και σπουδάζει και δουλεύει. Δεν του είπα δώσε εξετάσεις στο δημόσιο. Σκεφτείτε λοιπόν πριν αρχίσετε να βρίζετε. Και εσείς αν μπορούσατε στο δημόσιο θα ήσασταν. Απλώς από εποχής ΑΣΕΠ είναι δύσκολες οι εξετάσεις και δεν μπορέσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ - ΤΕΛΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΣΥΝΔΙΑΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΕΠΙΔΩΜΑΤΩΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!
    ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ: ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΣΘΟ 2700€ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΣΘΟ 1350 €
    ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΥΨΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η υπουργική απόφαση - σκάνδαλο που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα

    ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

    Η υπουργική απόφαση σύμφωνα με την οποία από την μείωση του 10% εξαιρούνται οι μόνο οι βουλευτές και οι υπάλληλοι τους.
    Εμείς οι άλλοι που θα έχουμε μείωση σε πηγάδι κατουρήσαμε (με το συμπάθιο);

    ΟΧΙ !

    ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ-ΚΛΟΠΗ-ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΡΕΜΟΥΛΑ.
    θες τίποτα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Oι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν εξωφρενικά προνόμια, τα οποία είναι αντιστρόφως ανάλογα με την ποιότητα της εργασίας τους.
    Επιπλέον, όλοι έχουμε εμπειρία από το πώς συμπεριφέρεται η μεγάλη πλειοψηφία τους στους πολίτες που πληρώνουν το μισθό τους. Ας μην κλαίγονται λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αν χασουν το μισθο τους οι δημοσιοι υπάλληλοι αυτοματα θα απολυθούν χιλιαδες ιδιωτικοι υπάλληλοι λογω υφεσης.

    Πρεπει να ειναι ηλιθιος οποιος ιδιωτικος υπαλληλος πιστευει οτι θα βγει κερδισμένος απο το διωγμο των δημοσιων υπαλληλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γενικα οι ελληνες εχουμε γινει σκαταδες. Στο Δημόσιο περισσότερο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα τα ιδια σκατα, οσοι μπορουν να λουφαρουν λουφαρουν, εξυπηρετηση πελάτη μηδεν, ήθος μηδεν, ανταγωνισμός μηδεν, παραγωγικοτητα μηδεν.
    Ο ιδιωτικός τομεας δεν υπαρχει, δουλευει μόνο σαν εργολάβος ή σαν εργολαβος του εργολάβου του Δημοσίου. Ειμαστε όλοι Δημοσιοι Υπαλληλοι με τον ενα η τον αλλο τροπο. Αν υπήρχε σοβαρός ιδιωτικός τομεας κανενας δεν θα καταδεχοταν να γινει δημόσιος υπάλληλος.
    Τωρα ολοι οι πτυχιουχοι -αριστουχοι συνωστιζονται να γινουν Δημοσιοι Υπαλληλοι. Ειμαστε τελειωμενοι σαν κρατος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΟΧΕΣ (ΒΛ.ΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΕΝΟΙΚΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΣΥΝ ΠΡΙΜ ΚΑΤΩ ΠΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΠΟΡΕΊΤΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ? ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η κυβέρνηση του καταλληλότερου φόρτωσε την Ελλάδα με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες γαλάζιων παιδιών στο δημόσιο. Τώρα οι οπαδοί και αυτοί γαλάζια παιδιά φυσικά, τους βρίζουν. Παιδιά προσοχή μην ξεσπάσει εμφύλιος στην παράταξη.
    ΥΓ
    Εγώ πάντως συμφωνώ. Όταν ακούω τους νταμαρτζήδες ιδιοκτήτες καναλιών να ουρλιάζουν και να δίνουν συμβουλές για το πώς να κοπούν μισθοί και συντάξεις δεν πιστεύω ότι νοιάζονται μόνο για το καλό της χώρας.
    Αλήθεια ο «κύριος» Κουρής, αυτός της Αυριανής, τα πλήρωσε εκείνα τα πεντακόσια ψωροεκατομμύρια που χρωστούσε στο ΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Παιδια ειναι απλα τα πραγματα και με μαθηματικη ακριβεια φτασαμε εδω που φτασαμε, αλλα υπαρχει η λυση

    ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

    οταν συμβει αυτο θα βγει η χωρα απο το τελμα η χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Έχουν πολλά μεταπτυχιακά οι δημόσιοι υπάλληλοι. Μεταπτυχιακό στο φακελλάκι, στη λούφα, στο κουτσομπολιό, ειδική διατριβή στο πώς τα παίρνεις κάτω από το τραπέζι, μεταπτυχιακά για εξτένσιονς, νύχια, αναρρωτικές κλπ. Επίσης έχουν μεταπτυχιακά και σε επιστήμες. Τα αγοράζουν φτηνά από Ρουμανία και λοιπά Βαλκάνια.
    Οι δημόσιοι υπάλληλοί μας, δεν είναι απλώς μορφωμένοι, είναι παραμορφωμένοι.

    Αν αξίζανε τα μεταπτυχιακά που έχουν, τότε γιατί μπαίνουν στο δημόσιο και δεν τα αξιοποιούν στον ιδιωτικό τομέα, όπου θα έκαναν λαμπρή καριέρα; Δεν λυπούνται τα χρόνια που διάβαζαν και τα λεφτά που έχουν δώσει;
    Και φυσικά δεν μιλάμε για όλους έτσι;
    Ήξερα ταμία που προσλήφθηκε σε κρατική τράπεζα (τώρα έχει ιδιωτικοποιηθεί) που είχε βγάλει μόνο Δημοτικό.
    Ήξερα επίσης υπάλληλο της ΔΕΗ που αγόρασε πτυχίο οικονομολόγου από τη Ρουμανία, για να προσαυξήσει το μισθό της. Και ήταν και κόρη παπά. Και η παπαδιά καυχιόταν ανοιχτά στη γειτονιά, για το πόσα λεφτά τους κόστισε. Μιλάμε για ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥς, ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2010:
    27.035.100 (ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜ)
    5.503.500( ΘΕΡΙΝ.ΤΜΗΜ.-ΕΠΙΤΡ.)
    10,6 ΕΚΑΤΟΜ.(ΕΠΙΔ.ΟΡΓΑΝ.ΓΡΑΦ)
    278.000 (ΟΙΚΟΓΕΝ.ΠΑΡΟΧΗ)
    2.137.800 (ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ)
    65.000(ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ)
    18.000 (ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ-ΤΗΛΕΓΡ.)
    680.000(ΔΑΠΑΝ.ΚΙΝ.ΤΗΛΕΦ.)
    8.478.000 (ΤΗΛΕΠΙΚ.ΥΠΗΡ.ΤΕΛ.)

    ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 158.338.200 ΕΥΡΩ.
    Ή 13.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ,
    Ή 439.000 ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΠΑΖΕΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 10 Φεβ 2010 1:06:00 π.μ.


    "...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΠΑΖΕΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ."



    ΕΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ "ΨΙΧΟΥΛΑ" ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Η ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ .


    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΑΒΕΣ .


    ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ
    ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ .

    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ , ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τους ίδιους κώλους με τους αγρότες δεν έχουν ????? Τα ίδια σκατά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @ 1:10 μ.μ.

    ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΛΑΔΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ.
    ΕΔΩ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΧΑΡΙΣΕΙ ΔΙΣ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ (ΒΛ."ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ") ΞΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ (ΒΛ.ΠΑΜΠΕΡΣ), ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.
    ΑΣ ΑΡΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ, ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 10 Φεβ 2010 6:32:00 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ .

    ΕΣΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΚΑΥΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 10 Φεβ 2010 10:46:00 μ.μ.


    ΑΠΛΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ

    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ

    ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑ 50% ΤΩΡΑ , ΣΗΜΕΡΑ , ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση